Klient03.01.2026 00:55
Nie polecam współpracy z Panem Arturem ani z jego firmą. Pan Artur przedstawił się jako profesjonalista współpracujący z „super” copywriterami i grafikami………. Hmm
Wpłaciłam 5 tysięcy złotych. Cały projekt strony miał kosztować około 7,5 tysiąca złotych. Z ośmiu podstron jest wykonana, a właściwie „wykonana” to za dużo powiedziane, jest jedynie próba jednej podstrony, która jest chaotyczna i bałaganiarska. Nic na tej podstronie nie jest dokończone. TA FIRMA NIE DOWOZI PROJEKTÓW - w moim przypadku projekt nie został zrealizowany w sposób satysfakcjonujący ani zgodny z ustaleniami.
Umowa nie została podpisana na Pana Artura Zielińskiego, co również jest faktem i budzi wątpliwości co do rzetelności współpracy z firmą.
Pan Artur dostał ode mnie zdjęcia oraz teksty. Potrzebowałam dobrego grafika, który stworzy grafiki, oraz osoby, która stworzy nowoczesną stronę z animacjami. Być może Pan Artur robi bardzo proste strony, które się bronią, ale od samego początku, po przekazaniu inspiracji, było wiadomo, że nie chodzi o prostą stronę, tylko o nowoczesną realizację.
Z całym szacunkiem do Pana Artura ale nie polecam z nim współpracy, a wręcz ostrzegam. Była to bardzo trudna współpraca.
Pierwszy projekt zupełnie odbiegał od przekazanych inspiracji. Drugi projekt uwaga !!!powstał na bazie inspiracji zaproponowanych przez samego Pana Artura. Projekt inspiracyjny mi się podobał, natomiast to, co zostało wykonane, zupełnie rozmijało się z miniprojektem, który sam stworzył.
Dalsza współpraca była już bardzo trudna. Pan Artur zaproponował grafika, który przesłał mi pracę wygenerowaną z ChatGPT, /bez przemyślenia co mi ktoś wysyła, a być może po prostu twórca zrobił to co zrobił w 5 min/ szkoda że nie można tutaj dołączyć grafik. Mimo rozmów i poświęconego czasu projekt nie posuwał się do przodu.
Muszę napisać tę opinię, ponieważ Pan Artur nie chce zwrócić mi 5 tysięcy złotych, które zainwestowałam, twierdząc, że poświęcił na to czas. Ja również poświęciłam bardzo dużo czasu, przez dwa dni ciągiem rozmawialiśmy przez telefon i wspólnie próbowaliśmy stworzyć tę jedną podstronę, która i tak nie została ukończona.
Nie znam się na projektowaniu stron internetowych i, jak widać, Pan Artur również nie był w stanie dowieźć projektu zgodnie z moimi inspiracjami ani swoimi. Piszę to z przykrością, bo rozmowy były na początku w porządku, natomiast efekt nie miał nic wspólnego z tym, czego oczekiwałam i co zostało przekazane na początku.
Nie polecam współpracy z Panem Arturem. Podchodziłabym do niej z dużą ostrożnością. Pan Artur nie akceptuje faktu, że jego wykonanie mi się nie podobało, i twierdzi, że trudno się ze mną dogadać. Zaznaczę jednak, że obecnie współpracuję z nową, w pełni profesjonalną firmą i już po dostarczeniu tych samych materiałów widzę realne efekty pracy o które prosiłam.
Nie mam zgody na takie traktowanie ludzi, dlatego zdecydowałam się napisać tę opinię. Próbowałam się dogadać z Panem Arturem, jednak usłyszałam, że nie widzi on żadnej swojej winy i nie zamierza oddać pieniędzy.
Chciałabym, żeby inni wiedzieli, że na tę współpracę trzeba bardzo uważać.