Nie polecam pracy w tym przedsiębiorstwie, ogólnie praca nie była zła, nowy sklep zatowarowanie, mankamentem jest brak wyposażenia, nie ma wozka widlowego ani podstawowych narzędzi, trzeba było przynosić własne z domu, nawet nożyka nie dostałem tylko nosiłem własny żeby rozciąć folię z palety, brak drabiny, brak mydła. Brak wózków jeszcze rozumień zamówione trochę się czeka, ale żeby nie było ani jednej drabiny to wstyd!(na drabinę też się czeka kilka miesięcy?) Sklep budowlany już otwarty a na wyposażeniu dwie prywatne drabiny, których pożądny bhpowiec nie dopuściłby do pracy, bhp nie istnieje w pożądnym zakładzie pracy za to jak robiliśmy niektóre rzeczy byłyby nagany albo kary pieniężne, gaśnice i wyłączniki przeciwpożarowe są pochowane za regałami, nie ma donich dostępu. Podsumowując może i dobrze że tam nie pracuję, dzięki panie kierowniku za nieprzedłużenie umowy, trzymaj dalej cały zapas na magazynie a na sali sprzedaży po jednej sztuce, na pewno spełnisz oczekiwania właścicieli.