NIP: 7010907343 REGON: 382584373 KRS: 0000772109

Adres: Jana Sawy 2, 20-632 Lublin

Opinie o Werckpost Polska Sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Dzień dobry,

miło nam powitać wszystkich odwiedzających profil naszej Agencji Werckpost BV w serwisie GoWork.pl!

Jesteśmy holenderskim liderem w dziedzinie HR o ponad 12-letniej tradycji. Nasze usługi obejmują pracę tymczasową, rekrutację pracowników stałych, zatrudnienie zewnętrzne oraz doradztwo personalne. Nasza Firma rekrutuje Kandydatów z 9 krajów i oddelegowuje ich do pracy w wielu branżach.

Widząc Państwa zainteresowanie na portalu postanowiliśmy aktywnie zaangażować się w społeczność GoWork.pl. Zależy nam na budowaniu wizerunku naszej firmy zgodnym z prezentowanymi przez nas wartościami.

Zachęcamy do dzielenia się doświadczeniami oraz merytorycznymi rozmowami, opartymi na wzajemnym szacunku i wymianie opinii.

Pozostajemy również do Państwa dyspozycji w razie zainteresowania kontaktem bezpośrednim. Wszelkie pytania dotyczące naszej agencji można kierować na adres [email protected].

Pozdrawiamy,

Zespół Werckpost
Olkafasolka

Razem z mężem pracujemy przez agencję Werkpost już półtora roku. Jesteśmy zadowoleni zarówno z godzin jak i warunków mieszkaniowych. Koordynatorka Patrycja bardzo angażuje się w pomoc swoim podopiecznym, czy to w załatwianiu formalności czy sprawach zdrowotnych. Polecamy każdemu tę agencję.

@Olkafasolka

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni. Dbamy o to, aby zatrudniani przez nas pracownicy mieli zagwarantowane godziny pracy oraz dobre warunki mieszkaniowe. Jest to dla nas priorytet. Pozdrawiamy i życzymy wiele sukcesów :)

Renia
@Olkafasolka

Witam. Jaka pracę wykonuje Pani.Ka wraz z partnerem chcielibyśmy podjąć pracę przezvta agencję. Mogłabym prosić o jakiś kontakt do koordynatora .Z góry dziękuję.

Ewa

Witam,ja akurat pracuje przy pakowaniu w belgii,jestem b zadowolona jak na ten moment.A zakwaterowanie agencyjne to jest najlepsze na jakie trafiłam dotychczas,regularnie wyjezdzam za granice i juz w sumie sie przyzwyczaiłam do standardów tych lokacji a tutaj sie mile zaskoczyłam. bardzo mnie dziwią niektóre tu opinie bo ja akurat wypłaty mam na koncie co czwartek,ale podejrzewam to jest zależne od koordynatorów.Jesli chodzi o belgię polecam z czystym sumieniem.Mała rada ode mnie-sprawdzają angielski wiec sie przygotujcie :) Ewa.

@Ewa

Dzień Dobry, cieszymy się, że miała Pani dobre doświadczenia z naszą Agencją. Robimy co w naszej mocy, aby każdy pracownik był zadowolony i zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy. Zespół Werckpost

@Ewa

U nas też wypłaty co piątek na koncie bez problemu :)

A.Z

Witam, pracowałem i dalej pracuję przez agencję Werckpost. Jestem zadowolony, mimo, że na początku miałem mało godzin 35-37h w tygodniu i kilka nieporozumień, tak teraz są godziny i jestem spokojny. Przez dwa tygodnie jak nie było tych 40 godzin tygodniowo, to Pani rekruter bardzo się angażowała w to, abym dostał więcej godzin i w ogóle była bardzo pomocna. Jeśli ktoś się zastanawia nad tą agencją to śmiało polecam. Jak czytam niektóre opinie tu to nie chce mi się wierzyć w nie, tym bardziej, że pracuje przez tą agencję i wiem jak jest. Chociaż nie wiem jak było u reszty ale ja i ludzie z którymi pracuje nie narzekamy. Pozdrawiam serdecznie

@A.Z

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony i życzymy wiele sukcesów. Pozdrawiamy

A.Z

jest przypisana stała "opiekunka"/koordynatorka, ale też jest stały kontakt z Panią rekruter, która rekrutowała do pracy a przynajmniej tak jest w moim przypadku

Andrzej
@Bartek

Ja byłem zadowolony. Jesli chodzi o prace to spoko, w tamtym roku godzin było ogrom. Ja byłem rok temu na ścince i wtym roku też tam wracam. Mieszkanie może nie jest na 5 gwiazdek, ale warunki spoko, normalny dom + koordynator Adam dużo pomaga. Jeśli jedziesz zeby pracować i zarabiać to polecam

Ilona Nowy wpis

Mam pytanie czy bez jezyka obcego też przyjmują bo chciałam wyjechać z partnerem I siostrzenica od zaraz proszę o odpowiedź

Ewa Nowy wpis
@Ilona

napisz do mnie [email protected]

Agibagi Nowy wpis

Czy ktoś może ocenić pakowanie serów. Aplikowałam i się zastanawiam czy warto

Oliwia

Hej, czy oplaca się teraz przyjeżdżać ? Czy są godziny czy dopiero jak ruszy sezon ?

@Oliwia

Pytasz o paprykę? Bo jeśli tak to lipa z godzinami, lepiej poczekać na sezon

Oliwia
@Paprykowa

Czyli ile teraz jest godzin w tygodniu ?

Paprykowa Nowy wpis
@Oliwia

Teraz ok 40, ale nowych nie biorą przed sezonem :)

Andrzej

Zakwaterowanie uwłaczające godności ludzkiej za dojazd do pracy liczą za wszystko pracę masakryczne

PIOTREK Luttelgest
@Paprykowa

(usunięte przez administratora) ale kłamiesz!!! Zaraz wstawię zdjęcie wszystkich kosztów!!! Kłamiesz w żywe oczy!!! Za autobus płacisz 20 euro tygodniowo. Do pracy jak masz na 6 to wyjeżdżasz 4:30 i (usunięte przez administratora) wie czy wrócisz z pracy za godzinę!!! Kobieta z domków wczoraj opowiadała że pojechała do pracy i po 20 minutach wróciła bo pracy nie ma!!! Nie kłam bo jesteś od nich z agencji!!! Nie wierz jej poczytaj opinie i nie jedz tam. Jest milion innych agencji ale ta najgorsza!!!

Kris
@Andrzej

W domu w pl masz gorzej jak na lokacie sam nie wiesz co piszesz pajacu,pracowałem nie narzekałem na lokacje także tylko ćpuny i chlajusy narzekają,2 sezony jeździłem i jakoś było dobrze weź inne agencje które dają lepsze lokacje (usunięte przez administratora)

@PIOTREK Luttelgest

Nie kłamie, nie płacę za dojazd i mniej za chatę! Dopłaca nam pracodawca (nie mówię tu o agencji, a o firmie w której pracujemy!)

Ile osób przeprowadza rozmowę kwalifikacyjną w firmie Werckpost Polska Sp. z o.o. na stanowisko Pracownik produkcji | Urk, Holandia | Pakowanie, etykietowanie filetów łososia? Czy atmosfera jest stresująca, czy raczej luźna? Opowiedz nam o swoich odczuciach.
Patryk

Powiedzieć że to (usunięte przez administratora) to mało, zaczynasz pracę o 7 i nigdy nie wiesz o której godzinie skończysz pracę, w kontrakcie pisze 8-17 a tak naprawdę 7 - dopoki kierownictwo cię nie wypuści, a jeśli będziesz robił z tego problem to zaraz dadzą ci cięższą pracę i będą się skarżyć. Kierownictwo tej firmy to porażka, nadają się do popychania bydła na pastwisku a nie do pracy z ludźmi, widać że kilku z nich ma problemy i traumy nieprzepracowane i później odbija się to na pracownikach bo nie potrafią kontrolować swoich emocji. Ja na wejściu miałem powiedziane że firma oczekuje ode mnie więcej bo kiedyś byłem kierownikiem, śmiechu warte. Odnośnie tej całej otoczki z higieną w pracy to nie martwcie się bo kiedy tylko nikt nie patrzy pracownicy na zmianę z kierownikami łamią każdą możliwą zasadę no chyba że przyjdzie kontrola to wtedy wszyscy nagle sprzątają całą halę i mają chodzić jak żołnierz w wojsku. Kontakt z agencją to jakiś żart, nie można zgłosić chorobowego bo nie ma numeru telefonu do firmy ani do agencji i to w 2024 przypomnę, jeśli masz jakąś sprawę to zapomnij o załatwieniu jej w jeden dzień, koordynatorka Dominika będzie Cię ignorować lepiej niz twoja wkurzona żona a „menager” agencji Frank wraz z nią będą udawać że nic nie widzieli i ignorowali twoje wiadomości i telefony(ja dowiedziałem się o zwolnieniu po 4 dniach bo nikt nie odbierał telefonu i nie odpisywał na wiadomości). Organizacja w tej agencji to też jedna wielka Klapa W dzień w którym mieliśmy wyrobić numer BSN Dowiedzieliśmy się że będzie to przełożone na kolejny dzień, W kolejnym dniu czekaliśmy o godzinie 7 rano na parkingu po czym po godzinie czekania dowiedzieliśmy się że kierowca ma już pełne Auto i nic nie wie o tym że ma nas odebrać po 2 h dowiedzieliśmy się że jednak musimy sami pojechać swoim autem na umówione spotkanie 140 km w jedną stronę. Mieszkanie nie było takie złe ale jednak miał swoje wady o których wspomnieliśmy wielokrotnie wiadomościach lub podczas rozmów z Koordynatorką, Ale nasze Skargi nigdy najwidoczniej dotarłem do jej głowy Bo Dziura w suficie w łazience byłam tam jeszcze w dniu wyjazdu. Jeśli agencja będzie nalegała na was byście szybciej przyjechali do pracy upewnijcie się że jest tak naprawdę ponieważ my musieliśmy czekać półtora tygodnia aż w końcu będziemy mogli zacząć pracę. Agencja usuwa opinie na ich temat

@Patryk

Pracowałeś na rybach to nic dziwnego, my już 3 rok ma papryce i jesteśmy zadowoleni. Godzin mamy (teraz mniej, ale to szklarnia to nic dziwnego, sezon zaczyna się dopiero w kwietniu), fajna chatę, za zakwaterowanie płacimy mało bo nam firma dopłaca, za transport nie płacimy bo nam firma płaci. Po prostu robota na rybach to (usunięte przez administratora) a koordynatorzy tam z tego co wiem też nie zbyt. Nasi koordynatorzy super, zawsze pomogą i odpiszą nawet w środku nocy.

Patryk
@Paprykowa

Pracowałem na mięsie nie na rybach, za dojazd do pracy się płaci a nie tak że agencja wam dopłaca, koordynatorzy to są śmiechu warci i jedyne co potrafią załatwić to więcej godzin w pracy.

@Patryk

Nie, my za dojazd do pracy nie płacimy bo opłaca nam to firma w której pracujemy (nie mówię o agencji), za domek też płacimy mniej bo różnice dopłaca nam pracodawca. Praca na mięsie to też (usunięte przez administratora) pracowałam to wiem.

@Marduk

Witam jak wygląda sprawa przejścia z agencji do Waszej agencji wynajmu miekszkania mam na myśli Polaka i Ukrainkę jako para jakieś specjalne wymagania proszę o odp

@@Marduk

To zależy tak naprawdę, chcesz przejść z innej agencji do werckpostu ale pracować w tej samej firmie? W takim wypadku nie da rady, musi minąć pół roku

Hhhh

Witam wyjeżdżam do pracy na łososia czy warto?

@Hhhh

Na ryby się nie opłaca, zarobisz grosze. W żadnej agencji nie opłaca się pracować na rybach.

Lolka

Myślę o pakowaniu plasterków łososia. Piszą o zakwaterowaniach 1 / 2 osobowych, raczej starałabym się o jedynkę o ile to w ogóle możliwe. trzeba czasami coś więcej po prostu dopłacić? I ogólnie jak się pracuje tam na miejscu skoro w opisie stwierdzili, że oczekują od kandydata poczucia humoru? :D

Klaudia
@Lolka

Pracowalam przy pakowaniu lososia, polecam jak chce sie pracowac :)

Nowy
@Klaudia

Jakie są warunki kwatery coś więcej na temat pracy przy pakowaniu lososia

Nowy
@Klaudia

Możesz coś więcej na temat pracy przy pakowaniu lososia i mieszkania jakie są warunki jakie godziny pracy pozdrawiam

Kolorowa152

Pracuje na łososiu już 5 miesiąc i mogę szczerze polecić. Praca lekka atmosfera super i co ważne są godizny. Wypłaty też mam na czas a w razie w zawsze są korekty na czas. Zakwaterowanie spoko wpierw jak przyjechałam to nie odpowiadało mi ale poczekałam trzy dni i mi zmienili mogę szczerze polecić. Agnieszka i Dominika koordynatorki zawsze miłe i pomocne

PIOTREK Luttelgest
@Kolorowa152

Hahahaha napisz w jakiej firmie pracujesz? I gdzie mieszkasz zaraz to zweryfikuje!!! Następna zakłamana z agencji.

mgx

Czy mieszkania są 2 osobowe? Czy tylko spotkaliście się z tym że mieszka się w więcej osób?

Bartek

Przyjechałem ..warunki spoko ..kawalerki ..jest tv ..Inter...mieszkanie naprawdę ok Tylko ze na chwilę obecną..pracy brak...po co przyjeżdżałem...brak słów

@Bartek

Teraz ogólnie jest słaby sezon w NL, zaczyna się dopiero w kwietniu.

Dżony

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy przy pakowaniu łososia ?

karolinaKK
@Dżony

Hej ja pracuje od 3 miesięcy i jest ok godziny są, wypłaty co tydzień zakwaterowanie też ok w szeregowce. Dojeżdżam rowerem i nie mam problemów Jak ktoś chce pracować a nie narzekać na wszystko to polecam. Trzeba się przekonać na własnej skórze Polecam panie w biurze w Polsce wszystko wytłumaczyły przed wyjazdem i się tak nie stresowałam

@karolinaKK

Ile godzin tygodniowo, jak zarobki?

@karolinaKK

A ile dokładniej godzin? I jakie wynagrodzenie ?

Misiu

Czy był ktoś na pakowaniu filetów łososia

Mariusz

Cześć widziałem ofertę pracy na pakowaniu łososia czy ktoś już tam może pracuje i opowie o warunkach pracy i tak samo jakie warunki Mieszkania

Anna

Jakieś opinie przy papryce w Luttelgest wybieram się pierwszy raz będę wdzięczna

Sławek
@Anna

ja przyjechałem na papryke jakoś 3tyg temu. jesli ktos sie jeszcze zastanawia nad wyjazdem to polecam jak narazie

Teresa
@Ewelina

Ja jutro 9 maj wyjeżdżam w poniedziałek zaczynam

Martyna

I jak warunki?

Jolka

Hej. ;) czy był ktoś z was może na pakowaniu langustynek? Pokazała mi się taka jedna z nowszych ofert i piszą, że ma być to fajna i lekka praca. Tylko czy faktycznie w ten sposób ją oceniacie? przyda mi się teraz jakaś konkretna odskocznia a piszą dodatkowo, że chyba na jedynkę można się załapać. kwatery też tam są ok?

Sylwka
@Jolka

Hej Jola, jak pojedziesz daj znać, planuję wyjazd w czerwcu samotnie, więc razem byłoby na pewno nam raźniej :) pozdrawiam!

Witam, czy pracował ktoś z was może przy pakowaniu łososia? Jak wygląda praca, jakie są warunki mieszkalne, ile € tygodniowo można zarobić? Z góry dziękuje za odp

@123

jestem, pracuje i polecam. jest ok

W Luttelgeest,w calym sezonie moze z 6 do 8 sobot przepracowanych i to miedzy 3 a 5 godzin. Zalezy od wysypu.

Ktoś
@Pracownik

A jak wygląda zakwaterowanie u nich?

Olkafasolka

Renia

Werckpost Polska Sp. z o.o.

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych pragniemy złożyć Naszym Pracownikom i Kandydatom serdeczne życzenia, sukcesów, optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość!

Zespół Werckpost
Qwerty

A więc tak praca na mięsie w Holandii jest okej w zależności gdzie masz przydział, mi się trafia akurat lekka więc nie narzekam ale są osoby którym się nie podoba. Firma czyli pracodawca jak najbardziej na plus, dbają o pracownika, wydaja posiłki ciepłe raz dziennie dla chętnych i dbają bardzo o higienę. Agencja sama w sobie ma kłopoty z komunikacją z pracownikami, koordynatorzy lubią nie odpisywać na wiadomości i ignorować pracowników. Plan dnia wygląda tak: 07:00 zaczynasz ale wstajesz przed 6 bo kierowca cię musi zgarnąć i innych po drodze, nigdy nie wiesz o której godzinie skończysz pracę bo firma pracuje na podstawie aktualnych zamówień, skończysz np o 16 to czekasz na kierowcę aż cię weźmie i innych pracowników, okres oczekiwania bywa różny od paru minut do paru godzin. Na firmie temperatura 8stopni lub niższa, jest to odczuwalne ale jak stoisz w miejscu na taśmie to można zmarznąć .

Niko
@Qwerty

zgadzam sie z prawie wszystkim. Jesli chodzi o tranport to tak naprawde zalezy, bo jak masz prawko to dają samochod i jezdzisz sobie i jestes niezalezy. A jak nie masz prawka lub trafisz na lokacje gdzie juz 5 osob jezdzi samochodem to jestes skazany na transport od agencji. Trzeba zrozumiec to, że kierowca agencyjny to nie jest prywatny szofer :D tylko jezdzi i zawozi innych pracownikow tez. Także cierpliwości, albo dajcie cos od siebie też np prawko albo zaproponujcie ze mozecie kierowac i problem z glowy. Co do zakladu pracy to jak najbardiej ok i wszystko spoko

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Werckpost Polska Sp. z o.o. - Lublin

• Jak się pracuje w Werckpost Polska Sp. z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Werckpost Polska Sp. z o.o.?