Wpłaciłem 2250 zł tej nieuczciwej działalności. Nic nie wskórali w sprawie mojego wpisu w bik. Mimo tego że obiecali że usuną. Było też kilka zapytań i też nic. Sam wysyłając prośbę do bik usunołem zapytania. Wnioski proste. Po wpłacie pieniędzy gdy dzwoniłem w mojej sprawie byłem traktowany jak intruz. Przed wpłatą jak najlepszy klient. Nie dajcie się nabrać na obiecanki takich działalności. Można usunąć złe wpisy ale musi to być żetelna firma z gwarancją zwrotu kosztów w razie niepowodzenia NA PIŚMIE. Taka firma usunęła wpis w pkobp a to ciężkie kp direktus omijajcie z daleka nie warto.
Chciałbym zaznaczyć, że moje osobiste doświadczenia z tą kancelarią różnią się od Twoich. U mnie wykonanie usługi wyglądało zupełnie inaczej, a kwota, którą podałeś, wydaje się być stosunkowo niska w kontekście usług prawno-bankowych.
Siema mnie też wyruchali w 2020r na 1800zł niestety człowiek pod wpływem emocji zapłacił a nie zorientował się w temacie że aby usunąć wpis w bik wystarczy iść do banku i wypisać wniosek o wycofanie zgody na przetwarzanie swoich danych i gotowe! Gdy dzwoniłem o zwrot gotówki również zostałem potraktowany jak intruz + straszony sądem!!!
Nie widzę żeby ktokolwiek ostatnio skarżył sie na warunki w pracy. Czy zawsze idą tu na rękę? nie ma problemu z urlopami?
Tak, idą na rękę z urlopami, nie spotkałem się z sytuacją w której pracodawca nie wyraziłby zgody na planowany przeze mnie urlop. Tak, co roku są podwyżki wynagrodzeń. Tak - polecam. Niestety, nie prowadzimy rekrtuacji i z tego co się orientuję nie planujemy nikogo zatrudnić w 2025 roku.
Z jednej strony dobrze to świadczy o stabilizacji, bo skoro firma nie planuje nikogo zatrudniać to i pewnie zwalniać też nie ;). A co z rozwojem? Sporo rekrutacji właśnie on powoduje a Ty zapewniasz, że raczej przez najbliższy rok nie będą nikogo potrzebować.
Co prawda cała sprawa z moim bikiem trwała 3 tygodnie więc bardzo długo, ale usunęli wszystko skutecznie więc mogę polecić za skuteczność. Jeszcze jakby działali szybciej i usuwali wpisy w trzy dni, a nie trzy tygodnie to byłoby już idealnie.
Dla mnie współpraca bez zarzutu. Śmiało polecam. Pani adwokat Paulina Marciniak doskonale zadziałała w mojej kiepskiej bikowej sprawie ;) Pozdrawiam serdecznie.
Nie wspominacie ostatnio na temat zwolnień. Rotacja jest na tyle niska, że nie trzeba się wcale o nie martwić?
W lutym tego roku ktoś zapewniał, że firma nie planuje na tamtą chwilę nikogo zatrudniać. Obecnie jest szansa na pracę? Na pewno jest sporo chętnych :)
Dzięki Kancelarii i jej pozwie dotyczącym sankcji kredytu darmowego mój kredyt gótówkowy zamienił się w darmowy. Jestem zadwodolony. Dziękuję wszystkim pracownikom.
Chciałbym wyrazić moje zadowolenie z usług Kancelarii Prawnej Directus w sprawie dotyczącej sankcji kredytu darmowego. Zespół prawników okazał się niezwykle profesjonalny, kompetentny i zaangażowany w rozwiązanie mojego problemu. Od samego początku czułem, że moja sprawa jest w dobrych rękach, a komunikacja z kancelarią była szybka, klarowna i przejrzysta. Prawnicy z Directus szczegółowo wyjaśnili wszystkie etapy postępowania, zapewniając mi pełne wsparcie na każdym kroku. Dzięki ich zaangażowaniu i rzetelnej pracy udało się skutecznie zakończyć sprawę na moją korzyść. Zdecydowanie polecam Kancelarię Prawną Directus każdemu, kto potrzebuje fachowej pomocy prawnej w sprawach kredytowych.
Dziękuję Kancelarii za sprawne, skutecznie i bezporblemowe wyczyścienie BIKu.
Wypowiecie sie na temat integracji zespołu? na sztucznie przyjazna atmosferę sie nie pisze bo to dla mnie wyniszczające psychicznie. W jaki sposób Kancelaria dba o to żeby wszyscy byli zgrani?
Witam, nie widzę jasnej odpowiedzi co do zapytania o możliwa do podpisania umowę o pracę. nawet jeśli współpraca odbywa sie na zleceniu to czy jest ona stabilna?
Bardzo polecam kancelarię. Szybko, rzetelnie i fachowo. Po 4 tygodniach trwania sprawy mój BIG się zmienił z niskiego (41 punktów) na bardzo dobry (83 punkty). Dodatkowo pomogli mi z uzyskaniem nowego kredytu więc obsługa kompleksowa i bez problemowa. Będę polecam na pewno. Pozdrawiam, Radosław Szozda.
Polecam kancelarię i dziękuję Panu mecenasowi Pawłowi Kikoła za pomoc z moim BIKIEM. Od samego początku udana współpraca. Jak będę kiedyś z wizytą we Wrocławiu to osobiście podziękuję. Pozdrawiam serdecznie, Agata W.
Widać po marcowym komentarzu, że są tu pracownicy, sądząc po nicku. Tylko z jakich powodów nie wypowiadają się w temacie warunków pracy? Taki problem pochwalić pracodawcę?
Widziałem to stwierdzenie ze założona sprawa miała trwać 5 tyg a wyszło ich 7. Możliwe ze potrzebny jest w takim razie ktoś jeszcze do pomocy?
To mają jakieś wolne stanowiska pracy czy nie? Co ktoś o pracę pyta to zaraz ktoś pisze że nikogo nie szukają. A ja właśnie szukam pracy, gdzie normalnie dadzą umowę o pracę a nie śmieciowki ( bo takie teraz prawie wszędzie oferują ).
Jak u siebie zarobki oceniacie? szukam miejsca gdzie bardziej doceniają. Według was warto spytać o wakat?
Polecam śmiało, wpis z santandera usunięty.
Opowiecie mi o atmosferze jaka teraz u siebie tam macie? Liczę ze raczej będzie w porządku a przynajmniej lepiej niż u mnie teraz. chce sie przenieść do miejsca bez ciśnienia i zbędnych spin
Na chwilę obecną kancelaria wystawiła ogłoszenie, że chętnie zatrudni prawnika. Mile widziani są studenci, akurat do nich należę. Podobno warunki współpracy są do ustalenia. Jednym z takich moich warunków jest zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Do zrealizowania? Jako człowiek stawiający pierwsze kroki w tej branży, na jakie widełki wynagrodzenia mógłbym liczyć? Czemu tak mało pracowników zagląda na forum? Po wpisach jednak widać, że większość klientów jest zadowolona z usług kancelarii.

Jak się pracuje w Kancelaria Prawna Directus Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Kancelaria Prawna Directus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kancelaria Prawna Directus Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kancelaria Prawna Directus Sp. z o.o.?
+Kandydaci do pracy w Kancelaria Prawna Directus Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.