Quanta Energy

• KONTAKT

O NAS

OFERTY PRACY

KONTAKT

5. Opinie o Quanta Energy S.A.

Opinie o Quanta Energy Warszawa

Nie przegap nowości o Quanta Energy S.A.!

Mateusz

01.06.2021 12:48

Jestem byłym pracownikiem, natomiast z czystym sumieniem mogę polecić pracodawcę. Świetna atmosfera, bardzo dobre warunki pracy. Firma daje bardzo dużo możliwości oraz wszystkie potrzebne narzędzia pracy, oczywiście wymagania są adekwatne do otrzymanych profitów, aczkolwiek zaangażowany pracownik z chęcią pracy w branży OZE na pewno sobie poradzi.
    Mateusz

10.06.2021 15:24

To prawda, pracowałem krótko bo 3 miesiące. Odszedłem, ponieważ OZE jednak nie jest "moją" branżą, po przemyśleniu postanowiłem zrezygnować i rozstaliśmy się w dobrych relacjach.
    Asia

08.01.2025 14:40

Prcowałam w firmie i nie był tam zatrudniony żaden Mateusz
    Marta

08.05.2020 09:18

Firma daje szansę na duży rozwój zawodowy. Profesjonalnie i rzeczowo podchodzi do biznesu. Wiedzą czego chcą i czego oczekują od pracowników. Długo się zastanawiałam czy zmienić pracę ale teraz nie żałuję. Dużo się tu mogę nauczyć.
    MM

01.05.2021 15:19

A są jakieś szkolenia dla pracowników? Tylko nie chodzi mi o bhp, oczywiście;-)

04.05.2021 10:23

Oferujemy profesjonalne szkolenia produktowe, rozwojowy coaching i silne wsparcie merytoryczne na każdym etapie współpracy. Zależy nam, aby osoby dołączające do naszego zespołu były przede wszystkim ekspertami w swoich specjalizacjach, a my zajmiemy się wdrożeniem w branżę PV.

Jaziunar

11.03.2026 21:29

Po 4 etapowym procesie rekrutacji, firma po prostu przestała się odzywać. Bardzo nieprofesjonalnie.

12.03.2026 07:07

Dziękujemy za kontakt oraz podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że spotkała Pana/Panią taka sytuacja. Chcemy dokładnie wyjaśnić tę sprawę, dlatego uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem: [email protected]. Niezwłocznie zajmiemy się zgłoszeniem i wrócimy z odpowiedzią. Pozdrawiamy, Zespół Quanta Energy

Kandydatka

28.01.2026 15:42

Rewelacyjny candidate experience. Rekruterka z Quanta zadzwoniła do mnie w nawiązaniu do mojej aplikacji na jedno ze stanowisk w firmie. Klarownie przedstawiła warunki współpracy i etapy procesu rekrutacji. Finalnie nie kontynuowałyśmy procesu rekrutacji, ponieważ mieszkam dość daleko od mokotowskiego biura firmy i codzienne dojazdy byłyby bardzo czasochłonne. Mimo to rozmowa telefoniczna pozostawiła bardzo pozytywne wrażenie ze względu na podmiotowe traktowanie kandydatów.
    Aleksander

10.10.2025 06:59

Odbyłem rozmowę rekrutacyjną na miejscu, która trwała około 30 minut i była profesjonalna. Zostałem zapewniony o otrzymaniu odpowiedzi maksymalnie 2 tygodnie pod rozmowie - nie otrzymałem. 2 3 tygodniu po rozmowie napisałem uprzejmie z pytaniem o ostateczną decyzję - otrzymałem informację, że tego właśnie dnia podejmą decyzję, a ogłoszą ją po weekendzie. Pani nawet napisała, że zadzwoni z feedbackiem. Niestety, jest już 5 tygodni po rozmowie, a informacji brak - kompletny brak profesjonalizmu i słowność.

10.10.2025 11:29

Dzień dobry, Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem [email protected] – odpowiemy w ciągu 24 godzin i dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić sprawę. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności. Dziękujemy za wyrozumiałość. Z poważaniem, Zespół Quanta Energy
    Skibus

21.02.2025 12:12

Poleca tą firmę
    Janek

05.02.2025 18:16

Rekrutacja na stanowiska menedżerskie w pełni profesjonalna natomiast z dużym poziomem challenge i nakładem pracy. Docenione zaangażowanie w proces. Warunki współpracy bardzo konkurencyjne dla osób, które są nastawione na rezultaty/wyniki

08.01.2025 14:45

Byłem jakis czas temu na rozmowie, niestety nie przekonała mnie Pani prowadząca rekrutacje, miałem wrażenie, że nie wie o czym mówi i że od początku nie jest zainteresowana tym spotkaniem. Dostałem propozycję, ale odrzuciłem. Lubie pracować z ludźmi z pasją, a tu tego zabrakło
    Paweł

31.10.2024 18:19

Solidna firma jeśli chodzi o całokształt. Na plus zdecydowanie terminowość i dotrzymywanie ustaleń. Z perspektywy klienta to bardzo ważne.
    Janek

08.01.2025 14:39

Paweł kiedy współpracowałeś z firmą i na jakim stanowisku?
    Paweł

30.07.2024 21:38

Mam pozytywne wspomnienia ze współpracy z tą firmą. Na każdym poziomie pełen profesjonalizm.
    Albert

29.05.2024 21:01

Kontakt z firmą bardzo dobry. Przy wyborze instalacji fachowe doradztwo na każdym kroku. Instalacja założona na początku roku, odpowiednio dopasowana do mojej firmy.
    Kajetan

17.03.2024 22:44

Handlowcy dostają umowę o pracę czy tylko B2B?
    Kandydatka

29.02.2024 21:18

@Pracodawca Proszę o informację, ile trwa rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. dokumentacji projektowej, kiedy można spodziewać się ewentualnego kontaktu ? Z góry dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję do zobaczenia! :)

31.01.2024 09:50

Czy w Quanta Energy S.A. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

31.01.2024 11:42

Witam, oferujemy prywatną opiekę medyczną, karty multisport, czy w zależności od zajmowanego stanowiska system premiowy. Zachęcam do przesyłania aplikacji :-)

31.01.2024 05:34

Cześć, byliście już może na rekrutacji na specjalistę ds. controllingu? Napisano teraz wprost, że będzie zadanie do wykonania. Ciekawi mnie ile i jakie mniej więcej są dawane oraz jak dużo czasu ma się na wykonanie?

31.01.2024 11:38

Witam, rekrutacja na Specjalistę ds. controllingu składa się z 3 etapów, w tym zadanie rekrutacyjne sprawdzające poziom zaawansowania programu Excel. Przy zaawansowanej znajomości Excela (warunek konieczny) potrzebny czas na wykonanie zadania to ok. 30min. Zachęcam do przesyłania aplikacji :-)

Oferty pracy - Quanta Energy S.A.

Specjalista / Specjalistka ds. Rekrutacji (In-house)

Business Intelligence Analyst

Inżynier Budowy / Site Manager

Kraków

Talent Acquisition Partner

Warszawa

Projektant konstrukcji budowlanych (OZE)

Analityk ds. Finansowania Strukturyzowanego – sektor energetyczny

Damian Walczak

30.01.2024 20:15

Solidna firma, która poważnie traktuje klientów. Doradca bardzo pomocny przy całym projekcie z założeniem instalacji i pozyskaniu środków. Oceniam ich pozytywnie.
    Mira

04.11.2023 07:47

A czy przy dokumentacji ktoś pracował? po postach widzę, że ludzie dopytywali o prace projektantów oraz ewentualne stawki. W ofercie która ma teraz przed sobą również nie są one wprost podane, ale może tutaj tez chodzi o rozmowę? wynegocjuję coś jeśli się postaram? :) w jakim konkretnie dziale pracuje specjalista ds. dokumentacji rozwojowej OZE? Jaki jest zespół, czy rotacje są częste?
    Rekruter

06.11.2023 10:11

Specjalista ds. dokumentacji projektowej OZE pracuje w dziale PnB (projekty z pozwoleniem na budowę) i zajmuje się permittingiem (pozwolenia). Wewnętrznie mamy od ponad roku 3 osobowy zespół, który właśnie rozbudowujemy. Zachęcam do przesłania aplikacji, jeżeli Pan/Pani posiada doświadczenie, zgodnie z podanymi oczekiwaniami w ogłoszeniu rekrutacyjnym :)
    Rekruter

06.12.2023 11:29

Tak, mamy uruchomioną obecnie rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. controllingu. Rozwijamy dział finansów i będzie to nowo powstałe stanowisko. M.in. wymagana jest zaawansowana znajomość Excela (weryfikowana poprzez wykonanie zadania w drugim etapie procesu rekrutacyjnego). Zapraszamy do aplikowania :-)
    klient21

30.10.2023 21:55

Firma do polecenia jeśli ktoś chce założyć w swojej firmie panele. Jest dobry kontakt, można negocjować warunki, ogólnie mają bardzo elastyczny podejście. Jak się będzie inwestycja zwracać zobaczymy. Póki co jeśli chodzi o sam kontakt i obsługę daję pozytywną opinie.

28.09.2023 06:00

Hej, widzę ze raczej pojawiają się opinie od klientów a jest trochę ofert na takim portalu. Czy jako projektant ktoś teraz pracował i miałby zdanie? Są oferty na trzy miasta, myślicie ze warunki jakkolwiek się pomiędzy nimi różnią? Dla przykładu atmosfera? Jakie teraz mogą być widełki płacowe?

28.09.2023 13:43

Dzień dobry, zgadza się, mamy obecnie otwarte rekrutację na stanowisko Projektant instalacji PV oraz Projektant instalacji PV z językiem niemieckim. Zachęcam do wysłania CV w odpowiedzi na zamieszczone ogłoszenia lub na adres email [email protected]., by przystąpić do procesu rekrutacji i poznać się z nami :)

23.10.2023 09:41

Dzień dobry, na stanowisko Projektant instalacji fotowoltaicznych (małe instalacje) w PL wynagrodzenie uzależnione jest od poziomu doświadczenia, posiadanych uprawnień, wybranej formy umowy itp. (od 5000 do 11000 zł netto). W procesie rekrutacji na stanowisko Projektanta instalacji na rynek niemiecki poszukujemy wyłącznie osoby swobodnie komunikującej się w j.niemieckim.
    zadowolony

27.09.2023 21:42

Jak dla mnie wszystko na tak. Kontakt, warunki umowy i realizacja. Co warte podkreślenia pomoc od przedstawiciela mieliśmy na każdym etapie. Może dobrze trafiliśmy, może to standard ale jesteśmy zadowoleni ze współpracy.
    Albis

04.09.2023 22:08

Instalacja wykonana solidnie i terminowo zgodnie z ustaleniami. Po mojej stronie minimum formalności. Jak partnera w biznesie mogę polecić bo się nie zawiodłem.
    Radosław Trochim

31.07.2023 22:15

Jeśli chodzi o fotowoltaikę to chyba jedna z lepszych firm na rynku. Oferta szybko przygotowana, w oparciu o parametry firmy - najlepsza cenowo i jakościowo z 4 do wyboru. Do montażu wszystko dobrze prowadzone, kontakt był na każdym etapie inwestycji. Sam montaż w wyznaczonych umową terminach. Uwag brak, jesteśmy zadowoleni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Quanta Energy?

ERP

29.06.2023 21:04

Doradca bardzo merytoryczny, kontakt z polecenia. Instalacja i cały proces związany z inwestycją dopięty i zamknięty w 3 miesiące. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy.
    Pablo SA

25.05.2023 18:49

Współpracowałem z firmą w zakresie montażu instalacji fotowoltaicznej w moim przedsiębiorstwie. Pełen profesjonalizm i dotrzymanie warunków umowy. Jestem zadowolony i mogę polecić.
    Arkadiusz Wójcik

25.04.2023 21:35

Bardzo dobra współpraca w zakresie projektu i wykonania instalacji fotowoltaicznej. Doradca z merytoryczną wiedzą, do tego projekt na czas. Własnie takie podejście skłoniło nas do nawiązania współpracy i powierzenia im projektu.

24.10.2022 11:06

Jak dużo osób pracuje na stanowisku projektant w firmie Quanta Energy S.A.?
    Michał

20.04.2023 21:16

Czy macie Państwo aktualnie ofertę współpracy w sprzedaży na rynek śląski? Chętnie wyślę CV:)

21.04.2023 09:21

Dzień dobry, Tak, obecnie prowadzimy rekrutację w woj. dolnośląskim. Zachęcam do wysłania CV na e-mail [email protected] w tytule wpisując "Sprzedaż" Do usłyszenia! :) Zespół QE

23.03.2023 10:48

Czy osoby, który były na rozmowie kwalifikacyjnej, mogłyby podać jakieś rady odnośnie rekrutacji do Quanta Energy S.A.? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do rozmowy na stanowisko projektant?

23.03.2023 13:41

W procesie rekrutacyjnym na stanowisko -projektant- zwracamy szczególną uwagę na wykształcenie, zdobyte doświadczenie a przede wszystkim na umiejętność szybkiego uczenia się i wykorzystywania w praktyce zdobytej wiedzy i umiejętności. Każdorazowo nasze oczekiwania szczegółowo opisujemy w ogłoszeniach rekrutacyjnych dotyczących danych stanowisk, zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń i aplikowania.
    Quanta Energy SA

25.03.2023 08:29

Dzień dobry, Proces rekrutacyjny na stanowisko projektanta ma dwa etapy (HR oraz Kierownik Działu Projektów). Obecny proces zakończymy najprawdopodobniej do 1 kwietnia. Proszę jednak obserwować nasze ogłoszenia, rośniemy i zapewne już w maju otworzymy kolejną rekrutację.
    Dax Sp. K.

21.03.2023 21:29

Instalacja wykonana w terminie i zgodnie z wytycznymi w projekcie. Było parę odstępstw, ale wszystkie konsultowane na bieżąco i nie mające wpływu na całość realizacji. Współpracę z firmą Quanta Energy SA oceniamy pozytywnie.

Kontakt - Quanta Energy S.A.

Al. Niepodległości 18 02-653 Warszawa

Jarosław Guz

13.02.2023 21:34

Jestem zadowolony ze współpracy. Firma w terminie wywiązuje się z umów. Prace skończone nawet wcześniej. Instalacja zgodna z założeniami i projektem. Nie mam uwag. Polecam

25.01.2023 13:16

Jakiej marki/model samochód handlowiec otrzymuje? W jakiej wysokości jest limit paliwowy?
    Quanta Wnergy S.A.

29.01.2023 08:12

Nasi doradcy otrzymują na starcie samochód firmowy klasy B, z kartą paliwową o wartości 1500 zł. Wraz z rozwojem w firmie (awans na experta) wzrasta klasa auta jak również limit paliwowy
    PZ

28.01.2023 19:15

Firma z polecenia. Montaż instalacji w ciągu tygodnia. Wszystko zgodnie z umową.

20.11.2021 07:22

W życiu nie widziałem takiej ściemy, ja jest tutaj, cóż wylejmy czarę goryczy, żeby opinie nie były aż tak pozytywne. Jako przedstawiciel pracowałem ponad rok, więc coś szczerze. Po pierwsze firma wydaje się ok, ale z rana masz budzik o 7.30 tele konferencja z włączona kamera i o 16.30 kolejna na pożegnanie. Co w sumie jest ok. Bo dają narzędzia więc wstać rano i o 7.30 być w drodze do klienta też spoko, o ile go masz. Samochody na starcie dostajesz w stylu kia ceed później możesz awansować, karta paliwowa 1500 zł miesięcznie, czasami Panie z biura zapominają opłacić flotę więc jeździsz za swoje ????. Co do pensji nie zawsze na czas, szczególnie po rozstaniu termin do 10 dnia każdego miesiąca nie obowiązuje. Generalnie doświadczony PH po szkoleniu się wycofa 20% z marży strasznie mało, ale ludziki są zafascynowane.
    Jacek

18.01.2023 14:29

Mam pytanie: samochody są oklejone nazwą firmy, czy nie?
    Quanta

19.01.2023 08:17

Od trzech lat nie są oklejone, Ale nie wykluczamy, że ta polityka kiedyś w przyszlosci się zmieni.
    Bono

12.12.2022 20:23

Bardzo dobry kontakt z firmą. Cenię sobie rzetelność i terminowość. W tym przypadku wszystko było jak należy. Instalacja położona zgodnie z ustaleniami i w terminie.
    Daniel Michalik

28.11.2022 19:50

Instalacja była zakładana rok temu. Docelowo 100 kw, mała firma produkcyjna pod Lublinem. Wybór wtedy to było duże przedsięwzięcie, ale obecnie zwraca się coraz szybciej. Firma z polecenia znajomego, który wcześniej miał zakładaną instalację.
    Kamil Rk

26.10.2022 21:19

Firma Quanta została wybrana spośród 4 firm oferujących swoje usługi w zakresie instalacji fotowoltaicznych dla firm. Ich oferta była zarówno najtańsza jak i najbardziej rozbudowana. Montaż odbył się w sierpniu po kilkumiesięcznych ustaleniach i negocjacjach. Instalacja działa bez zarzutu. fachowcy w swojej dziedzinie.
    Michał Karwowski

23.09.2022 21:15

Instalacja położona szybko i sprawnie. Nie mamy żadnych uwag. Koszt przedsięwzięcia zaczyna się coraz szybciej zwracać przy obecnych cenach energii.
    zdziwiony

23.09.2022 09:19

Jako osoba bardzo doświadczona w branży próbowałem skontaktować się z firma aby uzyskać bliższe informacje o proponowanej pracy ale brak jakichkolwiek danych kontaktowych poza ankietą i zewnętrzną firmą , która zbiera dane klientów. Jaki jest powód ukrywania się firmy? To podważa moje zaufanie do potencjalnego pracodawcy.

23.09.2022 12:03

Dzień dobry, nasza infolinia jest dla Państwa dostępna codziennie w godz. 8.00-16.00 i przykro nam słyszeć, że nie udało się Panu z nami skontaktować. Zajmuję się rekrutacją i cieszę się, że myśli Pan o dołączeniu do naszego dynamicznego, rosnącego zespołu. Nasz portfel klientów stale rośnie, poszukujemy osób z wykształceniem technicznym oraz doświadczonych handlowców. Proszę kontaktować się ze mną bezpośrednio poprzez email [email protected] i chętnie porozmawiam o możliwości współpracy.

29.08.2022 21:42

Współpracowałem z firmą jako klient. Realizacja instalacji fotowoltaicznej na dachu malej firmy produkcyjnej. Z zadania wywiązali się terminowo. Kontakt z doradcą był na każdym etapie inwestycji i realizacji.
    Anita

02.08.2022 10:45

Na początku wydawało nam się wszystko bardzo dobrze i sprawnie. Niestety po kilku dniach sprzęt już nie działa wyłącza się notorycznie .Przy kontakcie telefonicznym zapewnienia o zgłoszeniu sprawy i znowu nic.Jako klient jestem zostawiona z niczym.jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana postępowaniem tej firmy,zapewnienia i obietnice były zupełnie inne ...
    Quanta Energy SA

02.08.2022 11:57

Dzień dobry, bardzo przykro nam to słyszeć. Prosimy o dane kontaktowe na adres [email protected] . Niezwłocznie zajmiemy się zaadresowaniem problemu. Miłego dnia, Zespół Quanta Energy SA.

10.07.2022 10:55

Czy w firmie Quanta Energy S.A. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Manager?

11.07.2022 14:57

W naszej firmie nie mamy systemu zmianowego na żadnym stanowisku. W centrali pracujemy w godz. 8-16 lub 9-17 (decyzja pracownika)
    Stan

11.07.2022 14:20

Witam Cos za duzo tych super opinii nie mozliwe pisali to chyba sami pracownicy ja nie neguje ale jest to troche dziwne

11.07.2022 14:48

Dziękujemy ślicznie za wszystkie pozytywne opinie i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu
    Były prcownik

11.07.2022 08:44

Całkiem fajne 1,5 roku! Dziękuję za współpracę.

Zostaw merytoryczną opinię o Quanta Energy S.A.