4 Eco

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o 4 Eco Sp. z o.o.

Opinie o 4 Eco Kielce

Nie przegap nowości o 4 Eco Sp. z o.o.!

Emil

28.01.2022 23:18

Jeśli zastanawiacie się nad wyborem pompy ciepła bądź fotowoltaiki, to z czystym sumieniem mogę polecić firmę 4ECO. Miła wspólpraca, fachowe doradztwo i solidne wykonanie. Pompę ciepła użytkujemy od dwóch lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.
    Joasia

25.01.2022 13:18

Pracuje w firmie od dwóch lat jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera, szkolenia, ciągły rozwój. Nie stoimy w miejscu :) Tu jest 0taca do której idziesz z uśmiechem ????
    Andrzej

23.01.2022 20:23

Jestem zadowolony z kontaktu. Liczę na dalszą owocną współpracę ! :) Pozdrawiam i powodzenia ! A.
    Teresa

23.01.2022 17:03

Teresa

23.01.2022 17:07

Polecam, bardzo solidna firma. Jestem zadowolona.

23.01.2022 10:43

W strukturach 4 eco jestem od czerwca. Jest nacisk na sprzedaż aje nie ucisk. Czas pracy mogę dostosować do swoje kalendarza i rytmu. Rozliczenie terminowe. Można liczyć na wsparcie administracyjne. Handlowiec
    Ewela

22.01.2022 21:11

Serdecznie polecam. Fachowcy jakich mało. Odpowiadali na wszelkie moje pytania i wątpliwości. Instalacja również przebiegła wzorowo.
    KAROLINA

17.01.2022 13:12

Profesjonalizm i współpraca na najwyższym poziomie. Szybki i sprawny montaż. Serdecznie polecam

22.01.2022 15:20

Na jakiej podstawie ta ocena?. Jeżeli w jakiś sposób nie jest Pan/Pani zadowolony/a ze współpracy prosimy o taką informację wraz z podaniem swoich danych. Bez ich ujawnienia nie jesteśmy w stanie zweryfikować i zareagować na ewentualny problem. [email protected]

22.01.2022 20:04

Skąd taka opinia drogi użytkowniku "om"? Tak jak odpisaliśmy bezpośrednio pod Pani / Pana komentarzem zapraszamy do kontaktu. Jesteśmy do dyspozycji i chętnie zareagujemy jeżeli występuje problem do rozwiązania [email protected] lub telefonicznie 573 113 395. Z wyrazami szacunku Zespół 4 ECO sp.z o.o.

21.01.2022 10:00

(usunięte przez administratora) obiecują złote góry Nie dotrzymują ani jednego słowa, szok…..

22.01.2022 15:37

Państwa opinia oraz satysfakcją z w pełni poprawnie zrealizowanego zamówienia czy wykonanej rzetelnie usługi jest dla Nas bardzo ważna. Prosimy o opisanie problemu szerzej na adres [email protected] lub pod numerem telefonu 573 113 395 abyśmy mogli zareagować i doki ać poprawy tego co jest źle w Pana/Pani opinii Z wyrazami szacunku Biuro 4 ECO sp.z o.o.
    Grzesiek

21.01.2022 12:44

Ta firma to firma krzak, a nie największa firma, ceny maja wystrzelone z kosmosu. To jak pójście do eksluzywnej restauracji i zjeść chleb z cukrem. śmiało można wejść na krs. Handlowcy są bardzo niekompetentni, zero wiedzy technicznej tylko naciskają na klienta. Zapytałem handlowca czy ekipy są ich czy są to podwykonawcy, śmiało odpowiedział ze ich, okazało się inaczej. Dlatego montażyści to jedyny plus bo do nich nie należą. Handlowiec upierał się ze dziś tylko może podpisać umowę bo ma tyle zleceń i ze później już nie będzie mógł przyjechać…. Chwile później siedzial w aucie na stacji benzynwowej przez ponad godzinę. Śmiech na sali ta firma. Ciekawa jestem w czym jeszcze oklamal handlowiec. A i jeszcze ważna rzecz Nie dajcie się namówić i (usunięte przez administratora)na jakiś montaż zbiorowy. To zwykła kpina.
    om

21.01.2022 20:09

niestety prawda brak kompetencji unikanie kontaktu

22.01.2022 15:30

Panie Grzegorzu, w żaden sposob nie unikamy kontaktu i stałe jesteśmy do Państwa dyspozycji w każdej sprawie można zgłaszać swoje zastrzeżenia na adres e-mail [email protected] lub pod numerem tekefonu 573 113 395. Na rynku fotowoltaicznym jesteśmy jednym z liderów branży i proszę wierzyć, że nigdy nie byliśmy i nie jesteśmy głusi na Państwa opinie. Te, szczególnie krytyczne zwracają Nam uwagę na te słabsze ogniwa, które chcemy poprawić. Aby w pełni mieć możliwość zdiagnozowania problemu i kolejno poprawy wizerunku w tym zakresie proszę o opisanie Pańskiej sprawy na podany wyżej adres e-mail. Z wyrazami szacunku Biuro 4 ECO sp. Z o.o.
    om

21.01.2022 20:15

czy mozna zrezygnowac z umowy z powodu nie dotrzymania yterminu przez 4Eco Sp.zoo

22.01.2022 15:16

Dzień dobry, Nasze realizacje wykonujemy terminowo. Prosimy o kontakt na adres [email protected] lub pod numerem tel 573 113 395 W celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
    Anna

22.01.2022 15:11

Bardzo polecam zakładanie fotowoltaiki z Firmą 4ECO Kielce. Bardzo profesjonalna Firma począwszy od Pań konsultantek aż po Panów zakładających panele. Firma bardzo solidna, miło nam się współpracowało na każdym etapie prac.Panele działają bez zarzutu. Naprawdę Polecam Firmę 4ECO Kielce każdemu. Warto.
    Tułacz

21.01.2022 08:08

Lidia

20.01.2022 15:21

Lubię pracę w 4 ECO i to chyba najlepsza rekomendacja dla wszystkich, którzy chcą tutaj zgłosić swoje CV. Osobiście uważam, że firma ta to idealne miejsce do rozwoju, które daje wiele możliwości. Wystarczy, że się chce pracować, a można tutaj zyskać bardzo wiele.
    Spoko cena

20.01.2022 13:48

Instalacja została zamontowana bardzo szybko. Poza tym cena również całkiem w porządku.
    Werka

19.01.2022 19:37

Moja PV-ka od 4eco działa bez zarzutu. Kontakt z tymi ludźmi też jak najbardziej ok. Daje łapkę w górę i pozdrawiam z Wadowic
    Życie z Crohnem

19.01.2022 19:35

Fajnie, że po latach nowa technologia w końcu dotarła na dobre do Polski. W dobie rosnących rachunków, fotowoltaika nieco ratuje sytuację. Nawet u mnie na lokalnym rynku można znaleźć dobrą firmę, która robi, co trzeba. I przede wszystkim nie zdziera astronomicznej kasy. Polecam 4Eco, jeśli zależy komuś na dobrej instalacji w niezłych pieniądzach. To i tak się zwróci, wcześniej czy później. A z firmą jest dobry kontakt i gada się po ludzku. :)
    EKO Małżeństwo

19.01.2022 08:48

Wcześniej nie zastanawialiśmy się nad instalacją fotowoltaiczną, ale po rozmowie z przedstawicielem firmy 4ECO zdecydowaliśmy sie na założenie. Informacje, które nam przekazał byly bardzo rzetelne a wycena fachowa. Na każde nasze pytanie została nam udzielona wyczerpująca odpowiedź. Również sam montaż przebiegł bardzo szybko i profesjonalnie. Dalsze czynności jak zgłoszenie o wymianę licznika 4ECO przeprowadziło we własnym zakresie , dzięki czemu odbylo sie to bardzo sprawnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z podjętej decyzji o założeniu instalacji fotowoltaicznej a firmę 4 ECO polecamy.
    Lesław

18.01.2022 13:16

Firma profesjonalna, rzetelna. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem, który posiada absolutną wiedzę o produkcie. Ekipa techniczna sprawnie i dobrze wykonała montaż. Nic nie zostało uszkodzone a teren po pracy posprzątali. Wszystki sugestie zostały wzięte pod uwagę a niejasności rozwiane. Panele produkują tyle energii ile zakładał projekt.
    Janusz

18.01.2022 11:31

Niezła jakość produktu. I całkiem sprawny serwis. Miałem mały problem z wyłączaniem się instalacji. Przyjechał serwis i szybko poprawił usterkę. Nie do końca wiem co było przyczyną ale wymienili jakiś komponent i wszystko zaczęło działać. I działa cały czas. Najważniejsze, że reakcja była sprawna. Pozdrawiam Panią Dominikę z reklamacji, która była bardzo uprzejma i zaangażowana w moją sprawę.
    Paulinka

17.01.2022 11:41

Współpracownicy, kierownictwo i szefostwo, wszyscy razem tworzymy zgrany zespół. Nie będę ukrywała, że ilekroć pomyślę o pracy w 4ECO mam w głowie wiele przyjemnych wspomnień. Mam nadzieję, że będzie mi dane tutaj pracować jak najdłużej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 4 Eco?

Kontakt - 4 Eco Sp. z o.o.

ul. Zagnańska 153 25-563 Kielce

NIP:9592015766

Branża główna: Inżynieria
    Michał Kolasa

17.01.2022 10:10

Profesjonaliści w swojej dziedzinie. Do tej pory nikt mnie nie przekonał swoimi ofertami i podejściem, w kontakcie z przedstawicielami innych firm czułem się jakby chcieli mi tylko sprzedać i pozostawić samemu sobie. Gdy odwiedziło mnie 4ECO zamęczyłem ich pytaniami. Przekonał mnie fakt, że uzyskałem wszystkie odpowiedzi jakie chciałem usłyszeć. Montaż ekipy: szybki i przede wszystkim bardzo profesjonalny.
    Kowalski Jan

16.01.2022 23:05

Nie co gadać - znają się i tyle. Polecam
    Karol

16.01.2022 18:58

Polecam !!!. Pełen profesjonalizm, wszystko działa jak należy.
    Bella

16.01.2022 17:18

Polecam
    Waldemar

14.01.2022 14:55

Przed podjęciem decyzji w sprawie instalacji fotowoltaicznej, były rozmowy z wieloma konsultantami konkurencyjnych firm. Zdecydowalismy się na współpracę z 4ECO przede wszystkim dzięki Panu Igorowi. Podczad kilku spotkań otrzymaliśmy niezbędne informacje i profesjonalną pomoc przy wyborze najlepszego rozwiązania dla potrzeb naszej rodziny. Rzetelne podejście a przy tym wysoka kultura osobista były czynnikami ,które zdecydowały o wyborze tej firmy. Najlepsze jest to, że się nie pomyliliśmy, gdyż dalsza współpraca z kolejnymi działami była równie profesjonalna i miła. Nadal możemy liczyć na pomoc pomontażową. Pozostaje tylko podziękować za kompleksową obsługę, życzyć firmie sukcesów zawodowych, rzeszy zadowolonych klientów ,a nam bezawaryjnej eksploatacji instalacji.
    Wesoły

16.01.2022 10:40

Polecam
    Wesoły

16.01.2022 10:39

Polecam firmę 4Eco Sp.z.o.o.Kielce. Profesjonalne podejście do klienta, przedstawiciel odpowiedział na wszystkie moje pytania i rozwiał wszelkie wątpliwości. Konkretne podejście do tematu, począwszy od projektu ,doboru mocy paneli ,na fachowej ekipie montażystów skończywszy.
    Olo

16.01.2022 10:37

Wszystko zrobione jak należy. Instalacja działa bez zarzutów. Miły kontakt. Polecam 4ECO
    Skorka

16.01.2022 00:06

Polecam gorąco! Pełen profesjonalizm, rzadko zdarzająca się solidność i sumienność. Można im zaufać!
    Ewela

15.01.2022 23:32

Julita

15.01.2022 23:31

Jestem super zadowolona z usług tej firmy. Fachowa obsługa , firma montażowa bardzo profesjonalna. Żadnych problemów z obsługą klienta. Polecam
    Klaudia

14.01.2022 08:00

Pompa działa w stu procentach właściwie daje dużo ciepła. Montaż przebiegał bez żadnych zarzutów i szybko, obsługa urządzenia została wyjaśniona bardzo dokładnie, jeśli chodzi o sprawy formalne były przeprowadzane szybko i bezproblemowo, co więcej w przypadku jakichkolwiek pytań czy niejasności, osoba prowadząca sprawę naszej instalacji odpowiadała na nie cierpliwie i wyczerpująco. Podsumowując jeśli ktoś myśli nad pompą ciepła to serdecznie polecam 4ECO.
    Klient

13.01.2022 16:06

Na rynku oferentów jest wielu. Kilka spotkań z różnymi przedstawicielami odbyłem. Ostatecznie wybrałem wlas ie 4 Eco Sp z.o.o.. Encyklopedia wiedzy Pana Mercina, dużo konkretnych telefonicznych i formacji. Przetestowalem rów.niez infolinię. Szybko dostałem materiał, a jak deszcze przeszły pojawiła się grupa montażystów. Wszystko funkcjonuje prawidłowo, prąd się tworzy i rachunki... no właśnie... jakie rachunki ?! ;) Polecam 4 ECO
    Jakub

13.01.2022 14:04

Znalazłem tu swoje miejsce zawodowo. Świetna atmosfera pracy, a i oczekiwania realne. Moje oczekiwania również spełnione z satysfakcją. Polecam prace dla 4 ECO - Monter instalacji fotowoltaicznych
    Ania z Krk

13.01.2022 12:26

Szybko i bez większych zastrzeżeń jestem bardzo zadowolona z fachowego doradztwa. Pan Marcin rozwiał wszystkie nurtujące mnie pytania, dziękuję :)
    Marlenka

13.01.2022 08:42

Firma 4ECO godna polecenia. Byli bardzo pomocni w zdobyciu kredytu, a także przy wypełnianiu wszystkich niezbędny formalności. Montaż instalacji rewelelacyjny, a sama ekipa okazała się przyjemna. Po założeniu fotowoltaiki kontak z nimi też jest przyjemny, zawsze odpowiedzą na wszystkie pytania i udziela niezbędnej informacji. Gdybym miała jeszcze raz wybrać to tylko 4ECO.
    Filip Novotny

12.01.2022 22:14

Polecam i dziękuję za należyte wykonanie usługi montażu instalacji fotowoltaicznej 9kw. Czekam teraz na dostawę pompy ciepła 4eco od 4 ECO! To będzie Heat HIT PS> Osobiście rekomenduję dla Pana Janusza -Profesjonalny Doradca
    Marian

12.01.2022 11:33

Praca wykonana profesjonalnie. Omowione wszelkie sprawy związane z panelami ich działaniem itp. Szybko zgłoszone do PGE. Monterzy działali sprawnie i zostawili po sobie porządek.
    MaZak

11.01.2022 16:39

Tak kilka opinii przeczytałem i postanowiłem cos uzupełnić. Po podpisaniu umowy myślałem, że zaczną się problemy / jak tu kilka osób pisało/ ale nic bardziej mylnego. Za jakiś czas był kontakt dotyczący wysyłki paneli, komponentów. Wspomniałem, że w domu są w ciągu dnia tylko osoby starsze i dostawca będzie "skazany" sam na siebie - dostosowali się. Przyjechała ekipa - złożyli czysto materiały w wyznaczonym miejscu. Kolejno ekipa monterów sie pojawiła i przeciez nie będę pisał, ze podeptali trawnik - nie oczekiwałem, że będą latać.. Wracając do tematu. Pan Damian - kierownik monterskiej ekipy podłączył falownik, uruchomił aplikację, poinstruował co i jak, a nawet doradził weryfikację prędkości dostarczanego internetu / dodatkowa korzyść - bo po zgłoszeniu przyspieszył/ Później jeszcze miałem kontakt z Panem Michałem z działu reklamacji bo potrzebowałem wsparcia - przestały pokazywać mi się uzyski w aplikacji. Temat ogarnięty on-line. kwestia ustawień. Oczywiście uzyski ładne były bo to wrzesień był, ale brak podglądu. Także jak to chyba było w reklamie - jak ktoś chcę, to nie można powiedzieć - Pomagają A ja polecam
    Roksi

11.01.2022 13:43

Byłam na rozmowie o pracę w tej firmie. Rekruterka była bardzo przyjemna i w jej pytaniach było widać, że zna bardzo dobrze moje CV. Standardowo jak na każdej rozmowie były pytania o dotychczasowe doświadczenie, ale również wypytywano mnie o znajomość branży OZE. Nie będę ukrywała, że z racji tego, że już wcześniej miałam styczność z tą branżą wszystko było dla mnie jasne i nie miałam problemu z żadnym pytaniem. Podobno mają dać mi odpowiedź w ciągu dwóch tygodni i muszę przyznać, że po tej rozmowie czekam z nadzieją, że będzie ona pozytywna.
    Krystian z Wwa

11.01.2022 09:21

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Obsługa bardzo fachowa, firma montażowa bardzo profesjonalna. Żadnych problemów w kontakcie z obsługą klienta oraz z audytorem.

Zostaw merytoryczną opinię o 4 Eco Sp. z o.o.