Boże jak ja nie znoszę takich szczątkowych odpowiedzi. Jak masz tak odpowiadać to lepiej daruj sobie komentarze, bo takie podsumowanie, że "kiepskie" nic ludziom nie powie. Postaram się być bardziej merytoryczny, chociaż zakończyłem współprace z Finai już jakiś czas temu.
Kadra zarządzająca to najsłabsze ogniwo tej firmy. Panuje tu brak komunikacji, każdy sobie rzepkę skrobie. Ale jednocześnie wszyscy wszystko wiedzą lepiej (np. długi, działanie na dwa fronty, rzeczywiste powody odejścia starych wyjadaczy itp.) Dodatkowo sam zarząd za sobą nawzajem nie przepada i to widać choćby na imprezach firmowych jak jeden drugiemu obrabia cztery litery i nie mówię tu tylko o członkach zarządu (mówię ogólnie dyrekcja i kierownictwo też). Poza tym samo kierownictwo ze szczególnym uwzględnieniem koordynatora CO vel Udaje_Że_Pracuje tez nieźle miesza i daje do pieca zarówno tym wyżej, jak i tym niżej (Ł. - ten wyżej i D. - ta niżej wiedzą o tym najlepiej).
Teraz znaleźli sobie kolejnego jelenia do współpracy. Allegro będzie ich próbowało postawić na nogi. Mimo wszystko dziwię się, że ktoś chce podejmować współpracę z tak nierzetelną firmą. Allegro wizerunkowo może na tym stracić. Finai jako partner biznesowy dał ciała po całości, co w swoim czasie aż wykopem zatrzęsło. Wejdźcie na ich facebooka i zobaczcie co im tam piszą w komentarzach ludzie. Wiele skasowali, ale te które zostały wyraźnie wskazują, że nie wywiązują się nawet z konkursu, który sami organizowali (sic!). Albo jak wam mało, to spójrzcie na ostatnie opinie na google. W internecie nic nie ginie.