Deligoo Śląsk

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Deligoo Śląsk Sp. z o.o.

Opinie o Deligoo Śląsk Katowice

Nie przegap nowości o Deligoo Śląsk Sp. z o.o.!

11.10.2021 14:42

26.10.2021 15:34

Są karty paliwowe na Orlen więc nie wiem czemu tankujesz za swoje
    ziomm

22.09.2021 08:58

Hej, miło mnie zaskoczyli tak wiec opinia moze wskoczyc: miałem kłopot z własnym samochodem, dali swój na ten dzień. jak dla mnie ok bo każdemu się zdarza kłopot z samochodem a tu mają na to odpowiedz.
    Sergiusz

23.09.2021 12:51

Nu to mialesz sczescie. W wekszosci wypadkow samochodu nie daja.
    Arek

25.09.2021 10:46

Hej, potwierdzam, też miałem problem z samochodem (mechanik nie zdążył z naprawą) zgłosiłem do koordynatora a ten zaproponował mi auto zastępcze więc super sprawa.

06.08.2021 09:29

Pracuje tu od roku i naprawdę nie ma na co narzekać, praca bardzo przyjemna. Od nikogo z góry nigdy nie usłyszałem złego słowa. Serdecznie polecam
    Tomek

05.09.2021 21:56

Racja, z szefostwem można się dogadać to też ludzie :)
    Ela

20.09.2021 23:18

Popieram ;-)
    Jakub

06.08.2021 09:29

Pracuje z nimi od tygodnia, są wymagający bo kładą nacisk na to aby zamówienia były na czas robione. Natomiast to co jest fajne to to, że nie wypuścili mnie na miasto i już mam jeździć tylko przeszkolili, potem wsiadłem do samochodu z innym kurierem, przeszkolili mnie. Od pierwszego dnia pracy wiedziałem co robić i jak to wszystko działa. Jak dla mnie praca przyjemna bo lubie jeździć autem a i kontaktów się dużo zdobywa bo ciągły kontakt z ludźmi, a ja to lubię :)
    Eliza

08.09.2021 15:55

Też jestem nowa, w sumie łatwa praca :)
    Joker

20.09.2021 23:08

Good napifki fajna praca
    Tomek

05.09.2021 21:51

W DeliGoo pracuję od 8 miesięcy więc mogę powiedzieć co nie co. Lubię jeździć samochodem i kontakt z ludźmi więc praca mi się podoba. Z plusów to elastyczny grafik, brak szefa na co dzień, więc nikt nad nade mną nie stoi i nie patrzy na ręce, do tego mam stawkę godzinową a nie od zlecenia a to jest dla mnie bardzo ważne. W pierwszych miesiącach jeździłem własnym autem ale potem przesiadłem się na służbowe. Tak, płacę za wynajem auta, ale nie muszę o nic się martwić, przegląd, serwis, wymiana opon nie interesują mnie, a do tego auta są nowe. Kara 500 zł za nieprzyjście jest, ale jak daje dyspozycyjność na dany dzień i dostaję zmianę to przychodzę do pracy, dla mnie to oczywiste. Jeśli oleje sprawę i nie przyjdę to są tego konsekwencję więc nie rozumiem dlaczego niektórzy na to narzekają. Owszem są sytuację awaryjne, ale nie zdażyło mi się jeszcze, żebym nie znalazł zastępstwa bo sam często biorę innych zmianę jeśli mam taką możliwość. W ostateczności można dogadać się z koordynator lub szefem. Więc jeśli ktoś dostał karę to jest sam sobie winien. Atmosfera wśród kurierów jest bardzo fajna często spotykamy się w restauracjach i gadamy jak czekamy na jedzenie. W ciągu dnia jest pomoc koordynator oraz support, są też inni kurierzy więc w sytuacjach awaryjnych nie jestem sam. Ogólnie polecam dla studentów tak jak ja ale nie tylko, praca łatwa, przyjemna i zarobić dobrze też można.
    Marcin

02.08.2021 15:00

Będąc w jednej z restauracji natknąłem się na kuriera Deligoo zapytałem go jak wygląda praca w tej firmie , fajnie mi opowiedział jak to wszystko działa podał mi numer do szefostwa i za 2 dni zacząłem prace . Na początku po szkoleniu jak coś jeszcze mnie zastanawiało to miałem cały czas wsparcie ze strony kordynatora i innych pracowników. przyjemna praca w restauracjach zawsze jest z kim pogadać i można dostać zniżkę. Dodatkowo często bywają przesyłki z drogerii z którą firma współpracuje . Grafik jest elastyczny przez co mogę połączyć prace ze studiami.
    Bartek

03.09.2021 08:10

Tak! Paczki z Hebe najlepiej sie rozwozi ;-) ale na inne zlecenia też nie narzekam ;-)
    Krzysiek

03.09.2021 08:14

Ja tez tak znalazlem prace w Deli ;-)

21.08.2021 12:38

Alfred Hugecock

02.09.2021 00:07

Zapis o zakazie konkurencji też nie jest zgodny z prawem. Wypisane są tylko obowiązki pracownika wynikające z tego zakazu i kary za jego złamanie, ale o wymaganym prawnie obowiązku pracodawcy, czyli rekompensacie za przestrzeganie takiego zakazu nie ma. Pomijając też to, że w umowie nie jest sprecyzowany obszar na którym ów zakaz miałby obowiązywać, ani stanowisko, które ten zakaz obejmuje. Szanowny Pan Wojciech ma gdzieś uczciwość i po prostu nie zaprząta sobie tym głowy, ale z takim podejściem do płacenia pracownikom jakie ma, i poszanowaniem prawa życzę jak najszybszej i najdokładniejszej kontroli inspekcji pracy. ;)

Kontakt - Deligoo Śląsk Sp. z o.o.

Chorzowska 108 lok. 103 40-121 Katowice

Branże: Transport i spedycja

04.07.2021 16:55

Przemek

06.08.2021 11:00

Przecież stawka to nie tajemnica, jest na umowie, więc jeśli nie odpowiadała, to po co się w to pchałaś? Szefostwo nie ma wpływu na reakcje każdego z restauratorów. Zresztą szef wielokrotnie stawał w obronie kurierów, jeśli wymagała tego sytuacja i wyjaśniał sprawy z restauracjami.

04.08.2021 10:02

Czy w Deligoo Śląsk Sp. z o.o. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
    Ola

04.08.2021 13:15

Właśnie wprowadzają Multisporta i dodatkowo masz w niektórych restauracjach zniżki na jdzenie ;-)
    Konrad

03.08.2021 11:13

Jeździłem w Deligoo 7 miesięcy i naprawdę fajnie się tutaj pracowało . Miła atmosfera , fajna aplikacja do zleceń , elastyczny grafik jak miałem jakiś problem zawsze mogłem liczyć na pomoc innych pracowników i samego szefa. Jak bym mógł na pewno dalej bym tam pracował lecz wyjeżdżam za granicę.
    Paulina

02.08.2021 23:04

Dzisiaj byłam pierwszy dzień i naprawdę jestem zadowolona ostatnie zlecenie przedłużyło mi się poza godziny pracy ponieważ klient wyszedł z domu mimo tego kordynator przedłużył mi zmianę i wrzucił zlecenie powrotne do centrum miasta ponieważ był to daleki kurs. Fajnie że firma dba o pracowników i chce dla nich jak najlepiej. Ogólnie bardzo przyjemna praca polecam :)

02.08.2021 14:40

Pracuje już długi czas i jak najbardziej polecam pracę w Deligoo fajni ludzie ,miła atmosfera przez obsługę wielu restauracji poznałem fajne koleżanki . Dodatkowo wpadają napiwki co w ciągu miesiąca można uzbierać naprawdę fajną sumę. Szefostwo bardzo w porządku. Dodatkowo bardzo elastyczne godziny pracy , wybieram sobie dokładne godziny w jakich mogę pracować dzięki czemu mogę pogodzić to z innymi zajęciami . Jeżeli chodzi o kare za niestawienie się o pracy nigdy mnie ten zapis w umowie nie ,,ruszał,, ponieważ nie wyobrażam sobie nie przyjść do pracy gdzie sam wybieram sobie godziny w których jestem dostępny.
    Matthias

02.08.2021 11:20

Pracuję juz prawie rok, zawsze mam duzo godzin ktore potrzebuję, grafik jest elastyczny co pozwala mi na pogodzenie tej pracy z drugą. Sa opcje pracy w różnych miastach, firma współpracuje z wieloma restauracjami i wciąż pozyskuje nowe. Przesylki nie ograniczaja sie do posilkow, obecnie rowozone sa paczki co wskazuje ze firma sie rozwija i nie zamyka sie na nowe pomysly.
    Dawid

02.08.2021 08:40

Polecam Firmę Deligoo Śląsk !!! Praca sama w sobie jest świetna, wypłata na czas, dobrze zrobiona aplikacja dla kurierów. Wśród kierowców panuje bardzo fajna atmosfera, większość stara się sobie pomagać. Z szefostwem zawsze można pogadać i dogadać sie w wielu kwestiach :)

07.07.2021 12:03

Kuba

30.07.2021 18:40

Luci cos Ci sie pomylilo, jestem bylym pracownikiem i nie lubie jak sie kogos oczernia. Nie ma takiej stawki a i wynagrodzenie zawsze mialem na czas.

Zostaw merytoryczną opinię o Deligoo Śląsk Sp. z o.o.