Przestrzegam przed tą firmą.
Miałam do czynienia (usunięte przez administratora)
Firma EduVisor zajmuje się nie tylko pisaniem prac dyplomowych, ale też korepetycjami i to z tego rodzaju usługi korzystałam u tej firmy.
Pani (usunięte przez administratora) traktuje klientów wedle swojego widzimisie, jak ma ochotę to się spotka, jak nie to odwoła zajęcia na kilka minut przed umówionym terminem. Przez kilka miesięcy współpracy na każde 3 umówione zajęcia średnio odbywało się 1. Warto dodać, że klient nie może sobie ot tak odwołać zajęć na ostatnią chwilę, bo przepadłyby mu pieniądze, klienta obowiązują liczne punkty regulaminu jak odwołanie z kilkudniowym wyprzedzeniem, rezerwacja terminu poprzez opłatę z kilkudniowym wyprzedzeniem, a panią (usunięte przez administratora) nie obowiązuje w tym układzie nic. Ani razu pani (usunięte przez administratora) nie zrekompensowała mi swoich licznych odwołań dając np.: darmową godzinę.
Do tego dochodzi ciągłe, natarczywe nagabywanie ze strony p. (usunięte przez administratora) aby poza samymi korepetycjami wykupić tzwn. abonament na zadania, czyli pracę domową. W opisie swojego ogłoszenia korepetycji (nie tanich! godzina, jeśli kupi się 2 na raz to koszt 160zł, czyli jednorazowo 340zł !!) p. (usunięte przez administratora) wprowadza klientów w błąd pisząc, że liczne zadania do pracy domowej są w cenie zajęć, a na zajęciach okazuje się, że trzeba na nie wykupić abonament. Jeśli się tego nie zrobi, to ma się tylko to co zdąży się zrobić na zajęciach. Pani (usunięte przez administratora) kilkukrotnie dawała mi do zrozumienia, że wolałaby, abym wykupiła abonament zamiast godzin ponieważ nie ma czasu na spotkania ze mną. Na koniec zrezygnowała z zajęć na 2,5 godziny przed umówionym terminem co uzasadniła tak, że ... za mało na mnie zarabia! Na moje pytanie o zwrot środków odpisała mi, że ma na to 14, a pieniędzy jak nie było, tak nie ma.
(usunięte przez administratora) na stronie e-korepetycje nie przedstawia się z nazwiska, nie podaje też swojego numeru telefonu, przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług osób, które nie podają swojego nazwiska, bo o czymś to świadczy.
Mnóstwo straconego czasu i pieniędzy. Omijać EduVisor szerokim łukiem.