Byłam dzisiaj w Dino na zakupach około godziny 14;30 przy kasie był Pan a w sklepie było bardzo dużo ludzi i była spora kolejka , kiedy grzecznie zwróciłam Panu uwagę że mogli by otworzyć drugą kasę Pan wydarł się na mnie że nie ma ludzi , jest ich tylko troje i czy on ma zamknąć mięso żeby obsługiwać drugą kasę , tylko ja pytam co z tą trzecią Panią bo nie było jej na sklepie , pewnie piła kawkę na zapleczu a na sklepie jak zwykle bałagan i sajgon , może trzeba zamknąć ten sklep i tych ludzi pozwalniać bo takiego niezadowolenia z pracy to dawno nie widziałam , motywacja ZEROWA może Ci ludzie tam pracują za darmo albo za karę
@
31.08.2024 09:50
Witam! Byłam w dniu dzisiejszym czyli 31.08.2024.okolo godziny 9 świadkiem bardzo nieprzyjemnej sytacji.. Młoda osoba, bardzo niegrzecznie wręcz perfidnie w obecności klientów, zwróciła uwagę Pani w kasie, która pracowała i kasowała towary klientów.. Byłam zażenowania jak taka młoda osoba, w taki sposób może się zwracać do znacznie starszej koleżanki.. BARDZO proszę osoby zarządzające w Dino przy ul. Techników w Chełmie Śląskim, zwróciły uwagę tej zarozumiałej i bezczelnej osobie, która jak widać ma więcej pychy niż rozumu i szacunku dla starszej koleżanki.. Jest to sytuacja, która się powtórzyła nie raz..
@
26.09.2024 20:43
Chciałam się dołączyć do opinii , którą wyraziła pani o Dino w Chełmie Śląskim.
Też nieraz byłam świadkiem bezczelnego i niegrzecznego zachowania tej młodej dziewczyny względem swojej starszej koleżanki. Widać ,że dziewczynia nie chce być w pracy, jest tam z musu i wybija się na wszystkich.
Niestety nie jest to tylko zachowanie względem koleżanek ,tak samo bezczelnie lub arogancko odnosi się do klientów, nawet dzień dobry nie potrafi powiedzieć. Potrzebna tam jest zmiana zarówno w kierownictwie jak i personelu bo ewidentnie kierowniczka nie daje sobie rady a ta młoda osoba chyba, chociaż nie jestem pewna ale tak się zachowuje jest jej zastępczynią to jak tam może być dobrze. Wieczny bałagan , towar porozrzucany, ceny się nie zgadzają, produkty przeterminowane na półkach. Za poprzedniej kierowniczki tak nie było. Jak o coś zapytasz nikt nic nie wie albo odpowie z łaską i spojrzeniem ,że jej przeszkadzam.
Coraz częściej odechciewa się chodzić na zakupy do Dino w Chełmie Śląskim.
Klient
08.01.2025 20:27
Z tego co widać to Pani Kierownik dlugo jest na swoim stanowisku a napewno ok3 lata odkąd robie tu zakupy więc nie wiem jak było "kiedys" ale nie ma się co dziwić ze brakuje cen czy 1 otwarta kasą gdzie ciągle brakuje personelu
Fakt że nie każdy musi mieć dobry dzień ale uważam że personel jest bardzo uprzejmy i pomocny
Klientka
31.12.2024 08:12
31.12.2024 godz 8:00
Nie można narzekać powiedzmy szczerze jarzyn i owoców po brzegi i na pewno w niższych cenach niż gdzie indziej , pieczywo świeżutkie , lada z wędlinami i mięsem wypełniona
ciasnota .. no cóż coś za coś , jest jednak100 razy lepiej niż w ,,biedrze,, Robi się tu szybko zakupy i dlatego rotacja klientów duża , wystarczy spojrzeć na ruch samochodów na parkingu.
Co do towarów przeterminowanych to nie jest już dobrze , może z braku czasu, ja już się przyzwyczaiłam i SPRAWDZAM datę . Życzę Do siego Roku 2025
Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami? Jak obecnie wygląda zatrudnienie w firmie Dino w mieście Chełm Śląski? Wiecie co się dzieje? Czekamy na nowe wpisy od pracujących na temat Dino. Dajcie znać jak sytuacja wygląda obecnie.
Zostaw merytoryczną opinię o Dino
Nie przegap nowości o Dino!