4 Eco

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o 4 Eco Sp. z o.o.

Opinie o 4 Eco Kielce

Nie przegap nowości o 4 Eco Sp. z o.o.!

Halina z Gdyni

10.01.2022 12:59

Wcześniej nie planowałam montażu paneli fotowoltaicznych, ale ostateczną decyzję podjęłam po rzeczowej i miłej rozmowie ze sprzedawcą 4ECO. Wspólnie przeanalizowaliśmy zużycie prądu w naszym domu, na podstawie którego została dobrana odpowiednia ilość paneli. Żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi, otrzymałam jasno zobrazowane na kartce wyliczenie i wyjaśnienie, jak to wszystko działa i o co w tym chodzi. Na każdym etapie realizacji inwestycji, mogłam liczyć na rzeczową informację i pomoc ze strony 4ECO. Począwszy od realizacji umowy kredytowej, poprzez prace instalacyjne, skończywszy na uruchomieniu instalacji, dział obsługi klienta kontaktował się ze mną. Również, wtedy, kiedy to ja chciałam o coś dopytać, pracownik oddzwaniał, służąc pomocą. Ekipa, która montowała panele na dachu, zrobiła to sprawnie i bez problemów. Jak najbardziej j polecam współpracę z nimi, bo to rzetelna i sprawnie działająca firma. Odniosłam wrażenie, że każdy w tej firmie wie, co do niego należy i robi to bardzo dobrze.
    Darek

10.01.2022 08:32

Dobra atmosfera, przyzwoita płaca i wyrozumiałe szefostwo. Z tego dało mi się poznać 4 ECO i jestem bardzo wdzięczny za otrzymaną szansę współpracy z nimi.
    PIOTR

10.01.2022 00:45

Firma godna polecenia. Fachowo sprawnie konkurencyjne ceny !!
    Sunset

09.01.2022 21:50

Polecam, namawiam, nie oczekiwałam aż tyle. MEGA 4 ECO jest faktyczne Mega Eco... ekonomicznie, zbilansowana, jak dla Mnie to Lewandowski Fotowoltaiki... The best ever
    Mondeo

09.01.2022 19:18

Polecam z całego serca obsługa miła fachowe doradztwo szybo a jakość pierwsza klasa polecam każdemu kto chce przejść na ECO to tylko 4ECO!!
    Janusz

09.01.2022 14:35

Użytkuję kaisai pompę ciepła. Polecam i pompę i 4 ECO
    Sylvi

09.01.2022 14:32

Polecam!!! wszystko zrobione starannie i fachowo, miła obsługa od handlowca do montera!
    Mierzej

08.01.2022 22:00

Fajnie, że po latach nowa technologia w końcu dotarła na dobre do Polski. W dobie rosnących rachunków, fotowoltaika nieco ratuje sytuację. Nawet u mnie na lokalnym rynku można znaleźć dobrą firmę, która robi, co trzeba. I przede wszystkim nie zdziera astronomicznej kasy. Polecam 4Eco, jeśli zależy komuś na dobrej instalacji w niezłych pieniądzach. To i tak się zwróci, wcześniej czy później. A z firmą jest dobry kontakt i gada się po ludzku.
    Nat

08.01.2022 16:43

Profesjonalna obsługa o A do Z. W tym wypadku od Umowy do Realizacji i Wykonania czyli prawidłowego działania i takie właśnie jest 4EKO PRAWIDŁOWE
    Maja

08.01.2022 14:06

Polecam fachowo doradzą i dobiorą wszystko do potrzeb i na miarę klienta. Jak się czegoś nie rozumie to wytłumaczą.
    Na Plus

08.01.2022 13:30

4 eco to firma, w której znajdziecie kolektyw zebranych że sobą ludzi, pozytywną atmosferę do pracy i samorozwoju. Dobre warunki formalne i materialne. Ja już tu pracuje, a Ty ... Na naszych portalach znajdziesz aktualne ogłoszenia.
    Karolina

08.01.2022 09:49

Polecam ta fime :)
    SutSutowicz

07.01.2022 18:53

Super Robota , Instalacja położona bardzo szybko i bardzo Profesjonalnie ???????????? Polecam 4eco każdemu kto mysli o fotowoltaice ????
    Edyta E

07.01.2022 14:34

Fachowa i bardzo rzetelna firma. Obsługa na najwyższym poziomie. Instalacja przebiegła bez najmniejszego problemu. Z czystym sumieniem polecam firmę 4 Eco
    Barbara

07.01.2022 14:32

Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego wykonawcy - cudowna obsługa, rzetelna jakość i wykonanie prac, dostępność w każdym momencie. Polecam!!!!!
    Piotrek

07.01.2022 11:07

U mnie funkcjonuje pompą bez zarzutu. Fakt , nie miałem okazji umawiać serwisu technicznego że względu na jakieś nieprawidłowości ale w początkowym okresie, kiedy miałem serię pytan czy to dobrze? Czy to ustawienie to właśnie tak trzeba konfigurować? To byli dostępni i chętnie pomagali. Pan Kamil czy Konrad, nie pamiętam był nawet osobiście. Proszę o priv to podam namiar bo gdzieś mam wizytówkę [email protected]
    Bartlomiej

06.01.2022 15:28

Firma 4eco okazalo sie ze sa dystrybucja, jak zglasza się problem z pompa ciepla to wlasciciel pompy ma zgłaszać problem sam lg i montażystom którzy niedocieraja na poprawki i zamontowane wadliwe termostaty pokojowe na pisane @ dostaje odpowiedz ze sa dystrybucja radz se sam tak to odbieram.Przy podpisaniu umowy wszystko pięknie tak mamy swoj serwis i niema problemu ale jest inaczej niepolecam.Gdy była rozmowa o mocy kw zuzycia energi też lipa bo pompa miała brać od3kw do 4kw rocznie a tu lipa 3.5kw to ona zuzyla w 2miesiace także niezgodnie przekazują informacje i wyliczenia z kaputera podto tez była brana fotowoltaika która okazała się zamala zaby wyprodukować pod moje zuzycie.
    Zadowolony

06.01.2022 14:17

Jestem zadowolonym klientem 4 eco sp z o o. Polecam tego dostawcę fotowoltaiki
    Grażyna Raczoń

05.01.2022 22:02

Bazując na moim doświadczeniu po , czy nawet w trakcie współpracy z 4 ECO oceniam Spółkę Bardzo Pozytywnie. * przedstawiciel handlowy słuzył radą i swoja wiedzą * warunki umowy przejrzyste i elastyczne * sprawnie zorganizowana i wypełniona część zwana biurokracją * technicznie wzorowo wykonany montaż * dokumentacja na potrzeby Funduszu Ochrony Środowiska złożona terminowo
    Andrzej K

05.01.2022 20:42

Dziękuję za realizację. Nie wierzyłem, że uda się to zamontować o tej porze, a jednak. Konwersja ekipa na najwyższym poziomie Brawo Wy Panowie Monterzy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 4 Eco?

Kontakt - 4 Eco Sp. z o.o.

ul. Zagnańska 153 25-563 Kielce

NIP:9592015766

Branża główna: Inżynieria
    Robert M.

04.01.2022 14:59

Po roku pv od 4 ECO wyprodukowała więcej prądu niż przewidywał projekt przed założeniem. Bardzo profesjonalna obsluga serwisowa i świetna jakość, polecam.
    Roman z Braniewa

04.01.2022 09:34

Sprawnie i szybko wykonana instalacja, jestem bardzo zadowolony.
    Miła obsługa

03.01.2022 14:40

Dziękuję za miłą obsługę. Szybko i profesjonalnie Panowie zamontowali panele na stelażu w ogrodzie. Po wymianie licznika na dwukierunkowy możemy podglądać produkcję energii.
    Dobra Firma

03.01.2022 13:37

Na każdym etapie pełen profesjonalizm przy realizacji instalacji fotowoltaicznej: od przygotowania oferty do uruchomienia. Sama instalacja założona w ekspresowym terminie. Prace ekipy sprawne, a teren po ich zakończeniu uprzątnięty (Pan Marcin zadbał o każdy szczegół, na którym nam zależało). Na dachu panele wyglądają bardzo estetycznie, nie ma żadnych nieoczekiwanych usterek. Zgłoszenie do PGE terminowe.
    Elżbieta

03.01.2022 11:42

Jestem nie zadowolona z działania paneli,jak zakładali były same plusy,a jak się dzwoni o pomoc mają gdzieś.Poł roku płaciłam normalne rachunki,sama musiałam o wszystko się ubiegać, nie polecam tej firmy
    Dobre Grzanie

29.12.2021 15:06

Pompa grzeje jak tralala. Kotłownia bardzo fajnie wykonana i już sobie ją przystosowałem pod suszarnie na ciuchy. Początkowo nie wierzyłem w pompy bo się naczytałem jak drogie jest takie ogrzewanie, ale w połączeniu z fotowoltaiką okazało się to bardzo spoko.
    Gites Robota

29.12.2021 13:22

4 ECO? Super firma. Spoko szefostwo. Fajni koledzy. Liczne integracyjne imprezy, a pensja adekwatna do ilości pracy i stanowiska. Spoko miejsce do rozwoju w miłej atmosferze.
    Edek.N

29.12.2021 11:06

Byli, zrobili i działa. Fachowcy z Katowic, czas instalacji 1 dzień mimo zimy. P.H Adam to co powiedział i wytłumaczył jest faktem. Polecam. Za jakość się płaci ale pamiętajmy oszczędności są czasem złudne jak ma się spalić dobytek naszego życia. Polecam.

29.12.2021 10:27

Pracuję od roku i nauczyłem się bardzo dużo. Przychodziłem z podstawową wiedzą na temat branży OZE, a dzięki współpracy z przyjaznymi kolegami zyskałem bardzo wiele fachowych informacji. Bardzo mnie również cieszy to jak wygląda kontakt z szefostwem, które jest mega pozytywne i otwarte na różnego rodzaju pomysły. Dodatkowo warto zwrócić uwagę na fakt, że w firmie tej nie ma dress codu co sprawia, że człowiek od razu czuje się lepiej. Nie będę ukrywał, że od dawna nie miałem tak, że lubiłem spędzać czas w swojej pracy, a w 4 ECO tak właśnie jest.
    Polecam

29.12.2021 09:41

Bardzo rzeczowi i kontaktowi podczas wykonywania usług. Wszystkiego dobrego dla Pana Igora.
    Profesjonalna współpraca

28.12.2021 07:37

Genialna firma. Sami wszystko załatwiają, a do tego pracują tam uprzejmi ludzie, którzy zawsze służą pomocą.
    Tomasz F.

27.12.2021 22:58

Polecam! - profesjonalne doradztwo - rzetelne wykonanie - sprawna realizacja - kompleksowy serwis - indywidualne podejście
    Zamówione - Wykonane . Super

27.12.2021 11:46

Nie bardzo rozumiem skad negatywne komentarze, chyba, ze jak każda duża firma czasem coś "wykrzaczy", ale takie rzeczy raczej można załatwić rozmową, ale to mój punkt widzenia. Dziś czasy są jakie są i raczej jeden staje przeciw drugiemu niż za kimś. U mnie wszystko sprawnie działa, komponenty jakie kto zamówił takie mam. ja na Luxenach 370 i Falowniku Huawei jestem mega zadowolony z osiągów instalacji, nawet teraz zimową aurą. Subskrybuję kanał FB, poprosiłem również o newsletter i jestem na bieżąco z informacjami. Dziekuję 4 ECO - oby nadchodzący rok był jeszcze lepszy i dla Was, ale i dla mnie ;)
    Zaskoczony

27.12.2021 10:33

Z firmą 4 ECO związałem się umową na wykonanie instalacji PV w październiku tego roku. Do jej zawarcia przekonał mnie sam handlowiec, ale także znajomy, który już korzystał z ich usług. Nie ukrywam, że wybrane opinie internautów niepokoiły moją głowę. I tu moje zaskoczenie bo okazuje się, że w moim przypadku miałem ciągły kontakt z osobą handlowca. Oczywiste jest, że nie zawsze odbierał, ale nie było takiej sytuacji, żeby nie oddzwonił. Myślę, że każdy z Nas miewa takie sytuacje, kiedy nie może odebrać telefonu. Kolejny etap, który mnie dotyczył to przekazanie dokumentacji w celu ubiegania się o dotację. Tu również miałem kontakt z Panią Ewą, któa powoli i wyraźnie omawiała niezbędne czynności czy dokumenty. Dziś instalacja na mojej działce działa bez zarzutu, wiem, ze kompletną dokumentacje mam złożoną i przyjętą w Funduszu. Pozostaje mi czekać na jej rozstrzygnięcie, ale tu już rola Spółki się kończy. Dodam, jeszcze, że ZAWSZE mogę liczyć na wsparcie techniczne. Jestem zadowolony i mogę polecić dalej współpracę z 4 ECO
    Dlaczego

23.12.2021 13:19

Dlaczego usuwacie negatywne komentarze? To nie konkurencja, a większość pozytywnych komentarzy napisanych jest przez pracowników tej firmy. Żenada. Ktoś dobrze napisał - ceny wysokie komponenty słabe. Pozdrawiam Pana Dariusza który sam sobie klepie komentarze XD i myśli ze ciężko to wywnioskować po stylu wypowiedzi XD żenada.
    Monia

23.12.2021 12:34

Wesoła atmosfera i dynamiczne towarzystwo. Szefostwo ogarnia firmę bardzo porządnie, a i można też liczyć na premie. Ogólnie szukając miejsca do rozwoju warto rozważyć 4 ECO.
    Bubuś

22.12.2021 22:01

Jeżeli Ktoś szuka pracy z dobrą atmosferą, uczciwym pracodawcą to jest to miejsce zdecydowanie dla Niego. Bardzo dobrze wspominam i czasem żałuję, że musiałem odejść. Zycie pisze swoje scenariusze ... prywatna sytuacja mnie zmusiła. Z ludźmi z 4ECO kontakt mam nadal, z Prezesem również. Wiem, ze drzwi są zawsze otwarte... kto wie, może kiedyś otworzymy filię w UK - Milton ;)
    Było i jest miło

22.12.2021 08:39

Porządni i czasowi, mam same miłe wspomnienia ze współpracy z 4 ECO
    WŁAZIK

21.12.2021 15:20

DOBRZY FACHMANI. ZNAJA SIĘ NA ROBOCIE
    ..Rzata

21.12.2021 12:28

Profesjonalna rozmowa kwalifikacyjna. Jeżeli to dla Pani Marty, albo z ta Oosbą mam pracować to jestem jak najbardziej Za. Mam nadzieję, że i ja dobrze wypadłam.

Zostaw merytoryczną opinię o 4 Eco Sp. z o.o.