4 Eco

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o 4 Eco Sp. z o.o.

Opinie o 4 Eco Kielce

Nie przegap nowości o 4 Eco Sp. z o.o.!

Artur

20.01.2021 08:09

Wcześniej pisałem moim zdaniem nie polecam teraz zmieniam całkowicie opinie po wcześniejszej opinie skontaktował a się firma wszystko zostało wyjaśnione załatwione wytłumaczone no można powiedzieć że firma solidna i dba o klientów
    Łukasz

18.01.2021 16:07

Instalacja pompy ciepła oraz instalacji fotowoltaicznej przebiegła książkowo i beż żadnych problemów. Polecam współprace z PH Marcinem z Gdańska- bardzo rzetelna osobą z dużą wiedzą i pomocną na każdym etapie wykonywania umowy. Instalacja przebiegłą również bez problemów- do tego wszystko w naprawdę przystępnych cenach. Polecam 4eco w 100%
    Artur

16.01.2021 10:54

Nie polecam moje zdanie do tej pory od 22 października 2020brak prądu nie zamontowano tak jak ustaliłem z przedstawicielem pod wykonawca tej firmy zamontował całkiem inaczej falowanik zamontował na konstrukcji fotowoltaiki zamiast na ścianie budynku nawet go nie zaprogramowal tłumacząc pozna godz muszę wziąść inna firmę która zrobi instalacje jak należy ja na wszystkim się nie muszę znać od tego jest przedstawiciel firmy któremu mówiłem co i jak ma być zrobione napewno w następnym roku gdy będę rozbudowywal fotowoltaike nie skorzystam z tej firmy

18.01.2021 16:04

Szanowny Panie bardzo proszę o kontakt pod numerem 573 113 395 lub wiadomość pod adres [email protected] Zobowiązuję się problem szczegółowo rozeznać i zaproponować wyjście z tej trudnej sytuacji. Pozdrawiam
    Jacek K.

18.01.2021 16:01

Świetna i fachowa obsługa. Instalacja fotowoltaiczna to bardzo duży wydatek i miałem ogromne obawy, jednak okazało się, że 4Eco zapewniło mi super obsługę. Już 3 tygodnie po podpisaniu umowy panele były na dachu.
    Elwira O.

15.01.2021 15:18

Już dawno nie spotkałam takiej firmy. Obsługa bardzo fachowa i merytoryczna. Co prawda niekorzystna pogoda, trochę opóźniła montaż, ale w końcowym rozrachunku wszystko zostało załatwione bardzo profesjonalnie.
    Jerzy Ż.

14.01.2021 14:41

Fachowcy co się zowie. Cała realizacja trwała u mnie około miesiąc od momentu podpisania umowy z handlowcem. Nie sądziłem, że decydując się na fotowoltaikę można ją założyć tak szybko. Bardzo mi się spodobało to, że kilka dni przed przyjazdem monterów zadzwoniła do mnie Pani z firmy i poinformowała kiedy założą panele.
    Aga

11.01.2021 16:05

Firmy nie polecam. Umowa podpisana w pierwszej połowie grudnia i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobione, został jedynie załatwione kredy od ręki. Pana Piotra... Nie polecam, nie odbiera telefonów. Jest osobą niekompetentną. Jedynie co nam teraz pozostało to splacaniw rat.

12.01.2021 08:39

Bardzo proszę o kontakt pod numerem 573 113 395 lub wiadomość na adres [email protected] Zobowiązuję się problem dokładnie rozeznać oraz doprowadzić realizację umowy do jak najszybszego zakończenia.
    Leszko

13.01.2021 20:44

Tak w tej firmie po prostu jest .U mnie zaczęło się dziać po 80 dniach od pełnej wpłaty...Następny temat to brak gwarancji wyprodukowanej mocy, krutka gwarancja(3 lata --to w zasadzie rękojmia) . Jesli jest możliwość to warto zrezygnować.....pozdrawiam Prezesa .
    Robert W.

13.01.2021 15:38

Umowę podpisałem pod koniec grudnia i handlowiec obiecał mi montaż paneli w 14 dni. Początkowo myślałem, że chodzi o czas już od podpisania umowy, ale okazuje się, że 14 dni obowiązuje od momentu wpłacenia przeze mnie pieniędzy. Po uregulowaniu wszelkich należności zaledwie kilka dni później otrzymałem materiały, a dwa dni temu fachowcy zamontowali moje panele na dachu. Póki co wszystko jest okej, teraz czekam tylko na rozwiązanie kwestii związanych z dostawcą prądu. Jednak samą współpracę i komunikację z firmą 4Eco oceniam bardzo pozytywnie.
    Xxy

13.01.2021 14:21

Widzę że ludzie nie rozumieją, że portal służy do zamieszczania opinii o pracy w firmie dla osób aplikujących i zrobili sobie forum dyskusyjne na temat wykonywanych usług... Żenujace
    Iza Szczepanowska

12.01.2021 13:00

Długo się wahałam, bo pompa ciepła to jednak konkretny wydatek. Jednak w sumie teraz cieszę się z tego wyboru. Panowie, którzy przyjechali montować sprzęt okazali się bardzo porządni. Zostawili po sobie porządek, a w trakcie prac niczego nie uszkodzili, także oceniam ich pracę na plus. Sama pompa póki co też działa bez zarzutu, więc na ten moment nie mam nic do zarzucenia 4Eco.
    Karol Łabędzki

11.01.2021 14:06

Tanio i solidnie, przynajmniej w mojej ocenie. Nie znam się na montażach, ale ekipa była przyjemna i przede wszystkim nic mi nie uszkodzili, a czytałem, że przy montażach paneli często ekipy dopuszczają się zniszczenia poszycia. U mnie nic takiego nie miało miejsca. W sumie jestem zadowolony. Zastanawiam się teraz nad pompą ciepła i nie ukrywam, że chyba też skorzystam z usług 4Eco.
    Maciej Wąsicki

08.01.2021 13:42

Osobiście byłem z nich zadowolony. Solidna firma, polecam :)
    Piotr Lis

08.01.2021 08:02

Szczerze polecam współpracę z firmą 4-eco. Cała instalacja zrobiona na czas, montaż przebiegł bez żadnych przeszkód. Firma pomogła w uzyskanie środków finansowania (kredytu) na dobrych warunkach. Polecam
    Igor Wasilewski

07.01.2021 11:44

Osobiście jestem zadowolony. Nie byłem przekonany do instalacji fotowoltaicznej, ale po rozmowach z przedstawicielem stwierdziłem, że dla tylu korzyści warto zainwestować w taką inwestycję. Nie znam się na konstrukcjach, ale w mojej ocenie wygląda ona porządnie. Co ważne, monterzy pojawili się u mnie zgodnie z umówionymi terminami, a całość przebiegła bardzo sprawnie. Firma na plus.
    Michał

07.01.2021 09:11

Współpraca z firmą od samego początku przebiega szybko i sprawnie. Przedstawiciel- Pan Michał widać, że zna się na rzeczy. Wszystko dokładnie wyjaśnił i wytłumaczył. Pomógł we wszystkich formalnościach. Montaż przebiegł szybko i bezusterkowo. Polecam przyszłym Inwestorom firmę 4-eco
    Sylwia

05.01.2021 10:17

Jestem pracownikiem firmy od połowy roku. Jak do tej pory współpraca z przełożonym jest bardzo jasna i czytelna. Firma prowadzi motywacyjny system premiowy dzięki czemu zarobki są na dobrym poziomie. Ogólnie polecam współpracę z Panią Kasia- menagerka sprzedaży w Kielcach. Polecam to miejsce również ze względu na bardzo dobrą atmosferę.
    Roman Zacharski

05.01.2021 09:58

Brak wiedzy merytorycznej przedstawiciela dał się złapać na podstawowych pytaniach, nie polecam tej firmy zatrudniającej z łapanki.
    Barbara Skwarkowska

05.01.2021 08:38

Bardzo dobra firma. Wszystko mi wyjaśnili, a Panowie monterzy byli bardzo uprzejmi i zostawili po sobie porządek. Polecam tę firmę.
    Zbigniew

04.01.2021 17:35

Witam. Szczerze polecam współpracę z firmą 4-eco. Kontakt z opiekunem handlowym nie stanowi żadnego problemu, wszystko zostało zrealizowane w terminie a do tego nie dawno na konto wpłynęło oczekiwane dofinansowanie. Wniosek został złożony z pomocą pracownika firmy. Montaż zrealizowany przez ekipę Pana Pawła- bardzo dobra robota. Są firmy tańsze aczkolwiek wątpię żeby niosły za sobą równie dobrą jakość usługi i wykonania instalacji.
    Zuzanna Matyjaskowa

04.01.2021 10:43

Korzystałam z usług tej firmy i ich pracę oceniam pozytywnie. Oferta na tle innych okazała się atrakcyjna cenowo, a fachowcy montujący panele na dachu byli uprzejmi i zostawili po sobie porządek. Polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 4 Eco?

Kontakt - 4 Eco Sp. z o.o.

ul. Zagnańska 153 25-563 Kielce

NIP:9592015766

Branże: Inżynieria
    Teodor Szacki

04.01.2021 10:41

Pracuję w tej firmie od ponad roku. W trakcie swojej kariery zawodowej miałem styczność z kilkoma pracodawcami, póki co 4Eco na tle pozostałych wypada bardzo pozytywnie. Pracujący tutaj ludzie są niezwykle pomocni i często pomagają mi rozwiązywać kwestie, które są dla mnie problematyczne. No i co najważniejsze pensja jest zawsze w terminie na koncie, a dodatkowo jeżeli jest się pracowitym można liczyć na premię.
    Bogdan

30.12.2020 15:58

Moja instalacja została wykonana zgodnie z moim życzeniem i zachowaniem wszystkich norm. Zainstalowane podzespoły zgodne z ustaleniami. Polecam w 100%
    QBA

23.12.2020 21:14

Witam, jakość instalacji poniżej krytyki, panowie przyjechali i powiedzieli że zazwyczaj montują klimatyzację ..... Resztę sobie dopowiedzcie. Mocno nie polecam.

30.12.2020 15:56

Bardzo proszę o kontakt pod numerem 573 113 395 lub wiadomość e-mail na adres [email protected] Nasz dział techniczny zweryfikuje jakość wykonanej pracy i narzuci konieczne poprawki. Z wyrazami szacunku

27.12.2020 20:52

Po przeczytaniu opinii o firmie odrazy zadzwoniłem do przedstawiciela.Wpozadku gosc.Montaz nastąpił po półtorej miesiącu szybko i sprawnie,ale pracownicy którzy zajmują się cała biurokracja zawalili gdyż nie przesłali kompletu dokumentów i z tego powodu do dziś jestem niepodłączony do sieci.

30.12.2020 10:42

Niestety u mnie też wszystko stoi czekam do końca roku i występuje o odszkodowanie i zwrot poniesionych strat. Zostałem (usunięte przez administratora) przez akwizytora pana Piotra. W grudniu miałem się już cieszyć z darmowego prądu.
    Rz...

26.11.2020 09:59

Bardzo gorąco chciałam podziękować Panu Andrzejowi Przyludzkiemu, który zainteresował się naszym problemem i bardzo profesjonalnie podszedł do tematu. Dzięki jego pomocy i dobrej woli wszystkie wątpliwości oraz problem techniczne udało się rozwiązać, a nawet uzyskać rekompensatę za wszelkie niedociągnięcia. Szkoda, że tak mało jest takich osób, którym się jeszcze chce pomóc innym. Gorąco pozdrawiamy z Rz....
    Leszko

19.12.2020 23:08

Szanowny Panie Business Development Director jak to w waszej pięknej firmie jest normą grzecznie mówiąc mija się Pan z prawdą i tym razem Bardzo mocno.Na stronie ,której w tej chwili jestem jest napisane w stopce po prawej stronie :Zostaw merytoryczną opinie o firmie 4Eco......... ,Mój status........ , Moja opinia jest.......... .Jedynie bolą was opinie negatywne jak jest miedzy innymi w moim przypadku ale jak sie piwa nawarzyło to trzeba je wypić a nie oganiać się od oszukanych klientów na lewo i prawo i straszyć jeszcze prawnikiem . Ja również życzę zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku i jak najmniej niezadowolonych klientów.
    Andrzej

23.12.2020 22:33

To nie jest prawda co piszę mój imiennik. Zapraszam do współpracy aby móc się osobiście przekonać.
    Antoni

18.12.2020 09:19

Chciałbym podzielić się z Państwem swoją opinia odnośnie współpracy z firmą 4-eco. Umowę na instalację fotowoltaiczną podpisałem na początku listopada. Przedstawiciel handlowy od początku obiecywał pomoc w uzyskanie dofinansowania. Panele z falownikiem dotarły do mnie około 2 tygodnie po podpisaniu umowy- sprzęt jak najbardziej zgodny z zapisami zestawienia materiałowego. Montaż przebiegł szybko i sprawnie- serdecznie podziękowania dla ekipy Pana Krzysztofa! Zaraz po wymianie licznika na dwukierunkowy pojawił się przedstawiciel handlowy i pomógł wypełnić wniosek do mojego prądu. Współpraca przebiegła bardzo dobrze i płynnie- polecam w 100%.
    bogdan

14.12.2020 18:44

PO PODPISANIU UMOWY PRZEDSTAWICIE FIRMY 4 ECO w ogóle nie odbiera telefonu widocznie chodzi tylko o to by złapać klienta i na tym koniec Bogdan podkarpackie
    Mariusz

15.12.2020 20:49

Bogdan Zgadzam się z tobą miałem podobna sytuację nikt nie odbiera tel lepiej zrezygnować z podpisanej umowy

18.12.2020 08:48

Szanowni Państwo Bardzo proszę o kontakt pod numerem 573 113 395 bądź wiadomość na adres [email protected] . Bardzo chętnie porozmawiam i udzielę odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiam
    SMs

15.12.2020 19:35

Na jaki adres wyslac odstapienie od umowy?

17.12.2020 10:07

Rezygnację ślij na e-mail [email protected]. Albo wyślij pocztą listem poleconym z potwierdzeniem odbioru. Wzór rezygnacji masz na końcu umowy
    Kk

14.12.2020 09:16

Witam jestem na etapie podpisania umowy jutro kończy mi się ternim 14 dniowy na odstąpienie od umowy i zastanawiam się co zrobić po przeczytaniu różnych opinii. Zostałam poinformowana ze 20% energii pobiera PGE i 2 miesiące czeka się panele najbardziej interesuje mnie czy każdy dostał obiecane dofinansowanie czy były z tym problemy?
    Joanna

15.12.2020 11:52

Dzień dobry, z tego co Pan napisał do sieci oddaje tylko nadwyżkę wyprodukowanego prądu pomniejszona o bieżące zużycie? Czy licznik może rejestruje zużycie oraz produkcje osobno jako dwa rozne stany i na koniec okresu rozliczeniowego, w moim przypadku 12 miesięcy, jest rozliczenie, tyle zużyłem, tyle wyprodukowałam Dziękuje

15.12.2020 12:10

A więc tak . Na zwrot pieniędzy max5000zl można czekać nawet 9 miesięcy . Tłumaczą to że jest pandemia itd. Jeśli chodzi o montaż to mają na to 3miesiace. Czas zwrotu liczy się od zakończenia instalacji. Na wszystko muszą być faktury
    Niezadowolony

03.12.2020 12:52

Witam. Przyjechał handlowiec i od razu było widać że chodzi o szybkie podpisanie umowy. Oferta ciekawa ale obsługa fatalna. Do 18 grudnia można złożyć wniosek o dotację, a mój wniosek do dystrybutora prądu wpłynął 30 listopada a montaż był w pierwszych dniach listopada. Kolejna sprawa to faktury. Wystawili faktury np 5 listopada wysłali 8-9 a 12 listopada dostaje a termin do 14 listopada. Czyli tak naprawdę jeden dzień do dokonania przelewu. Poza tym był inny projekt na początku umówiony a przy montażu wykonano inny. Jedyny plus to Panowie montażyści. Szybko i bez jakichs kłopotów. Prawdopodobnie nie dostanę dotacji bo PGE ma miesiąc na wymianę licznika.
    Kolejny Niezadowolony

10.12.2020 09:51

Ja ostatnią fakturę zapłaciłem 06-11-2020. Od tego czasu cisza. Nie odpisują na email, podany telefon to fikcja - nikt nie odbiera. Licznik nie zamontowany - nawet nie wiem czy został zgłoszony do wymiany. Dotacja pewnie przepadnie. Panele na dachu a ja cały czas płacę z prąd. Nie polecam.
    Niezadowolony

15.12.2020 09:09

Sprawa została wyjaśniona. Czekam na ostatni etap czyli wymianę licznika i złożenie wniosku o dotację w kolejnym naborze.
    Halo

11.12.2020 10:00

Może któryś z pracowników odważy się na szczerą opinię na temat pracy w tej firmie?
    Stanisław Woderny

04.12.2020 10:57

Dzień dobry ! Uważam że 4 ECO jest jedną z najlepszych firm instalacyjnych w Polsce. Mam od nich instalacje i jestem bardzo zadowolony. Jednocześnie jestem kierownikiem budowy i często spotykam się z różnymi instalacjami różnych firm. Według mnie 4 ECO ma najlepszą jakość wykonania instalacji.
    MariaZ

10.12.2020 18:17

Po 85 dniach? Ja miałam po dwóch tygodniach, ale musiałam zmienić, bo czekałam na instalację 4 eco ponad pół roku.

11.12.2020 09:47

Bardzo proszę o kontakt w sprawie pod numerem 793 113 395 lub na adres e-mail [email protected] Ze swojej strony zobowiązuje się zweryfikować etapy procesowania umowy i zaproponować satysfakcjonujące rozwiązanie problemu. Pozdrawiam
    Wojtek_Hipolitów

09.12.2020 20:46

Współpraca z firmą 4 Eco była bardzo sprawna, a jej przedstawiciel Pan Piotr bardzo pomocny i kompetentny. Wszystko zostało załatwione szybko i bezproblemowo, a sam montaż paneli był profesjonalny i wykonany w czasie krótszym niż się spodziewałem. Na chwilę obecną nie mam żadnych zastrzeżeń do działania instalacji. Polecam serdecznie firmę 4 Eco.
    RiR z Dębe Wielkie

08.12.2020 15:47

Pan Piotr z 4-eco zorganizował nam cały montaż wyśmienicie. Oprócz tego dotrzymał słowa i pomógł z wysłaniem "ankiety" o zwrot "5-ciu tysi". Montaż też przebiegł całkiem sprawnie. Póki co, wszystko działa. Czekamy na kasę i rachunek, czyli bilans w produkcji prądu. Mamy nadzieję, że będzie wszystko "grało". Współpracę z Panem Piotrem polecamy innym potencjalnym chętnym.
    Zdzich

07.12.2020 15:41

Ludzie ! Czy oprócz reklamy tej firmy KTOKOLWIEK napisze uczciwą opinię o pracy w tej Firmie 4 ECO ?
    Henryk Stokłosa

01.12.2020 20:13

Umowę z 4 ECO podpisałem w połowie października , instalację założono mi w połowie listopada. Po drodze pojawił się mały problem z jedną z faktur ale został zlikwidowany po mojej interwencji. Problem pojawił się z winy przedstawiciela który popełnił literówkę przy podpisywaniu umowy. Ogólnie polecam firmę 4 ECO której najmocniejszą stroną są bardzo profesjonalni monterzy. Szwagier montował jakiś rok temu u konkurencji i cały czas ma jakieś problemy i miesiącami czeka na poprawki. U niego 5 kw montowali 3 dni a u mnie 6 kw w jeden dzień.
    Łukasz Krawecki

01.12.2020 09:30

Zdecydowanie polecam 4 ECO ! Firma wykonała dla mnie 2 instalację z matami grzewczymi. Jedna u moich rodziców , druga u mnie . Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami a firma zrobiła jeszcze poprawkę u mojego sąsiada.
    Halina Skoczna

30.11.2020 23:13

Firma 4eco zamontowała panele u mnie w domu oraz u mojej córki. Obie instalacje zostały wykonane bardzo sprawnie i starannie. Czekamy jeszcze tylko na montaż pompy ciepła ale już z czystym sumieniem mogę polecić właśnie tę firmę oraz Pana Łukasza za profesjonalne doradztwo i monitorowanie całego procesu instalacji.
    Jarosław Ciosek

30.11.2020 14:29

Jestem bardzo zadowolony z instalacji i z czystym sumieniem mogę polecić 4 ECO wszystkim zainteresowanym panelami. Instalacja działa bez zarzutu i pięknie wygląda, co dla mnie jest równie ważne. Dodatkowo biorąc pod uwagę pandemię Covid i wszystkie z tym związane utrudnienia firma radzi sobie bardzo dobrze. U mnie w miejscowości zrobili co najmniej kilkanaście instalacji i ciągle widzę ich busy.
    Sztygiel

19.11.2020 11:07

Dziś po raz kolejny zgłosiłem reklamację odnośnie montażu. Dach podzielony na wschód i południowy zachód. Pytanie do pana Zbyszka - ile powinno schodzić przewodów do falownika?
    Zbyszek

29.11.2020 10:35

Przewodów - zero, natomiast kabli co najmniej 2 :) Sorki za sarkazm, ale na tak postawione pytanie , bez szczegółowego opisu instalacji oraz oczekiwań, tylko taka odpowiedź mi się nasunęła. Szablonów nie ma , no chyba że ktoś wiedzę czerpie z forów dyskusyjnych na FB czy z innych "mądrych" portalików , które z wiedzą nt. działania foto mają tyle co ja z wydobywaniem srebra na marsie (gdzieś czytałem, że rosną tam całe gotowe łańcuszki o długościach ok 1mb) .

Zostaw merytoryczną opinię o 4 Eco Sp. z o.o.