Bonprix

• Bronisin
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!

Dzban

15.07.2020 16:49

Czy mogę zgłosić się bezpośrednio do kadr odnośnie rekrutacji ?
    Luka

06.07.2020 14:39

Cześć, czy są przyjęcia do pracy?
    Lili

14.07.2020 08:36

Sytuacja jest nadal aktualna? Oferty gdzieś wisiały na internecie czy trzeba się po prostu zgłaszać do firmy z cv?
    Anika

15.07.2020 14:53

Nigdy nie zaszkodzi po prostu sie zgłosić do firmy z cv
    Ba

10.07.2020 12:18

Wczoraj zaaplikowałem na magazyniera wiecie ile trzeba czekać na odpowiedz ? Macie może jakiś kontakt do rekrutacji nie ukrywam że mi się spieszy
    Skin

10.07.2020 15:11

Daj im chwilę, żeby się w ogóle zapoznali z twoją aplikacją, raczej powinno względnie szybko się odezwać, jeśli będa zianteresowani
    Koli

13.07.2020 13:13

pewnie zaraz się odezwą w tej sprawie, w moim przypadku dość szybko poszło, więc może tu będzie tak samo
    Ciekawa

04.07.2020 18:11

Ja z innej beczki ;) wiecie może jak ma na imię chlopak z magazynu B, brunet, młody z brodą. Dzięki z góry za odpowiedź:)
    Brakarka

04.07.2020 20:18

Zbigniew.

02.07.2020 21:20

...

03.07.2020 09:59

Kup słownik a później wypisuj tutaj.
    Jdjsua

26.06.2020 18:52

Na czym polega praca kontrolera jakości w firmie bonprix? Jaka atmosfera panuje wśród pracowników?
    Syt

02.07.2020 20:57

Niech zabierają naiwnym ludziom. Tak bronicie swojej kochanej firmy a nic od niej nie macie chyba że piwo 0.0.
    Milka

03.07.2020 08:52

Co za bzdury, to że Tobie się firma nie podoba i nie spełniła Twoich wspaniałych oczekiwań nie znaczy, że każdy będzie mówił tak samo jak Ty, przykro mi, ale nie przekonasz tutaj na siłę nikogo do swoich racji, a wszelkie próby są po prostu żałosne, bo nie wiem jak inaczej można to nazwać
    załamana

30.06.2020 11:23

Serce się kraja jak się to czyta.(usunięte przez administratora).powinnyśmy się trzymać razem, podziały nam tylko szkodzą, a nie służą, pamiętajcie...
    Cyntia

01.07.2020 08:21

przykre przykre, ale niestety prawdziwe.. również z niepokojem przyglądam się temu co się tutaj dzieje, jaka panuje kultura (lub jej brak) wypowiedzi, jak się nawzajem dziewczyny obgadują i pomawiają.. przecież nie jesteśmy takimi ludźmi, przecież fajnie nam się razem pracuje.. czemu tak za wszelką cenę chcecie żeby ludzie odbierali coś przeciwnego wchodząc tutaj, skoro to jest błędne..
    Dosia

02.07.2020 08:51

No i spoko, może być i tak, byle potem w domu nie jechać po każdym na goworku nie zostawiając suchej nitki, bo to o to się rozchodzi
    :-(

25.06.2020 09:36

Informowanie że sobota(i są to nadgodziny) jest obowiązkowa na dwa dni przed jest niepoważnym traktowaniem pracowników. Ludzie mają swoje prywatne sprawy, czekają na ich załatwienie miesiącami i non stop to muszą przekładać jeszcze w ostatniej chwili, że wstyd im przed innymi ludźmi z którymi są umówieni na konkretne terminy. Nic nie można zaplanowac bo raz sobota jest obowiazkowa a raz dla chętnych i jak tu zgadnąć ktora jaka bedzie, żeby móc się na cokolwiek umowić i załatwić. Jak tak będzie się traktować pracowników i dzieje się to co się dzieje to niech firma się nie dziwi że są wpisy jakie są :-( Przykre to wszystko.
    Ona

27.06.2020 22:21

Na samym magazynie A było normalnie nikt nikomu nie zabierał kasy z premii za nie przyjście w sobotę majowa. Wiem bo przerabialam tu niestety nie ma czegoś takiego nie przyjdziesz raz i wszystko leci w dół nie chodzi mi o premie za frekwencję tylko wydajnościąwą zwana uznaniowa.
    lola

28.06.2020 11:49

To chyba mało wiesz pracuję w tym zakładzie już ponad 10 lat i wiem jak było. Teraz jest o wiele lepiej za soboty chociaż zapłacą a nie dzień do odbioru i premia większa za wydajność więc nie mów że na starym magazynie A było lepiel.
    Ramoamalak

25.06.2020 12:57

Witam jak wygląda praca na kontroli jakości?
    Ape

30.05.2020 22:35

Mam pytanie, czy ktoś z Was jest zorientowany w takiej kwestii iż premia za normę wynosi 300,- brutto , a za błąd zabierane jest 50,- ale też brutto czy netto?

23.06.2020 10:42

Jaki błąd ? coś więcej napisz

23.06.2020 14:12

Na dziale zwrotów sprawdza się ubrania, a część z nich idzie na kontrolne sprawdzenie. Jeśli akurat trafi się rzecz źle przerobiona, dostaje się błąd.

23.06.2020 10:40

Czy można chodzić do wc ? jak często można coś zjeść ? Czy woda do picia może być przy moim stanowisku ?

23.06.2020 14:11

Dział reklamacji ma jedną przerwę, na której może coś jeść, a zakręcona butelka może być cały czas na stanowisku.

23.06.2020 10:38

Dzień dobry, w czwartek mam iść pierwszy raz do pracy do Bonprix na dział reklamacji. Proszę o szczere info. Jak to wyglada? Można siedzieć sprawdzając towar ?

18.06.2020 16:43

Najs

22.06.2020 14:22

Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, czyż nie tak?
    Rta

22.06.2020 21:03

Tak i jak to mówią wszędzie idzie się przyzwyczaić. ;)
    Nastazja

22.06.2020 00:53

Chyba niektóre osoby na pewnych stanowiskach są od pewnych rzeczy np od pomagania a nie od wyzwania pracowników od gamoni. Przykre;-(
    Bzbz

18.06.2020 16:38

Praca jako praca nie jest zła a nawet jest całkiem fajna ale ostatnio dzieje się coś nie tak... a nawet bardzo nie tak. Ciągle czegoś brakuje a to taśmy do drukarki, a to foli do pakowania ubrań a to pudełek na buty, innym razem nie ma worków na śmieci. Nie mamy chusteczek do wycierania blatów i płynów do dezynfekcji blatów i rąk. Na poziomie zero łazienka to jakaś masakra... brudno i jak mają z niej korzystać kobiety skoro korzystają z niej również panowie ;-/ Na poziomie zero jest czas by założyć kamery bo pracownicy to (usunięte przez administratora) ale żeby już założyć klimatyzację, postawić na stanowiskach wiatraki i krzesła oraz apteczkę (w końcu pracujemy z nożami o zacięcie łatwo) to już za dużo. Na hali duchota nie do opisania, jak się człowiek słabo poczuje to od razu padnie na podłogę bo nie krzeseł, albo każda brakarka ma krzesło do pracy albo żadna, bo to nie sprawiedliwe. Poza tym jałas, brudno i pełno pyłu bo każe nam się pracować w pomieszczeniu które jest w trakcie remontu. ;-///
    Sawa

19.06.2020 18:57

Właśnie a teraz od Nas się wymaga tylko norma norma ale nic w zamian coraz gorzej.

29.05.2020 10:54

Powiem tak i krótko nie polecam tej firmy ja pracuje tu dotąd do puki nie znajdę nowej A napewno tu nie będę grać w soboty pozdrawiam
    Vestalka

05.06.2020 16:24

To znajdź sobie pracę gdzie będziesz sobie pracował kiedy chciał, dorabiał kiedy chciał, wybierał kiedy przychodzisz do pracy i dyrygował pracodawcą. A najlepiej brał kasę za siedzenie i nic nie robienie. Życzę powodzenia. Poprostu zmień pracę skoro Ci tak tu źle, a nie tylko narzekasz i mądrujesz się na forum. Są ludzie którzy się cieszą że pracują i doceniają to co mają, bo nigdzie lekko nie jest.
    Mars

19.06.2020 00:12

Uwierz mi że jest lekko wystarczy tylko poszukać wiem bo znalazłam i długo nie szukałam A jak ktoś się zgadza na minimalizm to tak ma. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz
    zdegustowany

18.06.2020 16:35

Witam wszystkich, ja spokojnie pracuję robię co do mnie należy i jednocześnie obserwuję co się tutaj dzieje. Nasuwa mi się tylko jedna myśl,a mianowicie: zaczynają nami rządzić osoby które nie mają zielonego pojęcia o tej pracy,kto pierwszy przyjdzie ten narzuca swoje rządy,nie ma jednomyślności w podejmowaniu decyzji. Zmieniają swoje stanowiska pracy jednocześnie zmieniają się oni sami,poprzednio byli ludzcy a teraz dopiero wychodzi z nich samo zło. Organizują nam nie miejsce pracy ,a (usunięte przez administratora) karny o zaostrzonym rygorze. Ja rozumiem że na nich jest wypierana presja z góry,ale na litość boską nie popadajmy w jakieś otępienie: nie wolno rozmawiać bo kogoś rozpraszamy,nie wolno się śmiać bo też rozpraszamy,jeszcze trochę to będzie jak za okupacji :śmiać się ,nie śmiać się ;klaskać , nie klaskać, a może jeszcze będziecie nam mówić kiedy wolno do toalety. Miejsce pracy powinno nam kojarzyć się ze spokojem ustabilizowaniem co skutkuje w jakości pracy i jej efektów. Drodzy brygadziści,koordynatorzy zacznijcie myśleć samodzielnie,współpracujcie z jednostkami,a nie jak obecnie. W krótkim czasie obejmujecie stanowiska ,które wymagają umiejętności zarządzania ludźmi w dobrym tego słowa znaczeniu.Przykro na was patrzeć jak w tak krótkim czasie potrafiliście zmienić się nie do poznania. A teraz słówko do dyrekcji: Panie dyrektorze czy Pan ma wpływ na obsadzanie stanowisk,jeżeli tak to proszę popatrzeć jaka atmosfera panuje na poszczególnych magazynach i bardzo proszę o zanalizowanie tego stanu. Z poważaniem mam nadzieję dobry pracownik.

11.06.2020 01:52

????

13.06.2020 10:10

Proponuję zamień się miejscami pracy zobaczymy jaka ty będziesz normalna .. chodź do końca nie jesteś skoro piszesz takie bzdety na forum.
    wiewiór

18.06.2020 16:07

skoro nie wiemy kim byłaś i co też nie robiłaś to dlaczego wylądawałaś tylko w Bonprix?
    ehhhh

18.06.2020 15:37

Nauczcie się co to RODO!!!!! Łamiecie prawo tymi wpisami, dumni z siebie jesteście?? znałam takiego jednego, który myslał, że jest anonimowy i bezkarny i go poprzeciągali po sądach, także uważajcie i ogarnijcie się póki czas, dobrze radzę Za zniesławienie też można beknąć
    Zawiedziona

18.06.2020 10:13

Smutne że osoby które pracowały z innymi pracownikami tak samo ciężko od podstaw nagle awansując zmieniły się nie do poznania. Wiadomo że ludzia uderza woda sodowa do głowy ale żeby aż tak. Dziewczyny opamiętajcie się jak szybko awansowalyscie tak szybko w tej pracy możecie od nowa wrócić na stare śmieci.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

17.06.2020 17:23

Regi

18.06.2020 08:52

No dobra, wszystko pięknie ładnie powiedziane, ale RODO nadal obowiązuje...

16.06.2020 16:18

Ludzie ogarnijcie się te wasze wylewane żali tutaj jest słabe aż dziwie się że go work nic z tym nie robi co do krytykowania (usunięte przez administratora)powiem krótko odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu wymaga tyle ile powinna masz problem to pomoże nie kwalifikuje ludzi na lubię nie lubię to dam lepsze stanowisko ... Za krytykę z góry dziękuję i pozdrawiam wiecznie nie zadowolone gwiazdeczki bon prix
    Ccc

16.06.2020 20:27

Brawo za satysfakcjonująca wypowiedź premia w dodatkowych nadgodzinach dla tej pani????????????????????????????

18.06.2020 05:19

Cały worek pieniędzy!!!!! bo praca z Sylwią mi odpowiada droga Pani ccc pomysl zanim napiszesz kolejna głupotę

16.06.2020 23:27

Ja tu weszłam by zapytać o coś i nikogo nie obrazić :D Czy pieniądze za wczasy pod gruszą dostaje się przed urlopem i wypłata ? Jeśli np. urlop mam na początku miesiąca, a wypłata jest 10
    Hgy

17.06.2020 16:53

Wszystko zależy kiedy złożysz wniosek

17.06.2020 19:30

Wyplata normalnie do 10 a grusza na koniec miesiąca poprzedzającego urlop
    załamana

16.06.2020 08:20

jestem w szoku jak to czytam, dziewczyny co z wami? powyłaziły z was jakieś wewnętrzne żmije i widzę, że staracie się innym dopiec nie zważając na nic...gdybym tu wcześniej nie pracowała i nie znała ekipy, to miałabym o was naprawdę okropne zdanie czytajac to wa szystko. co innego poobgadywać kogoś w małym gronie (też niefajne, no ale umówmy się jesteśmy tylko ludźmi) a co innego nie zostawiać suchej nitki w internecie, gdzie każdy może to zobaczyć! to jest w opór niemiłe, nieuprzejme i no ręce opadają. najpierw krzyczycie, że macie za dużo pracy i nie wiadomo co w ręce włożyć, a potem okazuje się, że macie czas i siłe na takie pierdolety. prosze, ogarnijcie się, bo pracujecie w ten sposob na negatywny wizerunek nie tylko was i osób, które obrażacie, ale wszystkich pracowników bonprix, bo wchodząc tu od razu ma się nas za niewychowane i ordynarne osoby bez kultury. nie wiem jak wy, ale ja nie chce być postrzegana w ten sposób.

14.06.2020 00:13

Popieram

14.06.2020 11:03

BRAWO !!! Ale bądźmy bardziej skrupulatni, nie tylko kobiety tu piszą. @ Etatowiec też ma swoje przemyślenia. Zwracam się do ciebie kolego... Bądź sobą, a to na litość zadziała. Jakie ty masz prawo do wypowiadania się ? Postawę masz taką samą jak brakarka z tymże ty nie narobisz się tak jak my.Nie musisz wyrobić kosmicznej normy, jedyny twój obowiązek to podstawić brakarce boksa, a jak ktoś zwróci ci uwagę żebyś nie stał jak dzban pod ścianą to skrobiesz na forum o jakiś klanach rządzących. Spójrz w lustro to jest dopiero pole do analizy.
    :p

14.06.2020 16:43

Nie wiem czy wiesz ale w necie nikt nie jest anonimowy i szybko moga do ciebie trafic, a ciekawe jak wtedy sie zachowasz gdy staniesz twarza w twarz z kazda z dziewczyn ktore obrazasz, jak nie odpowiada Ci brygadzistka to sie zwolnij, nikt plakac nie bedzie
    Mnmn

09.06.2020 09:19

W tym roku obniżono nam wysokość wczasów pod gruszą tłumacząc, że państwo będzie dofinansowywalo letni wypoczynek. Szkoda tylko że dofinansowanie przysługuje tym co mają dzieci. A co z tymi co ich nie mają? :/ Coraz gorzej nawet socjal już się pogarsza.

11.06.2020 18:40

Bilety można było oddawać zawsze do końca roku. Wszystkie po woli rusza więc te bilety powinny zostać.
    Mnmnmn

12.06.2020 09:38

No jakoś narazie bilety są wstrzymane było mówione na zebraniu po naradzie rady pracowniczej.
    Lola

08.06.2020 10:43

Darujcie sobie te plotki, chcielibyście, żeby o was tak ktoś publicznie na forum pisał? No chyba nie...
    Mia

09.06.2020 12:48

chciałabym żeby Twój apel cokolwiek wniósł na ten profil, ale obawiam się że marne szanse

08.06.2020 09:08

Witam domyslam się o kogo Ci chodzi z tych pań co slucha muzyki disko polo bardzo fajna i sympatyczną moja kolezanka i proszę się jej nie czepiac może cały czas dziewczyna stoi i zapierdziela wyrabia ponad normy4 może się czepiajcie tych co malo robi A A 10 razy w ciagu zmiany chodzą do toalety i tu staną tu pogadaja itp muzyka przeszkadza zenada proszę się odmojej kolezsnki odczepic lub poprostu rządzić w domu lub zmienić prace i tyle
    ????

09.06.2020 00:38

A co ma robienie normy do zbyt głośnego słuchania muzyki bo nie bardzo rozumiem? To że ktoś robi normę to usprawiedliwia już wszystko?
    Blabla

09.06.2020 00:02

Sobót nie będzie jak będzie przerób taki jak góra sobie życzy a wiadomo że ludzie to nie roboty to wydajność spada i nie każdy jest w stanie normę zrobić a i jeszcze jak jesteśmy do tyłu z towarem :)
    Bonus

04.06.2020 14:55

Nie dość że soboty pracujące to na dodatek dziewczyny tak głośno puszczają muzykę że nie słychać własnych myśli. Plisssss ciut ciszej i będzie super. A oczywiście o wiatrakach można zapomnieć widziałam że ktoś już tu pisałam o tym ale nadal ich brak. Szkoda że tak marnie się dba o pracownika
    Mala mi

06.06.2020 22:44

Serio? Wystarczy podejść i powiedzieć żeby ktoś ściszył.. Boże nie jesteśmy w przedszkolu tylko w pracy. Ludzie opanujcie się.
    Luka

07.06.2020 10:06

A myślisz że nie było mówione ? Serio?
    Brakarka

27.05.2020 13:20

Rozumiem że jest dużo pracy ale praca 6 dni w tygodniu pod przymusem przez kilka miesięcy jest nie fair. Soboty 12-18 Jeszcze do wytrzymania Ale 6 dni od 14-22 tylko wolna niedziela i poniedziałek na 6 to jest na krótką metę do wytrzymania. Będzie mniejsza wydajność błędy za które zabieracie aż 50 zł za jeden bo jesteśmy po prostu zmęczone.
    xyz

27.05.2020 16:33

przecież powiedzieli wyraźnie, że będa się starć, aby takich sobót nie było, to nie będzie zasadą
    Wlasnie

05.06.2020 23:15

Właśnie widać kolejna sobota pracujaca
    Max

04.06.2020 10:10

Ja się zastanawiam jak to jest z tymi sobotami. Czy praca od 14-22 to tylko dla wybranych a drudzy mogą pracować. Od 12-18 lub mają soboty wolne to nie sprawiedliwe na jakiej zasadzie to działa dlaczego jedni mają tyrać wiecznie do 22 w soboty a inni mają wiecznie wolne albo do 14 jak robimy to sprawiedliwie!
    Nowicjusz

05.06.2020 21:08

W ogóle nie zrozumiałaś o czym była mowa. Szkoda czasu na tlumaczenie
    Zal

05.06.2020 22:47

Totalnie nie zrozumiałaś o co chodzi. Temat był o przymusowych sobotach może u was są jakieś soboty dla chętnych jak widać reszty to nie dotyczy co jest dodatkowo nie w porządku. Traktować wszystkich na równo a nie
    Siemka

05.06.2020 00:03

A ja tylko chcę napisać coś miłego osobom, które doceniam bo jestem na najlepszej zmianie :) Kamila, Dorota, Marcin jesteście super! Ogólnie pracownicy Bon Prix miłego dnia jutro w pracy ;) to tak abyście nie pluli jadem w siebie wzajemnie ;)
    Hejka

05.06.2020 12:48

Jakie to miłe, jednak się da nie wyzywać się co chwilę nawzajem. Dzięki za to ;)

04.06.2020 15:53

Pan (usunięte przez administratora)obiecywał że będziemy mieli chociaż jedną sobotę wolna, a tym czasem to już czwarta z kolei pracującą. Proszę nie mówić nam o prawach których rzekomo nie łamiecie, bo to wielkie kłamstwo.
    Margo

03.06.2020 17:46

Praca super soboty płatne są tez ok (usunięte przez administratora)
    Lola

04.06.2020 06:22

Przecież to jest dla nas kara że nie mamy w co pakować. Trzeba było nie wynosić owoców w standardach. Jak można ukarać pracownika w taki sposób. To już lekka przesada. Chyba to musi trafić do pana dyrektora.
    Olo

04.06.2020 10:08

Ale jaka kara bo nie jestem w temacie ?
    Bella

01.06.2020 12:28

Cześć, przeglądam ofert pracy i we wszystkich biurowych stanowiskach wymagane jest doświadczenie. Jestem młodą osobą po studiach (socjologia) i chciałabym podjąć u was pracę (sekretarka, asystentka, pomocnik? - mogę wysyłać listy, robić kawę, porządkować faktury itp.) ale tak jak już pisałam, nie mam doświadczenia, czy kojarzycie jakiś wolny wakat albo jakąkolwiek możliwość "zahaczenia" się bonprix?

03.06.2020 11:54

a jakie te inne oferty? coś ciekawego się pojawiło??
    Irmina

04.06.2020 08:54

Daj znać jak pójdzie jeśli będziesz się rekrutować :) Powodzenia.
    Łysy z Brazzers

04.06.2020 06:32

O to coś nowego z tą karą. Chyba ktoś nie dopilnował zamówienia a teraz to nasza wina. Z tego co wiem to nie jest pierwszy raz taka akcja że jest brak foli. Od nas się wymaga normy pracujących sobót a podstawowych rzeczy do pracy nie ma. Więc ludzie akcja wynosimy owoce w standardach uważam za otwartą. Brak słów.

03.06.2020 10:38

Nie rozumiem jednego, w czasie tej całej pandemii nie było pracy nie z naszych przyczyn, to dlaczego teraz musismy odpracowywać wszystkie godziny...
    ccc

03.06.2020 13:03

czy uważasz, że ta strona jest do zadawani takich pytań? niby w czym ma pomóc ci ten wpis? chcesz wywołać burzę, aferę? nie wiesz, to spytaj sie kierownika albo idź do kadr i poproś o wyjaśnie. żenada
    Ape

30.05.2020 22:42

Czy ktoś z Was wie zeby dostać grusze 600 zł to do jakiej kwoty netto musi mieć miesięczne zarobki? Przy jakiej kwocie naszej miesięcznej wypłaty dostanie tylko 300 zł ?

30.05.2020 14:19

Witam wszyscy jesteście tacy sami z tej samej gliny ulepieni A co niektórzy to się tak wywyzszaja jakby pracowali na takich stanowiskach np Adwokackich itp jesteście zwyklymi robolami i tylko się wyzywacie brak słów zenada

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.