dm-drogerie markt

4.1/5

• Co nas wyróżnia
  • Filozofia dm
  • Benefity
  • Proces rekrutacyjny i oferty pracy
  • Okiem pracownika
  • Jak wygląda praca w naszej firmie
  • Galeria
  • Lokalizacja i kontakt

Co nas wyróżnia

Filozofia dm

Benefity

Proces rekrutacyjny i oferty pracy

Okiem pracownika

Jak wygląda praca w naszej firmie

Galeria

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o dm-drogerie markt sp. z o.o.

Opinie o dm-drogerie markt Wrocław

Nie przegap nowości o dm-drogerie markt sp. z o.o.!

Ola30

05.11.2024 17:50

Witam. Jak weryfikujecie CV osób które do was wysyłają. ? Czy tylko przyjmujecie po znajomości bądź nie wiadomo z jakim imponującym stażem pracy ?
    Pytanko

05.10.2024 20:48

@pracodawca Witam w jakich godzinach pracują pracownicy ? Tzn czy zmiany przed otwarciem sklepu są na rozładowanie dostawy ?

05.11.2024 10:22

Dzień dobry, godziny pracy różnią się w zależności od lokalizacji. To samo dotyczy godzin rozkładania dostaw. W niektórych lokalizacjach Pracownicy do drogerii przychodzą odpowiednio wcześnie, by przyjąć dostawę, w innych odbywa się to w trakcie dnia. W naszych drogeriach Pracownicy pracują na 3 zmiany. Jest to zmiana poranna, popołudniowa i tzw. zmiana "środkowa".

16.10.2024 12:43

@Pracodawca czy jest u was możliwość dogadania sie co do zmiany? .. Np zmienia środkowa? Wiem ze macie 3 zmiany. Ale pytam czy jest szansa dogadania sie co jednej zmiany dla osoby która ma dzieci i w innych godzinach nie jest w stanie zapewnić opieki. Czy tylko chcecie pracowników dyspozycyjnych? A kobietę z dziećmi nie ma szans na pracę u was?

05.11.2024 10:13

Dzień dobry, w naszych drogeriach zatrudnieni są Pracownicy, którzy nie mają dzieci ale także Pracownicy, którzy mają dzieci. Nasze grafiki są elastyczne, układane w porozumieniu z Pracownikami. Jednocześnie oczekujemy dyspozycyjności, by móc zachować sprawiedliwość grafikową. Wobec tego nie ma możliwości aby pracować jedynie na jedną zmianę.
    Wałbrzyszanin

17.09.2024 21:32

Polecam sklep dm w Wałbrzychu przy galerii Victoria. Rewelacyjny punkt foto - zdjęcia do dokumentów za atrakcyjną cenę w porównaniu z innymi punktami w Wałbrzychu typu "Kodak" gdzie trzeba zapłacić 60zł za foto a w innych punktach tej samej firmy Kodak nawet 80zł. Polecam Sklep DM ????????????????????

04.10.2024 09:56

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami dotyczącymi wizyty w drogerii w Wałbrzychu. Cieszymy się, że nasza obecność w Polsce budzi zainteresowanie. Zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług.
    Katarzyna

11.09.2024 12:57

Dzień dobry, kiedy można spodziewać się drogeri we Włocławku? bo krążą plotki, że jeszcze w tym roku :) albo chociaż w Toruniu. Pozdrawiam ;)

04.10.2024 09:42

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie o nasze nowe lokalizacje. Listę wszystkich otwartych drogerii dm znajdziecie Państwo w zakładce profilu "Lokalizacja i kontakt". Zapraszamy!
    ulala

17.09.2024 11:13

Dzień dobry . Czy wiadomo już coś o statusie rekrutacji w Ostrowie Wielkopolskim ? Kiedy planowanie jest otwarcie ?

04.10.2024 09:41

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie o nasze nowe lokalizacje i chęć nawiązania z nami współpracy. Listę wszystkich otwartych drogerii dm znajdziecie Państwo w zakładce profilu "Lokalizacja i kontakt". Na naszej stronie internetowej www.dm-jobs.pl znajduje się informacja, do których aktualnie drogerii rekrutujemy. Zapraszamy!
    Monika

02.10.2024 11:53

Witam . Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość pracy tylko na zmianie rannej ?

04.10.2024 09:37

Dzień dobry, w naszych drogeriach Pracownicy pracują na 3 zmiany. Jest to zmiana poranna, popołudniowa i tzw. zmiana "środkowa". Wobec tego nie ma możliwości aby pracować jedynie na zmiany poranne.
    Rybka_w_Butach

13.08.2024 08:33

Dzień dobry :) Chciałam uzyskać więcej informacji dot. oferty pracy w lokalizacji Katowice. Według listy aktualnie działających placówek w województwie Śląskim, nie znalazłam danych, które wskazują aby drogeria funkcjonowała w mieście Katowice. Czy nabór dotyczy punktu który w planach ma powstać w tej lokalizacji? Pozdrawiam Anna Rybak

09.09.2024 16:01

Dzień dobry, informacje o lokalizacjach, do których szukamy pracowników znajduje się na naszej stronie kariery www.dm-jobs.pl Zachęcamy do śledzenia zamieszczanych tam ogłoszeń :)
    Klientka

27.08.2024 18:32

Kiedy otwieracie drogerię DM w Nowym Sączu?????

09.09.2024 15:58

Dzień dobry, każdego miesiąca otwieramy nowe placówki w Polsce, niewykluczone, że za jakiś czas pojawimy się również w Nowym Sączu :) A tymczasem zachęcamy do śledzenia nas na Facebooku i Instagramie Itutaj przekazujemy informacje o najbliższych otwarciach) oraz zakupów w naszym sklepie internetowym www.dm.pl
    Zawiedziona

06.09.2024 12:33

Czekałam na Was w Warszawie z utęsknieniem. Mieszkając w Niemczech byłam Wasza stałą klientką. Wczoraj odwiedziłam Waszą drogerie w Mysiadle i niestety bardzo się rozczarowałam Waszym personelem. Zamiast doradztwa spotkałam się z brutalną nagonką na inne sieci. Jako klientka sama zdecyduję gdzie , kiedy i u kogo mam robić zakupy. To dla mnie absolutny brak profesjonalizmu. Więcej klasy DM-ie

06.09.2024 17:18

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami dotyczącymi naszego sklepu w Mysiadle. Cieszymy się, że nasza obecność w Polsce budzi zainteresowanie. Pani uwagi dotyczące obsługi klienta są dla nas istotne. Wszystkie opinie naszych klientów pomagają nam w dalszym rozwoju, dlatego uważnie je analizujemy i wyciągamy wnioski. Zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług i mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą bardziej satysfakcjonujące.
    rozczarowana

06.09.2024 12:33

Była kilka dni temu na nowym otwarciu drogerii w Mysiadle. Kilkakrotnie miałam okazję robić również zakupy we Wrocławiu. Niecierpliwie czekałam aż DM pojawi się w Polsce. Jednak jestem bardzo rozczarowana samym podejściem pracowników, którzy niemile wypowiadają się podczas transakcji zakupów o innym firmach drogeryjnych, cytuję: " W firmie X to ceny są dużo wyższe, nie warto tam chodzić - teraz jesteśmy my w Polsce, proszę przychodzić tylko do nas" Jest to postawa bardzo nieprofesjonalna, ponieważ uważam, każdy klient ma prawo sam zadecydować gdzie chce robić zakupy. Takim podejściem do klientów. nie wróżę Wam rozwoju w Polsce!

06.09.2024 17:15

klient

04.09.2024 19:23

W dniu 04.09.2024 ok. godz. 10.00 robiłem zakupy w sklepie Dm w Krotoszynie. Wziołem produkty firmy - Ministerstwo Dobrego Mydła z naklejonymi czerwonymi cenami 32.90 zł. Podszedłem do kasy a pani oznajmiła że cena tych produktów to 44,90zł. Kto wpadł na pomysł żeby tak (usunięte przez administratora) klientów ? kasjerki czy ktoś wyższy rangą ? Kosmetyki kasjerka rzuciła pod ladę i próbowała oszukać mnie na 100 złotych przy zakupie innych produktów. Były to tylko trzy kosmetyki które kosztowały 107 ,35zł a kasjerka naliczyła do zapłaty 202zł. Oświadczyłem pani ,że jest to (usunięte przez administratora) z art. 186 par1 kodeksu karnego . Jej odpowiedzią był tylko "głupi" uśmiech.

05.09.2024 16:06

Przykro nam z powodu Pana doświadczenia. Prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi klienta pod adresem [email protected], abyśmy mogli dokładnie zbadać ten przypadek i podjąć odpowiednie kroki. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę sytuację.
    Linda

01.08.2024 20:19

Ile zarabia kasjer drogerii DM? Czy są jakieś premie za wyrobienie ustalonego budżetu??
    Agata

02.09.2024 18:32

Zarobki zależą od wykształcenia kierunkowego i doświadczenia w branży. Mogą się bardzo różnic. Nie ma premii, jest stała pensja.
    Bożena

29.08.2024 16:35

Dzień dobry, czy w najbliższym czasie zostanie otwarta drogeria w Kędzierzynie Koźlu, bo brakuje jej tu

30.08.2024 11:24

Dzień dobry, każdego miesiąca otwieramy nowe placówki w Polsce, niewykluczone, że za jakiś czas pojawimy się również w Kędzierzynie :) A tymczasem zachęcamy do śledzenia nas na Facebooku i Instagramie oraz zakupów w naszym sklepie internetowym www.dm.pl
    Anka

28.07.2024 17:54

Dzień dobry. Czy w sklepach zatrudniona jest osoba sprzątająca czy doradcy klienta dbają o porządek na sklepach , w toaletach itp?

29.07.2024 12:21

Dzień dobry, o czystość w naszych Drogeriach odpowiadają wszyscy Pracownicy. Równocześnie współpracujemy także z firmą sprzątającą, która jest dla nas wsparciem w utrzymaniu porządku.
    Anka

28.07.2024 18:02

Czy w Państwa firmie jest duży nacisk na plany sprzedażowe i każdy jest rozliczany ze swojej "jakości" sprzedażowej wyznaczonych produktów tak jak w konkurencyjnych firmach ?

29.07.2024 12:20

Dzień dobry, oczywiście pracujemy z planami sprzedażowymi a nad ich realizacją pracujemy zespołowo.
    xxxxr

21.07.2024 09:31

Witam, czy istnieje możliwość dogadania się z pracodawcą by zamiast 8h dziennie pracować 12h? i czy jesteście otwarci na umowę zlecenie?

25.07.2024 13:35

Dzień dobry, nawiązywanie współpracy w ramach umowy zlecenie a także wydłużanie czasu pracy do 12 godzin to kwestia indywidualna Drogerii.
    Gertruda222

11.07.2024 15:00

Dzień dobry, chciałam zapytać kiedy będą oferty pracy w dm dotyczące lokalizacji Park Auchan w Mikołowie?

11.07.2024 15:27

Dzień dobry, wszystkie nasze aktualne oraz planowane placówki opisane są w zakładce Lokalizacja i kontakt. Zapraszamy do śledzenia nas!

15.07.2024 15:08

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Wszystkie aktualne oferty pracy znajdziecie Państwo na naszej stronie https://dm-jobs.pl/otwarte-oferty.html
    Beata89

13.07.2024 00:27

Dzień dobry, czy planują Państwo otwarcie drogerii dm w Siechnicach, Radwanicach, Wrocław Księże Małe?

15.07.2024 15:05

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie o nasze nowe lokalizacje. Listę wszystkich otwartych drogerii dm znajdziecie Państwo w zakładce profilu "Lokalizacja i kontakt". Jest tam również lista placówek, do których aktualnie rekrutujemy lub szkolimy zespoły. Zapraszamy!
    Megi

13.05.2024 19:24

Dzień dobry. Czy proces rekrutacji na stanowisko Kierownika sklepu w Katowicach jest już zamknięty?

11.07.2024 15:05

Dzień dobry, wszystkie nasze aktualne oferty pracy znajdziecie Państwo na naszej stronie https://dm-jobs.pl/otwarte-oferty.html.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w dm-drogerie markt?

Kontakt - dm-drogerie markt sp. z o.o.

Wrocław

ona

08.07.2024 13:59

Witam , czy proces rekrutacji w lokalizacji Kościan na stanowisko kierownik został już zakończony? kiedy można spodziewać się odpowiedzi?

11.07.2024 15:03

Dzień dobry, wszystkie nasze aktualne oferty znajdziecie Państwo na naszej stronie https://dm-jobs.pl/otwarte-oferty.html. Zapraszamy do śledzenia nas! Czas odpowiedzi może być różny. Jeśli chciałaby się Pani dowiedzieć o konkretnie Pani status aplikacji, prosimy o kontatkt z rekruterem odpowiadając na wiadomość potwierdzającą wpływ aplikacji.
    Kinia

28.06.2024 20:14

Dzień dobry, Jakie są zmiany w drogeriach dm-godzinowo jak to wygląda- od której do której :) (na cały etat)

08.07.2024 11:59

Dzień dobry, godziny otwarć naszych Drogerii są uzależnione od lokalizacji. Zazwyczaj pracujemy na zmiany poranne, popołudniowe i tzw „środkowe”/„międzyzmiany”. Staramy się, by nasi Pracownicy mieli zaplanowane 8 godzin dziennie. Oczywiście mogą się również pojawić dłuższe zmiany, które są spowodowane sytuacją trudną Drogerii bądź prośba Pracownika.
    Myszka

03.07.2024 18:07

Dzień dobry. Czy pracując u Państwa na stanowisku pracownika drogerii trzeba umieć pakować prezenty ,czy klient sam sobie je pakuje ?
    Xx

07.07.2024 11:57

Sam pakuje nie trzeba nic umieć.

08.07.2024 11:43

Dzień dobry, stacja do pakowania prezentów jest ogólnodostępna dla naszych Klientów, którzy mają możliwość samodzielnego zapakowania zakupionych w dm prezentów. Jeśli klient potrzebuje naszej pomocy, udzielamy jej w ramach własnych możliwości. Nie wymagamy od naszych Pracowników dodatkowych umiejętności związanych z pakowaniem prezentów

25.01.2024 15:41

Szkoda tylko ,że firma dyskryminuje osoby przed 50 i trochę po.Ludzie w tym wieku to bardzo lojalni i pracowici pracownicy.Pewnie lepiej zatrudnić młoda ,którą na kilka lat się straci na L4 z powodu ciąży.Lepiej tworzyć zespoły wielopokoleniowe ,ponieważ każdy wnosi coś innego.No ale widać to za trudne .

06.05.2024 08:23

Problemy z plecami może mieć każdy jeśli źle dźwiga i nie stosuje zasad BHP. W mojej pracy problemy z plecami miały młode dziewczyny, a jednej nawet wypadł dysk, co było dużą niedogodnością zarówno dla zespołu jak i pracodawcy. Proszę nie szerzyć głupot na temat swojej konkurencji na rynku pracy. Dziewczyno, ty też będziesz niedługo w wieku kobiet, które właśnie szkalujesz i pomawiasz o różne rzeczy, które zapewne sama masz, skoro w handlu pracujesz.
    Wynagrodzenie

07.07.2024 12:03

Wynagrodzenie za sobotę jest takie samo jak w inne dni po prostu dostajesz wolne w tygodniu. Brak premii jest najgorszy w tej pracy, niektórzy chodzą na długie l4 a niektórzy pracują cały rok bez l4 i zarabiają tyle samo... powinna być premia frekwencyjna lub premia od sprzedaży... bo inaczej zaraz wszyscy przeniosą się do konkurencji bo akurat pod tym względem jest tam lepiej...
    Mariusz

27.06.2022 17:47

Cześć. Przejrzałem ten temat i nigdzie nie ma poruszonej kwestii jakim doświadczeniem trzeba się legitymować w pracy zawodowej aby móc w ogóle tu aplikować? Fajnie jak ktoś pomoże. Dzięki!
    Justyna, Dział Współpracownicy

24.08.2022 10:00

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Szukamy zarówno osób z doświadczeniem w branży handlu detalicznego, jak i bez doświadczenia. Zachęcamy do przesyłania aplikacji w odpowiedzi na zamieszczane na naszej stronie ogłoszenia: https://dm-jobs.pl/otwarte-oferty.html
    Xx

07.07.2024 11:56

Dostawy roladowują dziewczyny na drogerii w ciągu dnia.
    Mieszkaniec

25.06.2024 18:59

@Pracodawca macie może w planach otarcie drogerii w Niepołomicach?

26.06.2024 10:03

Praca łódzkie

25.06.2024 22:47

Dzień dobry, czy w najbliższym czasie, będzie otwierała się kolejna drogeria @Pracodawca w województwie łódzkim, oprócz Łodzi o Bełchatowa?

26.06.2024 10:00

Dzień dobry, wszystkie atualne nasze lokalizacje oraz te, które są planowane, są wyszczególnione w zakładce Lokalizacja i kontakt. Zapraszamy do śledzenia!
    @pracownik

31.05.2024 03:38

W jakich miastach odbywają się szkolenia- czy są dedykowane jakieś sklepy szkoleniowe? Czy szkolenia odbywają się w ramach województwa?

10.06.2024 09:53

Dzień dobry, wszystkie aktualne informacje na temat szkoleń i rekrutacji znajdują się na stronie https://www.gowork.pl/dm-drogerie-markt-sp.-z-o.o.,24035518/lokalizacja-i-kontakt
    pytanie

15.05.2024 21:28

Proszę o podanie "widełek" jakiej kwoty wynagrodzenia mogę spodziewać się na stanowisku sprzedawcy posiadając kilkunastoletnie doświadczenie, ponieważ w ogłoszeniu na pracuj.pl brak takiej informacji a praktycznie większość firm podaje.

16.05.2024 15:56

Dzień dobry, co do założeń rozmowy o wynagrodzeniu prowadzimy podczas spotkań rekrutacyjnych, gdzie jest możliwość omówienia całej oferty oraz zadań na stanowisku. Jest również możliwość podania swoich oczekiwań finansowych przed spotkaniem rekrutacyjnym rekruterowi (podczas zaproszenia na rozmowę). Rekruter powie wówczas, czy te oczekiwania wpisują się w budżet przewidziany na tym stanowisku i czy jest pole w związku z tym do nawiązania współpracy.
    Warszawa

04.05.2024 08:34

Błagam, otwórzcie drogerię w Galerii Mokotów/ Westfield Mokotów. To miejsce jest lepsze, niż jakaś Łopuszańska. Kto robi zakupy na Łopuszańskiej? Łopuszańska świeci pustkami i czeka ją ten sam scenariusz co CH Land. Wszyscy po zakupy ściągają do Galerii Mokotów/ Westfield Mokotów.

06.05.2024 09:03

Dzień dobry dziękujemy za sugestię. Nasz dział ekspansji szuka nieustannie najlepszych lokalizacji dla naszych sklepów. Mamy nadzieję, że zarówno te, które powstały oraz te co będą w przyszłości otwierane, zadowolą naszych klientów. Zapraszamy do nas serdcznie :)
    @DM

16.05.2024 09:41

Galeria niekoniecznie, bo Państwo chyba potrzebujecie lokalu, do którego jest wejście od zaplecza z dworu (od podwórza) ze względu na duże dostawy towaru. Proszę rozejrzeć się za punktami wzdłuż ulicy Marynarskiej, aż do Rzymowskiego. Tam są nowe powierzchnie handlowe, w ogóle cały nowy Mokotów ma wiele lokali, które by się nadawały pod handel. Mało kto o tym wie. Jesteście z Wrocka, to wam mówię. W Galerie Handlowe nie idźcie, bo tam też jest duża konkurencja i ogólny rozgardiasz.
    Warszawa

04.05.2024 12:29

Nie wiem, co było niewłaściwego w moim komentarzu, że go usunęliście?? W Warszawie w Galerii Mokotów na serio przydałaby się drogeria DM. Lokalizacja Łopuszańska to utopione pieniądze i wtopiona lokalizacja ... Kto tam będzie jeździł i po co?? W tygodniu pustki, okolica i parking żenada, niby są jakieś sklepy, w większości bidne takie, ale nic tam nie kupisz. Każdy jedzie do Galerii Mokotów. Zresztą sami zobaczycie. Wy siedzicie we Wrocławiu, to nie znacie tutejszych realiów, nie znacie Warszawy, ani Warszawiaków... Eh...
    Snadra

04.05.2024 21:13

Zgadzam sie bardzo słaba lokalizacja może i niski czynsz ale co z tego jak obrotu nie będzie......

06.05.2024 09:05

Dzień dobry, Pani komentarz zgodnie z zasadami GoWork czekał na publikację, nie został usunięty :) dziękujemy za sugestię, odpowiedź pełniejszą napisaliśmy poniżej. Zapraszamy do dm :)
    Aldiczka

25.04.2024 17:46

Drogeria DM jesteście najlepszym miejscem jakie mogło powstać w Lesznie! Sklep super zatowarowany, obsługa na najwyższym poziomie ( tak nie ważne czy kupisz żel za 6 zł czy zakupy za kilka stówek pracownicy traktują klientów z ogromnym szacunkiem i zainteresowaniem) uwielbiam to miejsce i panie pracujące

25.04.2024 17:48

Dziękujemy za podzielenie się opinią! bardzo się cieszymy, że nasza drogeria przypadła Pani do serca :) zapraszamy ponownie do nas :)
    Ola

15.04.2024 13:27

Cześć, czy w tym roku planujecie otwarcie drogerii we Włocławku? Chciałabym dostać się do Was do pracy i czekam z niecierpliwością aż otworzycie się u nas w mieście :)

15.04.2024 14:54

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie o nasze nowe lokalizacje i chęć nawiązania z nami współpracy. Listę wszystkich otwartych drogerii dm znajdziecie Państwo w zakładce profilu "Lokalizacja i kontakt". Jest tam również lista placówek, do których aktualnie rekrutujemy lub szkolimy zespoły. Zapraszamy!
    IWONISSSSS

01.04.2024 12:45

Dzień dobry, W Knurowie (woj. śląskie) budują galerię handlową, taką z zewnętrznymi wejściami do każdego sklepu (nie w środku) a wiem że takich lokalizacji szukacie. Już kilku najemców się znalazło, a wiem że planują żeby powstała tam też drogeria. Może Wy skorzystacie ???? będę wdzięczna a do Żor trochę daleko mam ????. A dodam że mnóstwo znajomych ucieszyłoby się z takiej drogerii ????.

04.04.2024 11:51

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Przekazaliśmy ją do działu ekspansji. Prosimy podobne zgłoszenia w przyszłości kierować poprzez nasz dział obsługi klienta poprzez np formularz kontaktowy dostępny na stronie: https://cs.dm.pl/csp?id=dm_contact_formular Dziękujemy!
    Basia

31.03.2024 08:55

Dzień dobry. Czy macie w planach otwarcie sklepu w Prudniku? To obok czeskiej granicy. Czesi często do nas przyjeżdżają, może to dobra lokalizacja? Wiem, że na stronie jest lista i ja ciągle aktualizujecie. Narazie brak dm w naszym mieście. Pozdrawiam

02.04.2024 13:07

Maria

14.01.2024 22:50

Witam - na jakich stanowiskach można zatrudnić się u Państwa w drogeriach ?

15.01.2024 13:31

Dzień dobry, do naszych Drogerii można złożyć aplikacje na stanowisko Pracownika Drogerii i Kierownika Drogerii.

05.03.2024 14:32

Dzień dobry, wszystkie wymagania staramy się dokładnie opisywać w ogłoszeniu. Oczywiście, proponujemy też naszym pracownikom szkolenia. Zachęcam do zapoznania się z ogłoszeniami i aplikowanie, jeśli ogłoszenie wzbudzi zainteresowanie :)
    Julka

07.02.2024 14:12

Dzień dobry, czy rekrutacja do Jastrzębie-Zdroju jeszcze trwa? Kiedy można się spodziewać odpowiedzi? :) pisałam wiadomość o status aplikacji ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi, rozumiem że trzeba być cierpliwym :) ale chętnie dowiem się więcej tutaj.

05.03.2024 14:16

Dzień dobry, wszystkie nasze otwarte rekrutacje znajdują się w zakładce Lokalizacja i kontakt. Zachęcamy do sprawdzania listy, którą stale aktualizujemy. Jeśli nie dostała Pani informacji zwrotnej, prosimy o bezpośredni kontakt z rekruterem.
    Iwona

08.02.2024 00:46

Witam od 7 lat pracuje w DM Deutschland...interesuje mnie czy jest w planach otwarcie dm w miescie Lubin kolo Legnicy...zasanawam sie o powrocie do kraju oczywiscie o pozostaniu w firmie

05.03.2024 14:15

Dzień dobry, wszystkie nasze otwarte rekrutacje znajdują się w zakładce Lokalizacja i kontakt. Zachęcamy do sprawdzania listy, którą stale aktualizujemy. Język niemiecki jest bardzo dużym atutem w naszej firmie.
    Zainteresowana

17.02.2024 13:12

Dzień dobry, czy rekrutacja na stanowisko kierownika w Jelczu Laskowicach została zakończona? Nie otrzymałam odpowiedzi na CV ani pozytywnej ani negatywnej. Chciałabym wiedzieć czy mam jeszcze szansę????

05.03.2024 14:13

Dzień dobry, wszystkie nasze otwarte rekrutacje znajdują się w zakładce Lokalizacja i kontakt. Zachęcamy do sprawdzania listy, którą stale aktualizujemy. Jeśli informacja zwrotna nie dotarła do Pani, prosimy o bezpośredni kontakt. Sprawdzimy.

27.02.2024 11:09

w internecie pojawiła się oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. customer experience. widzę, że firma oferuje pracę hybrydową. ile w takim razie dni pracuje się z domu, a ile z firmy? jeśli chodzi o elastyczny czas pracy, to jak on wygląda? są jakieś ramy czasowe, w które trzeba się wstrzelić? ;) dajcie znać.

05.03.2024 13:40

Dzień dobry, w dm pracujemy w modelu hybrydowym nie definiując z góry, ile dni z tego przypada na pracę w biuro, a ile na pracę z domu. Pracujemy również w oparciu o zaufanie i elastycznie. Pracownik wspólnie z przełożonym uzgadaniają godziny pracy, aby dobrze wykonać swoją pracę uwzględniając również potrzeby całego zespołu. Zapraszamy do nas!

Zostaw merytoryczną opinię o dm-drogerie markt sp. z o.o.