Westwing

3.6/5

• Poznaj nas i nasze oferty
  • Dlaczego warto?
  • Aktualne rekrutacje
  • Firma i produkty

Poznaj nas i nasze oferty

Dlaczego warto?

• Kamionki
  • Szczodrzykowo
  • Krzyżowniki

3. Opinie o pracodawcach Gądki
  5. Opinie o Westwing Sp. z o.o.

Opinie o Westwing Gądki Robakowo ul. Stachowska 17C, Budynek 7

WebsiteIconWestwing Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Westwing Sp. z o.o.!

24.02.2022 00:52

Od 1 marca rząd znosi obostrzenia covidowe między innymi maseczki w przestrzeni zamkniętej. To oznacza koniec maseczek w Westwing?

24.02.2022 08:44

Zależy nam na bezpieczeństwie naszych pracowników. Na bieżąco analizujemy sytuacje w naszej firmie. O planowanych zmianach, będziemy informować za pośrednictwem liderów lub poprzez dział HR.
    Marta

20.02.2022 12:57

Dzien dobry. Mam pytanie odnoście maseczek. Kiedy przyjdzie w końcu ten dzien w którym nie bedziemy musieli nosić maseczek? Pracuje w Westwing od pol roku i w życiu nie miałam takiego problemu z gardłem i zatokami. Byłam u nie jednego lekarza i w głównej mierze jest to spowodowane noszeniem maseczki przez kilka godzin dziennie. Moze warto sie zastanowić czy faktycznie maseczki nam pomagają czy bardziej szkodzą szczególnie ze nie tylko ja mam ten problem w pracy. I proszę nie odpisujcie mi ze to chodzi o nasze zdrowie czy bezpieczeństwo bo ze zdrowiem i bezpieczeństwem nie ma to nic wspólnego. Czas zakończyć ten cyrk.

21.02.2022 10:00

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz sugestiami. Obowiązujące w Westwing zasady bezpieczeństwa dostosowujemy do rządowych rozporządzeń. W przypadku pojawienia się zmian w zasadach będziemy niezwłocznie przekazywać informacje przez dział HR oraz liderów.
    Marta

21.02.2022 19:53

Wychodzi na to ze nie dbacie o zdrowie swoich pracowników i ich zdanie. Na szczęście w okolicy są firmy które nie przejmują się rozporządzeniami i pracują w normalnych warunkach i godzinach pracy.
    M

13.02.2022 16:47

Zastanawiam się nad zmianą pracy. Na jakie stanowiska prowadzona jest rekrutacja i jak wygląda kwestia umowy oraz wynagrodzenia? Czy jest tam tzw.akord? Pozdrawiam
    M

13.02.2022 16:53

Jeszcze nasunęło mi się pytanie o nadgodziny, pracę w weekendy i czy jest opcja dowozu pracowniczego?

14.02.2022 12:00

Praca w naszym Europejskim Centrum Logistycznym odbywa się w trybie dwóch zmian. Pracujemy od poniedziałku do niedzieli, a nasi pracownicy mogą skorzystać z bezpłatnego transportu pracowniczego. O szczegółowe informacje można zapytać przedstawicieli działu HR podczas procesu rekrutacji.
    MiMi

09.02.2022 16:21

Jak to jest????? Skonczyla mi się umowa dlatego, że jestem na świadczeniu reh. i czekam na operację kregoslupa, dostałam ostatnia wypłatę a ekwiwalentu za niewykorzystany urlop nie. za rok 2021 mam 20 dni a za bieżący 4, wie ktoś kiedy to wypłacają?
    Odp.

10.02.2022 06:20

Chorych tu outuja. Jak byłaś przez apt to zero.

10.02.2022 08:06

Jeśli jest Pani pracownikiem zatrudnionym bezpośrednio Westwing prosimy zgłaszać niezgodność w wypłacie wynagrodzenia bezpośrednio do działu HR.
    Pracownicy

07.02.2022 23:46

Dobry wieczór praca na początku wydaje się całkiem przyjema pozniej jednak poznajesz ze tworzą się grupki Przeplyw informacji (usunięte przez administratora)jak sam nie zainteresujesz to nikt ciebie nie poinformuję W trakcie rozmowy o pracę mówią że będziesz pracował na danym stanowisku ale po jakimś czasie stwierdzają ze zmieniasz stanowisko bo nie ma dla ciebie pracy na tym stanowisku Grafik dostajesz 25 dnia miesiąca bo wiecznie mówią że czeka na zaakceptowanie jak tak kubisz to proszę bardzo W ciągu mojej pracy przewinelo się około 100 osób A zaznaczę ze nie jest to drugi staż Praca w maseczkach od 6 do 14 i 16 24
    Texas

09.02.2022 14:38

A czy często się zdarza że nadgodziny są codziennie ? (6.00-16.00)
    Daria

09.02.2022 21:13

Tak ale na dwójce.
    Milena

31.01.2022 07:56

Wie ktoś może jakie zarobki ma Shift leader i team leader?
    Nieznajoma

26.01.2022 10:05

Dzień dobry chciała bym podjąć pracę u państwa czy zwolniły się jakieś miejsca dla kobiet bo pani dzwoniła i powiedziała że narazie nie ma i odezwie się w lutym

26.01.2022 18:07

Procesy rekrutacyjne w Westwing są cały czas otwarte. Jeśli którakolwiek z naszych ofert jest interesująca prosimy o aplikowanie. Nasz dział HR na bieżąco się kontaktuje z wybranymi osobami i udzielają informacji odnośnie aktualnych ofert pracy.

26.01.2022 09:03

Dzień Dobry,
    Od dzisiaj będziemy starali się aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum i wyjaśniać Wasze wątpliwości. Jeżeli macie konkretne pytania piszcie śmiało. Dołożymy wszelkich starań, aby pomóc Wam podjąć decyzję co do aplikowania do Westwing w Robakowie.

Nie będziemy usuwać subiektywnych opinii, ale też nie będziemy ich komentować. Szanujemy Wasze zdanie i wiemy, że są one również ważne dla uczestników forum.
    W Westwing respektujemy i traktujemy jednakowo wszystkich niezależnie od rasy, płci, narodowości czy i dlatego będziemy usuwali komentarze, które mają charakter rasistowski, dyskryminujący lub są wulgarne.
    Zachęcamy też do bezpośredniego kontaktu. Piszcie na adres [email protected]. Skontaktuje się z Wami osoba prowadząca daną rekrutację i odpowie na Wasze pytania.

Pozdrawiamy i życzymy sukcesów zawodowych.
    Zespół Westwing
    Aa

13.01.2022 07:17

Czy mogę wiedzieć jaki jest poziom zadowolenia pracownika wynikający z ankiet ? Zawsze podchodzę sceptycznie do osadów na GoWork ale statystycznie połowa zdarzeń, o których piszecie może mieć miejsce . Potencjał do rozwoju to tam jest ogromny . Zysk najważniejszy to wzrost zadowolenia pracownika. A przy okazji wzrost przychodów. Wygląda na to że WW nie dba o atmosferę a przyczyną jest zły dobór kadry średniego szczebla. Ja widzę to tak - niezadowolenie będzie nadal spadać do momentu aż zacznie brakować tak do pracy. Z powodu akceptacji takiego stanu przez Ukraińców szczególnie. Związek zawodowy to może być rozwiązanie skoro WW nie rozumie problemów pracownik ów. Czy szef (owa) WW jest poinformowana o zdarzeniach ? Być może jest to skrzętnie ukrywana informacja. Proponuję rozpoznać czarne owce że średniego szczebla i zastosować doraźne działania.
    Beata

20.01.2022 12:00

I tak dobrze, że smok tym nie zarządza, bo byłoby jeszcze gorzej.
    Witcher

20.01.2022 21:50

Pozdrowienia dla smoka. Smoki coś w sobie mają.
    Rozmowa

11.11.2021 10:34

Byłem na rozmowie stawka na ogłoszeniu 4100 + 600 premii, na prezentacji już 3500 + 600 lekka różnica ???? Dalej 2 niedziele w miesiącu pracujące, kolejny hit. Oczywiście za nic więcej, bo taka polityka firmy ???? Może i jakość towaru mają wysoką płace już nie ! Na magazynach 1000 kamer jakbym w NASA miał pracować. Typowy (usunięte przez administratora) za najniższą stawkę. Nie polecam i odradzam ????
    Inny

06.01.2022 16:49

Dobrze, że w ogóle masz umowę!!! Nie ma co narzekać.
    Podstawa

19.01.2022 18:03

Oprócz tego wynagrodzenie podstawowe bez zmian od paru lat, żadnej podwyzki!!!!!!!!

17.01.2022 14:20

Osobaw czasie L4 dostaje umowę przedłużoną choć choruje kilka miesięcy a pracownikowi który się stara z (usunięte przez administratora) powodów nie przedłużają, jak można przedłużyć umowę osobie nieobecnej
    Kierowca

17.01.2022 12:16

Ta firma dla kierowców samochodów ciężarowych, to chyba jedna z gorszych w kraju ,totalna porażka z czasem oczekiwania na załadunek i rozładunek.
    Blodyna

03.01.2022 23:04

Dzień dobry czy ktoś pracuje przez agencje M serwis ? Jakieś opinię jak z pracą jak wygląda sprawa z telefonem czy tylko można używać na przerwie?
    Mateusz

06.01.2022 15:21

Tam nic nie można tylko robić normy, nie polecam tej firmy
    Prawo i sprawiedliwość

05.01.2022 14:36

Zamiast zwalniać dobrych operatorów wózków, proponuje zająć się brygadzistami, którzy stosują (usunięte przez administratora) wobec pracowników.
    Zuza

30.12.2021 13:23

Cześć Wam. Czy ktoś z Was wcześniej pracował w Amazon Sady? Czy warunki są podobne? Np normy, długości ścieżek, organizacja pracy, atmosfera itp

01.01.2022 11:48

Praca w westwingu nie ma nic wspólnego z pracą w amazonie.
    Monia

21.12.2021 05:46

Niestety nie polecam. Bardzo się popsuło.
    Anita

23.12.2021 17:29

Jest lipa nie dbanie.
    Zatroskany

24.12.2021 13:40

W bardzo dużym stopniu zależy od mentora, który zadba o pracownika. Róznie z tym bywa, zależy na kogo trafisz.
    Polak

17.11.2019 18:33

Więcej Ukraińców niż Polaków. Ukraińcy są Panami ponieważ Westwing przyjął magazyn od Clipera gdzie załoga jest tylko Ukraińska. Zero współpracy tylko swoich kryją a Polaków poganiają jak bydło. Praca na nogach, trenerzy Ukraińcy a Polacy to nie są godni byciem trenerami. Zarobki około 2500netto za (usunięte przez administratora) gdzie pilnują Ukraińcy. Jesteśmy w Polsce a rządzą Ukraińcy którzy skleić słowa po polsku nie potrafią. Jak chcesz zobaczyć jak pracuje się pod Ukraińcem to śmiało. Z drugiej strony to Cliper rządzi a Westwing to tylko przykrywka. Zamiast zatrudnić Polaków wolą Ukrainę.
    ...

06.02.2020 22:57

Masz rację, jeszcze jesteś porównywany przed liderów do Ukrainy. Że nie potrafisz pracować tak ciężko jak oni. Bo oni szanują pracę, a my nie. Tylko szkoda, że liderzy więcej czasu spędzają w telefonach i nie przyglądają się ich pracy
    Paweł

08.12.2021 09:33

Tak,to dobra praca,ale dla swojaków,czyli dla Ukraińców.Na pewno dobrze będą się czuli w tej firmie.(usunięte przez administratora)Ja tjebja pazdrawljaju!
    PL

06.12.2021 12:54

Praca nie jest aż taka zła. To prawda, nadgodziny były, ale w każdej firmie one się zdarzają, szczególnie jak jest nawał pracy, czyli np. Black Friday. Nie mam tej pracy nic do zarzucenia, pracować trzeba wszędzie. Atmosfera między pracownikami jest na prawdę dobra, jedyna osoba która psuje wszystko to (usunięte przez administratora). Jest to niekompetentna osoba do wykonywanego zadania. Nie przepracowała jako pracownik magazynowy ani jednego dnia, a zachowuje się jakby poskradała wszystkie rozumy. I stwierdzili to nawet ludzie, którzy przyszli do nas na support. Bardzo ciężko jest się niestety z (usunięte przez administratora) dogadać w jakiejkolwiek kwestii, często sama nawet nie wie, o co pracownik pyta. Ma swoje upatrzone trzy pupilki, poza tym swoje życiowe żale chyba przynosi do pracy, bo tak wrednego i zamkniętego na swoje wizje (które swoją drogą nie są wcale dobre) team lidera nie wiedziałam jeszcze w żadnej firmie. Kiedy nie ma w pracy(usunięte przez administratora) a jest (usunięte przez administratora)wszystko śmiga jak należy, kiedy znów nie ma (usunięte przez administratora), a jest sama (usunięte przez administratora), to wszystko leży, jest nerwówka, i swoje niepowodzenie wyżywa na pracownikach, upominając ich o byle pierdoły które na prawdę nie są istotne w pracy.
    CCC

27.11.2021 20:53

Brawa dla wózkowych, którzy postawili się i nie zostali na przymusowych nadgodzinach. Pokazali że życie prywatne i rodzina są ważniejsze od pracy.
    Luk

30.11.2021 15:56

Wcale się im nie dziwię mając (usunięte przez administratora) za lidera. Ma bardzo złą opinię wśród pracowników. @Westwing zbadajcie to.
    Lala

05.12.2021 07:45

Fachowców, co nie mieli strachu mówić jak jest i działać już nie ma a teraz to byle posłuszny. Jak mawiali mierny bierny ale wierny :)
    Anka Be

30.09.2021 14:55

Shift Leader- warto? Ktoś może coś więcej powiedzieć? :)
    Anka

23.10.2021 15:27

Az tak źle? A który TL najgorszy?
    Martini

30.11.2021 06:01

Z daleka. Nie polecam. Gigantyczna rotacja. Nigdzie winnych pracach tak nie było . I ten fałsz. Co innego ci powiedzą na początku potem będą ci kazali robić inne rzeczy. Moralnie szorują. Kierownik ma być posłuszny niezależnie od rozkazów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Westwing?

Kontakt - Westwing Sp. z o.o.

Robakowo ul. Stachowska 17C, Budynek 7 62-023 Gądki

19.11.2021 04:09

Firma nie zapewnia bezpieczeństwa pracy. Po produkty wyższej półki trzeba wspinać się po regałach, a w lokalizacji najwyższej sa to wysuwane kartony i kladzone sa ciężkie przedmioty typu pościele, prescieradla czy nawet duża ilość poszewek na poduszki sa ciężkie i trzeba wysunąć przytrzymać karton i wziąć dany produkt, tam jest naładowane na maksa ręce bolą od tego trzymania to jeszcze mogą spaść na głowę. W ciężkich butach bhp trzeba (usunięte przez administratora)po wieży i zbierać produkty i do tego wyrabiać normę, a nogi bolą dwa razy bardziej niż jakby sie w normalnych butach (adidasach) chodziło.
    ww

23.11.2021 05:34

Nowe podejście. Jesteś tylko zasobem. Mocna eksploatacja. Zużyte to do wymiany. Tak jak auta firmowe.
    kandydat

22.11.2021 05:46

Czy jest autobus z AWF? o której? z którego przystanku?
    Komórka

18.11.2021 22:40

Moze mi ktos wyjasnic jedna rzecz? Dlaczego quality, zastepcy liderow, partnerki liderow i inne działy moga miec przy sobie telefon komorkowy a zwykly ,szary pracownik ma zakaz? Jestesmy gorsi? Inny sort? Rowniez chcemy miec kontakt np z domem.
    Regulacja

20.11.2021 16:38

Nie zadawaj pytań tylko dostosuj się do regulaminu pracy.
    Nagły przypadek

22.11.2021 04:49

W nagłym przypadku to się zawija z roboty i jedzie do domu a nie korzysta z telefonu.
    Pracownika

19.11.2021 03:35

W ogłoszeniach o chwala się mila atmosfera w zespole, ale to tylko jest tak w ogłoszeniu żeby przyciągnąć ludzi do pracy. W rzeczywistości jak przekrakasz próg magazynu dopiero wtedy pokazuje się ta ich "miła atmosfera w zespole" liderzy obrazaja pracowników: przeżywają ich, a także kiedy nie ma pracy nie można rozmawiać ani stać, bo zaraz perfidnie zostaje naśladowana, ze trzymała rece w kieszeni badz przed pracownikami jest mówione, że, "Pani przyszła do nas i powiedział, że nie ma tam tego produktu, a co się okazało szukala ta Pani na P-0, a dziewczyny poszły i był na poziomie 2 tam gdzie skaner wskazywal" zamiast uzgodnić to z pracownica osobiście to nie, woleli bez imiennie obrazić ta Panią przed innymi pracownikami. Jeszcze co jest najgorsze nie można mieć biżuterii i smartpada /smartwotcha.

16.11.2021 10:58

(usunięte przez administratora)Każe mieć normę 200% co godzine w tym jeszcze przywozić puste pojemniki is po platformę pusta i do tego zawieźć skompletowane zamówienia do spakowania. To jest z niemożliwością. Do twgo ciężkie produkty i pojemniki dźwigać. To nie jest normalna praca.
    okiok

24.10.2021 19:44

jak wyglądają urlopy u was?
    blackweek

06.11.2021 04:02

normalnie. lider ma. a ty (usunięte przez administratora) 10h a co gadajom operatorzy wysokiego ma teraz chodzic rozladowac kontener..bo nowy magazyn..nie wiadomo kiedy... dramat.
    Mariola

09.11.2021 04:23

Nic z tego nie zrozumiałam.
    Kandytat

21.10.2020 14:04

Bardzo odradzam składania CV do tej firmy. Złożyłam CV i tydzień później miałam rozmowę dyscyplinarną z moim poprzednim pracodawcą (już poprzednim bo dostałam wypowiedzenie). Została złamana klauzula poufności tylko i wyłącznie dlatego, że mój manager pracował wcześniej dla Westwing Poland i nadal utrzymywała kontaky z dziewczynami w tej firmie.
    Polka

02.11.2021 16:09

Pracowałam tam na okresie próbnym, i widziałam jakie mają podejście liderzy, lider potrafił podzielić pracowników, swoich ulubieńców na posadę stałą i lekką pracę a reszte wysyłają na działy by załapać dziury, jak osoba na próbnym ma się wyszkolić skoro codziennie wysyłana gdzieś indziej. Odeszłam sama i nie polecam również tej firmy
    Madzia

06.11.2021 20:09

Dokładnie tak jest. A jak się odezwiesz, że coś nie tak to dopiero zaczyna się traktowanie. Nie polecam.

13.09.2021 22:52

Firma spoko, Nowa na rynku ma potencjał. Warto zatrzymać się tu na dłużej a może uda sie awansować. Pracuję to prawie 3 lata i zmiany następują bardzo szybko. Kawa za free, obiad za free dojazd za free. Jakby jeszcze płacili za kilometry i swoim autem to bajka a no i wczasy pod gruszą !! to musicie wprowadzić ( każda szanująca się firma to ma !! ) możliwość awansów z pracownika magazynowego na Mentora albo zastępcę a potem już tylko krok na Team Leadera. Ładnie na CV by to wyglądało. To prawda, że dużo Ukrainy tam pracuje ale są mega sympatyczni i pracowici. Polecam tą firmę ale zróbcie coś z wczasami pod gruszą i płaceniem za dojazd swoim autem. Np. jak zabierasz 2 osoby do pracy to płacą Ci 0,50 groszy za Kilometr !!

29.09.2021 23:53

Europejskie Centrum Logistyczne w Robakowie k/Poznania rozpoczęło swoją działalność w roku 2019, natomiast wcześniej pracownicy mieli możliwość pracy na projekcie realizowanym dla Westwing również w Robakowie.
    Andy

06.11.2021 13:27

Fakt jest taki, że Europejskie Centrum Logistyczne w Robakowie zaczęło dla was pracę sporo wcześniej. Potem tylko doszło do formalnego przejęcia wraz z załogą i utrzymaniem wszelkich terminów zatrudnienia więc mówienie, że nikt nie może mieć 3 letniego stażu nie jest prawdą. Duża ilość super ludzi, którzy rozpoczynali dla was to ELC w najtrudniejszym czasie została po przejęciu zwolniona. Z resztą podobnie postąpiliście z pracownikami z magazynu pod Berlinem gdzie po przenosinach do Polski zamknęliście magazyn i ludzi na bruk. Dużo dobrych ludzi też straciło pracę. Taki widać wasz styl bo zdarzyło się to nie jeden raz. Nie ma szacunku dla ludzi ich życia prywatnego. To są fakty. Tak pewnie zaraz to ocenzurujecie bo prawda uwiera.

26.10.2021 10:50

Robi się drugi Amazon,podniesienie normy... pracujesz cały czas ale nie masz normy to zaraz pretensje.. to robi się już powoli chore i coraz więcej osób ma ochotę zmienić pracę bo bardzo źle i nierówno traktuje się pracownika. Jeszcze chwila i ma zewnątrz będzie musiała stać karetka bo ludzie będą padać ze zmęczenia.
    Beata

28.10.2021 05:47

Tak samo uciekli z niemiec. To taki model biznesowy bo tu mogą więcej.
    Szatnia

06.11.2021 12:02

Nawet nie ma miejsca na przebranie się!

20.10.2021 10:50

Czy firma zatrudnia emerytów na cały etat? Jezeli tak to czy wykonują takie same czynności jak pozostali pracownicy?
    Pati

22.10.2021 18:42

Oczywiście, że mają. Usuwają ludzi, którzy odezwą się o siebie i innych przez co są niewygodni dla wyzysku.
    Bety

23.10.2021 09:40

U dziewczyn bardzo widać nierówne traktowanie i układziki, u chłopów było bardziej sprawiedliwie.
    Helena

19.10.2021 20:09

Czy możemy liczyc jeszcze w tym roku na zmiany covidowe ? Kiedy ściągniemy maseczki ? Kiedy wrócimy do pracy w systemie 6-14 14-22? Kiedy zwolnicie nas z obowiązku wykonywania testów? Czy ktoś z działy HR może odpowiedzieć na te pytania ? W każdej innej firmie jest już normalnie, a u nas nadal (usunięte przez administratora)
    Piciu

20.10.2021 14:04

Czy Ty w momencie gdy ponownie (usunięte przez administratora) nabiera tempa, pytasz się poważnie ?
    Taki jak Ty

22.10.2021 16:40

Chyba się jedynki za dużo naoglądałeś.
    Xxx

11.10.2021 21:05

Czy można jeździć własnym samochodem i starać się o dopłatę do paliwa?

12.10.2021 16:33

Niestety nie. Może kiedyś...
    Geralt

13.10.2021 10:47

Jeszcze nie , ale jest taka opcja w planie .
    Anna

12.10.2021 16:44

Nie polecam tej firmy

10.10.2021 19:42

Jaki musi być procent zaszczepionych pracowników żeby odejść od maseczek i popek na 16? Jesteśmy jedyną firmą w okolicy która prowadzi taką politykę covidową. Ludzie czy chorzy czy zdrowi i tak pójdą na L4.
    Maska

11.10.2021 18:50

Ponadto nie jest przestrzegany dystans, chociażby w szatnich.
    Wózkowy.

11.10.2021 07:32

Droga władzo. Jaki sens jest w zatrudnianiu jak największej ilości wózkowych skoro nie ma dla nich pracy?Panowie mają ponad 10 letnie doświadczenie na wózkach różnego typu a są wysyłani na pick, repak czy inne działy. Jeśli chcecie tracić naprawdę dobrych operatorów wózków to jesteście na dobrej drodze a do lutego choć nie wydaje mi się że w lutym ruszy nowa hala jest jeszcze dużo czasu. Sam się zastanawiam nad odejściem.

11.10.2021 09:56

W Westwing staramy się, aby każdy z naszych pracowników poznał specyfikę pracy naszego magazynu bez względu na stanowisko, dlatego podczas spotkań rekrutacyjnych przekazujemy informacje o kompleksowym wdrożeniu do pracy polegającym zarówno na pracy na wózku widłowym oraz z zakresu procesów na magazynie.
    Lucek

08.10.2021 10:14

Czy w niedzielę jest też praca na dwie zmiany?

08.10.2021 10:24

W Westwing praca jest w trybie dwuzmianowym przez cały tydzień.
    Ktoś

09.10.2021 02:01

Tak, wszyscy pracujemy na dwie zmiany.
    Grucha

07.10.2021 15:40

Są szanse na wczasy pod grusza tak jak w DHL Zalando?
    Wczasy

07.10.2021 19:14

Możesz rozbić tajny (usunięte przez administratora) z kartonów na ostatnim piętrze :)
    Pagok

06.10.2021 12:54

Jak pracujecie w święta np we wigilię lub Wielkanoc?

07.10.2021 06:26

Hej, We Wigilię mamy wolne ( tak było 2 i 1 rok temu ) jak będzie teraz nie wiem ale znając firmę podobnie jak w zeszłych latach. Wielkanoc adekwatnie do Wielkanocy.
    Piotr S

07.10.2021 14:56

Przy tym 31 XII też wolne. Do tego 24 i 31 grudnia pokrywane były jednym dniem urlopu. TAKI GRATIS
    Z

05.10.2021 15:57

Jak to jest z pracą w weekendy? Wiem że niedziele pracujące, ale czy w sobotę też sie chodzi do pracy?

06.10.2021 10:18

Hej, Pracujemy 2 niedziele w miesiącu. Chyba, że wypada jakaś turbo ważna wyprzedaż to zamiast jednej niedzieli jest sobota. Bardzo żadko pracujemy w soboty ale zdarza się. Ale zawsze są to 2 weekendy w miesiącu nie więcej

01.10.2021 16:49

Hej, Waszym zdaniem jaki TL i jak SL jest najlepszy w Westwing ?
    Julia

02.10.2021 08:07

Już tu niestety nie pracują..

Zostaw merytoryczną opinię o Westwing Sp. z o.o.