Krajowy Projekt Energetyczny

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.

Opinie o Krajowy Projekt Energetyczny Toruń

Nie przegap nowości o Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.!

08.02.2022 18:25

Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o. poszukiwała kogoś na stanowisko Pracownik Techniczny. Czy komuś udało się dostać tę pracę i mógłby powiedzieć więcej o tym, czego można się nauczyć? Zależy mi na informacjach o zakresie obowiązków.
    Keting

09.02.2022 10:43

Hej, czy mógłbyś doprecyzować, o który dział Tobie chodzi. Krajowy Projekt Energetyczny zatrudnia ponad 100 osób na różnych stanowiskach technicznych: projektanci, audytorzy, ekipy monterskie

03.02.2022 15:39

Zaczynam współpracę z KPE. Póki co fajny system szkoleń i motywacji ;-) Natomiast pytanie do współpracujących z większym doświadczeniem, czy da się łączyć pracę w KPE z dodatkową pracą? Pozdrawiam
    Oles

04.02.2022 11:13

Hej, też tak zaczynałem. Ale etat + fotowoltaika, nie bardzo to działało. Warto na początku mierzyć czas i efekty. Liczby nie kłamią. a polecam popytac się o ostatnie wypłaty chłopaków z mc styczen. Robią wrażenie (około 100 tys. na głowę) i tu uwierz nie da sie takich wyników zrobic z etatem na plecach. Albo / albo ktoś /coś ucierpi (etat, pv, albo rodzina) Pozdro

04.02.2022 12:32

Dzień dobry. Cieszymy się niezmiernie, że jesteś z nami w KPE. Zaczyna się dobra, biznesowa przygoda, która da Tobie wzrost zawodowy i osobisty. Wiele Osób w naszej firmie pracuje w różnych systemach. Rozumiemy to i wspieramy Każdego w Jego wyborze. Bez wątpienia każdy ma swoje inspiracje zawodowe i możliwości czasowe. Co można zauważyć: najlepsze wyniki sprzedażowe, największą satysfakcję z pracy mają Osoby, które działają na 100 % w Krajowym Projekcie Energetycznym. Życzymy dobrych decyzji i serdecznie zapraszamy do bezpośrednich rozmów. Biuro Szefostwa zawsze jest otwarte dla Przedstawicieli i Klientów.

02.12.2021 17:16

Ktoś pracował jako handlowiec w Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.? Warto starać się o zatrudnienie tutaj?
    Krystian

03.12.2021 08:42

Hej, Procuję w KPE od 4 mc. Najlepszy wybór zawodowy jaki mogłem zrobiłem. Pracujesz z produktem doskonale opracowanym. Ty masz sprzedać - reszta uruchamia domino zlecenia i finalnie zadowolenia klientów! Dzwonisz, piszesz na grupie w razie pytań, zaraz odpowiedź. Wynagrodzenie na czas, prowizje bardzo adekwatne do zaangażowania. BARDZO Co miesiąc mamy spotkanie podsumowujące w Copernicusie w Toruniu, dzwoń do głównego biura o termin. Tam wszystko zobaczysz i usłyszysz od ludzi. Zajrzyj na fb i insta - jest mega. Nie zastanawiaj się, bierz znajomych i zacznij działać!
    Anda

31.01.2022 12:06

W nowym roku klienci sami szukają firm fotowoltaicznych. Prowizje super, praca na schematach, grupa wsparcia 24/h. Jedziesz w tere, że tak powiem kompletny. dokumenty, prezentacje, fb - tam pokazujesz co robi firma, mozesz zabrać kogoś z ekipy do pomocy. Luz w organizacji pracy, dobre wyniku = dobra wypłata

27.01.2022 16:06

Firma dość duża, trochę się tego obawiałem, bo nie przepadam za dużymi firmami, ale kontakt świetny, firma elastyczna. Polecam

28.01.2022 10:37

Dzień dobry, Dziękujemy za te słowa. Faktycznie jesteśmy dużą firmą, ponieważ sukcesywnie powiększa się grono naszych pracowników, ponieważ wszystko u nas przygotowane jest przez ekspertów dla naszych klientów. Nasi Przedstawiciele są dobrze przygotowani do pracy i spokojni o swoje wynagrodzenia, a Klienci cenią sobie nasz profesjonalizm
    Kiki

18.11.2021 06:00

Polecam serdecznie :) najlepszy pracodawca z jakim współpracowałam :)

19.11.2021 10:31

Dzień dobry Panie Sebastianie Raz na 10 lat pojawia się branża w której przez 2 lata można zarobić na kolejne 10 lat życia, najlepiej zrobić to w przyjemnej atmosferze z naładowanymi pozytywną energią ludźmi. Krajowy Projekt Energetyczny to prężnie działająca, duża grupa pasjonatów branży odnawialnych źródeł energii, firma w czerwcu 2021 roku zajęła 1 miejsce na kongresie Made in Poland 2021 w Berlinie, za znaczący wkład w odnawialne źródła energii. Działamy na terenie całego kraju i poza granicami Polski. Co oferujemy: wysokie zarobki nienormowany czas pracy szkolenia i materiały szkoleniowe opiekę managera ciekawe konkursy egzotyczne wyjazdy pracę w gronie wspaniałych, wspierających się ludzi i wiele więcej Obszar: tak naprawdę cały kraj Daj sobie szansę, aplikuj a otworzą się przed Tobą nowe możliwości. Serdecznie zaparszamy do współpracy Zarząd KPE

19.11.2021 10:34

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię, jaką wystawiła Pani Krajowemu Projektowi Energetycznemu. To dla nas bardzo ważne, że Pracownicy są zadowoleni z współpracy i dzielą się pozytywną energią na tym forum Serdecznie pozdrawiamy KPE

26.10.2021 15:50

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.?

27.10.2021 13:17

Dzień dobry, Warunki zatrudnienia w Krajowym Projekcie Energetycznym omawiane są z każdym z Kandydatów osobno po wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej. Dynamicznie rozwijający się rynek pracy stwarza możliwości dostosowania umów, form zatrudnienia, tak aby każda ze stron była w komfortowej sytuacji. Zatem uważnie słuchamy jakie są potrzeby każdego z Kandydatów, jakie formy pracy może świadczyć dla KPE, w jakim kierunku zostanie rozpoczęta danego Kandydata ścieżka kariery. Co ważne rozmowa kwalifikacyjna ma przede wszystkim wnieść pozytywne nastawienie do powierzonych zadań, nawet gdy doświadczenie zawodowe Kandydata jest niewielkie, ponieważ rozbudowany system szkoleń w KPE przygotowuje rzetelnie do pracy każdego Członka zespołu. Serdecznie zaparszamy do współpracy Zarząd KPE
    Roman

14.01.2021 11:40

Jeśli chodzi o pracę to jak narazie jestem zadowolony. Uczciwie postawione warunki pracy. Faktem jest to, że trzeba pracować na wynik ale nic za darmo! Nie jest łatwa praca jak ktoś nie lubi pracy z klientem to się nie nadaje ale opłacalna.
    Madziara

13.10.2021 19:29

Nie . Ale jak poświęcisz się tak jak każdej innej pracy (i nie będziesz liczył że samo się zrobi) to zarobisz ładnie :) I potwierdzam atmosfera rewelacyjna , szkolenia jak najbardziej od groma i trochę :) oraz przede wszystkim mobilizacja pracowników , nikt nie zostaje sam sobie zdany na pastwę losu :)

14.10.2021 10:32

Dzień dobry. Dziękujemy za tak motywujący wpis. Jako Firma dokładamy wszelkich starań do tego by nasi Partnerzy mieli doskonałe przygotowanie z dziedzin Odnawialnych Źródeł Energii. Za systemem szkoleń, idzie efektywna praca w terenie, łatwość nawiązywania kontaktów z Klientami, ponieważ świadomy Sprzedawca, pewny doskonałości swoich produktów sprzedając realnie zmienia życie na lepsze swoich Klientów. A to wszystko przekłada się finalnie na satysfakcję z zarobków i super pracy Serdecznie pozdrawiamy Zespół KPE
    Nowa

29.07.2021 14:41

Chciałabym dowiedzieć się jakie są realne szanse pracy, u Państwa na stanowisku Audytor terenowy? Nie posiadam żadnego doświadczenia w tego typu pracy ani szkoły wyższej. Czy dla osób początkujących są szkolenia na to stanowisko?

30.07.2021 20:27

Dzień dobry, W związku z dynamicznym rozwojem Krajowego projektu Energetycznego nawiążemy kontakt z każdą Osobą, która wyrazi chęć podjęcia pracy w naszym Zespole. Odpowiednio przygotowane szkolenia, na których wszystko, krok, po kroku jest wyjaśnione: od funkcjonowania firmy, po złożoność produktu, jakim jest instalacja fotowoltaiczna (na początku może wydawać się to trudne , ale stawiamy przede wszystkim na zrozumienie tematu, odpowiadamy na wszystkie pytania i wątpliwości ), tak aby rzetelnie przygotować każdego Przedstawiciela, który nie zajmuje się tylko sprzedażą systemów fotowoltaicznych, ale ma pełną świadomość zmiany na lepsze życia, ekonomi gospodarstw domowych swoich Klientów. Nie oczekujemy od Kandydatów wykształcenia technicznego, wyższego. Stawiamy na edukację firmową, która zapewnia narzędzia do pracy każdej osobie, która ma chęci do działania. Za tym wszystkim idą oczywiście profity finansowe, premie i nagrody. To jest bardzo ważne w naszej Firmie: docenienie każdego Partnera. Serdecznie zapraszamy do naszego Zespołu tel: 797 810 080 [email protected]

05.10.2021 10:32

Alicja

03.09.2021 11:01

Dziękujemy firmie Krajowy Projekt Energetyczny za wykonanie dla nas instalacji fotowoltaicznej - profesjonalny montaż oraz dbałość o detale. W szczególności dziękujemy Dawidowi Dalke za profesjonalną obsługę i opiekę nad inwestycją. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

05.10.2021 09:55

Dzień dobry. Dziękujemy serdecznie za poświęcony czas na przekazanie pozytywnej opinii nt. działań Krajowego Projektu Energetycznego. Oczywiście przekażemy Panu Dawidowi Państwa zdanie odnośnie Jego pracy. Serdecznie pozdrawiamy
    [email protected]

03.09.2021 10:57

05.08.2021 13:38

Dzień dobry Państwu
    Obecne trwa rekrutacja na stanowisko: monter / elektryk instalacji fotowoltaicznych.
    Serdecznie zapraszamy po więcej informacji w zakładce: oferty pracy
    Szybkie informacje:
    Wynagrodzenie: 6000,00 - 8000,00 pln brutto
    zgłoszenie: 515 796 516
    Serdecznie zapraszamy do naszego Zespołu

09.07.2021 11:11

Na jakie benefity można liczyć w Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.?

27.07.2021 09:10

Dzień dobry! Krajowy Projekt Energetyczny ma doskonale zorganizowany system wynagrodzeń dla swoich Pracowników w każdym pionie organizacyjnym: od Pracowników biurowych - doceniamy ich codzienną pracę, która nie jest łatwa (dokumentacje, pozwolenia, nasze biuro projektowe, szkoleniowcy, administracja, dział telemarketingu), poprzez Partnerów Handlowych, którzy mogą liczyć oprócz stałego wynagrodzenia opartego na umowie, na system premii i nagród oraz na stały dostęp do szkoleń i bazy wiedzy opartej na rzetelnych opracowaniach naszych ekspertów z dziedzin Odnawialnych Źródeł Energii. Porównując oferty finansowe z branży fotowoltaicznej, każdy może bez wątpienia stwierdzić: profity w Krajowym Projekcie Energetycznym są na wysokim poziomie. Dziękujemy za zainteresowanie pracą w Krajowym Projekcie energetycznym i serdecznie zapraszamy do naszego Zespołu
    ***

17.06.2021 23:37

Pracuje dla tej Firmy od roku. Wynagrodzenia zawsze na czas, dwa razy w miesiącu. Praca dla osób, które chcą cos w zyciu osiągnąć, a nie miec zapłacone za nic nie robiebie. Firma docenia każde starania. System nagród bardzo motywujący do pracy. Zarząd jak i osoby pracujące w biurze bardzo pozytywne.

27.07.2021 08:57

Dzień dobry! Wartością nadrzędną KPE są Pracownicy, którzy stanowią filar naszej Firmy. Wynagrodzenie na czas - to oczywiste, ale co warto podkreślić system premii i nagród oraz narzędzi do efektywnej pracy: (firmowy samochód, szkolenia, dostęp do aktualizowanego dysku wiedzy) stwarza możliwość rozwoju i docenienia najlepszych Członków naszego Teamu, tak aby praca była przyjemnością i dawała wartości Pracownikom, ale przede wszystkim zmieniała na lepsze życie naszych Klientów. Z szacunkiem i podziękowaniem za pozytywny wpis: Zespół Krajowego Projektu Energetycznego
    Edyta

16.07.2021 14:08

Przedstawiciele (usunięte przez administratora)ajewski oraz Patrycja Grabowska profesjonalnie podchodzą do swoich obowiązków. Kontakt z nimi to sama przyjemność. Dokładają wszelkich starań aby klient był zadowolony.Poiecam Krajowy Projekt Energetyczny.

22.07.2021 14:07

Szanowna Pani Edyto! Dziękujemy za przedstawienie pozytywnej opinii o Przedstawicielach Krajowego Projektu energetycznego. Są to Profesjonaliści, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje i kompetencje w zmieniających się przepisach i technologi branży OZE. Zapewniamy, że we wszystkich pionach naszej Firmy Klienci mogą czuć się bezpiecznie, gdyż dział projektowy, logistyczny, administracyjny i monterski realizuje wszystkie etapy instalacji fotowoltaicznych na najwyższym poziomie, zgodnie z przepisami prawa i normami bezpieczeństwa. Serdecznie pozdrawiamy Zespół Krajowego Projektu Energetycznego

17.06.2021 13:39

Pracuje w firmie Krajowy Projekt Energetyczny od kilku miesięcy, od samego początku byłem bardzo zaangażowany w pracę co szybko przyniosło mi rezultaty. (Nigdy nie pracowałem jako handlowiec) Dziś mogę spokojnie powiedzieć, że to najlepsza praca jaka miałem do tej pory. Liczne szkolenia, wynagrodzenie wypłacane zgodnie z terminem, super atmosfera, wyjazdy, imprezy firmowe! Jeśli masz chęci do pracy i chcesz dobrze zarobić to polecam

Kontakt - Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.

Przedzamcze 8 lok. 305 87-100 Toruń

Branże: Grafika i projektowanie wizualne

Jojo

04.06.2021 14:19

(usunięte przez administratora) Firma nie udostępnia żadnych narzędzi pracy. Jeżeli nie mamy samochodu własnego to nie ma jak pracować i nie jest się w stanie zarobić. Firma nie oddaje za koszty paliwa. Nie każdy otrzymuje kontakty do współpracy. Mam wrażenie że osoby które się wybiły w firmie są ściśle powiązane. Jeżeli ktoś jest gotowy na taką pracę to można zarobić. Jednak moim skromnym zdaniem firma fotowoltaiczna jak każda inna. Zniknie jak tylko temat zacznie się robić mniej ciekawy.
    Jojo

14.06.2021 15:24

Za 1 kWp jest dana kwota, w zależności ile instalacji sprzedasz i o jakiej wielkości taką kwotę otrzymasz. Wynagradzają najlepszych pracowników, wyjazdy, odznaki itp. Jeżeli nie podpiszesz żadnej umowy to nie będzie żadnych pieniędzy. A wynagrodzenie jest wypłacane po zrealizowaniu zamówienia i zamontowaniu instalacji. czyli ok 2 miesiącach.
    WSH

08.06.2021 09:41

Witam Czy można podjąć współprace z Krajowym Projektem Energetyczny?? na montaż paneli słonecznych fotowaltaicznych z p. Bogdanem B. bo ofertą, którą mi proponował była zadawalająca. pozdrawiam WSH
    Ateee

14.05.2021 20:10

Dlaczego NIP firmy nie jest widoczny w cedig?
    Slawek

06.06.2021 22:52

Bo to sp. z o. o.
    Dorota

16.05.2021 07:52

Cześć, powiedzcie jak często odbywają się rekrutacje w Krajowym Projekcie Energetycznym. Czy jacyś określeni specjaliści będą mieli większą szansę na pracę w najbliższych miesiącach?
    Dział Rekrutacji

01.06.2021 00:45

Proszę złożyć CV na stronie KPE, odezwiemy się przy kolejnej rekrutacji i odpowiemy na każde pytanie.
    Pablo

10.03.2021 10:30

Pracuję w KPE około 4 miesięcy i z ręką na sercu polecam każdemu tę Firmę. Profesjonalizm, szkolenia, rozwój, świetna atmosfera, bezcenne co tygodniowe zebrania, terminowe wypłaty, nieoceniona pomoc i wsparcie właścicieli, dyrektorów i biura projektowego. Jeżeli wiesz co to jest praca i samodyscyplina to będziesz bardzo zadowolony/a, ponieważ mamy tutaj wszystko co potrzeba i był to strzał w dziesiątkę :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Krajowy Projekt Energetyczny?

Zenon

23.02.2021 08:30

Praca super to jest to czego szukałem.

20.02.2021 11:17

Świetna rodzinna atmosfera to to co wyróżnia tą firmę spośród wszystkich innych firm w których do tej pory pracowałem. Doskonale zarobki, wypłacane zawsze na czas 2 razy w miesiącu. Jeśli chcesz pracować a nie udawać, że pracujesz to KPE jest najlepszym wyborem.
    Raf

20.02.2021 11:14

Bardzo pozytywnie oceniam prace w Krajowym Projekcie Energetycznym. Szkolenia, mega atmosfera. Wyplata na czas.
    Tomasz

19.02.2021 08:54

Pracuje jako przedstawiciel od 4 miesięcy. Współpraca bezproblemowa. Wypłaty są 2 razy w miesiącu, zawsze na czas. Świetna atmosfera.
    ORZEŁ

18.02.2021 22:32

Pracuje od czerwca 2020. Wypłata zawsze o czasie a nawet o zaliczkę można poprosić - 2 słowa do prezesa i masz tego samego dnia. Czytam tu że firma miała problem z wypłacalnością co jest totalną bzdurą . Nigdy czegoś takiego nie odnotowałem a pracuje prawie od początku tej firmy. Szczerze polecam. Firma nastawiona na rozwój i motywację. Świetna atmosfera, konkursy, imprezy firmowe. I jeszcze raz świetna atmosfera a wypłaty godne prezesa jeżeli poświęcisz się i faktycznie robisz robotę.
    Sołtys

18.02.2021 21:38

Pracuje w firmie od września. Stawki które proponuje KPE są jedne z największych na rynku fotowoltaiki. Rodzinna atmosfera, która panuje w firmie jest rewelacyjna. Kasa zawsze na czas, nigdy nie było żadnego opóźnienia i wypłacana jest co do grosza ???? polecam gorąco pracę w Krajowym Projekcie Energetycznym.
    Jack

18.02.2021 21:29

Pracuje od pół roku i przez ten cały czas nie wydarzyło się nic na co mogę powiedzieć choć jedno złe słowo na tą firmę. KPE to rodzinna atmosfera i mega solidne pieniądze dla zaangażowanych współpracowników. Wypłata kasy po dwóch dniach od wystawienia faktury tutaj jest naprawdę mega fajnie polecam z całym sercem.
    MAJA

18.02.2021 13:27

W KPE pracuje od lata , nigdy nie miałam problemów z wypłatą, płatność do 10 tego lub 20 stego była na koncie . Atmosfera rodzinną i sporo konkursów świetną atmosferą na zebraniach.
    Ynwa23

18.02.2021 13:21

Pracuje od początku istnienia tej firmy, wcześniej pracowałem w jednej z firm top2 w PL jeśli chodzi o branżę fotowoltaiczną, dużo zaryzykowałem w tamtym czasie ale się opłaciło. Płatność zawsze na czas, duże wsparcie techniczne, realizację inwestycji na czas u inwestorów z nienaganną starannością(opinie Google, fb). Przez ostatni rok firma założyła ok 1500 instalacji tylko na terenie Polski. Ja osobiście zrobiłem ok 80 I zawsze wracając do swoich klientów słyszałem same słowa zadowolenia z przebiegu całego procesu inwestycyjnego. Gorąco polecam
    Dawid

18.02.2021 13:17

Jest to bezwątpienia firma dla osób chcących pracować. Jeżeli jesteś leserem i liczysz tylko na podstawę i samochód służbowy, to szukaj pracy gdzie indziej. Pracuje tutaj od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony! Uważam, że firma oferuje najlepsze wynagrodzenie względem pracy, na rynku toruńskim. Polecam!
    Przedstawiciel

18.02.2021 13:03

Pracuje od roku, jestem mega zadowolona, nigdy nie było problemu z wyplata wynagrodzenia, pracujesz (usunięte przez administratora) Zarabiasz i dodatkowo atmosfera najważniejsza. Osobiście ja jak i 100 innych przedstawicieli zadowoleni. POLECAM 10000%

Zostaw merytoryczną opinię o Krajowy Projekt Energetyczny Sp. z o.o.