Niestety muszę potwierdzić poprzednie wpisy. Pracodawca jest bardzo nierzetelny.Właściwie pan prezes to tylko niewykształcony ''słup'' sterowany przez samozwańczego pana "dyrektora generalnego '' .
Oczywiście wynagrodzenie za prace nie jest wypłacane , świadectwo pracy, jeżeli jest wystawione to oczywiście dyscyplinarne .
Wyrok sądu ignorowany , droga komornicza jak przez mękę , gdyż firma zbyła cały swój majątek .
Korespondencja oczywiście jest przez spółkę nie odbierana .
Panowie : Bartłomiej Gąsior, Marcin Androsiuk ,Jakub Linka to zwykli (usunięte przez administratora) i naciągacze .W całym procederze doradcą jest pan mecenas Przemysław Zajka .Elita naszych biznesmenów nierobów , którzy patrzą jak wydymać Państwo i ludzi.
Pracownicy traktowani jak przysłowiowe (usunięte przez administratora) ''. Żądana jest bezwzględna lojalność a potem kop w (usunięte przez administratora) .
Wymieniam nazwiska tych pseudo przedsiębiorców ,gdyż nie jest to pierwsza firma ,którą położyli. Jeżeli w jakiejkolwiek innej się z nimi zetkniecie to proponuję zmianę pracy.