4.2/5

Rheine - euregio Personaldienstleistungen GmbH oddział Rheine

3. Opinie o pracodawcach Bocholt
  5. Opinie o euregio Personaldienstleistungen GmbH

Opinie o euregio Personaldienstleistungen GmbH Bocholt

Nie przegap nowości o euregio Personaldienstleistungen GmbH!

08.04.2024 14:38

Witamy serdecznie!

Dziękujemy za wszystkie wystawione na naszym profilu opinie.

Wierzymy, że dzięki Twoim uwagom wpłyniemy na pozytywny rozwój naszej firmy.

Opinie zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu GoWork.pl będą archiwizowane przez Administratora portalu.

Zachęcamy serdecznie do zapoznania się z informacjami dotyczącymi naszej firmy oraz aktualnymi ofertami pracy dostępnymi na naszym profilu.

Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej:

oraz do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected]
    Pracownik. :D

11.07.2024 16:22

Witam moje zdanie na temat pracy poprzed agencje Euregio. (Sülzetal Magdeburg) Praca bardzo fajna Magazyn czysty zadbany Sztaple nowe Zakwaterowanie blisko pracy Współpraca z panią Eliza i Panem Michałem to czysta przyjemność Zaliczki zawsze na czas wypłaty prędzej przelewane a konto Zawsze uśmiechnięci i pomagają w sytuacjach ciężko do ogarnięcia. ZA TO DZIEKUJE Jeszcze pewnie zawitam w tej agencji Pozdrawiam M.
    P.C.

30.11.2023 00:15

Jeśli chodzi o samą pracę to nie jest ciężko. Nie ma nadgodzin, a jeśli są to odpowiednio wcześnie ogłaszane, lub najczęściej sami zostajemy zapytani o to czy moglibyśmy zostać 1h dłużej. Teraz mamy bardzo fajną ekipę, z każdym da się dogadać. Polecam! Naprawdę!

04.09.2023 11:49

Pracowałem w firmie Euregio na Projekcie w Magdeburgu dla firmy Birkenstock praca sama w sobie łatwa i lekka ja akurat pracowałem na wszystkim co było możliwe nie ma tam ciężkiej pracy . A jak czytam opinie na temat biura czy koordynatorów to śmiać mi się chce z pewnością negatywne komentarze pisane są przez osoby które najczęściej przebywały w biurze z powodu byle bzdury lub zgłosić innego pracownika . Piszą o wypłatach mi przez 9 miesięcy pracy nigdy nie brakło nawet 1 € mi i mojej dziewczynie raz był problem z zait kontem ale zostało to wyjaśnione . Więc podsumowując komentarze negatywne pisze ci co w firmie nic nie robili a pieniądze chcieli brać .
    @Pracownik

05.09.2023 05:47

Nie liczę bo pracuje już pod BLG . A ty widocznie jestes z tych co latali do biura bo chcieli przejść pod BLG ale nierobów którzy siedzą na kranku nie potrzebują . Gdyby było tak źle to ludzie nie pracowali by tu po 9 miesięcy

17.09.2023 17:06

Gwiazdo to Ty masz jedynie problem.. większość pracowników jest zadowolonych z pracy jak i kordynatorów
    Zibi

01.05.2024 04:38

No cóż. Nie polecam firmy euregio jeśli chodzi o magazyn birkenstock koło sulzentalu. . Stawkę 13.65 możesz zarobić wszędzie znacznie bliżej granicy ( grossberen , Frankfurt nad Odrą i wiele innych lokalizacji. Sama pracą jest ok niestetyslaby jest KOŃ ordynator (Mariusz cieply) nazwisko nie jest przypadkiem) . No i dobrze policz bo za łóżko w pokoju wieloosobowej zapłacisz 330 euro/ mięs. Dla firmy euregio każdy miesiąc ma 31 dni ;) do pracy 30 km więc po odliczeniu wszystkich kosztów masz 800 euro czyli tyle co płaca minimalna w Polsce. Więc lo co wyjeżdżać???

12.06.2024 09:58

Wszystkie szczegóły zostały przed podpisem kontraktu przekazane I z pana strony zaakceptowane to znaczy że z naszej strony wszystko było ok. Zawsze jest możliwość swojego zakwaterowania w okolicy. Nasze zakwaterowania są czasowe aż pracownik znaleźć sobie swój pokój albo swoje mieszkanie to jest tylko pomoc żeby ktoś mógł zacząć pracę natychmiastowo. Ceny za zakwaterowania nie robimy my tylko właściciele mieszkań my próbujemy tylko wynająć jak najtaniej z dobrymi warunkami dla naszych pracowników. Z naszej strony nawet dokładamy trochę do zakwaterowania bo bez tego nie ma możliwości wynająć pokoju w okolicy za 300 € Proszę sprawdzić rynek jakby Pan znalaz coś z lepszymi warunkami i za lepszą cenę proszę tam zgłosić to możemy zaraz wynająć dziękuję i pozdrawiam Lukas Euregio

Kamil F

22.04.2026 15:28

Dzień dobry można prosić kontakt do koordynatora na magazynie w BLG POZDRAWIAM

Ryszard

26.10.2025 22:08

Pracowałem tam i było fajnie Ci co piszą źle o tej firmie i ludziach to są odklejeńce z problemami

Mokkka

17.05.2025 10:42

Praca Ok, nie jest ciężka,ale nie mega lekka. Biura tez spoko. Atmosfera w pracy tez super, ludzie pomocni i na razie bezproblemowi.

Ryszard Sz

16.03.2025 11:15

Dobra firma polecam fajni ludzie dobra atmosfera mieszkania ok raczej wporządku nie ma problemów z załatwieniem czego kolwiek wypłaty na czas

27.01.2025 14:39

27.01.2025 17:15

Witam proszę o Kontakt na numer +4915140261976
    Nowy pracownik

04.02.2025 12:33

Witam, szukam kontaktu do rekrutacji w sprawie pracy w krefeld z zakwaterowaniem od zaraz
    A.

23.01.2025 00:38

Witam mam pytanie sprawie pracy w ibbenburen ?

23.01.2025 20:22

Witamy serdecznie W czym możemy pomóc? Pozdrawiam Team euregio
    Piotr

23.04.2024 14:08

Witam i tak pewnie komentarz zostanie usunięty, nie polecam firmy Euregio z Kleve obiecują godziny i lekka prace dla kobiet, a okazuje się że godzin nie ma i praca nie jest lekka, NIE POLECAM
    EeebbbMmmBbb

25.10.2024 21:34

Gdzie dokładnie pracowałeś?
    komisjonerro

07.07.2024 21:03

Zaczyna się opowiadanie że zaraz będzie masowe zwalnianie . Mam propozycję dla kierownictwa żeby chociaż raz w tygodniu zrobić badanie alkomatem pracowników zaczynających zmianę . I przydałyby się narkotesty . Selekcja byłaby odrazu . Nareszcie zostaliby pracownicy którzy przyjechali tutaj do pracy a nie bawić się . To co się widzi słyszy i czuje między pracownikami jest nie do pomyślenia.
    pzyzwolenie

08.07.2024 14:08

takie rzeczy nie dzieją się na każdym.magazynie.Zaje????sta opinia o firmie Euroregio, któradopuszcza do myśli, za rzecz normalną pijaństwo i (usunięte przez administratora). Były imprezy (czasem z interewncją policji i pogotowia), ale po godzinach pracy i w weekend. Potem wszyscy zgłaszali się grzecznie do pracy, a co zaniemogli nie pojawiali się. Raz tylko był przypadek gdzie wywalono agencję na drugi dzień, całą, bez względu na to czy zabalowal czy nie.Super nauczka. Z drugiej strony to takie polskie, jak jeden drugiego (usunięte przez administratora) byle się utrzymać lub zrobić karierę. Takich tu się nie toleruje!!!!
    komisjonerro

15.07.2024 10:59

Ale czy jest to normalne żeby od połowy pracowników na rannej zmianie czuć było alkohol ? Czy jest to normalne że pracownicy przychodzą do pracy pod wpływem używek ? Nie skomentuję tej odpowiedzi.
    Tomasz

02.07.2024 19:24

Wszystko byłoby spoko, gdyby Państwo z biura nie zaglądali do pokoi które wynajmują swoim pracownikom, gdy ci są w pracy

08.07.2024 13:13

Wszystkie pokoje zamykane sa na klucz i nikt poza pracownikami nie ma wgladu do pokoi. Jesli chodzi natomiast o mieszkanie, wlasciciel mieszkania jak i pracownicy biura maja dostep aby skontrolowac mieszkanie w kazdym momencie ( jest to zawarte w umowie). Kazdy z nas ceni sobie bezpieczenstwo pracownikow i bez dostepu do mieszkania nie moglibysmy o to zadbac.
    Domi

24.04.2024 22:34

interesuje mnie praca w Magdeburgu jako komisjoner. Tak w skali od 1 do 10 na ile praca zdaje się ciężka? dodam tylko, że mam już doświadczenie i jadę po prostu zarobić, to nie będzie mój pierwszy wyjazd. Chyba, że jest jeszcze jakaś inna lokalizacja z taką samą pracą do polecenia?

26.04.2024 13:09

Praca nie jest ciężka, ale tempo trzeba trzymać przez 8 godzin. Jak jesteś odporny(a) fizycznie ,nic ci nie dolega ,to praca ok. Skala 1 do 10 dla każdego może znaczyć coś innego. Dla jednego widzę że to pestka, a inny ledwo zipie... także no każdy indywidualnie inaczej odczuwa zmęczenie i wysiłek
    Miroslaw W

30.10.2019 09:36

Pracuje w euregio od Maja jako slusarz .Bylem w 2 innych firmach i tutaj zostaje .Pan z biura jesz zawsze pomocny i jesli mam skierowanie to wszystko jest na dokumencie i jest od a do z ustalone .Pracuje z powodzeniem jako slusarz choc jezyka nie znam .pieniadze na czas i tez bonusy .po tygodniu pracy otrzymalem buty i spodnie za darmo ! Firma godna polecenia .Wszyscy moi koledzy z jednego zlecenia sie pozwalniali bo gdzies indziej im cuda obiecali i wszyscy wroclil z podkulonym ogonem . wspolczuje Panu Tomkowi walki z alkoholikami i awanturnikami
    darco

01.02.2022 09:55

powodzenia ,widać jesteś z paczki ,oskubią cię prędzej czy pozniej ,jak dostanie lohna ,jeżeli wogóle dostaniesz ,bo ponoć księgową już zamkli,to poznasz prawdę ,ja pracowałem u nich 15 lat temu dawali jałmużne w anglii ,pozdrawia
    Eloo

10.03.2022 16:21

Buty i odzież robocza to od razu powinni dawać.a nie po 2 tyg i jeszcze szał bo za darmo...
    Alex

19.04.2024 13:23

Cześć. jak jest ta oferta dla spawacza do Ahaus, piszą w niej że mile widziane byłoby doświadczenie na tym stanowisku. czyli jako certyfikowany świeżak na spokojnie mogę jechać? A powiedzcie mi tylko tam są jakieś premie może czy jednak na podstawie się spawa?

23.04.2024 10:29

Witam serdecznie. Prosze o kontakt na +4928219785812
    Danuta

18.04.2024 05:59

dzień dobry. partner będzie się prawdopodobnie zgłaszał na te ofertę dla spawacza MAG / MIG na Ahaus i zastanawiam się na ile warto by akurat do tamtej miejscowości jechał. Jest tu może ktoś kto tam spawał i się wypowie? chyba, że lepiej polecić mu inny wariant?

18.04.2024 08:54

3500 - 4500 EUR / m

Spawacz MIG / WIG z zakwaterowaniem

Düsseldorf

18 - 20 EUR / h

Operator wózka widłowego ( wózek boczny)

Krefeld

2350 - 2800 EUR / m

komisjoner/magazynier bez znajomosci jezyka niemieckiego

Ahaus

1700 - 1700 EUR / m

Operator wozka widlowego z doświadczeniem

Ochtrup

2000 - 2800 EUR / m

Operator Wózka Widłowego + Zakwaterowanie

Duisburg

2240 - 3000 EUR / m

03.04.2024 07:20

Szukają teraz operatora wózka z doświadczeniem na Dusseldorf. Powiedzcie jak oni weryfikują te umiejętności, tylko na podstawie papiery ze w jakimś zakładzie robiłem? Chodzi mi o to, że jak jesteś na miejscu to jednak będzie jakiś okres próbny a zdarzało się komuś, że się nie spodobał i po tygodniu kazali mu wracać…?

17.04.2024 20:34

Proszę się umówić na rozmowę o prace. Oczywiście mamy dzień próbny do zaoferowania jak również sprawdzamy uprawnienia

17.04.2024 12:30

Komentator

17.04.2024 20:25

Prosze nie wypisywać głupot z tego względu, ze od momentu podjęcia zatrudnienia nic pana partnerce nie pasuje. Wypisuje Pan cały dzisiejszy dzień wyzwiska, odgraża się opiniami na internecie itd. Praca jest codziennie, grafik wysyłany, nikt nie wykonuje obowiązków ponad swoje siły, a wręcz przeciwnie koordynator dopasowuje wszystko do predyspozycji pracownika. Jak ktoś chce pracować będzie pracował. Najlepsze jest to, ze Pan u nas nie pracuje, a podaje się za pracownika! Proszę się zastanowić!!!

08.04.2024 11:38

Über euregio – euregio Personaldienstleistungen GmbH (euregio-personaldienstleistungen.de)

21.02.2024 08:32

Najgorsza agencja pracy z jaką kolwiek pracowałem szukają ludzi tylko i wyłącznie na okres 2 tygodni kiedy jest więcej pracy po tym okresie dostaje się wypowiedzenie na którym do pracy się już nie przychodzi bo ściągają to z zite konta lub urlopu . Najdroższe mieszkania w Magdeburgu i nie tylko 330 euro od osoby . Co wypłata coś nie zgadza się na pasku wypłat ma być to rozwiązane przy następnej wypłacie lecz nadal to samo . Jednym słowem praca w tej firmie to najgorsze co może komuś się przytrafić jest dużo lepszych firm w Magdeburgu

22.03.2024 22:19

Płaca max 1200 € na komisie na sztaplowaniu 1250 € . Zakwaterowanie 330€ od osoby
    Minia

26.03.2024 08:50

A jakie normy? I czy firma to dopłaca jakąś dietę? Nadgodziny jakieś da się zrobić czy nie bardzo? Z góry dzięki za odpowiedź:)
    Ilona

18.02.2024 18:36

Cześć, czy tutaj faktycznie są jakieś okresy próbne? Ktoś się spytał o zlecenie na nim, co zaczęło mnie zastanawiać. Jeśli partner by się dostał na robotę to jak pierwsze dni wyglądają? Jaka możemy mieć pewność ze będzie miał prace zapewniona? Jakieś wdrożenie jest?

11.03.2024 09:16

Nie ma okresu próbnego jesteś zatrudniony na okres mniej więcej miesiąca gdy jest dużo pracy gdy praca się kończy grupowo ludzie zostają zaproszeni do biura po wypowiedzenie powód ???? redukcja etatu lub BLG kazało cię zwolnić . Idziesz do BLG pytasz się dlaczego a oni nic nie wiedzą

22.03.2024 22:25

Aktualnie jest duże zapotrzebowanie na sztapel bo ludzie uciekają po zobaczeniu wypłat na sztapli przy 150 h po odciągnięciu mieszkania 330 € zostaje 1200. € na czysto . Z wypowiedzeniem jest różnie jeżeli nie ma pracy i firma cię zwolni dzisiaj to jutro już nie masz wejścia na magazyn. Może pracodawca się do tego odniesie @Pracodawca
    Blg

13.01.2023 21:44

Pracowałem na magazynie w firmie Blg komisjoner Magdeburg przez firmę lecz to co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie koordynator Mar.... kompletne nic nie robi brak jakiego kolwiek wsparcia z jego strony nie stawia się na spotkania z przełożonym z Blg nie ma kto nam przetłumaczyć co przełożeni do nas mówili mieszkania na internecie mieszkanie umeblowane koszt 500 parę euro za całe mieszkanie umeblowane. To samo mieszkanie przez firmę kosztuje 300 euro od osoby 6 x 300 euro czysta kasa bo niby koordynator musiał je umeblowac ???? w opisie z internetu brak tylko i wyłącznie pralki. Koordynator dorabia sie na firmie i na ludziach ponieważ im więcej ludzi tym więcej kasy firma mu przeleje na mieszkania

14.01.2023 14:21

Projekt Blg praca dobra, Niemcy kordynatorzy i szefostwo Blg też w porządku lecz problem leży u kordynatora euregio który zatrudnia ludzi pod agencję. Pan Mariusz to (usunięte przez administratora) i kłamca składa obietnice , że we wszystkim pomoże gdzie później idzie się do niego z prośbą o pomoc on odwraca kota ognem i twierdzi, że nic takiego nie mówił. Mieszkania łotrem oferuje to klatki z grzybem na ścianie koszt 600 euro za pokój dwuosobowy. Gdzie w internecie na stronie hotelu pisze 300 euro
    @Pracodawca

17.11.2023 14:42

Mieszkania agencyjne nie są przymusowe. Każdy ma prawo nocować gdzie chce. Koszt całego mieszkania ( 6- osobowego, wyposażonego) wynajmowanego przez firmę to 2.250€ na miesiac; czyli 375€ za łóżko a pracownik płaci 75€ mniej. Firma za każde czy puste łóżko płaci niestety taka samą kwotę (375€) Naprawdę jest o wiele wygodniej jeśli pracownik ma zakwaterowanie na własną rękę, a mieszkanie agencyjne traktuje jako przejściowe. Pozdrawiam serdecznie.
    Nowa

30.10.2023 09:27

@Pracodawca Czy znajdzie się jakaś praca dla kobiet bez języka z zakwaterowaniem i bez samochodu?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w euregio Personaldienstleistungen GmbH?

19.09.2023 23:20

Cześć, chcę dopytać o zakwaterowanie. Podobno 300 euro miesięcznie płatne jest, a jak to wychodzi w porównaniu do zarobków? Ciekawe ile na czysto się wychodzi na koniec miesiąca, nie wliczając nadgodzin itp. Pokoje to są w ogóle jedynki czy zawsze dzielone? W jednym z ogłoszeń z neta pisali, że pracownik produkcji ma możliwość dofinansowania dojazdów do pracy. Czy jeśli zdecydowałbym się na zabranie swojego auta to pokryliby w 100% koszty paliwa i eksploatacji?
    dawno dawno temu

20.09.2023 12:13

Dawno, dawno temu, za górami,lasami.... Opłata jest pobierana z Twojej diety i za dzień wolny, wyjazd na świeta jest również pobierana, mimo że nie pracujesz=nie ma diety. Są limity ile można pobierać,ale żadna agencja tego nie przestrzega.Pokoje, hotele bywają różne, opłata za łóżko nie standard. Co do samochodu, weź prywatny, ale tylko do celów prywatnych. Zapomnij o zwrocie 100%. Zdarzyło nie przelać pieniędzy na paliwo do służbowego samochodu, z rozliczeniem było też różnie
    Lol

08.09.2023 08:42

Przestrzegam Polaków pracujących na magazynie w Magdeburgu przed polskim grubasem w okularach ma z 22 lata jeździ na sztapli ! Człowiek ten wysłuchuje rozmów innych osób po czym udaje się do biura by zgłosić to o czym się gadało złego na biuro Euregio czy koordynatorów . Jednego chłopaka już przez niego zwolnili

06.09.2023 16:58

Mogę polecić pracę w Euregio dla firmy Birkenstock w Magdeburgu. Oddział nowy więc jak na każdym nowym magazynie lekkie zamieszanie i częste zmiany. Wszystko dopiero się szlifuje . Jeśli chodzi o pracę , lekka , prosta i co najważniejsze bez akordu . Nikt nie stoi z batem nad głową i nie pośpieszna . A jeśli chodzi o sam odział Euregio na magazynie . Da się z koordynatorem dogadać. Tylko rozmową nie szantażem czy krzykami . Na początku miałem małe zamieszanie w przepływie informacji . Ale z biegiem czasu zaczęło się wszystko układać . Pensja za każdym razem się zgadza . Godziny pracy również. Bynajmniej tak jest u mnie . Trzeba umieć czytać pasek ????. Na necie jest wiele informacji na ten temat i powiela się to z tym co tłumaczono mi w biurze. Natomiast jeśli chodzi o zwolnienia . Info spływa o redukcji pracowników z Birkenstocka do Euregio. I jako pierwsze osoby lecą te co mają coś na sumieniu . Częste ściema chorobowe, alko , używki , chowanie się po regałach czy toaletach . Więc co się dziwić że takie osoby lecą najpierw hurtem ... Euriego dostaje info i lecą niepotrzebne ogniwa . A wy przyjeżdżcie do pracy czy na wakacje . Więc pretensje można mieć tylko do siebie . Ile ludzi tyle opinii ale nic nie dzieje się bez przyczyny . Pozdrawiam
    Euregio magdeburg

12.05.2023 21:41

Praca w Magdeburgu jako komisjoner/pomocnik magazynowy bardzo łatwa, natomiast organizacja tragiczna. Koordynator Mariusz to niekompetentna osoba, więcej nie ma go w pracy niż jest, zbywa pracowników, mydli oczy, ma bałagan w papierach. Doprosić się o cokolwiek ciężko i jeszcze pretensje, że ma się jakiekolwiek pytania. 300 euro za zakwaterowanie- na początku był to hotel (warunki tragiczne, kupy psa właściciela w kuchni, wiecznie niedziałający internet), a później mieszkania, co najmniej 6-osobowe, które są niekompletnie wyposażone i na pewno nie warte tej ceny. Dojazd, który rzekomo jest zapewniony też bywa problematyczny, ponieważ dojeżdża się prywatnymi samochodami osób, które mają prawo jazdy. Wieczne pomyłki przy wypłatach, o wszystko trzeba się prosić i walczyć. Ogólnie praca jak najbardziej na plus, natomiast przez agencję i koordynatora nie polecam, szkoda nerwów :)
    Marzycielka

12.07.2023 23:00

Po pierwsze nie masz gwarancji stałego zlecenia w tym miejscu, jesteś (usunięte przez administratora) który tydzień tu, a za tydzień gdzie indziej. Najczęściej podpisujesz umowę o wynajem na min.rok. Pomijam kwestię jak ciężko jest wynająć. Ponadto agencja zaraz Ci obetnie coś zwane "dietą".

05.09.2023 00:13

Opinia nie jest prawda. Praca należy do przyjemniej pracy. Z kordynatorami z biura też idzie się dogadać a wałki próbują zrobić pracownicy co niektórzy olewając pracę i chcą brać za to pieniądze bo jak twierdzą, że im się należy ????
    Patryk34

02.09.2023 12:34

Najgorsza firma na jaką natrafiłem przez całe życie. Byłem zatrudniony przez Euregio dla firmy BLG w Magdeburgu i nie znam osoby która potrafiłaby napisać lub powiedzieć coś pozytywnego o tej firmie. Koordynator Mariusz to totalny (usunięte przez administratora). Bardzo dużo osób zostało (usunięte przez administratora) na pieniądze i jest już masę wniosków w Bemie co przełoży się w późniejszym czasie na sprawę w sądzie przeciwko firmie Euregio. Pozdrawiam i do zobaczenia w sądzie:)
    Anonim17

02.09.2023 12:10

Ostrzegam ludzi przed pracą w zeit firmie Euregio dla firmy Birkenstock w Magdeburgu. Jeżeli nie chcecie zostać oszukani to lepiej poszukajcie czegoś innego dla swojego dobra. Firma nie dość, że oszukuje na kasę to jeszcze przełożeni to osoby o totalnym braku kultury i szacunku do drugiego człowieka, kłamią szybciej niż myślą.

Kontakt - euregio Personaldienstleistungen GmbH

Am Gut Baarking 21 46395 Bocholt

Jarosław

02.08.2023 13:42

Polecam firmę Euregio Troisdorf Pan który mnie rekrutował bardzo kompetentny i pomocny, pytał czy wypłata ma buć dzielona na dwie czy chcę otrzymać w całości zespół bardzo pomocny i uprzejmy zawsze uśmiechnięci pomoc w załatwieniu konta i ubezpieczenia o nic nie trzeba się martwić pozdrawiam. cały zespół i dziękuję
    Schevapkk

24.07.2023 17:27

Chciałbym tylko ostrzec innych ludzi przed tą firmą,ponieważ jest tam problem dosłownie ze wszystkim a o szacunku do pracownika można zapomnieć.Pierwszym problemem są proste zgłoszenie pracownika do ubezpieczalni i uzyskanie pieniędzy za chorobowe.Firma kłamie pracowników i robi z tym problem żeby nie zapłacić za chorobowe.Pracowałem w magazynie BLG Magdeburg i kordynatorzy są tam mega okropnymi ludzmi,krętaczami którzy prowadzą firmę poprzez zastraszanie pracowników na każdym kroku.Jeżeli cenicie swoje dobro psychiczne to bardzo nie polecam;)

13.09.2019 21:46

Doro

19.07.2022 08:32

Gdyby tylko można było wstawić zdjęcia z kwater i zdjęcia z kwota za nocleg to już byśmy nie mieli o czym rozmawiać. Ktoś kto napisał ten komentarz ma w 100% racje.Ciekawe jakby wtedy wyglądała wasza odpowiedz zdjęcia powiedziały by wszystko
    półpawda

15.04.2023 18:55

Eureregio, z mojej wiedzy, z mojego doswiadczenia i z mojej miejscowości nie wynajmuje mieszkań a POKOJE W PENSJONATACH (Fremdzimmer). Jeden z takich pensjonatów, nazywany był Meliną. Ciagły remont, wyposażenie chyba z wystawek. Jak było zimno, bo ludzie próbowali się dogrzewać, jednak farelki były konfisowane przez włascicielkę. Owszem można trafić na super pensjonat z super ludźmi, tylko te stawki, gdzie płaci się za łóżko. Ludziska nie macie co wybrzydzać.
    Heheszka

15.04.2023 11:48

Czy ktos pracowal kolo Magdeburga przy komisjonowaniu? Jak praca i mieszkania. Jaka odleglosc od zakwaterowania do zakladu pracy? Polecacie ?????
    Kiki

20.03.2023 18:02

magazyn sam w sobie bardzo ok. Euregio Luiza niekompletna, nieżyczliwa, nie nadaje się do niczego. Brak jakichkolwiek kompetencji
    Józef

01.02.2023 19:51

Może i firma EUREGIO jest w porządku ale nie polecam nikomu pracy w Magdeburgu gdzie koordynatorem jest Mariusz (usunięte przez administratora) Nic nie potrafi załatwić kłamie w żywe oczy i często śpi za biurkiem.Poprostu jest nieogarnięty i jego miejsce jest na sprzątaniu placu.Chociaz tu bym się też zastanowił biorąc pod uwagę Jego poziom inteligencji.Skonczony PASIBRZUCH.......
    Pracuje

31.01.2023 15:38

Pracuje na projekcie w BLG powiem szczerze , że praca fajna i przyjemna nowy magazyn dopiero się rozwijajacy , świetne podejście ludzi polecam :)
    Albo dieta albo mieszkanie

08.02.2023 09:29

Niestety wynajmując mieszkanie tracimy dietę. I nie masz pewności trwania projektu
    Dieta, bo...

16.02.2023 10:06

Niestety dieta. Z prostej przyczyny jesteś niemalże (usunięte przez administratora) gdzie jest praca tam pracujesz. Z tygodnia na tydzień z Bawarii możesz trafić na Holadię i co z mieszkaniem, jak umowę podpisujesz na rok, płacić musisz. Za mieszkanie odbiorą Ci cała lub część diety. Tyle, że możesz trafić na melinę, z Rumunami. (usunięte przez administratora)jedzenie, giną rzeczy, a właściciela nie obchodzi to dopóki giełdy płacą. Pomyśl też o wspólnej łazience na 20osób i kuchni.
    Paweł

15.10.2021 20:18

Jak wygląda wynagrodzenie w tej firmie? I jaki koszt zakwaterowania?

28.01.2023 16:59

1000 euro po odliczeniu hotelu który kosztuje 300 euro
    A ja już się niczemu nie dziwi

29.01.2023 08:51

A wiecie, że są stawki jakie pracodawca MOŻE odciągać za mieszkanie, zapraszam na stronę fair Mobilität. Straszą też, że nie ma tañszych,a za wynajem mieszkania zabierają dietę. Jest ogromne ryzyko z wynajęcie, bo nie wiadomo ile projekt potrwa. Jednak to zawsze wychodzi tanie na własnzm, z własną łazienką i kuchnią.

15.01.2023 11:19

Radze zmienić pośrednika w BLG , który dorabia się na ludziach. Facet zachowuje się jakby miał problemy ze swoją osobowością i wyrzuca to na pracowników. Nie pozdrawiam Pana Mariusza (usunięte przez administratora)
    Krzysiek

01.08.2022 09:39

Euregio kleve lux . Jestem zadowolony.
    Xxx

14.01.2023 14:20

Można prosić namiary?
    Nowa

03.10.2022 15:16

Witam . Wybieram się do pracy z tą agencja do pracy w figel w bocholt może ktoś napisać coś o pracy . Pozdrawiam
    Szczęśliwie ex

31.12.2022 19:58

Narzekaliśmy na B., ale chaos jaki panuje za M. i K. to jest obłęd

02.01.2023 09:53

Dziekujemy za podzielenie sie opinia.Szczesliwego Nowego Roku. Wielu sukcesow i zdrowia w nadchodzacym roku.

04.10.2022 21:08

Żenada ta cała agencja.. niestety przyszło mi się na niej przejechać. Koszty za mieszkanie 10 euro większe niż miało być, co było zdziwieniem pod koniec miesiąca widząc wypłatę, liczba godzin nie zgadza się tak samo jak stawka. Pod każdym względem dno.. unikajcie
    Pomyłka, dobry żart

14.10.2022 17:06

Ta nieszczęsną księgowa się myli, skorygować ciężko. Korzystałam z doradctwa innej księgowej.
    Anna

10.07.2021 16:06

Dzień dobry rozmawialam z kimś od was z biura w sprawie pracy jako komisjoner czesci samochodowych marki mercedes. Interesują mnie szczegóły dotyczące zakwaterowania warunki pokojowe ile osobowe czy istnieja jedynki kal to wyglada i ile jest odliczame diety moesoeczmoe za moeszkanie i ile ubezpieczenia wynosi. Pozdrawjam Anna. A praca w dusseldorf
    Kajtek

08.08.2022 08:23

Szkoda tylko ze nie można zdjęć wstawić to by ludzie zobaczyli jaka jest cena w ofercie a poniżej zdjęcia tych „niby eleganckich kwater” wtedy by można było ostrzec porządnie ludzi bo sama wiadomość niestety ich nie przekona natomiast zdjęcia by zrobiły robotę
    Tomasz Z

20.09.2022 13:52

Hahaha xD to prawda agencja jest totalna kpina ????co innego obiecują a co innego na dokumencie, z zakwaterowaniem to samo 600euro od osoby a mieszkasz w "oborze", na zdjęciach wszystko pięknie, praktycznie nowe mieszkanie a w rzeczywistości grzyb na ścianie, brud i (usunięte przez administratora) Nawet najgorszemu wrogowi bym nie życzył przez nich pracować... A Wielka pani Magdalena domanska z biura nie ogarnięta razem z swoją szefowa kristina nadają się do wycierania podłogi (oczywiście wycierać nimi) ????na tym zakończę. P. S odradzam ich ofert
    Roza

01.08.2022 10:42

Bylam w agencji kleve i mam prace ,ktorej szukalam juz od 4 miesiecy. Jestem zadowolona
    Pacia

14.09.2022 16:53

Ciekawe, ze w ciagu 1 godz, 7 super pozytywnych opini o Euregio Kleve hahaha Panie w biurze maja za mało pracy, wiec podnosza renome firmie.
    Domysły

15.09.2022 12:08

Myślę, że chodzi o to, że do kilku fajnych firm można wrócić po sezonie letnim i takie wazeliniarstwo.

Zostaw merytoryczną opinię o euregio Personaldienstleistungen GmbH