Opinie o BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.
wszystko super polecam
Bardzo dobry pracodawca, fajna ekipa i wynagrodzenie zawsze na czas.
To rzadkość mieć przełożonego, który potrafi zainspirować, motywować i jednocześnie stworzyć takie warunki, że praca staje się przyjemnością. Świetne zarządzanie, uczciwość i profesjonalizm – szef na medal!
Dzisiaj dostałem wypłatę Żona zadowolona Jest pieknie
Polecam
Pracowałem u nich na kilku projektach, duże możliwości rozwoju i pomocny przełożony
wszystko super polecam
Bardzo dobry pracodawca, fajna ekipa i wynagrodzenie zawsze na czas.
uper pracuje mi się w firmie Tincors na stanowisku przepalacza złomu. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, a zespół jest profesjonalny i pomocny. Praca jest wymagająca, ale daje satysfakcję, a firma dba o rozwój swoich pracowników. Cieszę się, że mogę być częścią tej ekipy!
Cześć. chce kasę porównać sobie z tym jak u mnie płacą bo niestety sa grosze teraz. u was dają jakieś podwyżki jak ktoś faktycznie sobie zasłuży?
Cześć! Wynagrodzenie w naszej firmie jest uzależnione od doświadczenia, stanowiska, specyfiki projektu i kilku innych czynników. Jeśli jesteś zainteresowany pracą, zachęcam do przesłania swojego CV – wtedy będziemy mogli omówić szczegóły i warunki podczas rozmowy. Co do podwyżek, u nas istnieje możliwość ich uzyskania, zwłaszcza jeśli ktoś wyróżnia się zaangażowaniem, osiągnięciami i faktycznie wnosi wartość do zespołu. Dbamy o to, aby wynagradzać zasłużonych pracowników. ????
Świetny pracodawca! Profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera i możliwość rozwoju. Dbałość o pracowników na każdym etapie współpracy.
Super ekipa
Polecam super
Polecam Wszystko git
Pozytywnie
Polecam pracodawce
Wszystko super
Firma godna
Wszystko ok
Potwierdzam byłych przedmówców. Firma to januszex najniższego poziomu. Szef typowy (usunięte przez administratora) próbuję wykorzystywać studentów / osoby bez doświadczenia. Zarówno mnie jak i kilku moim znajomym nie zostały wypłacane pensje. Trzymać się z daleka bo szkoda czasu na takie miejsca.
Optymalizacja podatków umowy na firmę A a praca jako firma B, najlepiej w projekcie zewnętrznym pod umową firmy A. Firmę A zawsze można zamknąć i otworzyć nową, a opinie znikają :) na szczęście pracownicy zaczynają uciekać, szkoda, że nie każdego przyszłego pracownika da się ostrzec.. słyszałam nawet, że zatrudniani są stażyści na okres 3 miesięcy za darmo, oczywiście bez żadnego mentora nad nimi, no chyba że akurat ktoś z deweloperów, którzy sami nie są za bardzo doświadczeni (tacy bardzo szybko uciekają) będzie uprzejmy i poświęci Ci 5 minut ale to jest zdecydowanie za mało by móc się czegoś więcej nauczyć. Ludzie współpracujący są w porządku, lecz szef - młody (usunięte przez administratora) z dobrą gadką, na którą niestety większość się nabiera
Praktyki letnie zakończone Szczerze polecam bardzo duzo sie nauczyłem Projekty zagraniczne Skok do głębokiej wody Caly zespol bardzo zgrany Szkoda ze musze wracac na studia dzienne bo zaoferowano mi prace

Jak się pracuje w BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w BLACK CORE Sp. z o.o. sp.k.?