Jeśli szukasz firmy w której chcesz wegetować od wypłaty do wypłaty bez jakichkolwiek kwalifikacji i nadzieji na jakikolwiek rozwój to trafiłeś idealnie.. ps dalej chłopaki ładujecie 0,7 na Płaszowie przed pracą?
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Hamer Kraków Sp. z o.o.?
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Hamer Kraków Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
Firma niewypłaca podwykonawców, proszę uważać na nią.

zgodnie z przepisem art. 282 §1 pkt 1) Kodeksu pracy, nie wypłacanie w terminie wynagrodzenia za pracę stanowi wykroczenie i jest zagrożone karą grzywny w wysokości do 30.000 zł.
O proszę, tak szczegółowo to tego nie wiedziałam, dzięki za info. To jest tak tylko informacyjnie czy sugerujesz coś tej firmie?
Wpuścili młodego na palownice w ciągu 3 miesięcy zajechał drugą maszynę... Ale tata zabajerzy prezesa i będzie dobrze
Jak to? Czyli kwalifikacje młodych pracowników nie są sprawdzane, że skończyło się w taki sposób że maszyna zajechana?
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Hamer Kraków Sp. z o.o.?
Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Hamer?
Po niewielkich podwyżkach zmniejszono liczbę godzin i tak czy inaczej nie pozwolą Ci zarobić godziwych pieniędzy. A urlop???? W maju już musisz brać bezpłatny bo z byle powodu trzeba zostać w domu. Dobra atmosfera ?? Jak sobie stworzysz ...
Marna firma kto ma dobre chody i gadane ma kasę. Cd nastąpi ciekawszy
to wszyto 100 %%% prawda nie polecam pracowałem tam to wiem szkoda życia na taką firmę wyzysk i nic więcej no chyba że chcecie zarabiać grosze to polecam Pozdrowienia dla pana Pawła i jego ekipy
Zgadzam się z wszystkimi z wyjątkiem RAKSO. To chyba ktoś z kadry zarządzającej napisał. Pozdrawiam pana Tadzia i powrotu do zdrowia życzę .
socjal spoko, jeden z szefów też ok a ogólnie firma tragedia ludzie tam pracujący nie wszyscy ale większość to mało zarabiające sprzedawczyki i gbury do potęgi kierownictwo nie mający pojęcia o niczym cwaniaki. Raczej radził bym poszukać czegoś innego
Jeżeli ktoś poszukuje firmy w której chce się rozwijać to tej firmy absolutnie nie polecam. Marne zarobki, praca po 12 lub więcej godzin. Przelewy za podstawowe godziny, reszta w koperty. To firma na przetrwanie do momentu znalezienia czegoś lepszego. Firma dla ludzi którzy nie potrzebują wiele zarobić, ale którzy chcą prawie na legalu napić się w pracy. Na te rzeczy są przymykane oczy.
solidna
Jak się pracuje w Hamer Kraków Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hamer Kraków Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hamer Kraków Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!