BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.

NIP: 5882420071 REGON: 365217120 KRS: 0000632577

Adres: Grunwaldzka 472, 80-309 Gdańsk

4.7/5

Opinie o BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.

Wyszukaj opinięsearch

Radek

wszystko super polecam

Tomek

Bardzo dobry pracodawca, fajna ekipa i wynagrodzenie zawsze na czas.

Krzysiek

To rzadkość mieć przełożonego, który potrafi zainspirować, motywować i jednocześnie stworzyć takie warunki, że praca staje się przyjemnością. Świetne zarządzanie, uczciwość i profesjonalizm – szef na medal!

Mirunio Nowy wpis

Dzisiaj dostałem wypłatę Żona zadowolona Jest pieknie

Waldek Nowy wpis

Polecam

Darek Nowy wpis

Pracowałem u nich na kilku projektach, duże możliwości rozwoju i pomocny przełożony

Radek Nowy wpis

wszystko super polecam

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k., to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
Tomek

Bardzo dobry pracodawca, fajna ekipa i wynagrodzenie zawsze na czas.

Czesiek

uper pracuje mi się w firmie Tincors na stanowisku przepalacza złomu. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, a zespół jest profesjonalny i pomocny. Praca jest wymagająca, ale daje satysfakcję, a firma dba o rozwój swoich pracowników. Cieszę się, że mogę być częścią tej ekipy!

Stefek

Cześć. chce kasę porównać sobie z tym jak u mnie płacą bo niestety sa grosze teraz. u was dają jakieś podwyżki jak ktoś faktycznie sobie zasłuży?

BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.

@Stefek

Cześć! Wynagrodzenie w naszej firmie jest uzależnione od doświadczenia, stanowiska, specyfiki projektu i kilku innych czynników. Jeśli jesteś zainteresowany pracą, zachęcam do przesłania swojego CV – wtedy będziemy mogli omówić szczegóły i warunki podczas rozmowy. Co do podwyżek, u nas istnieje możliwość ich uzyskania, zwłaszcza jeśli ktoś wyróżnia się zaangażowaniem, osiągnięciami i faktycznie wnosi wartość do zespołu. Dbamy o to, aby wynagradzać zasłużonych pracowników. ????

Waldemar

Świetny pracodawca! Profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera i możliwość rozwoju. Dbałość o pracowników na każdym etapie współpracy.

Super ekipa

Scatman

Firma godna

Antek

Wszystko ok

Potwierdzam byłych przedmówców. Firma to januszex najniższego poziomu. Szef typowy (usunięte przez administratora) próbuję wykorzystywać studentów / osoby bez doświadczenia. Zarówno mnie jak i kilku moim znajomym nie zostały wypłacane pensje. Trzymać się z daleka bo szkoda czasu na takie miejsca.

hello

Optymalizacja podatków umowy na firmę A a praca jako firma B, najlepiej w projekcie zewnętrznym pod umową firmy A. Firmę A zawsze można zamknąć i otworzyć nową, a opinie znikają :) na szczęście pracownicy zaczynają uciekać, szkoda, że nie każdego przyszłego pracownika da się ostrzec.. słyszałam nawet, że zatrudniani są stażyści na okres 3 miesięcy za darmo, oczywiście bez żadnego mentora nad nimi, no chyba że akurat ktoś z deweloperów, którzy sami nie są za bardzo doświadczeni (tacy bardzo szybko uciekają) będzie uprzejmy i poświęci Ci 5 minut ale to jest zdecydowanie za mało by móc się czegoś więcej nauczyć. Ludzie współpracujący są w porządku, lecz szef - młody (usunięte przez administratora) z dobrą gadką, na którą niestety większość się nabiera

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Krzysiek

Praktyki letnie zakończone Szczerze polecam bardzo duzo sie nauczyłem Projekty zagraniczne Skok do głębokiej wody Caly zespol bardzo zgrany Szkoda ze musze wracac na studia dzienne bo zaoferowano mi prace

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k. - Gdańsk

• Jak się pracuje w BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.?