Rejonowy Zarzad Infrastruktury
2 31 6 1

Opinie o Rejonowy Zarzad Infrastruktury

Filtruj opinie po kryteriach:

Wiktor
 Opinia

Skoro jest źle to można zmienić firmę. Może nie jest idealnie ale nie jest źle, nie przesadzajcie.

Pomocna?
Tak1Nie10
Bdjsjs
 Opinia
@Wiktor 13.04.2019 19:54

Człowieku chyba robisz sobie jaja. Nigdzie nie ma drugiego tak nienormalnego miejsca jak Rzi. I tak-zmieniamy wszyscy pracę :)

Pomocna?
Tak3Nie1
Wiewiór
 Opinia
@Wiktor 13.04.2019 19:54

Czy ten ktoś w głowę się uderzył na schodach jak winda była zepsuta. jest b.źle, beznadziejnie i wszyscy normalni rozglądają się za nową pracą i odchodzą. Pozostają między innymi wlazo (usunięte przez administratora) i Ci co nie mają wyjścia.

Pomocna?
Tak4Nie1
gothika
 Opinia

Nie jest źle ale koszmarnie. Instytucja ta jest zarządzana przez metodyczne zastraszanie – „wskazać winnych i wyciągnąć konsekwencje”. Kierownictwo WB zwala całą winę na szarego pracownika, realizując prymitywną zasadę wskazuj winnych do ukarania albo sam jesteś winny. Dodatkowo brak umiejętności menadżerskich wśród przełożonych powiększa tylko frustrację pracowników. Oficjalne ukarane osoby to tylko wierzchołek góry lodowej różnego rodzaju form zastraszania i nękania. Normą są stosowane pisemne polecenia wykonania prac niemożliwych do wykonania z terminem na jutro. Usłyszeć można o potrąceniach comiesięcznych premii, upomnieniach, naganach, odpowiedzialności finansowej i straszeniu zwolnieniami.

Pomocna?
Tak5Nie
dobra rada
 Opinia

Trzeba nie mieć za gorsz przyzwoitości żeby twierdzić, że się poprawiło i zachęcać ludzi do pracy w RZI Gdynia. Tam ciągle bez zmian a jest nawet gorzej. Zbyt mało ludzi do skutecznego i terminowego zajęcia się zadaniami, przy rozbudowanych przepisach wewnętrznych i biurokracji. Pomimo tego zmniejszono liczbę etatów w Wydziale Budownictwa a inżynierom wyznaczyli rolę magazynierów nadających indeksy materiałowe. Brak kandydatów na stanowiska i odejścia pracowników sprawiają, że jest jeszcze 2 razy więcej pracy. Totalna parodia. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie1
ktoś
 Opinia

Ktoś pisze jakieś totalne bzdury, że w RZI Gdynia jest już dobrze. !!! Widać że szefostwo wzięło się za pisanie propagandy, bo brakuje naiwnych do pracy. Fakty są takie, że w marcu złożyło wypowiedzenia i odeszły 4 osoby z samego Wydziała Budownictwa, a jedną osobę zwolnili. Znowu stanął przed komisją dyscyplinarną szeregowy pracownik bo oczerniający raport napisała na niego osoba przełożona. Podwyżki weszły tylko dlatego że są w całym MON-ie dla pracowników cywilnych. Nieprawda że po 2-3 miesiącach jest łatwiej, jest jeszcze gorzej bo jest się gorzej traktowanym. Tak pomogą ci kierownicy wskazać na ciebie, że jesteś winny za wszystko, a szef wydziału budownictwa osobiście zawnioskuje dla ciebie o kare nagany z byle powodu. Wpisy na gowork.pl są już od ponad pół roku i nic się nie zmienia. Nie warto tam pracować za żadne pieniądze.

Pomocna?
Tak9Nie1
ktoś jeszcze
 Opinia
@ktoś 01.04.2019 17:31

Mam jednak wrażenie, że niektóre z tych osób co odeszły oglądają się za siebie (z żalem?) nie mając pewności czy dobre zrobiły. Na wszelki wypadek gorliwie odświeżają negatywne wpisy bojąc się, aby ktoś lepszy od nich nie zatrudnił się i nie skorzystał.

Pomocna?
TakNie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pera
 Opinia

A jednak są pozytywne zmiany. Koordynatorzy zostali w końcu docenieni i mogą liczyć na podwyżki. Ogólnie nie taki diabeł straszny jak go malują. Pierwszy miesiąc pracy w Wydziale Budownictwa jest owszem trudny i każdy podobnie to odbiera. Po 2-3 miesiącach jest łatwiej bo człowiek wie jak się poruszać i w miarę ogarnia zadania. Oczywiście mogą się trafić zadania z problemami i z tym się trzeba liczyć, ale od czego są inspektorzy, kierownicy a na końcu Szef WB? Z tymi karami to też przesada. Znam tylko 1 może 2 osoby, które faktycznie zostały jakoś ukarane, a przecież prawie każdy się z czymś opóźnił (zwykle nie ze swojej winy). Także odwagi kandydaci. Nie traktujcie tych negatywów jako całej prawdy i tylko prawdy.

Pomocna?
Tak3Nie23
]:
 Opinia
@Pera 31.03.2019 18:33

To ty Gabriel nie widziałeś

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rollo
 Opinia
@Pera 31.03.2019 18:33

Włączył się Minister Propagandy - odwagi kandydaci ; znam tylko 1 może 2 osoby , które faktycznie zostały jakoś / nawet tego nie potrafi napisać/ ukarane.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obiektywny
 Opinia
@Pera 31.03.2019 18:33

Widać, że opinia ta została napisana przez osobę z kierownictwa. Tak, koordynatorzy, jak i inni pracownicy mogą liczyć na podwyżki, mogą liczyć na premie, nagrody, awanse itd., bo liczenie jest dozwolone. Mogą liczyć też na otrzymanie wypowiedzenia, jakie dostał niedawno kierownik sekcji. Po 2-3 miesiącach jest łatwiej, bo człowiek obojętnieje, nie widzi sensu tu być i ... szuka innej pracy. Problemem nie są zadania z problemami, ale problem w podejmowaniu decyzji i rozwiązywaniu problemów przez kierownictwo oraz rozbudowana do absurdu biurokracja.

Pomocna?
Tak10Nie
naiwny
 Opinia

Kochani opowiadanie o pozytywach to niestety ściema, po prostu za kilka dni zaczyna się podobno wielomiesięczna kontrola finansowa firmy i jak widać trzeba było coś z niewygodną prawdą zrobić. tj. po wojskowemu ją uszlachetnić. Jest cała sekcja zajmująca się planowaniem która na rozkaz robi propagandowo odpowiednie prezentacje dla szefostwa, więc nie jest dla niej problemem na rozkaz wytworzyć garść pseudo pozytywnych wpisów. Oficerowie którzy rządzą w firmie, pochodzą z czasów kiedy malowało się trawniki i propaganda była obowiązkowa, a część z nich przysięgała na przyjaźń z wielkim poprzednim bratem, wiec nie daj się zmanipulować, oni to robią perfekcyjnie mając długoletnie doświadczenie.

Pomocna?
Tak10Nie1
Zainteresowany
 Opinia

Witam. Mam pytanie co do oferty pracy na inspektora nadzoru-jak wygląda praca na tym stanowisku?jak są osoby traktowane?jak z wynagrodzeniem?czy warto aplikować?nastąpiły może jakieś pozytywne zmiany? Będzie pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rollo
 Opinia
@Zainteresowany 26.03.2019 15:22

Jesteś masochistą to owszem

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Striding Man
 Opinia

Czytam poniższe opinie i to co do joty atmosfera i sposób zarządzania który jeszcze do niedawna obowiązywał w RZI Szczecin. Jak widać Piotr Wielki dalej myśli, że gangsterskie metody dowodzenia rodem z "Samowolki" uczynią z niego generała a na rozkaz farba będzie szybciej schła na ścianie.

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
guralululu
 Opinia

Ostatnio pojawiły się znów ogłoszenia na różnych portalach rekrutujące do RZI, nawet na stronach politechniki. Przestrzegam wszystkich niech nikt się nie nabierze! Czytajcie uważnie komentarze w tym wątku - to 100 % prawda.

Pomocna?
Tak17Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
naiwny
 Opinia

Niestety choroba się pogłębia. Ostatnio zwolnili kierownika sekcji nadzoru bo starał się nie zastraszać pracowników tylko pracować. Śmiechu było co nie miara, miał biedaczysko sprawować kontrolę na budowach, a szef wydziału odmawiał mu notorycznie możliwości wyjazdu (taki zakaz opuszczania koszar), nie pozwalał brać udziału w naradach, obcinał mu możliwość wpływu na jakąkolwiek decyzję, itp., Nie mógł nagradzać, za to proponowano mu aby karał. Tradycją wydziału jest aby oszukiwać pracowników - wszystkim inspektorom nadzoru obiecywano w ogłoszeniach 4 tyś zł netto, żadnemu tyle nie dano, o nagrodach zapomnij. Z uwagi na wakaty (niezadowoleni uciekają), wszyscy mają 2-3 razy więcej pracy, za te same pieniądze, kasa z wakatów nie wraca do pracujących inżynierów w formie nagród Ogólnie Szefostwo (mundurowi) robi wiele aby inwestycje szły ospale np. nie podejmując niezbędnych decyzji w właściwym czasie, za to niepowodzeniem obciąża cywilnych inżynierów. Poza tym tradycją RZI staje zatrudnianie pań które zachodzą w ciążę i za chwilę znikają, do tego ta firma jak widać się nadaje.

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rollo
 Opinia

Tam gdzie wojsko kończy się zdrowy rozsądek. RZI Gdynia to klub kolesiów - często firmy ,które wykonują roboty to byli wojskowi . I jak można sprawować nadzór nad firmą , której właściciel zna twojego szefa. Zastanów się bo premie przyznaje szef.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa1234
 Opinia

Z tygodnia na tydzien jest coraz gorzej. Kontakt z rzeczywistoscia urywa sie co raz bardziej. Ale spokojnie, lada chwila zostana tu sami szefowie i kierownicy bo reszta odejdzie. Ciekawe jak wtedy bedzie tu szlo wszystko.

Pomocna?
Tak46Nie1
1
rotanydrook
 Opinia

Również nie polecam pracy w RZI Gdynia. Powszechny mobbing i wyżywanie się na pracownikach przez głównego szefa. Być może ten pan ma jakieś problemy, ale dlaczego szeregowy pracownik ma ponosić tego konsekwencje? Przykładem mogą być komentarze przy pismach w stylu "żądam wyjaśnień i wskazania winnych", "co to za cyrk" itp. "Rozwiązywanie problemów" następuje tu poprzez komisje dyscyplinarne i karanie pracowników za cokolwiek. Tak raczej nie postępuje osoba bez zaburzeń psychicznych, tym bardziej będąc szefem instytucji państwowej.

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baltazar
 Opinia
@rotanydrook 18.12.2018 20:13

o tak.. też mam podejrzenia, że nie jest dobrze z psychiką "Wielkiego Szefa". Szczególnie, że teksty na pismach w stylu "czy to żart?" zdarzały się na treściach, które były uprzednio z nim właśnie ustalane. Zatem podejrzewam jakieś patologiczne zapędy do upokarzania ludzi i wzbudzania w nich poczucia frustracji. Osoba tego pokroju u steru to niebezpieczna sprawa. Najgorsze, że koleś w kontakcie bezpośrednim wydaje się być normalny, a tylko czas pokazuje, jak dwulicowy jest to człowiek. Nie bez powodu tyle złych opinii o nim krąży i niestety większość się go boi, bo ma gość "plecy".

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abc
 Opinia
@rotanydrook 18.12.2018 20:13

Warto dodać też pamiętne słowa głównego szefa "nędza" jako komentarz oraz powiedzenie szefa WB "od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu. To daje do myślenia.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abc
 Opinia

Nie polecam pracy na stanowisku Specjalista/Koordynator w Rejonowym Zarządzie Infrastruktury w Gdyni. Brak szacunku do pracownika, zrzucanie winy na nowo przyjmowane osoby za błędy w prowadzeniu inwestycji na przestrzeni lat wstecz. Po za tym prawdopodobnie celowe zabiegi aby pracownik czasem nie dostał podwyżki czy 13-nastki tj. takie konstruowanie umów aby brakowało 1 dnia do pół roku pracy czy "wirtualne podwyżki" - podwyższenie wynagrodzenia zasadniczego ale obniżenie premii...

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Calineczka
 Opinia

To o czym pisza przedmowcy dotyczy nie tylko wydzialu budownictwa, ale calej instytucji. Irracjonalne procedury zastepuja elementarny zdrowy rozsadek. Osoby z wyksztalceniem technicznym powinny omijac to miejsce szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baltazar
 Opinia

Praca w RZI Gdynia na stanowisku koordynatora: - szefostwo RZI nie szanuje pracownika na tym stanowisku, gigantycznie obszerny zakres obowiązków, których wykonywanie przy obsłudze jednoczesnym 10 inwestycji na kilkanaście do kilkudziesięciu milionów złotych nie jest możliwe, - w związku z powyższym koordynator jest notorycznie dziobany przez kurę - szefa - odbywają się regularne komisje dyscyplinarne, gdzie koordynator musi się z wszystkiego tłumaczyć, nawet nowozatrudniani koordynatorzy tłumaczą się za świeżo przejęte obowiązki, za niewykonywanie zadań z powodu choroby, za brak możliwości działania ze względu na oddelegowywanie do innych zadań lub robienie meldunków w sprawie wyimaginowanych problemów, - Pracownicy nie mają czasu na wykonywanie obowiązków, gdyż muszą stale wykonywać cotygodniowe meldunki w tematach prowadzonych przez nich, meldunki są zwracane do koordynatorów z obraźliwymi często tekstami od szefa i nakazem wykonania meldunku do meldunku, i tak co tydzień pod groźbą kolejnej dyscyplinarki za niewykonanie czegoś w nierealnym terminie, - na koordynatorów zrzuca się największą odpowiedzialność za wszelkie decyzje, a osoby faktycznie decyzyjne chowają się za komisjami i nie nadają żadnych kierunków działań, dodatkowo uzgodnienie czegokolwiek z innymi komórkami jest bardzo skomplikowane i wymaga sterczenia pod drzwiami i oczekiwaniem na łaskawe przyjęcie osoby. Wszystko ma być załatwione szybko i pilnie - ale nikogo nie interesuje fakt, że chocby koordynator miał wszystko na czas, to nie ma chetnych do podpisania dokumentów. Kary są za nieterminowe złożenie wewnętrznych protokołów do zatwierdzenia (czas 1 doba), nieodpisanie na pilne pismo w ciagu 3 dni, zwykłe pismo w ciągu 10 dni. To wszystko skutkuje stresem niewspółmiernym do korzysci z pracy. - rotacja pracowników na stanowisku koordynatora jest gigantyczna, ludzie wręcz masowo się zwalniają, praca jest nisko wynagradzana, a przy zatrudnianiu ludzie nie otrzymują nawet pensji ustalonej podczas rozmowy kwalifikacyjnej, - Wydział Budownictwa jest komórką w najgorszej sytuacji, gdyż postęp prac na inwestycjach głównie zależy od operatywności firmy budowlanej - ale za opieszałość postępu prac karani są pracownicy. Premie są odpowiednio ścinane dla całego wydziału do poziomu ok. 40 % , a dodatkowo oczywiście są jeszcze kary dla poszczególnych pracowników, którzy z czymkolwiek się opóźnią, - pracownicy RZI Gdynia są nękani i szczuci na siebie nawzajem międzywydziałowo, nakłaniani są i zachęcani do składania na siebie nawzajem meldunków czyli donosów, stwarza to sytuacje mało komfortowe jeśli chodzi o relacje międzyludzkie. Dodatkowo komórka kontroli wewnętrznej to istny prześladowca - komórka ta nie ma pomagać działać praworządnie - tylko jakby funkcją jej jest usidlenie jak najwięcej ofiar za jakiekolwiek przewinienie. Pracować należy zgodnie z wytycznymi, które informują co ma być zrobione - ale nie informują jak. - ludzie, którzy pracują już kilka - kilkanaście lat w RZI twierdzą jednogłośnie, że nigdy nie było az tak zle jak w tej chwili. Może najwyzszy czas, żeby skonczyło się mobbingowanie ludzi i zamiatanie syfu pod dywan i ktos powinien poczyścic kadrę zarządzającą?

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ano
 Opinia

W piątek szef RZI - największy specjalista od zastraszania, grożenia i poniżania pracowników zorganizował szybko szkolenie o mobbingu. Czysta farsa. Ale za to przełożonym w Bydgoszczy będzie mógł się pochwalić jak sprawnie działa.

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ktoś
 Opinia
@Ano 01.12.2018 17:12

W dodatku na szkoleniu głośne żarty kierownika z WB, że pracownik jeżeli padł to już nie mógł więcej. Skandal !

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rymka
 Opinia

Jakby na opinii potwierdzenie kolejny Koordynator w zeszłym tygodniu złożył wypowiedzenie.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziki
 Opinia

Zgadzam się z opiniami przedmówców, trzeba również zaznaczyć fakt iż pracownik cywilny traktowany jest jak przysłowiowy biały murzyn. Pracujący tu byli żołnierze zawodowi to "anioły"Szefa i nie ważne, że często nie nadają się na dane stanowisko. Pracownik cywilny, który naprawdę pracuje, angażuje się w 100% , traktowany jest bardzo źle. Czas najwyższy żeby szefostwo IWsp SZ z Bydgoszczy coś z tym zrobiło, chyba, że wyznają nie pisaną zasadę promowania byłych żołnierzy i dawania ciepłych posadek na emeryturze (wiemy o tym, że nie w każdym przypadku są niskie).

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mxv
 Opinia

Zgadzam się z opiniami i nie polecam pracy w RZI w Gdyni. Totalna patologia. Rotacja pracowników w tym inżynierów specjalistów z dostępem do informacji niejawnych większa niż jak w jakimiś hipermarkecie. Mobbing grożenie i karanie pracowników. Chore przepisy wewnętrzne, biurokracja, i formularze podkładki wprowadzone przez Szefa RZI. Komisje rozpatrujące wszystko i blokujące zadania. Przetargi i budżety co roku zawalone, ale za to Szef RZI czysty jak łza i bardziej święty od papieża.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Błyskawica
 Opinia

Jako osoba która pracowała w RZI w Gdyni mogę powiedzieć, że panuje tam oficjalna udokumentowana dyskryminacja w miejscu pracy osób zatrudnianych na stanowisku Specjalistów – Koordynatorów w Wydziale Budownictwa pod względem: - Wynagrodzenia - dużo niższego od Inspektorów, - Obciążenia pracą - dużo wyższego niż u wszystkich innych pracowników, - Rozliczania z wykonania zadań i terminów wyznaczanych - głównie rozliczani są koordynatorzy t to za każde pismo, - Karania i stawiania przed komisjami za przekroczenia i niedotrzymania terminów – przed komisjami stawia się, karze i potrąca premie głównie koordynatorom, - Okresów zatrudniania – w nieskończoność są przedłużane się Koordynatorom umowy na krótki czas określony (kilka miesięcy) i choć niema żadnych powodów przeważnie po okresie próbnym nie zawiera się z Koordynatorami umów na czas nieokreślony.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
X
 Opinia

Omijacie RZI Gdynia szerokim łukiem. Im dłużej się pracuje tym gorzej jest się taktowanym. Pracy nie polecam nawet jako tymczasowej. Szkoda nerwów.

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inspektor
 Opinia
@X 02.11.2018 09:56

Tak to prawda

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracuś
 Opinia

Nowi pracownicy, czy "starzy" to masy pracujące mają pracować i nie oczekiwać nawet szacunku. Są środkiem do osiągnięcia celu kilku panów. Jak w tej reklamie o premiach. A przełożeni w Bydgoszczy i w Warszawie nie widzą tego? Ile kosztowały badania lekarskie dla pracowników którzy przewinęli się przez ostatni rok przez Wydział Budownictwa? A może te pieniądze można było przeznaczyć na nagrodzenie ludzi za ich pracę? Całkowity brak szacunku dla ludzi bez względu na ich zaangażowanie, staż, wiedzę, czy doświadczenie. A wynagrodzenie nie adekwatne do wymagań - wynagrodzenie dla ludzi z wyższym wykształceniem, jak dla przysłowiowego pracownika fizycznego w "biedronce".

Pomocna?
Tak44Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziki
 Opinia

Zgadzam sie z tymi opiniami Ale trzeba tez powiedziec co sie dzieje w Wydzale Gospodarki Sprzentem Infrastruktury .Stosowanie mobingu wobec pracownikow.Baza rzadza panie referetki z racji tego ze sa chyba mlode. Ogolnie totalny (usunięte przez administratora) ,asz dziwne ze szefostwo RZI nic z tym nie robi

Pomocna?
Tak34Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fantastic
 Opinia

Również nie polecam pracy w RZI w Gdyni. Jest to bardzo źle zarządzany oddział. Niekompetencja i brak umiejętności managerskich przez kadrę kierownicą powoduje powszechne zamieszanie co znacznie utrudnia pracę. Ludzie są faktycznie poniżani i nikt z szefów nie słucha tego co mają do powiedzenia. Odpowiedzialność ogromna i rozliczanie za przewinienia poprzedników. O tym że nie warto tam się zatrudniać świadczy najlepiej duża rotacja pracowników, szybko odchodzą.

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mrówka
 Opinia

Praca w RZI Gdynia to totalna ściema. Ogłaszają ofertę pracy na stanowisko Specjalisty w Wydziale Budownictwa , a w praktyce wszędzie występujesz jako za wszystko odpowiedzialny, wszystko robiący żałośnie opłacany „Koordynator”, który ma odpowiadać i tłumaczyć się z realizacji zadań o wartości kilkudziesięciu milinów złotych. Po prostu żenada !!! W dodatku potrącają premie najbardziej zapracowanej grypie pracowników !!!

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mika
 Opinia

Zgadzam się z opinią powyżej. Do tego jeszcze dodam, że kantują na stawkach. Płace marne. Niby po 3 miesiącach okresu próbnego ma być podwyżka, a wcale nie ma i żadnych środków nie planują na to.

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Superman
 Opinia

Zdecydowanie nie polecam pracy w RZI w Gdyni. A zwłaszcza na stanowisku specjalistów -koordynatorów w Wydziale Budownictwa. Powszechny mobbing, poniżanie pracownika, obciążanie ilością pracy nie do wykonania, blokowanie wewnętrznymi przepisami, a potem stawiane przed komisjami dyscyplinarnymi i karanie za niedotrzymanie terminów.

Pomocna?
Tak71Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Rejonowy Zarzad Infrastruktury - Gdynia

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rejonowy Zarzad Infrastruktury

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.