UWAGA !!! (usunięte przez administratora) !!!!!
NA AGENCJE PRACY SAMSON PERSONAL TEAM. BIURO POSIADAJĄ W KOSTRZYNIE NAD ODRĄ ORAZ W POZNANIU.
WYJAŚNIENIE: Agencja pracy zatrudnia Großbeeren INGRAM (Gb6 Ingram ) oraz DHL.
Oferują 10.30 € brutto
Dojazd do pracy 10€
Zakwaterowanie 130€
Kaucja za odzież 80€
Agencja pracy Samson personal Team okrada notorycznie pracowników, zabierając za 1 dzień pracy szkolenia, za zakwaterowanie nawet w dni gdzie się nie było zakwaterowanym. Transport do pracy uszkodzonym autobusem (autobusie wyłączał się silnik w trakcie jazdy) , klimatyzacja uszkodzona w trakcie jazdy ludzie męczą się bo nie ma czym oddychać, specenii, ból głowy itp.
Nakładają kary za byle co żeby jak najwięcej dla nich było. Np za ubrudzenie w kuchni nie z winy pracowników poprostu zmęczenia bo nie ma czasu nawet się wyspać bo się pracuje 6 dni w tygodniu. Kary są wysokości od 20€ do 100€ zależności co zrobicie. Zakwaterowanie w stanie takim że na starcie otrzymujecie pokoje z łóżkiem popękany. materacam ktorego by mogło by nie być bo czuć deski. Szafka 1 dla 4 osób. Łazienka z niedrożnym odpływem w zlewie czy ubikacji, kabina prysznicowa w takim stanie że na sam widok odpycha. Jeśli chodzi o pokój dla par są różne czasami bardzo małe pomieszczenia że nie można ruszyć się z łóżka. Kołdry i poduszki brudne, ściany pomazane jednym słowem masakra. Koordynator zakwaterowania Arkadiusz wchodzi do pokoju nawet gdy śpicie lub patrzy przez dziurkę od klucza. Traktuje wszystkich jak śmieci, odgraża się pobicie, wyrzuca zakwaterowanie tak o bo mu się tak podoba i ma gdzies co zrobicie. Wprowadzają w błąd po to żeby nakładać kary, godziny pracy nie zgadzają w żaden możliwy sposób.
Lipcu nie będzie pracy więc będziecie siedzieć na zakwaterowaniu i za to płacić. Zwalniają z pracy z powodu ilości osób zatrudnionych i zatrudniają studentów żeby też ich okraść. Kary za zerwanie umowy to 2 tygodnie przepracowanych dni , 75€ kary za to że nie przyszło do pracy z twojej lub nie twojej winy, kar jest bardzo dużo.
Łamią prawa pracownika, prawa człowieka . !!!!!!!
Warunki płacowe ?
Za przepracowane np 12 dni dostaje się 500€
Niektórzy dostają 150€ za przepracowane 42h
Ogółem wychodzi za 200h do 1100€ ale z tego co wiem jest w granicach 3800 zł.
Jak wygląda dzień pracy?
Zbiórka wyznaczonym miejscu czasami 1.5 km od zakwaterowania. Zaczynasz pracę o 6:00 do 14:00 wyjeżdża autobus o 3:20 czasami jeszcze później, czyli trzeba wstać przynajmniej 2:30. W domu się jest około 17:00 . Kończy się około 17 w sobotę
Jeśli masz zmianę popołudniowa 14:00 do 22:00 wyjazd jest o 11:20 w domu się jest około 00:30. Kończy się w niedziele 00:30
Jeśli zmiana o 22:00 do 6:00 zaczyna się praca w niedziele o godzinie 22:00 i transport jest o godzinie 19:20 w domu się jest około 8:40 kończy się w sobotę o godzinie 8:40
Agencja pomaga ?
Agencja nie pomoże w niczym okradają ile wlezie , nie załatwiają żadnej sprawy dosłownie żadnej.
Jak wygląda praca w Ingram ?
Praca podobna jak Amazonie ale bez norm i bardzo lekka warto bezpośrednio.
Proszę o przekazywanie dalej tej informacji ponieważ GOWORK usuwa komentarze na życzenie agencji pracy.
Aplikacje do Ingram bezpośrednio nie przez agencje pracy,
Jeśli ktoś chce e-mail do działu pracownika zapraszam na priv. Wzamian za rozsyłanie po Facebooku .
WSZYSTKIE OSOBY POSZKODOWANE PRZEZ SAMSON PERSONAL TEAM ZAPRASZAM DO WIADOMOŚCI PRYWATNEJ
UWAGA NA OSZUSTÓW