Wioletta Koronkiewicz23.04.2026 21:43
Juz po pierwszym spotkaniu z Panią Alicją wiedziałam, że jest psychologiem godnym zaufania.
Po wielu latach trwania w związku przemocowym i po jego zakończeniu targało mną wiele wątpliwości,pytań na które nie potrafiłam sama sobie odpowiedzieć. Mam dwójkę dzieci, które również doświadczyły traumatycznych przeżyć, to dla nich i dla samej siebie podjęlam decyzję o terapii, była to najlepsza decyzja jaką podjęłam w ostatnich miesiącach po zakończeniu związku.
Pani psycholog jest bardzo miłą kobietą. Bardzo uważnie słucha, zapamiętuje i nie krytykuje moich błędów, nie ocenia, ale wyjaśnia ,cierpliwie tłumaczy.Jest otwarta i szczera i cierpliwa.
Dzięki naszym spotkaniom, rozmowom i tak ważnej w nich szczerości zaczęłam rozumieć wiele, poznaję samą siebie,bo w pewnym momencie mojego życia sama dla siebie stałam się zagadką a moje poczynania stały się dla mnie samej niezrozumiałe.
Szczerość tylko dzięki niej możemy wspólnie prowadzić terapię. Popełniłam wiele błędów z tzw miłości, dziękuję a nie obrażam się za pokazanie mi prawdy o mnie samej, jestem wdzięczna .
Dzięki Pani Alicji zaczynam rozumieć samą siebie,zagadkowość mojej osobowoścì i postępowań zaczyna powolutku świecić coraz jaśniejszym światłem.
Do Pani psycholog przyszłam w bardzo złym stanie psychicznym.
Teraz uśmiecham się do siebie, jestem szczęśliwa i wdzięczna dla Pani Alicji, która ma ogrom wiedzy,nie tylko książkowej, dzìeki czemu pomoc psychologiczna i wsparcie jakie otrzymuję zmienia życie moich dzieci i moje na pìękniejsze, w kolorach, uśmiechamy się,jesteśmy szczęsliwi, wprowadzamy małymi kroczkami w nasze życie te zmiany zasad,które doprowadziły do naszego emocjonalnego upadku.
Zaczynamy stawiać granice, mówić ,,nie zgadzam się" bo wiemy ,ze to jest dla nas dobre.
Pani Alicja jest lekarzem duszy, jestem bardzo wdzięczna za pomoc i czas dla mnie poświęcany. Wiem ,że razem uda się nam pokonać traumy i ból ,które żyły latami w mojej głowie i moim ciele.
Tak, z całego serca polecam terapię, spotkania ,rozmowy z Panią Alicją.