Pracowałam w CA ponad rok w Świnoujściu nie polecam tej pracy
Minusy
- ciągle tworzenie nad etatu co powoduje, że pracownicy boją się ze zostaną zwolnieni
- dają umowę na czas okreslony, później zwalniają i znowu biorą osobę na czas okreslony to jest wyzysk bo nigdy nie zaproponują umowy na czas nieokreslony
- dyrektorka jest impulsywnym cholerykiem stosuje mobing na co mam dowody w postaci sms od niej otrzymywanych ...nie stroni od wyzwisk
- atmosfera w pracy zła, nikt ci w niczym nie pomoże, nie podpowie gdy czegoś nie wiesz, musisz dzwonić na infolinię z byle problemem, wysmiewania współ pracowników, że muszą coś dopomóc w pracy lub coś podpowiedzieć
- 0 szkoleń zatrudniają osoby które gdzieś odbyły jakiś staż ponieważ nie chcą uczyć, chcą tylko wyciągnąć z ciebie jak najwięcej
- dziwna atmosfera w pracy najlepiej się nie odzywać, a jeżeli się odezwiesz wszystko jest wykorzystywane przeciwko Tobie
- (usunięte przez administratora) każda osoba która tam pracuje to gumowe ucho byle jaki problem rozdmuchują i lecą meldować kierownictwu
- plotkarstwo
- w tej pracy nie liczy się to czy dobrze pracujesz tylko to czy umiesz się podlizac
- osoby które tam pracują maja bardzo mała wiedzę z ekonomii i ogólnie bankowa nie ma się co dziwić wystarczy zapytać się jakie mają wykształcenie...
- nigdy nie dostalam dodatku lub premii świątecznej
- zarobki bardzo niskie podobne zarabia się w sklepie jako sprzedawca
- w tym oddziale nie ma możliwości awansu ponieważ są dostępne tylko podstawowe stanowiska kasjerskie, resztę lepszych stanowisk zajmują plecaki
- nie ma mowy o podwyżce wiadome, że przy umowie na czas okreslony ona się nie należy
- małe korpo bez perspektyw na rozwój praca dla osoby mało ambitnej i nie zaradnej życiowo. Pracowałam tam tylko na chwilę żeby poczekać na lepsze stanowisko. Nie polecam chyba że chcesz płakać codziennie i być obrazanym przez p. Dyrektor jakim nikim jesteś ( No bo ma takie podejście uważa, że osoby które z nią pracują są nikim). Nie życzę im dobrze ????