Najgorsza firma w jakiej pracowałem (pracowałem w 3 większych od tej firmach po kilka lat na tym samym stanowisku). Bardzo niska płaca, niektórzy pracują na najniższej krajowej. Pani od spraw HR/administracji bezszczelna, chamska tuż po podpisaniu umowy o pracę, ponieważ gdy chciałem załatwić jakąś sprawę to nigdy nie miała czasu i zawsze mówiła że kiedy indziej po czym ten czas nie nadchodził. Zabrała mój dokument, czylki orginał badania lekarskiego i nie chciała oddać, w końcu oddała. Dział konstrukcyjny w którym pracowałem był w istocie cyrkiem. Dyrektor krzyczał n mnie przy innych pracownikach za noszenie słuchawek siedziąc przy biurku gdy inny mogli to robić. Są to (usunięte przez administratora) skrajne chamstwo ze wsi. Przyszedłem na miejsce pracownika który odchodził po 6 miesiącach do innej pracy, a potme się dowiedziałem że było 3 innych konstruktorów na tym stanowisku przez ostatnie 2 lata. Próbóją wyłudzić dotację z unii, dlatego potrzebowali wykwalifikowanej kadry, potrzebowali mnie dla moich papierów i nie mieli dla mnie żadnej pracy. Prezes, dyrektor i główna księgowa to chorzy psychicznie, źli ludzie którzy traktują człowieka bydło które wykorzystują. I jak uda im się Ciebie oszukać to się cieszą i naiwnie myślą że nikt tego niezauważa. Unikać jak ognia!!!