Polecam Firmę New Life Property. Realizowali dla naszej placówki dostawę wyposażenia multimedialnego i IT. Realizacja wykonana bardzo sprawnie, terminowo i profesjonalnie.
Kalina
27.08.2024 10:48
Serdecznie nie polecam spółki New Life Property
(usunięte przez administratora) organizują konferencje w hotelach po czym kontakt się urywa. Blokowanie numerów telefonu, nieodpisywanie na maile, brak płatności za wystawioną fakturę.
Radze omijać
Członek zarządu
20.03.2026 09:01
Szanowni Państwo / Panie Managerze,
W nawiązaniu do powyższego komentarza, jako Zarząd spółki New Life Property, czujemy się zobowiązani do przedstawienia faktycznego przebiegu opisywanej sytuacji, która została już w pełni wyjaśniona i rozliczona.
Opóźnienie w płatności nie wynikało z braku rzetelności naszej spółki, lecz z dbałości o przestrzeganie obustronnych ustaleń handlowych. Kwota na pierwotnie wystawionej fakturze była o 30% wyższa od warunków zaakceptowanych przez nas przed konferencją. Podwyżka ta dotyczyła usług cateringowych i została wprowadzona bez wcześniejszej konsultacji, zgody czy choćby poinformowania nas o wzroście kosztów.
Jako podmiot profesjonalny, nie mogliśmy zaakceptować jednostronnej zmiany warunków umowy po zrealizowaniu usługi. W toku negocjacji hotel ostatecznie uznał nasze argumenty, przyznał rację co do pierwotnych ustaleń i dokonał korekty faktury do kwoty zgodnej z umową. Bezzwłocznie po otrzymaniu prawidłowego dokumentu, należność została uregulowana.
Przykro nam, że emocje w trakcie procesu wyjaśniania rozbieżności przełożyły się na tak radykalny komentarz. Cieszymy się jednak, że ostatecznie udało się wrócić do merytorycznego dialogu i zakończyć sprawę zgodnie z etyką biznesową.
Łączę wyrazy szacunku,
429,8 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Firma w 2023 roku osiągneła 5 mln 527 tys. zł przychodu. To wynik lepszy o 47% niż w roku wcześniejszym. W analizowanym okresie zysk brutto wyniósł 430 tys. zł.
Na pewno to pozytywne, że przychody wzrosły w tak dużym stopniu. Co o tym myślicie? Jak te wyniki wpływają na Waszą pracę?
Pirat
18.12.2025 06:59
Wyniki finansowe widzę ze wam sie poprawiają a nikt nie wspomina o podwyżce. Stawki podnosza średnio ale znośnie?
Członek zarządu
18.12.2025 08:44
Wynagrodzenie oparte jest w systemie Podstawa + prowizję od osiąganych wyników.
Dostawy wykonane terminowo. Polecam współpracę z Panem Norbertem, który doradzał nam w sprawie wyposażenia multimedialnego.
Justyna
06.10.2025 09:45
Bardzo dziękuję za udaną współpracę. Firma New Life Property wykonywała dla naszej szkoły dostawę sprzętu multimedialnego i programów dydaktycznych. Dostawa przebiegła bardzo sprawnie. Polecam firmę
20.07.2024 19:54
hejka jak tam wygląda sytuacja na kierunku Specjalista ds. ofertowania i zamówień publicznych, jeżeli chodzi o prace hybrydowa ile dni w biurze ile w domu?
Gość
05.10.2025 17:37
Ja pracuję dwa razy w tygodniu w biurze, niektórzy przyjeżdżają raz w miesiącu lub wcale. Polecam pracodawcę dla ludzi chcących pracować z domu. Pracuję od niedawna, ale mogę polecić, jest przyjazna atmosfera i nie ma problemu, żeby ktoś Ci coś podpowiedział i wyjaśnił, jak czegoś nie umiesz.
Sylwia
03.10.2025 15:28
Dostawa wraz z montażem została wykonana szybko, pomimo zróżnicowanego asortymentu od sprzętu gastronomicznego po książki i zabawki dla przedszkola. Dziękuje Panu Norbertowi za zaangażowanie i cierpliwość przy dostawie, co w przypadku naszych wymagań musiało być trudne :)
Polecam!
Kw
01.02.2024 14:09
Jak pracuje się w firmie @Pracodawca? Głównie interesuje mnie dział zamówień publicznych/handlowy.
Zostaw merytoryczną opinię o New Life Property Sp. z o.o.