EdWork.pl
3 17 25 5 1

Opinie o EdWork.pl

Filtruj opinie po kryteriach:

????><
 Opinia

Witam w poniedzialek mam jechac do Niemiec do pracy przy pakowaniu wedlin z tego co tu przeczytalem to chyba nie mieszkac w ruinie bez mebli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mxx
 Opinia
@????>< 07.11.2018 15:51

Witam chcę jechać tam z kolegą do pracy na produkcji przy pakowaniu mięsa,czy był już ktoś tam z tu obecnych?. Jak jest z zakwaterowaniem wypłatami i wogóle opłaca się tam jechać czy tylko pojechać i stracić pieniążki? Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona ona
 Opinia
@Mxx 07.11.2018 18:37

Hej i jak pojechaliscie? Jestem ciekawa ponieważ również sie wybieramy.

Pomocna?
TakNie
zadowolony
 Opinia

Szczerze polecam! Pracownicy agencji bardzo dokładnie poinformowali mnie o warunkach pracy i wszystko było tak jak mówili. POLECAM!

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@zadowolony 09.10.2018 11:11

Czy mógłbyś opisać dokładniej jak wyglądała Twoja współpraca z EdWork.pl? Na jakim stanowisku pracowałeś? Jakie były Twoje obowiązki? Myślę, że taki dokładniejszy opis może być pomocny dla innych osób, które planują współpracę z EdWork.pl.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Iza 25.10.2018 19:41

Jeśli szukasz pracy, lub masz problemy finansowe i chcesz się sie odbić polecam Ci tą pracę. Jedziesz zarabiać pieniądze nie jedziesz na wczasy. Jeśli określisz swój cel i będziesz go realizować wszystko będzie dobrze. Ktoś przyjeżdża na hotel pracowniczy. Dostaje pokój w którym jest łóżko. Pościel, kołdrę itp. musisz zabrać ze sobą jest to normalne. Jeśli chodzi o meble nie potrzebujesz ich tak naprawdę na start.Jeśli potrzebujesz mebli bardzo możesz na ebaykleianzeigen znaleźć wiele fajnych mebli za darmo. Co do pracy: praca na produkcji przy bandzie, tęmpo normalne. Wiadomo na początku musisz włożyć trochę wysiłku by się wszystkiego nauczyć. Najgorsze 2 tygodnie. Potem wszystko idzie z górki :). Jeśli masz pytania pracują tam ludzie mówiący po polsku, którzy udzielą wszystkich informacji.

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia

Zakwaterowanie katastrofa. Normalnie żart. Miałam pracować na produkcji wędlin gdy przyjechałam na zakwaterowanie zrezygnowałam. W pokoju nie było łóżka. Stan oplakany pomieszczenia i wszędzie śmieci. Nie było żadnych mebli

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Kasia 05.11.2018 19:32

Czy rozmawiałaś o tym problemie z pracodawcą? Jakie były Wasze początkowe ustalenia jeśli chodzi o zakwaterowanie? Interesuje mnie to, jak dalej potoczyły się Twoje losy. Wyjechałaś, czy udało się dojść do porozumienia z pracodawcą i dostałaś inne zakwaterowanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Iza 09.11.2018 14:22

Tak rozmawiałam. Powiedzieli mi że taka sytuacja miała miejsce pierwszy raz Ale od ludzi z zakwaterowania wiem że nie był to pierwszy raz .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Iza 09.11.2018 14:22

Przeprosili mnie i na drugi dzień miał przyjechać po mnie kierowca . Żeby podpisać umowę w biurze A potem zawieść mnie na najlepsze zakwaterowanie . Kierowca miał być o 9;30 , więc stałam pod blokiem i czekałam na niego . Po 10 dostałam smsa że się spóźni kierowca , A przecież spóźniony był już 30 min . Stwierdziłam ze nie chcę mieć już nic wspólnego z tą firmą. To są (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Kasia 13.11.2018 13:47

Gdy rozmawiałam z Panią z biura o zakwaterowaniu mówiła że jest w pełni wyposażone . Miałam za pokój płacić 300 €

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbigniew
 Opinia
@Kasia 13.11.2018 13:47

Jeżeli powodem rezygnacji z pracy jest opóźnienie w czasie przyjazdu kierowcy to gratuluję i życzę powodzenia w pracy... Rozumiem, że na codzień jest jest Pani prezesem w dużej koropracji i nie mogła Pani poczekać na kierowcę, który był wysłany specjalnie dla Pani, a wyjazd do pracy w Niemczech to był po prostu taki kaprys?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kasia 05.11.2018 19:32

Pracowałam w tej firmie i nie rozumiem dlaczego pani nie poprosiła o inny pokój ? Nie słyszałam nigdy o takiej sytuacji. Kto jedzie tyle km i wraca bez podjęcia pracy? Nielogiczne i wygląda na opinię konkurencji. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia

Część dalsza opinii Po podejściu do kobiety niemry która była za mnie odpowiedzialna kazali mi czekać na informację czekałem ponad 25 min w biurze w końcu nie wytrzymałem podszedłem z zapytaniem czy macie dla mnie pracę odp wciąż szukam no szok jakby mnie ktoś obuchem trzasnął w głowę okazało się że firma ściągnęła mnie do pracy nie mając oferty oprócz tej którą dostałem i tu się łączy mój opis iż działają na szkodę ludzi ściąganych dla nich nie ma znaczenia że człowiek jedzie 1000 km źle jeśli przyjeżdża własnym autem złe dla nich bo może od razu wrócić do PL jak ich rozszyfruje nie patrzą że człowiek ponosi koszty około 900 zł w dwie strony ŚWIADOME WPROWADZANIE W BŁĄD NARAŻANIE NA PONIESIENIE KOSZTÓW Art. 286.§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy. § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 4. Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. . Zle że nie można dodać tutaj zdjęć do opisu który jest ale wierzę że po powiadomieniu prokuratury sprawa się ruszy korzyść oczywiście oni mają jak ściągną ludzi busem nie własnym transportem ilu ludzi tam teraz pracuje w nieludzkich warunkach i nie mają na powrót do PL póki czegoś nie uciułają z wypłaty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia
@Tomasz 08.12.2018 11:41

Szanowny Panie, Pojechał Pan do pracy w Niemczech jako elektryk i taka oferta pracy czekała na Pana. Owszem koleżanka popełniła błąd mówiąc Panu o wynagrodzeniu 15 e/h brutto ale z tego co wiem miał pan otrzymać wyższe wynagrodzenie (17 e/h) ale Pan nie chciał podjąć pracy. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to zapomniał Pan dodać, że miał Pan za nie nie płacić więc nie rozumiem skąd podana kwota 600 euro za zakwaterowanie?! Jeżeli miał Pan jakieś problemy i wątpliwości dlaczego nie dzwonił Pan do nas tylko wylewa swoje żale publicznie, oczerniając i strasząc osoby, które wykonały swoją pracę w jak najlepszy sposób (nasza praca polega na rekrutacji). Jeżeli już straszy Pan naszego pracownika prokuraturą chciałbym Pana poinformować, że publiczne oczernianie i obrażanie również jest karalne. W celu wyjaśnienia całej sprawy proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia
@Tomasz 08.12.2018 11:41

EMEIL?! Człowieku nie ośmieszaj się! Po Twoim wpisie widać, że masz o sobie wielkie mniemanie ale brakuje Ci elementarnej wiedzy i znajomości pisowni słów w języku angielskim... jak miałbym tak pisać to wolałbym nic nie napisać żeby nie zrobić z siebie pośmiewiska w necie :P

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Ja tam nie wiem co wy chcecie od tej firmy. Znalazłam ofertę wysłałam CV, szybko się odezwali przedstawili dokładniej warunki i pojechałam. Nie wiem o co tyle szumu. Kwatera jak kwatera. We Francji spałam pod namiotem tyrając w polu i jakoś żyję. Negatywne opinie grubo przesadzone, a większość informacji wyssana z palca. Pracuję od końca września i jestem zadowolona.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@Karolina 13.12.2018 12:14

Wszystkie warunki, które w trakcie rozmowy rekrutacyjnej przedstawiła Ci firma EdWork.pl, zgadzały się w rzeczywistości? Ciekawi mnie, jak to się stało, że w ogóle trafiłaś na oferty pracy tej firmy? Znalazłaś je w internecie, czy może Twoja decyzja o zatrudnieniu za ich pośrednictwem była podyktowana za namową znajomego, który ich polecał? Ciekawi mnie, jak to w Twoim przypadku wyglądało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia

Pracy za granicą szukałem stosunkowo krótko. Oferta tej firmy wydawała się interesująca i dlatego zdecydowałem się na wyjazd. W moim przypadkuy była to praca na produkcji. Wszystko była tak jak zapewniali mnie pracownicy biura w Polsce. Pojechaliśmy razem z dziewczyną żeby zarobić na wesele i się udało! Owszem praca jak każda praca fizyczna wymagała włożenia wysiłku ale liczyliśmy się z tym szukając pracy za granicą. Prosiliśmy o pokój 2 osobowy i taki tyeż dostaliśmy. Pensja była wypłacana na czas a kwota była dokładnie tak jak wynikała z podpisanej przez nas umowy i przepracowanych godzin. Zazwyczaj nie decyduję się na wystawianie opinii ale coś mnie trafia jak widzę że ktoś wylewa swoje żale za nieopowodzenia życiowe na innych. Polecam pracę dla tych, którzy chcą podjąć pracę tymczasową ale również tym którzy chcieliby spędzić trochę więcej czasu za granicą!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Nietety wszystkie zamieszone opinie są nieprawdziwe ponieważ żadna z tych osób nigdy nie pracowała w firmie Edwork sp. z o.o.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

No właśnie pracowała Pani w Consign Zeitarbeit GmbH a nie w Edwork sp. z o.o.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Marek 16.11.2018 09:32

Gdy pisze prawdę A nie jest ona dobra dla firmy to pisze Pan że ja kłamię. Firma Edwork załatwiła mi tą pracę i to ona jest winna tej sytuacji. I jestem pewna że nie jestem pierwszą osobą. I tej firmy nie polecam .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Nie polecam jechać . Od osób które tam pracowały, większość to Rosjanie i Ukraińcy ( mało Polaków) dowiedziałam się że każdy tak zaczyna. Ludzie mieszkający tam byli zdziwieni że my nie chcemy tam zostać. Mówili że za jakiś czas zostaniemy łóżko i że nie będzie tak źle. A na temat pracy nie chcieli się nawet wypowiadać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzychu
 Opinia

Miałem podobną sytuację. Przyjechałem do biura tam kobiety mówiące po niemiecku wsadził mnie do auta i kazały jechać na zakwaterowanie. Zakwaterowanie okazało się katastrofą. Pokój i cały dom był też w opłakanym stanie. Prawie nie było mebli A te co były to z wystawek. Kazali mi jedną noc spać w schowku bez łóżka. Miałem pociąć prace bez języka na produkcji. Wyjechałem z stamtąd jak najszybciej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Hej! Coś nowego dzieje się u pracodawcy jakim jest EdWork.pl w mieście Chełm, bo nie widzę nowych informacji. Może ktoś z osób pracujących powie nam co nowego u nich?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o EdWork.pl - Chełm

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej