3.1/5

3. Opinie o pracodawcach Mielec
  5. Opinie o DGM MACIEJ MAŁEK

Opinie o DGM MACIEJ MAŁEK Mielec

WebsiteIconDGM Direct.Group.Marketing

Nie przegap nowości o DGM MACIEJ MAŁEK!

Arcziiiss

05.04.2023 12:55

Polecam tą prace dla studentów czy dla osob zaczynający dopiero pracować, co prawda ciężko sie przełamać na początku ale jak sie wkręcisz to jest przyjemnie, fajni ludzi pracują wiec jest okej

26.01.2023 07:42

Jestem pracownikiem DGM i szczerze wszystkie komentarze nad wyrost moim zdaniem i trochę nawet nie w porządku. Pracuje już jakiś czas i nie płaciłem żadnej kary ani nie mam jakichś złych momentów z szefostwem. Kasę można zarobić całkiem spoko trzeba dać z siebie więcej niż minimum ale zakładam że każdy chce pracować za siedzenie na (usunięte przez administratora) nie dostaniesz kasy nigdzie. Można też awansować w bardzo szybkim czasie trzeba tylko się wykazać jak nasza koleżanka:) na prawdę nie widzę nic złego w tej firmie a komentarze na prawdę nie zasadne. Pozdrawiam.
    Mariuszzzz

26.02.2019 18:55

Byłem, pracowałem i polecam. Praca ogólnie spoko , atmosfera naprawdę fajna podobały mi się bardzo spotkania integracyjne. Kasę dało zarobić się całkiem fajną. Nie ma rzeczy której mógłbym się przyczepić

07.04.2026 16:07

Jaka miła atmosfera? Jakie zarobki? Może dla ludzi, którzy potrafią wciskać kit starszym paniom lub ludziom słabszym psychicznie...Ja po dwóch tygodniach,za które nie dostałam ani grosza, a jeszcze przez te dwa tygodnie żyłam w strachu, że będę musiała płacić karę i traciłam na paliwie (i na czasie, i zdrowiu), żeby tylko nie wypłacać im tych tysięcy za udostępnienie sprzętu i "szkolenia", zostałam zwolniona, ponieważ byłam za mało chamska wobec rozmówców. Na stanowisku kierownika młody, pyskaty chłopaczek, który za "złoty środek" uważa "krzyczenie na klienta". Myślałam, że idę do firmy, w której będę doradzać, a wpakowałam się - dosłownie - w bagno. Unikać, unikać i jeszcze raz unikać, chyba, że jesteście wyszczekanymi cwaniaczkami, którzy za nic mają jakieś normy moralne.

xxx

16.03.2026 23:03

Opóźnienia z wypłatami, które i tak było obniżane przez absurdalne kary

Janusz

17.06.2025 14:20

Najlepsza firma w jakiej pracowałem

Kris

04.06.2025 18:56

poniedziałek byłem na dwudniowym szkolenie w siedzibie NC plus z rozmowy wynikło że pracowałem w DGM Macieja Małka zarówno sam właściciel jak i mój były manadzer Damian Olszański są znani i cenieni w NC Plus świetna firma świetny i znany pracodawca w dużych korporacjach ceniony pracodawca i jego menedżerowie czego nauczysz się w DGM procentuje na przyszłość a wiele zależy od menedżera a Maciej Małek jak Damian Olszański są cenieni w biznesie również jak chwaliłem swojego menedżera Daniana Olszańskiego jak i samego właściciela polecam firmę DGM jak podstawę w rozwoju szansę w biznesie według mnie najlepszy pracodawca nikt tak nie szkoli jak DGM i ma najlepszych menedżerów. Tak samo menadżerka Zuzanna była świetnym manadzerem w Dębicy i asystentem menadżera w Tarnowie. Wiec firma ma świetnych manadzeròw. Szkoda że już tam nie pracuje najlepsza atmosfera wśród wszystkich form świetni ludzie znajomi itd...

14.07.2022 13:38

Julia

09.02.2023 11:40

Witam możesz podać mi swoje namiary?
    @firma

05.02.2025 23:27

Czy jest możliwy kontakt?
    Xxx

27.09.2023 10:57

Czy ktos ma opinie na temat DGM w Dębicy?
    king

11.10.2023 17:25

Pracuję w Dębicy od 3 miesięcy, atmosfera bardzo fajna, biuro ładne
    Xyz

22.07.2024 17:16

Jak wyglada praca w firmie czy to jest telemarketing ?
    Obrzydzony

26.06.2024 10:45

Najgorszy możliwy pracodawca, (usunięte przez administratora) szukają naiwnych osób na szkolenie które nie jest szkoleniem tylko dzwonieniem samym w sobie (od pierwszego momentu faktycznie pracujesz i jeżeli ma się porównanie no to praca sama w sobie jest byciem spamem telefonicznym i nie wiem na ile to legalne. Jak już się zorientujesz że nie pracujesz dla legalnego normalnego pracodawcy a dla niemoralnych oszustow, oni sobą niby życzą żebyś im oddawał/a jakieś tysiące ???? na szczęście ich dokumenty nie mają za bardzo mocy prawnej, gorzej jak tam zostaniesz, pewnie ci po prostu nie wypłacą tej wypłaty. Atmosfera ciężka bo wszyscy się boją że nie dostaną kasy za wykonywaną pracą Ogólnie masakra najgorsza możliwa praca, jedynie co ze można sobie popatrzeć na kierownika Kamila, chociaż postoi ci w tym szemranym miejscu
    mariusz

20.06.2024 16:31

płacą za 7 godzin zamiast 8, bo mówią, że jedna godzina jest każdego dnia zawsze szkoleniowa XD omijać

09.02.2024 10:44

Była

05.06.2024 10:05

I jak dostaliście jakąś karę, ja zrezygnowałam w trakcie szkolenia i zastanawiam się jak to jest?
    Hh

05.06.2024 17:18

Spokojnie ja już 2 lata i nic nie dostałam

19.04.2024 12:54

Omijać szerokim łukiem. Na szkoleniu mówią jedno a drugie się dzieje. Mówią że można brać zaliczki tygodniowe to jest nie prawda bo im później aplikacja nie działa i nie ma zaliczek. Mówią że jeśli 21 wypadnie w weekend to wypłata w piątek na koncie będzie też jest to kłamstwo.

28.05.2024 13:59

Witam! Faktycznie mieliśmy problem z aplikacją do zaliczek, przez te problemy postanowiliśmy zrezygnować z firmy, która dostarczała dla Nas tą aplikację. Przepraszamy za problem! Jeśli chodzi o wypłatę - jeśli dzień wypłaty wypada w weekend lub dzień ustawowo wolny od pracy to wypłata na koncie pojawi się w następny dzień roboczy, informujemy o tym już na szkoleniu adaptacyjnym! Pozdrawiamy, dział HR.

28.10.2023 10:52

Czy DGM MACIEJ MAŁEK oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    Bronia.

03.01.2024 09:17

Powiem tak.Wymaganie od pracownika przy podpisaniu umowy MELDUNKU!!! Jest niezgodne z prawem.I tyle w temacie.
    @smutna

12.11.2023 20:34

Mam pytanie czy jak przejdę szkolenie i nie będę chciała popisywać umowy przez np problemy rodzinne itp to będę płacić karę.
    Monika

06.12.2023 00:43

A kto ma wiedzieć czy zdecydujesz się zapłacić czy jednak nie? To już zależy wyłącznie od ciebie, nikt ci zapłacić nie zabroni, na pewno przyjmą twoje pieniądze z otwartymi rękami.
    ja

21.02.2023 17:01

Nie dajcie się zwieść miłą atmosferą, bo warunki umowy są tak niekorzystne, że jeśli ktoś ma pecha, to zamiast zarobić, będzie musiał jeszcze dopłacać za to, że tam pracował. Ustne tłumaczenia, że takie zapisy są tylko dla formalności, też nie mają pokrycia w rzeczywistości.
    Dagmara

28.05.2023 12:46

Dzień dobry chciałam zapytać czy te 900 zł to na serio trzeba płacić jeśli nie weźmie się udziału w szkoleniu czy to tylko takie gadanie? Dziękuję.
    Mateusz

11.06.2023 13:37

Myślę że to tylko tak straszą. W dodatku umowa z tym szkoleniem jest z karygodnymi błędami. Ogólnie nie polecam.
    Krzysiek

18.06.2023 02:11

Właśnie chciałbym zapytać czy od kogoś tę karę wyegzekwowali? Do mnie tylko koleś zadzwonił że mam zapłacić i na razie cisza. Zrezygnowałem z pracy po miesiącu z uwagi na lepszą ofertę.

01.04.2023 10:39

Czy w DGM MACIEJ MAŁEK pracuje się na open space?

05.04.2023 13:00

Tak! Jak w każdym callcenter, pracownicy wspólnie dzwonią w Open Space :) Pozdrawiamy!
    były pracownik

06.04.2023 10:19

to ciasne mieszkania i siedzisz ramie w ramie . wielka ściema . ale fajne dziecwczyny

07.03.2023 22:25

Xyz.97

05.04.2023 19:11

Nie zgodzę się z tobą. Pracowałem tam pół roku i to co piszesz to jedno wielkie kłamstwo.
    PRACOWNIK JA :)

05.04.2023 20:58

Pracowałeś 6 mcy czyli okolo 150 dni ------ fantastycznie :) i co uciekłeś ? nie jest fajnie ?
    Gość

22.02.2023 13:53

Czy ktoś z osób pracujących w ubiegłym roku dostał już Pit z tej firmy ?
    Hanna

04.02.2022 17:36

Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, że pracownik musi płacić karę za zwolnienie się z firmy. Faktycznie tak jak mówicie warto czytać umowy. Ciekawa jestem dalszej historii tego pozwu. Ile osób już się "zjednoczyło"? Jest jakiś progres?
    Dorota

04.11.2022 19:41

Jak nie zaplacekare to nie pozwą mnie do sądu
    ojjj

09.02.2023 11:17

Prawda jest taka że nie ma żadnego pozwu, nigdy nie było i nie będzie. Ludzie tylko w chwilach "słabości" wypisują takie głupoty w internecie aby się wyżyć..... Coś w im w życiu nie poszło, myśleli że będą (usunięte przez administratora) w krzesło i dostawać za to pieniądze. Pokażcie mi pracę w której dostajesz pieniądze za nic nie robienie. Hejt jest w dzisiejszych czasach modny i najprościej jest wylać pomyje w internecie zamiast spróbować się dogadać XD
    Anna M.

16.07.2022 12:05

Widzę, że z dnia na dzień jest coraz więcej osób osz... przez tą wspaniałą firmę. Uważajcie bo właśnie z was- rekrutacyjnych mają pieniądze. NIC IM NIE PŁACIĆ! Absolutnie nic nie polecam podpisywać. Coraz więcej ludzi się jednoczy. Są na nich paragrafy więc jeśli chcecie również podam kontakt. Zwykły scam.
    Dorota

04.11.2022 22:12

Bardzo proszę o kontakt na maila [email protected] miałam dzisiaj rozmowe rekrutacyjna
    Ania

13.12.2022 14:04

Dzień Dobry , Właśnie zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjna - widzę po komentarzach że lepiej się tam nie wybierać?
    Anonim12

26.10.2022 12:45

Generalnie, z całego serca odradzam podjęcia pracy w firmie pana M ( Z M (usunięte przez administratora). Atmosfera w firmie jest bardzo napięta, możecie jak najbardziej spodziewać się (usunięte przez administratora)ze strony kierowników ( przekleństwa, wyzywanie, straszenie, mieszanie z błotem). Kierownictwo nie posiada żadnych kompetencji, starali się jak najbardziej kombinować i okłamywać swoich pracowników działając jedynie na swoją korzyść. Ustne dogadywanie się nie ma sensu w tej firmie, wszystko załatwiajcie sobie pisemnie z nimi, inaczej rozegrają to przeciwko wam. Jeśli macie szanse i nie podpisaliście żadnej umowy jeszcze z tą firmą, nie róbcie tego póki możecie, wszystkie negatywne komentarze na tej platformie odnoszące się do tej firmy są prawdziwe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DGM MACIEJ MAŁEK?

Kontakt - DGM MACIEJ MAŁEK

Mielec

DGM Direct.Group.Marketing
    Koteko34

11.10.2022 18:10

Nie polecam, osoba dzwoniąca z firmy dgm w sprawie umówienia się na rozmowę o pracę jest bardzo nachalna, arogancka . NIE POLECAM !!!!
    Hossax

06.09.2022 15:00

Absolutnie nie polecam. Jeżeli nie spodoba Ci się praca na bezpłatnym szkoleniu to i tak musisz umowę przedłużyć, bo naliczą Ci karę 500zł. Miałam mieć umowę do 31.08.22r., a na umówię była do 31.09., zapewniano mnie, że to tylko błąd i będzie wszystko jak się umawialiśmy. Jednak gdy przyszedł 31.08 powiedzieli mi ze umowę mam do 31.09 i nalicza Mi kare jeżeli nie dotrzymam umowy. Niestety nie dopilnowalam sobie i zostałam z ręka w nocniku. Dodatkowo naliczają 200zł za użyczenie sprzętu gdzie tego w umówie nie było. W pracy cały czas jest nacisk na wyniki i porównywanie z innymi.
    szybkiBil

05.09.2022 13:54

nie polecam zostalem (usunięte przez administratora) na szkolenie za ktore mam zaplacic 500 zl lub podjac sie pracy na umowe zlecenie na dwa miesiace (usunięte przez administratora)
    x

03.08.2022 12:45

Początkowo wydawało się wszystko okay, miła atmosfera itd. Jednakże ponpodpisaniu UZ, menager zaczął wręcz psychicznie się znęcać nade mną, tygodniówki (powinno być 50% z tego, co zarobiłam przez dany tydzień) były niepełne nie tylko u mnie. Zaczęto mi grozić, że za każdy popełniony błąd będzie mi naliczana kara. Za zwolnienie się bez okresu wypowiedzenia powinni mi naliczyć również karę. Okazało się, że wtedy mam jeszcze płacić karę za 'nie (usunięte przez administratora) szkolenia'. Nie polecam zatrudniać się tam, podpisywać żadnych umów.
    Wyjeb

10.08.2022 20:29

Wyjeba miej, a będzie dane ta firma scam za zwolnienie się z własnej winy kara za zwolnienie z ich winy kara za ukończony kurs, ale bez kontynuacji „współpracy” kara byłem u Pani prawnik wszystko wyjaśniła nic nie płaciłem możecie zebrać ludzi więcej, jakby coś na tych komuchów złodziei proces im zrobić grupowy nie polecam tego ś #c #i e #r #w a# oni usuwają opinie UWAGA!

14.08.2022 07:25

Może daj kontakt chętnie zglosze ich gdzies.

12.08.2022 17:21

Straszni oszuści, najpierw czarują, a jak już mają cie na umowie i po szkoleniu, to wszystko się zmienia. Straszą karami za wszystko. Na sam koniec nie chcą nawet podpisać ci wypowiedzenia i chcą pieniędzy za sprzęt (komputerowy), który sami ci użyczyli. Nie wyplacaja wynagrodzenia. Po konsultacji z prawnikiem moja sprawę zgłosiłem kilka dni temu na policję oraz do urządzów. Czekam na rozwiązanie sprawy...
    Osoba

20.06.2022 07:33

Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca na ten moment?
    Oliwka

20.06.2022 14:53

A co konkretnie chcesz widzieć?

14.07.2022 13:33

Kara jest za to jak przerwiesz szkolenie. Ale jak je zrobisz i nie podpiszesz umowy- również jest karą. To nie tyle. Gdy podejmkesz się pracy to za zwolnienie również płacisz.. a gdybys poszedł do pracy o podobnym charakterze płacisz im 5k.. nie polecam
    xyz

11.07.2022 20:10

Co zrobić żeby nie płacić 500 złotych, czy nie jest już za późno?
    How

12.07.2022 19:42

Zapraszam priv na email: [email protected]

13.07.2022 21:23

Wiesz coś może o tym, że płacimy za szkolenie 500zl?
    ABC

13.07.2022 11:19

Podpisałem umowę lecz nie otrzymałem informacji o rozpoczęciu szkolenia. Nie mam żadnego kontaktu do firmy co robić?
    osoba..

11.07.2022 19:41

Jak wygląda teraz sytuacja i za co jest kara?
    Kotlet lisowski

19.09.2021 23:59

Opinia skrajnie negatywna, jak ktoś chce poznać szczegóły to zapraszam [email protected]
    chleb

10.06.2021 18:05

Wszystkie osoby, ktore maja zle doswiadczenia z ta firma prosze sie zglosic pod moim komentarzem. Jestem w trakcie skladania pozwu, jak bedzie nas wiecej - wiecej zdzialamy.
    Qwerty

11.07.2021 10:37

Proszę o kontakt [email protected]
    Drman

27.10.2020 07:09

Byłem pracowałem, trzeba robić wyniki, atmosfery złej nie ma a ta kara za zwolnienie 500 zl czy tam ile,. To byście poczytali Polskie prawo i wiecie że czegoś takiego nie można zrobić. W Polskim prawie pierwsze co to wypłata dla pracownika musi być wypłacona, to co oni gadają to pieprzenie a słyszalem że nie którzy ludzie im płacili szkoda... w dobie Internetu, nie powinniśmy się bać takich rzeczy można wszystko sprawdzić w "wujku Google"????????
    Nie polecam

05.06.2020 09:52

Lepiej czytajcie co podpisujecie w tej firmie. Dostaniecie szkolenie, za które będziecie musieli zapłacić 500 zł.
    Mateusz32

29.04.2019 11:34

Infolinia NC+, fajna sprawa , atmosfera spoko - co więcej mówić nie spróbujesz to się nie dowiesz ...

16.04.2019 18:59

Dzięki nowo udostępnionej aplikacji do elastycznego grafiku z łatwością pogodzisz pracę z wychowaniem dzieci, uczelnią lub inną pracą. To Ty sam ustawiasz swoją dostępność :)

Możliwość współpracy w formie elastycznego grafiku odbywa się w godzinach otwarcia oddziału, przy dostępności minimum 25 godzin tygodniowo.
    News image
    Beata

17.04.2019 13:43

Jestem matką z dzieckiem i mogłabym pracować do godziny 15 od poniedziałku do czwartku. Proszę o jakiś kontakt do Państwa chciałabym dowiedzieć się więcej szczegółów. pozdrawiam Beata
    jaa

08.04.2019 17:03

pracuje na nc+, prosta praca
    Michał489

26.03.2019 10:41

Czy firma poszukuje nadal pracowników ? Jak z godzinami pracy ktoś wie ?
    Katrina233

21.02.2019 12:22

Witam. Pracowałam w Mielcu. Ogólnie atmosfera bardzo fajna wszyscy ciepło mnie przyjęli i byli bardzo pomocni. Realizowałam swoje cele jednak musiałam zrezygnować z przyczyn zdrowotnych . Polecam pracę dla osób których nie satysfakcjonuje najniższa krajowa :)
    Dełterominium

08.02.2019 11:08

Dzień dobry. Byłem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną w środę, coś mi wypadło i nie mogłem przyjść. Mogę prosić o numer do tej Pani co wcześniej do mnie dzwoniła? Chce umówić się jeszcze raz.
    DGM dział HR

21.02.2019 12:05

Witam , proszę przesłać swoją aplikację na adres : [email protected]. Pozdrawiam dział HR
    Meg

04.02.2019 11:39

Nie polecam. Czytajcie co podpisujecie!
    Nieee

06.02.2019 15:13

Potwierdzam, nie polecam (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o DGM MACIEJ MAŁEK