To kolejna spółka po:
MERLOCK ENTERPRISE SP Z O O
POL DIRECT SP Z O O
AKIKO SP Z O O
Wszystkie spółki są zadłużone. Jednak największym problemem są kwestie pracownicze. W firmie dochodzi do wielu naruszeń. Praktycznie nie ma osoby, która nie ma problemów. W tej chwili firmy są niewypłacalne i nie płacą pensji swoim pracownikom. Mimo to, wciąż można znaleźć ogłoszenia o poszukiwaniu nowych pracowników. Została nawet podniesiona proponowana pensja, ale nie ma sensu się tym sugerować, ponieważ te pieniądze i tak nie zostaną wypłacone.
Na samym początku roku zostały w firmie zatrudnione nowe osoby na umowy zlecenie. Firma już miała ogromne problemy, więc te nowe etaty były szalonym pomysłem. Ich umowy były odnawiane co miesiąc. W maju, po deklaracji, że pensje zostaną wypłacone i nikt nie będzie zwolniony, nie przedłużono im umów. Dowiedzieli się o tym ostatniego dnia przed samym wyjściem z pracy. Mimo deklaracji, że pieniądze otrzymają w pierwszej kolejności, nie mają ich do dziś. Zastanów się kilka razy zanim zdecydujesz się na pracę, jeśli nie chcesz przez taki koszmar przechodzić.