Zabolało stwierdzenie ze robiliście na minimalnej i to jeszcze podobno sporo wymagali. Do teraz dajecie sie tak traktować czy raczej udało sie ugrać podwyżkę?
To pośrednicy czyli pracujesz dla innej firmy i naturalna selekcja. A kasę biorą wszyscy tylko nie pracownik. Mnóstwo obowiązków za najniższa. Dla sąsiadów z zagranicy.
Jakie warunki pracy są w Grupa590 Sp. z o.o.? Czy jest szatnia i/lub stołówka pracownicza? Czy organizowany jest dojazd do pracy dla osoby pracującej na stanowisku Specjalista ds. Kadr i Płac?
Czy w Grupa590 Sp. z o.o. możliwa jest od razu umowa o pracę na czas nieokreślony na stanowisku Specjalista ds. Kadr i Płac?
Dzień dobry, pierwszą umową jest umowa na okres próbny, później wspólnie ustalamy warunki współpracy:) Pozdrawiam.
To ciekawe że gdy pojawiają się pytania o warunki pracy w agencji to odpowiedzi dotyczą warunków, ale u firm-klientów agencji :D Czy ktoś miarodajnie napisze jak się u Was pracuje rekruterowi? Chyba macie czasem wolne stanowiska?
Tak, czasem mamy wolne miejsca i warunki są ok, rekruter ma dużo samodzielności i wpływu na wynik swojej pracy, poza tym stanowimy zgrany zespół, wspieramy się i zawodowo i często prywatnie. Rozmowa kwalifikacyjna u nas to też sama przyjemność:)
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Grupa590 Sp. z o.o.?
Daje ambitne projekty, podchodzi z dużym poszanowaniem do wartości pracownika, rozmawia w sprawach ważnych, pozwala się rozwijać w różnych obszarach.
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Grupa590 Sp. z o.o.?
Grupa590 jest agencją pośrednictwa pracy - w zależności od oferty, każdy klient oferuje inne warunki. Zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji/
Witam jest w stanie udzielić rzetelnych odpowiedzi na temat tej agencji??. Co do płacy,kwatery i pracy w budowlance?
Praca pełna wyzwań, rozwojowa, każdy ma swój obszar, gdzie może się realizować i aktywnie tworzyć swój profil zawodowy, ja z radością idę do pracy, bo działam, a dodatkowo mam się od kogo uczyć. Mamy udany, ambitny i sprawny zespół, i dobrą kawę:)
Błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi ale obrażanie innych również nie można zaliczyć do typowych działań profesjonalistów
Pan z Hr nie wie co to jest candidate experience, nie slyszal o czyms takim jak feedback po rozmowie, tym bardziej prowadzac rekrutacje do pracy w dziale Hr czyli do swojego dzialu powinien klasc nacisk na takie aspekty. Dobry Hrowiec od razu wyrobi sobie zdanie na temat prpfesjonalizmu takiej osoby. Choc profil w linkedin tez daje do myslenia. (doswiadczenie) 1 rozmowa: Dzien dobry umie Pani rekrutowac? Ile chce Pani zarabiac? Aha ok, dziekuje. Oddzwonimy do Pani. Koniec kontaktu z rekruterem... Sloma do kolan.
Co tu tak cicho? Nikt tutaj nie chce podzielić się informacjami o tej firmie ?
Witam jakiś elektryk opiszę pracę w tej firmie? Jak z atmosfera? Jak z warunkami mieszkalnymi ? Jak z kasą? Jak wygląda mniej więcej praca na obiektach?

Praca Grupa590 Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- Monter tras kablowych - Płock, Inowrocław - Kwiecień 2025
- Operator Manitou – Płock, Bydgoszcz - Kwiecień 2025
- Wykrawacz mięsa - Holandia, Bydgoszcz - Kwiecień 2025
- Inżynier budowy (zakres elektryczny) - nie wymagamy doświadczenia, Warszawa - Kwiecień 2025
- Asystent kierowcy do czyszczenia przemysłowego - Holandia, Gdańsk - Kwiecień 2025
- Asystent kierowcy do czyszczenia przemysłowego, Bydgoszcz - Kwiecień 2025
- Wykrawacz mięsa, Holandia - Kwiecień 2025
- Monter tras kablowych, Rzeszów - Kwiecień 2025
- Praca dla Absolwenta technikum mechanicznego, Rzeszów - Kwiecień 2025
- Spawacz MIG/MAG z umiejętnością spawania TIG, Rzeszów - Marzec 2025
Czy pracujesz w firmie Grupa590 Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Grupa590 Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa590 Sp. z o.o.?