4.2/5

Rheine - euregio Personaldienstleistungen GmbH oddział Rheine

3. Opinie o pracodawcach Bocholt
  5. Opinie o euregio Personaldienstleistungen GmbH

Opinie o euregio Personaldienstleistungen GmbH Bocholt

Nie przegap nowości o euregio Personaldienstleistungen GmbH!

Nowa

03.10.2022 15:16

Witam . Wybieram się do pracy z tą agencja do pracy w figel w bocholt może ktoś napisać coś o pracy . Pozdrawiam
    Szczęśliwie ex

31.12.2022 19:58

Narzekaliśmy na B., ale chaos jaki panuje za M. i K. to jest obłęd

02.01.2023 09:53

Dziekujemy za podzielenie sie opinia.Szczesliwego Nowego Roku. Wielu sukcesow i zdrowia w nadchodzacym roku.

04.10.2022 21:08

Żenada ta cała agencja.. niestety przyszło mi się na niej przejechać. Koszty za mieszkanie 10 euro większe niż miało być, co było zdziwieniem pod koniec miesiąca widząc wypłatę, liczba godzin nie zgadza się tak samo jak stawka. Pod każdym względem dno.. unikajcie
    Pomyłka, dobry żart

14.10.2022 17:06

Ta nieszczęsną księgowa się myli, skorygować ciężko. Korzystałam z doradctwa innej księgowej.
    Anna

10.07.2021 16:06

Dzień dobry rozmawialam z kimś od was z biura w sprawie pracy jako komisjoner czesci samochodowych marki mercedes. Interesują mnie szczegóły dotyczące zakwaterowania warunki pokojowe ile osobowe czy istnieja jedynki kal to wyglada i ile jest odliczame diety moesoeczmoe za moeszkanie i ile ubezpieczenia wynosi. Pozdrawjam Anna. A praca w dusseldorf
    Kajtek

08.08.2022 08:23

Szkoda tylko ze nie można zdjęć wstawić to by ludzie zobaczyli jaka jest cena w ofercie a poniżej zdjęcia tych „niby eleganckich kwater” wtedy by można było ostrzec porządnie ludzi bo sama wiadomość niestety ich nie przekona natomiast zdjęcia by zrobiły robotę
    Tomasz Z

20.09.2022 13:52

Hahaha xD to prawda agencja jest totalna kpina ????co innego obiecują a co innego na dokumencie, z zakwaterowaniem to samo 600euro od osoby a mieszkasz w "oborze", na zdjęciach wszystko pięknie, praktycznie nowe mieszkanie a w rzeczywistości grzyb na ścianie, brud i (usunięte przez administratora) Nawet najgorszemu wrogowi bym nie życzył przez nich pracować... A Wielka pani Magdalena domanska z biura nie ogarnięta razem z swoją szefowa kristina nadają się do wycierania podłogi (oczywiście wycierać nimi) ????na tym zakończę. P. S odradzam ich ofert
    Roza

01.08.2022 10:42

Bylam w agencji kleve i mam prace ,ktorej szukalam juz od 4 miesiecy. Jestem zadowolona
    Pacia

14.09.2022 16:53

Ciekawe, ze w ciagu 1 godz, 7 super pozytywnych opini o Euregio Kleve hahaha Panie w biurze maja za mało pracy, wiec podnosza renome firmie.
    Domysły

15.09.2022 12:08

Myślę, że chodzi o to, że do kilku fajnych firm można wrócić po sezonie letnim i takie wazeliniarstwo.
    Kris

01.08.2022 10:01

Nie miałem pracy znajomy mi polecił euregio kleve .poszedłem tam i praca na mnie czekała. Załatwiłem wszystko. Pracuje i dziękuję.
    Adasko

01.08.2022 09:54

Pracuje i jestem zadowolony dzieki pani wiolecie z kleve. Dziekuje
    Jarzebinka

01.08.2022 09:45

Polecam zalatwiac prace w kleve. Jest fachowo i rzeczowo.

01.08.2022 09:42

Zalatwianie spraw bardzo dobre. Jest zadowolona i polecam.
    Iwona

01.08.2022 09:37

Euregio kleve super polecam
    Hoska

17.07.2022 10:13

Oferty pracy moze i dobre. Ale oplaty za zakwaterowanie to porazka 330 euro od osoby. Na pare wychodzi 660 e plus paliwo na dojazdy. Na reke wychodzi ok 900 euro wyplaty. Jak nie zmniejsza oplat za mieszkanie to nikt normalny nie bedzie u nich chcial pracowac.
    Wiatrak

17.07.2022 17:53

Dawno pisałem że to zlodziejskie firma jak najdalej od nich
    Darka

15.04.2022 22:08

Polecam , Pracę w Euregio podjęłam w styczniu 2022r.na komisionowaniu. W pracy komisjonera bardzo ważna jest skrupulatność, uważność i precyzja. Odpowiednio skompletowane zamówienie to klucz do sukcesu firmy oraz zadowolenia klienta. Firma oczywiście zapewniła mi kwaterę w dobrych warunkach, blisko pracy. Stawka godzinowa plus dieta płacona oczywiście w dni pracujące. Wszystko omówione w logiczny sposób na spotkaniu. Pracownicy różni, niekiedy mało odpowidzialni i problemowi może to niestety rzutować na wizerunek firmy. Wynagrodzenie i urlop, który sobie wypracowałam otrzymałam w całości. Jestem zadowolona z współpracy z firmą Euregio.Jest mi niezmiernie miło, że mogłam uczestniczyć w projekcje u Pana Bartka , pozdrawiam serdecznie!
    Lukasz

10.07.2022 17:57

Pan Bartłomiej potrafi niestety dobrze (usunięte przez administratora) ludzi
    Fury

17.07.2022 15:56

Widać ze to nie pisała żadna Darka tylko pośrednik.Proszę zwrócić uwagę na sposób wypowiadania zwykły pracownik w ten sposób by nie napisał
    Lukas

10.07.2022 18:15

Niestety nie mam dobrych informacji jeżeli chodzi o firmę Euregio a konkretnie o pana Bartłomieja dobrze wszystko wyglada na początku , dużo tłumaczy niestety po kilku rozmowach wszystko się od siebie różni podana stawka jest zupełnie inna niż ta która jest wypisana w ofercie ( oferta wysłana po 2 dniach roboczych)opłata za kwaterę wysoka za to warunki partańskie rozwalone okna ,przejście z pokoju do pokoju przez toaletę co skutkuje pilnowaniem rzeczy najbardziej osobistych typu dokumenty, pieniądze, komputer. Chamskie tłumaczenie ze to nie są wakacje tylko praca i ze może wynająć hotel za 120€ za dzień (koszt za ta ruderę to ok 400€ od osoby pokoje dwu osobowe)brak sprzętu do posprzątania pokoju tzn odkurzacz, mop. Budynek to opuszczony Dom pomocy społecznej :( nie mówiąc o stawce która wynosiła 13€ brutto na umowie okazało się 12.20. Po zapytaniu czemu stawka się różni odpowiedz brzmiała ze pracodawca to różnice wyrówna ze wszystko się będzie zgadzać.Jak to możliwe skoro firma płaci już raz temu pośrednictwu to dlaczego drugi raz ma wyrównywać różnice indywidualnie.Generalnie bardzo nie polecam człowieka który na koniec tego wszystkiego okazał się bardzo niemiły i wręcz bezczelny
    Fury

17.07.2022 15:53

Potwierdzam w 100%

07.05.2022 15:57

Dziękuję za to, że Euregio stało się moją szansą na życie i pracę w Niemczech. Poznałam wspaniałych ludzi, za to dziękuję.

Oferty pracy - euregio Personaldienstleistungen GmbH

Kierowca ciężarówki kat C+E

Stadtlohn

3500 - 4500 EUR / m

Spawacz MIG / WIG z zakwaterowaniem

Düsseldorf

18 - 20 EUR / h

Operator wózka widłowego ( wózek boczny)

Krefeld

2350 - 2800 EUR / m

komisjoner/magazynier bez znajomosci jezyka niemieckiego

Ahaus

1700 - 1700 EUR / m

Operator wozka widlowego z doświadczeniem

Ochtrup

2000 - 2800 EUR / m

Operator Wózka Widłowego + Zakwaterowanie

Duisburg

2240 - 3000 EUR / m

a12jhd

29.04.2022 10:05

Mila atmosfera i pieniadze na czas
    Terminator 83 t800

29.04.2022 10:18

Jestem zadowolony bo wszystko jest ok. I zawsze klarownie bez lania wody. Także ludzie polecam. Warto pracować. Hejka. Łukasz.
    Pati

14.04.2022 12:33

Polecam tą firmę wszystkim którzy chcą pracować i zarabiać.Pracowalam tam z mężem 3 miesiące pieniądze na czas .dobre jak na taką pracę.Pan Bartek kordynator bardzo nas docenił po 1.5 miesiącu przeniósł na lepszy projekt gdzie więcej dni pracowaliśmy i co za tym idzie dużo więcej zarobiliśmy.Warunki hotelowe bardzo dobre. Mam nadzieję że znowu tam przyjedziemy.
    Rybeńko

14.04.2022 19:32

Mąż Ci kazał napisać?
    Dawid

14.04.2022 11:38

Polecam firmę euregio ,najlepsze zarobki w de jakie spotkałem. Pieniądze zawsze na czas . Pan Bartek przesympatyczna osoba oby więcej takich . Z całego serca polecam
    Wujaszek

13.04.2022 18:14

Koordynator czy nie wiem jak go nazwać jest jakimś pajacem dużo obiecujea na końcu prpapcownicy wybierają dla mnie jakoś wielka paranoja. lekcjoważenie próśb pomocy finansowej. A co dopiero przyjechali. Słysząc słowa że to jest nie odpowiedzialne przyjeżdżać bez pieniędzy z granicę to już wgl ręce opadają...! Brak koordynatora.. A do pracy kazano mi dojeżdżać na własną rękę pod pretekstem że jest bardzo wysoka dieta której nie otrzymałem
    Damian Koziol

02.04.2022 18:10

Nie polecam. Zwolnili moja dziewczyne bo byla w 7 tyg ciazy. Pracowalismy 6 miesiecy a tu taka niespodzianka. Trzymajcie sie z daleka!!! Niestety pan ktory pracuje w biurze nie zna sie na prawie. Do wszystkich dziewczyn. Jezeli jestescie w ciazy pracodawca Was nie moze zwolnic!
    Kik45

08.03.2022 21:57

Witam,pracował ktoś przy odzieży w Stuttgarcie? Jak to wygląda z zakwaterowaniem i warunki jakie tam panują?
    nikol

11.03.2022 21:32

Praca przy odzieży w Stargardzie bardzo fajna ,atmosfera w pracy super ale wynagrodzenie daje dużo do życzenia co miesiąc inna wypłata przy tej samej ilości godzin jaka firma taka wypłata. Co miesiąc pomyłka księgowej na twoją niekorzyść . OMIJAĆ zDALEKA

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w euregio Personaldienstleistungen GmbH?

Nikol

31.01.2022 22:40

Nie polecam ZODZIEJSKA firma gadkę mają piękną przed podpisaniem umowy a jak już zaczniesz pracować to niestety możesz zapomnieć o tym co było mówione i obiecywane. Pan nijaki Bartulus Grundulus kawał złodzieja oskubie Cię co do centa ,chcesz się przekonać podejmi z nimi współprace to zbaczysz
    obiecanki a rzeczywistość

04.02.2022 18:09

oooooo jest przeogromna przepaść między tym co w ogłoszeniu | | tym co było obiecane | | tym co w umowie| |tym co w rzeczywistości.
    Misiu

25.02.2022 10:17

Dziękuję bo miałam jechać już w niedzielę z koleżankami do Studdgartu Rezygnacja na starcie
    Obcy

24.02.2022 21:47

Czy do Stuttgartu ktoś się wybiera lub już tam jest lub był z regio?
    Nikol

16.11.2021 13:59

Ile można zarobić euro miesięcznie jeżeli jedzie się pierwszy raz, ale już po odciągnięciu za zakwaterowanie?

16.02.2022 15:50

zalezy czy masz diete czy nie, jak masz to 1700-2000 euro możesz miec na reke, a jak nie masz to 1200-1500
    Wiatrak

17.02.2022 09:25

Pracowałem jako ślusarz-spawacz po 48 h tygodniowo niby 43 € diety dziennie wypłatę dostałem po 2 miesiącach 1600 € to jak czytam te komentarze to źle mi robi oczywiście już tam nie pracuję bo większe pieniądze zarabiam w Polsce tą firmą i Pan TOMECZEK nie POLECAM

14.02.2022 18:38

Hahaha i znowu księgowa popełniła błąd jak co miesiąc wypłaty znowu różne i zaniżone nikt tak nie potrafi tylko Euregio gratulacje

16.02.2022 15:44

Wypłaty różne bo masz 7 klas podatkowych w Niemczech, więc zanim pojedziesz do obcego kraju, poznaj pierw prawo państwa, w którym chcesz pracować, nie wspominając już o nauce języka.

16.02.2022 15:40

Zaskoczyły mnie ostatnie opinie, które zostały wystawione przez moje koleżanki i kolegi z pracy ( nie będę przytaczać imion i nazwisk bo nie będę zniżać się do takiego poziomu jak wspomniani ). Ogólnie ciężko to nazwać opiniami, jest to zwyczajny hejt w stronę naszego koordynatora. Jeśli ktokolwiek słyszał o systemie podatkowym w DE, wie jaki skomplikowany on jest i wypłata wypłacie nierówna. Ma na to wpływ wiele czynników, chociażby najprościej mówiąc KLASA PODATKOWA oraz ilość przepracowanych godzin. Do Pana Bartka nie mam nic do zarzucenia, przyjechał specjalnie do nas zrobił szkolenie, wytłumaczył na czym polegał błąd księgowej. Swoją drogą Euregio powinno zadbać o lepszą kadra jeśli chodzi o księgowanie, bo to śmiech na sali, żeby był taki bałagan, ale jak już wspomniałem jest to wina KSIĘGOWOŚCI I KADRY a nie Pana Bartka. Pracuje już prawie pół roku i jestem zadowolony, pomimo tych wpadek, ale otrzymałem zaległe pieniądze z wypłatą. Dodatkowa uwaga dla Euregio by robić lepsze rozeznanie kogo zatrudniają, nie tylko jeśli chodzi o pracowników ( gdzie niektóre osoby zachowują się gorzej niż w przedszkolu) ale też o swoje kadry w zarządzie.
    Zapomnij

16.02.2022 14:35

To jest moja z 10 agencja pracy w Niemczech. Jedna z najgorszych. Wypłata i rozliczenia co miesiąc się nie zgadzają. Człowiek jest okradany z godzin. Omijajcie szerokim łukiem współpracę z tą firmą.

Kontakt - euregio Personaldienstleistungen GmbH

Am Gut Baarking 21 46395 Bocholt

Monika i Marcin

23.09.2021 11:19

Euregio uczciwa firma, ciekawe oferty pracy, wyplata zawsze na czas. Pracujemy juz od kilku miesiecy przez oddzial agencji w Münster, szczerze polecamy.
    marta

08.02.2022 14:57

nie
    Filip8890

13.07.2021 17:39

Przyjechałem z Polski do pracy z moją dziewczyną , miałem mieć z nią pokój na pary czekaliśmy 2 godziny pod podanym adresem tam okazuje się , że nie ma miejsca dla pary , potem wysyłają nas gdzie indziej by podjechać ,tam jakieś mieszkanie z kimś z toaletą u kogoś w pokoju , i gadanie , że Polacy nie przyjeżdżają , dlatego problem z zakwaterowaniem ja przyjechałem z dziewczyną i nie zapewnilście mieszkania ,tylko wydane niepotrzebnie pieniądze na podróż . Nie jestem żadnym alkoholikiem i ćpunem niech osoby chcące zatrudnić się tutaj uważają na tą firmę
    marek

02.02.2022 22:44

ta ja też otrzymałem 20 dni 490 euro i reszta miesiąca gratis klawo jak holera
    marta

08.02.2022 14:56

tak ja moghę nawet przesłać pita z wyplatay oczywiscie z nawiskiem i adresem polskim bo agencja nie potrafi zameldować nawet po 6 nieszczesnych miesiącach proszę podawać maile odpisze bo to nie można wkleić

07.06.2021 11:46

Czy w euregio Personaldienstleistungen GmbH zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
    marek

02.02.2022 22:45

tak masz okres probny jak są dotacje potem juz tylko dlugi i zerowe pity
    karol

07.02.2022 17:29

też mi umowa na 36 stron .toć to czysta niemiecka poezja ,napisana przez poeta być może
    Michał

20.09.2021 12:44

Witam,chciałbym zapytać czy są jakieś wolne wakaty na pracownika produkcji lub komisjonowanie w Bremen przez firme Euregio. Można prosić o jakiś kontakt telefoniczny kto rozmawia po polsku?
    ola

04.02.2022 12:55

w bremen to codzien kto inny przyjezdza i wyjezdza koszmar nie polecam ,wszystko przez takiego grubasa
    sara

07.02.2022 17:26

jest duż miejsc na wypaasie koło stutgardu ,tam ponoc te cieleta nie wyrabiają normy wszyscy idą do wora miejsc bezliku,tylko kasy jest mało koło 700 euro po apłatach ,pozdrawiaam
    Leszek

22.06.2021 08:32

Super Agencja .Profesjonalna i czytelna obsluga od przyjazdu z Polski .Pierwsza agencja gdzie wszystko co bylo ustalone sie zgadza . Biuro moje jest na miejscu .Z busa odebrali mnie przedstawiciele firmy , potem podpisanie umowy w biurze i zawiezienie na kwatere .Na drugi dzien przejezdza po mnie bus do pracy .Jestem super zadowolony .Polecam ta firme .
    mis

07.02.2022 17:24

odebrali cię dzieciatko zzupełnie jak rodzice jak wracałeś z kolonii,niesamowite

06.02.2022 20:33

Firma jakich mało pogratulować nowi pracownicy jeszcze nie zaczęli pracy a ich papiery już poginęły hahhhaaa gorzej jak pomylą konta i kasy nie dostaną bo Pan Bartłomiej powie że księgowa popełniła błąd i poprawi w następnym miesiącu
    mis

07.02.2022 17:17

nie martwie sie papiery dopiro w 3 miesiacu zaczną podejrzanie ginąć
    Pawlo

06.02.2022 20:22

Czy ktoś pracuje na produkcji w Stuttgart przez Euregio ? Mizna jakiś opis pracy, jakie tam warunki , zakwaterowanie, dużo Polaków?

15.11.2021 09:10

Czy w euregio Personaldienstleistungen GmbH jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    księgowość do wywalenia

05.02.2022 21:54

księgowość co rusz zalicza pomyłki, a to godziny, a to odpisy, a to dodatki. Kurka tylko zawsze na niekorzyść pracownika. A bardziej tak się tłumaczą.
    olo

06.02.2022 18:53

Nie ma żadnej reakcji
    Kujawiak

07.11.2019 11:21

Witam mam zamiar podjąć pracę na stanowisko ślusarz może ktoś udzeli mi inf tak w skrócie ile mozna zarobić po odliczeniu z diety mieszkania pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

01.06.2021 12:55

prosze wyslac email na adres : [email protected] lub telefonicznie +4915140261980
    t.zieciak???

04.02.2022 18:15

Jakoś numer znajomy, tylko że nalezy do BG.
    Jaaaaa

16.08.2021 13:58

Oplaca sie jechac do Bremen komisjonownie czesci samochodowych????

16.08.2021 16:15

Oczwiscie ze tak .Mamy tam stalych klientow od wielu lat .Wynagrodzenie jest zalezne od poziomu jezyka niemieckiego , doswiadczenia i czy kandydat jest mobilny
    doda

04.02.2022 15:15

człowieku językiem się nie pracuję ,no chyba że to jest (usunięte przez administratora)
    Bicz Bozy

23.01.2022 18:42

Witam. Chetnie odpowiem na pytania przez e-mail: [email protected] Kiepskie kwatery, brak kontaktu z koordynatorem oraz wiele innych nieprzyjemności doświadczysz wyjezdzajac do niemiec z euregio gmbh. Ostrzegam wszystkich zanim bedzie za pozno!
    Potwierdzam

26.01.2022 12:21

Kontakt był do podpisania umowy, bardzo miły. Jednak miłą atmosfera minęła jak zaczęło domaganie tego co zostało obiecane, zapisane.
    Peter

26.08.2021 19:53

Witam,jest mozliwosc wyjazdu do pracy w Bremen w polowie pazdziernika na produkcje lub komisjonowanie czesci do samochodow mercedes przez firme Euregio?

27.08.2021 10:15

Prosimy o kontakt na tydzien przed Pana wyjazdem .Na dzis trudno prognozowac czy beda wakaty wolne w polowie pazdziernika .Prosimy o przeslanie aplikacji poprzez strone gowork.pl .dziekujemy
    Jaaaaa

16.08.2021 13:37

Jak praca w Bremen magazyn części samochodowych oplaca sie ?
    Piotr S.

23.06.2021 17:06

Napisze krotko TOP .Zostalem (usunięte przez administratora) przez Agencje w okolicy Münster .Po kontakcie z Panem Tomaszem trwalo to doslownie moze z godzine i mialem prace zorganizowana .Dojechalem pociagiem do Osnabrück -tam na miejscu po ustaleniu z Panem Tomaszem czekal na mnie przedstawiciel firmy , zabral mnie do biura , podpisalem umowe , otrzymalem obuwie i rzeczy robocze i zostalem zawieziony na kwatere .Rano czekal na mnie bus pracowniczy .Bajka .Polecam ta firme kazdemu .

Zostaw merytoryczną opinię o euregio Personaldienstleistungen GmbH