Firma może pochwalić się przychodami 92 mln 712 tys. zł w roku 2023. To wynik lepszy o 26% niż w roku wcześniejszym. Wypracowano zysk brutto w wysokości 765 tys. zł.
Imponujące wyniki firmy, ogromny wzrost przychodów. Jakie są perspektywy w kontekście podwyżek czy premii? Czy przewidziane są dodatkowe inwestycje lub nowe zatrudnienia?
Dawid
19.03.2026 13:46
Współpracował z firmą Sarivo około półtora roku na kilku projektach jednocześnie jako KRE. To stanowisko daje sporo satysfakcji, szczególnie gdy widzi się efekty końcowe prowadzonych inwestycji. Jednocześnie trzeba liczyć się z presją czasu i koniecznością rozwiązywania bieżących problemów na budowie. Generalnie, jeśli ktoś szuka dynamicznej pracy i nie boi się wyzwań, zdecydowanie mogę ją polecić.
Sarivo "młody dynamiczny zespół" bo nikt z doświadczeniem za tą kasę i w tych warunkach nie chce pracować. Pieniądze bardzo marne socjalu praktycznie nie ma. Duża rotacja łapią osoby które jak zorientują się jaka to firma to się zwalniają. Szkoda czasu nawet na przeglądanie ogłoszeń tej firmy. Odradzam.
SARIVO BUDOWNICTWO
28.10.2025 08:18
Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię – każda informacja zwrotna jest dla nas ważna. Chcielibyśmy jednak sprostować kilka kwestii.
W Sarivo Budownictwo zatrudniamy zarówno doświadczonych inżynierów, jak i pracowników fizycznych. Nasz zespół tworzą osoby w różnym wieku i z różnym doświadczeniem – stawiamy na rozwój młodszych pracowników, ale nie zapominamy o sile wiedzy i praktyki. To właśnie ta różnorodność pozwala nam realizować ambitne projekty z najwyższą jakością.
Oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę oraz dostęp do benefitów, takich jak dofinansowanie do karty Multisport, pakiet medyczny dla pracownika lub całej rodziny, możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, a także udział w wyjazdach i spotkaniach integracyjnych. Jeśli chodzi o wynagrodzenia – są one ustalane indywidualnie podczas rozmowy rekrutacyjnej, z uwzględnieniem doświadczenia, zakresu obowiązków i rodzaju projektu.
Wbrew tej opinii, rotacja pracowników w naszej firmie jest znikoma – wręcz przeciwnie, z roku na rok kadra się powiększa. Potwierdzają to dostępne dokumenty finansowe, które można łatwo zweryfikować na oficjalnych stronach. Rozumiemy, że opinie w internecie bywają różne – czasem pisane przez osoby niezwiązane z firmą lub nawet konkurencję. Dlatego zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: jeśli coś budzi wątpliwości na którejś z naszych budów, jesteśmy otwarci na rozmowę.
Zachęcamy również do odwiedzenia naszych oficjalnych kanałów: Facebooka, LinkedIna oraz strony internetowej, gdzie można zobaczyć, jak naprawdę wygląda nasza działalność.
Zespół Sarivo Budownictwo
Mk
29.10.2025 12:01
Ładnie napisane jednak realia są całkiem inne. No cóż pijar i mydlenie oczu potencjalnym pracownikom lub podwykonawcą musi być😉 Ładnych parę słów i od razu ranking o punkt do góry😊 Szkoda słów.
Poszukiwany jest Inżynier budowy, zatrudnienie na umowę o pracę, pełny etat. Wynagrodzenie nie zostało podane. Kluczowe wymaganie to wykształcenie wyższe techniczne oraz gotowość do podróży służbowych. Z benefitów wyróżnia się możliwosć przystąpienia do prywatnego pakietu medycznego.
Może ktoś się wypowie czy firma dużo wymaga jak na budowlankę i czy płace są tutaj konkurencyjne?
Firma sarivo totalne (usunięte przez administratora) zarówno krakow jak i katowice kierownictwo to nawet szkoda gadać a najbardziej kierownik Sławomir.............
Abc
04.01.2022 15:46
Witam, mam podjąć współpracę z firmą SARIVO BUDOWNICTWO NA BUDOWIE W KATOWICACH JAKO ZBROJARZ CZY MOŻE MI KTOŚ COŚ DORADZIC CZY WARTO
AdminAdam
05.01.2022 10:53
Najważniejsze, że kasa jest na czas. urlopy i chorobowe płatne bo cała wypłata na konto.
Na zbrojenie szukają teraz dużo ludzi bo jest nowa budowa w Katowicach, a z podwyko ciezko.
19.12.2021 12:24
Czy wiecie coś o warunkach pracy w firmie Sarivo budownictwo? Czy warto aplikować na ofertę pracy Zbrojarz?
Abc
04.01.2022 16:14
I co pracujesz w tej firmie? Polecasz czy nie
chwdpmkbud
21.01.2020 12:47
uprzejmie informuje, że Przedsiębiorstwo Budowlane MK-BUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa z siedzibą w Krakowie,
ul. Christo Botewa 14, 30-798 Kraków, zarejestrowana w Rejestrze Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000406086, posiadająca NIP 6793078855 oraz REGON 122465687, zmieniła z dniem 12.12.2019 r. nazwę na SARIVO BUDOWNICTWO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa.
Zostaw merytoryczną opinię o Sarivo Budownictwo Sp. z o.o.