Kaizen Rent

4.2/5

• Nasza historia
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Nasze benefity
  • Jak wygląda nasz proces rekrutacyjny?

Nasza historia

Dlaczego warto z nami pracować?

Nasze benefity

Jak wygląda nasz proces rekrutacyjny?

• Wałbrzych
  • Chróstnik
  • Koźlice
  • Krzeczyn Mały

3. Opinie o pracodawcach Lubin
  5. Opinie o Kaizen Rent S.A.

Opinie o Kaizen Rent Lubin

Nie przegap nowości o Kaizen Rent S.A.!

Borislaw

06.11.2023 17:48

Dobra wypożyczalnia, z profesjonalnym podejściem, niezależnie od zamożności klienta.
    Mateusz

26.11.2023 18:33

W Kaizen mają auta na każdą kieszeń, prawda. Do tego w każdej klasie wiele modeli do wyboru. Do tego z klimą, i zawsze idealnie sprzątnięte. Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
    przecinak

24.01.2024 21:28

Kaizen ma dobrze wyszkoloną kadrę, wiedzą jak doradzić, żeby było ok i auto pasowało do potrzeb. Co do umowy i przekazania auta, to wszystko idzie bardzo sprawnie.
    micc

30.10.2023 22:14

Autko w super stanie swietnie sie sprawdzilo podczas urlopu polecam!
    nex

14.11.2023 17:52

Urlop też ogarniałem autem z Kaizen ale czasem jak nam się wysypie auto służbowe, to też od nich bierzemy. Do tej pory, a to już parę lat chyba minęło, nie zawiedliśmy się. Nawet jak nie mają konkretnego modelu to zawsze doradzą coś, co się sprawdzi
    seba

28.08.2023 10:11

W porządku, jeśli chodzi o jakość usług jestesmy zadowoleni
    ansu

26.10.2023 15:21

zgadzam się z tą opinią. nie jeden raz brałem auta z innych miejsc, i kwestia czystości nie jest tak pilnowana jak tu. dlatego korzystam najchętniej z ich usług
    Aria

09.11.2023 12:39

Obsługa jest sprawna, szybka, auta są w świetnym stanie. Jeśli coś się obsunie można rezerwację anulować bez kosztów.
    Kinia

01.08.2023 22:03

Hej, mam nadzieję, że ktoś mi udzieli informacji o pracy jako przedstawiciel wypożyczalni samochodów. Może to nietypowe, ale interesuję się motoryzacją, czy są otwarci na pracownice kobiety? Ewentualnym problemem może być tylko ta dyspozycyjność w weekendy, ale może uda mi się to jakoś ogarnąć, jak często to się zdarza, że trzeba pracować wtedy? Dzięki.
    nikita

05.09.2023 17:24

ja odpowiem bo brałam autko właśnie od kobiety w Kaizen! podejrzewam, że ma znaczenie co wiesz, czy się odnajdziesz w pracy,a nie jakiej jesteś płci... takie czasy odchodzą do lamusa...
    młody

21.10.2023 23:43

jeśli lubisz auta i prace z ludźmi to sobie dasz radę. z tego co kolega mówił,pracujący tam, w Kaizen normalnie pracują kobiety. oni stawiają na to jak sobie poradzisz w kontakcie z klientam itd
    Adrian45

19.10.2023 14:51

Wg mnie jeśli wypożyczać auto to tylko od Kaizen- sprawdziłem wielokrotnie i przy kolejnym razie do nich wrócę.
    Sylwester

09.09.2023 12:20

Proces pobierania i oddawania pojazdu wydaje się być nieproporcjonalnie skomplikowany, potencjalnie generujący opóźnienia, szczególnie w przypadku umówionych spotkań. Istotną kwestią jest również wrażliwość firmy na nawet najmniejsze uszkodzenia pojazdu, co może skutkować dodatkowymi kosztami, oszacowanymi nawet na 50 zł, jak w przypadku okruszków pod wycieraczką. Dodatkowo, odpryski kamienia są przedmiotem szczególnej uwagi. W związku z powyższym, będę rozważał inne opcje wypożyczenia pojazdu
    Atlas

22.09.2023 13:33

u mnie bez problemu, szybko jak to na lotnisku bo czas goni. ja się nie mam czego czepić, i fajnie że można odwołać bezpłatnie rezerwację, różnie z tymi podróżami się dzieje
    ogór

16.10.2023 18:40

mam przeciwne wrażenie, bo zwykle trwa to niezbędne minimum. auto oddaję zawsze w stanie takim jak dostałem i zero problemów. myślę,że to działa w 2 strony.
    Krzysztof

08.09.2023 14:30

Wypożyczalnię Kaizen polecam i paniom i panom. Obsługa jest kompetentna, niezależnie od klasy samochodu jaki się wypożycza ani od długości najmu.
    Leszek

12.10.2023 18:17

Dokładnie tak. Dobra wypożyczalnia ze sporym wyborem aut. Jestem zadowolony, korzystałem kilka razy, w niejednej lokalizacji.
    Krzystof

29.08.2023 08:17

Klasyczna umowa, wszystko jasne i przejrzyste polecam

03.06.2023 22:15

Rebus

12.06.2023 14:06

Korzystam z Kaizena już jakiś czas, też z polecenia i pasuje mi to jak najbardziej.
    gregson

19.08.2023 18:59

Ja mam podobnie. Zanim do nich trafiłem, usłyszałem od 2 osób, że warto od nich wypożyczyć auto i faktycznie tak jest. Samo przyjęcie auta i spisanie papierów idzie sprawnie, oddanie identycznie.
    Jkk

16.06.2023 10:20

Szkoda tracici czasu na rozmowy rekrutacyjne w tej firmie. Oferują śmieszne pieniądze i myślą zd ludzie będą robić za pół darmo
    grir

12.08.2023 19:58

też chętnie się dowiem jak wygląda kasa w stosunku do ilości przepracowanych godzin. podobno można polaczyć tą pracę z innymi zobowiązaniami a to by było spoko
    Angelika

08.08.2023 17:58

Wypożyczałam auto z Kaizen na lotnisku we Wrocławiu, Cała procedura poszła szybko, pan który wydawał samochód był uprzejmy i wyjaśniał wątpliwości na bieżąco.
    alfa

14.07.2023 13:49

Polecam Kaizen. Nie robią problemów z wynajmem, wszystko jest jasno zapisane w umowie. Poza tym obsługa na 5.
    piter

23.07.2023 20:15

Tak jest jak piszesz. Jako klient czułem, że zależy im na tym żeby wynająć auto ale żebym tez był z tego zadowolony.
    regi

05.08.2023 18:01

polecam tą wypożyczalnię, korzystałem kilka razy i zawsze wszystko dopięte na ostatni guzik.
    bajgiel

04.08.2023 17:20

Według mnie Kaizen to najlepsza wypożyczalnia,a na pewno z jaką ja miałem do czynienia. Pełna profeska!

Oferty pracy - Kaizen Rent S.A.

Specjalista / Specjalistka ds. obsługi klienta

Lubin

Specjalista/ka ds. organizacji wynajmów

Warszawa

Kierownik Działu Technicznego w wypożyczalni samochodów (k/m)

Specjalista / Specjalistka ds. HR - kadry i płace

Młodsza/y Księgowa/y

Anastazja

08.06.2023 19:31

Nie znam się bardzo na autach, dlatego zaufałam Kaizen, po dobrych opiniach. Nie nacięłam się, wręcz przeciwnie, pomogli mi wszystko ogarnąć na miarę moich potrzeb.
    ogór

12.07.2023 12:50

No to znaczy, tak powinno być. ogólnie parę razy się naciałem z autami, ale tu nie zlewają klienta, tylko potrafią doradzić, Kaizen jest ok
    Karo

28.07.2023 15:51

Też mam wrażenie, że potrafią pomóc a najlepsze jest to, że wychodzą z założenia że nie ma głupich pytań ;) W umowie też nie ma żadnych dziwnych kruczków, po prostu zabezpieczenie dla 2 stron. Korzystam z Kaizen i będę dalej korzystać.

10.07.2023 14:33

Jak dla mnie porządna firma, na aktualnym stanowisku gdzie ja pracuję, można się wiele nauczyć i również dobrze zarobić. Trzeba się jednak trochę wysilić, ale potem zbiera się z tego dobre plony.
    bistro go

25.07.2023 17:41

chętnie się więcej dowiem, trochę doświadczenia już mam w takiej pracy. jak z godzinami, można się dogadać?
    Toho

02.02.2023 15:01

kaizen na plus, auta są ok,bezpłatnie można zarezerwować i zrezygnować. jeśli ktoś potrzebuje większego autka, czy suva też nie ma problemu
    Gekon

05.06.2023 17:02

W Kaizen każdy znajdzie coś dla siebie. Musiałem się dostać kawał drogi od domu,i to autem w jedną stronę. Nawet takie rzeczy można u nich załatwić, trzeba sobie tylko poczytać pakiety.
    homar

06.06.2023 23:15

Dokładnie, no i polecam dalej, bo takie firmy warto puszczać w świat. To się tyczy każdej branży, ale w jeździe autem idzie o bezpieczeńśtwo, więc tym bardziej.
    Dolek

26.05.2023 12:59

Kaizen ma dobrą ofertę. Można wypożyczyć małe auto miejskie czy coś większego by pojechać gdzieś wspólnie większą grupą osób. Ze swojej strony polecam i korzystam, jeśli tylko potrzebuję.
    olex

11.05.2023 16:59

Nie ma co pisać dużo- Kaizen jest świetnie wyposażoną i prowadzoną wypożyczalnią.
    bros

18.05.2023 22:20

Widzę,że nie tylko ja mam takie zdanie. Czyli coś w tym musi być ;) Rozmawiałem ze znajomymi już po wypożyczeniu auta od nich i też są zadowoleni.
    atom

25.05.2023 15:34

Pewnie, że tak! Do tego mają bardzo dobre warunki finansowe dla klientów. Można też auto oddać w innej lokalizacji niż się odbierało. Same plusy.
    Patrycja

24.05.2023 17:16

Polecam wypożyczalnię Kaizen, świetnie się spisali gdy potrzebowałam auta dla przyjaciół bo inna wypożyczalnia nie dała rady w ostatniej chwili.
    TrochęPrawdy

18.05.2023 08:29

Czepialstwo i zmienianie ustaleń w trakcie pracy. Za bilety pkp powrotne płacisz ze swojej kieszeni tak samo jak za myjnie po czym mądre głowy stwierdza, że ich oszukujesz i ci tego nie zwrócą. Praca albo na godziny za najniższą krajową albo za wykonanie zadanie. Ogólnie nie widzą problemu z 3 godzinnym powrotem na odcinku 50 km. W przypadku takiego zadania i rozliczenia nie godzinowego mogą zapłacić ci za 4-5 h pracy równowartość dwóch biletów do kina. Jeśli masz zadanie w mieście w którym obecnie jesteś to nie zapłacą ci za bilet powrotny autobusowy. Jako kierowca UOP nawet nie wchodzi w grę. O wszystko musisz zapytać. Czy możesz zrobić tak czy tak. Grafik który wypełnisz nie ma większego znaczenia dla koordynatora, który ci go zmieni w zależności od jego upodobań i wytycznych oczywiście nie informując o tym. 0 jakiegokolwiek zaufania, raczej cały czas jesteś traktowany jak (usunięte przez administratora) który tylko czai się jak tu oskubać. Dzwonisz do wynajmujących z prywatnego telefonu. Wymuszanie pracy po godzinach jest na porządku dziennym pod groźbą zniejszenia komfortu pracy. A no i jeszcze jak dostajesz zadanie to masz powiadomienie SMS na prywatny telefon także potrafią o 3 w nocy cie budzić jak nie wyciszysz telefonu.
    Janek

19.05.2023 22:25

trochę szok co piszesz,bo parę razy z kaizena korzystałem i wydawało się,że pracownicy są zadowoleni. spoko traktowali mnie jako klienta i nie słyszałem żeby narzekali czy coś..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kaizen Rent?

22.04.2023 12:39

Natalka

29.04.2023 12:10

Super czytać, że nie popełniłam błędu wybierając wypożyczalnię! To będzie mój pierwszy raz z z nimi, więc się trochę denerwuję, ale widzę że niepotrzebnie.
    Mery

12.05.2023 19:34

Też mam taki odbiór i takie doświadczenia. Kaizen to porządna firma, do której się wraca.
    elek

27.04.2023 19:48

Jak wygląda kwestia wynagrodzenia i ustalania godzin pracy? Potrzebuję dodatkowej pracy i słyszałem że w Kaizen można sobie tak dorobić, ciekawy jestem czy to prawda?
    Martyna

26.04.2023 11:22

Kaizen sobie świetnie radzi na rynku. Ma super flotę, dużą dostępność modeli w każdej klasie i przystępne ceny.
    kolololo

20.04.2023 12:26

Pomimo przeszłych opinii praca jest naprawdę spoko. Wiadomo, wszędzie znajdą się jakieś mankamenty (w szczególności niestety współpraca z BOK'iem a raczej jej brak) Bardzo doceniane jest zaangażowanie przez kierowników oraz zarząd firmy, z większych mankamentów była na początku organizacja pracy i współpracy z innymi oddziałami oraz kierownikiem. Po czasie, zaasymilowaniu się w struktury i dobry, zaangażowaniu oraz rzetelności kasa naprawdę nie jest zła. W porównaniu do poprzednich pracodawców nikt tu nie ma problemów z UoP a pracownik na UZ po 3 miesiącach ma te same benefity co UoP, prywatne ubezpieczenie, kafeteria, multisport. Ciesze się dodatkowo, że przyszło mi rozwijać RAC oraz widać efekty pracy powyżej 200-250h msc. Atmosfera wewnątrz jest naprawdę udana. Przy dobrym balansie i jakości idzie wyrwać powyżej średniej krajowej lub jej równowartość. PS. niewiele jest miejsc już na zadaniówkach, warto się dopytać swojego Kierownika o przejście na stawkę godzinową!
    bon ton

23.04.2023 20:07

słyszałem od kumpla że praca w Kaizen całkiem spoko. gość studiuje, więc jakoś to musi pogodzić, ale mówi że daje radę, także zaczynam rozważać też pracę u nich
    lemur

24.03.2023 17:10

Polecam Kaizen! Świetna wypożyczalnia z szerokim wyborem aut :) Wydanie i przyjęcie bezproblemowe i załatwione raz, dwa!
    labo

22.04.2023 17:18

Moim zdaniem najlepszy gracz jeśli chodzi o wypożyczalnię na rynku. Koszą konkurencję równo!
    Joannit

23.04.2023 12:24

Tak samo uważam! Co najlepsze można też wypożyczyć na dłuższy termin, są takie sytuacje losowe że taka opcja to mus!
    Rekrutacja

13.04.2023 22:59

Osoba rekrutująca w Lubinie spóźniła się powyżej 15minut na spotkanie, za co nie przeprosiła. Na spotkaniu rekruterka podała datę i godzinę udzielenia informacji zwrotnej "czy tak czy nie". Informacja taka nie została podana. Nie świadczy to dobrze o kulturze organizacji. Poza tym podczas spotkania zostały udzielone odpowiedzi na zadane pytania. Pytania od rekrutera standarowe.

Kontakt - Kaizen Rent S.A.

gen. J. Bema 8 59-300 Lubin

Branża główna: Wynajem pojazdów

Zainteresowany

17.03.2023 09:15

Jak wygląda praca jako kierowca?
    Zainteresowany

25.03.2023 17:32

A jak wygląda powrót z wydania? Jeśli dojadę do miejsca w którym wydam auto to jak z powrotem?

30.03.2023 19:57

Niestety powrót komunikacja miejska, pociągiem, albo klient z litości podrzuci. Czasami zdarzają się asysty, ale to rzadkość
    Flower

13.03.2023 14:04

Podpisuję się pod dobrymi opiniami. Nie korzystam często z wypożyczalni a tu trafiłam z polecenia, i fajnie się stało, obsługa dała radę!
    Krotos

28.03.2023 15:42

Z polecenia to najlepiej. Mnie znajomi polecili kaizen rok temu i od tego czasu korzystam regularnie.
    vito

30.03.2023 17:05

obsługa tu w porządku, rzeczywiście. no i furki fajne mają.
    Ala

21.03.2023 10:09

Trzeba znać język angielski zeby pracować w biurze obsługi klienta?
    Marecki

27.03.2023 08:46

Nie trzeba
    azazel

04.12.2022 22:39

Profesjonalnie przeprowadzona rozmowa rekrutacyjna!
    aura

02.03.2023 13:43

ja to samo, pozytywy i od klientów i od osób tam zatrudnionych. czasem ludzie piszą negatywy jak nie zostaną zatrudnieni, może tak było w przypadku tej osoby..
    aura

16.03.2023 13:36

Atmosfera była ok, można pytać o wszystko, warunki pracy, wypłatę, godziny itd Na tej podstawie mogę powiedzieć,że to firma gdzie chciałabym pracować.
    Użytkownik

15.03.2023 02:05

Co trzeba mieć w CV aby zadzwonili z propozycją rozmowy?
    KaizenWałek

16.02.2023 21:50

Ja również nie polecam współpracy z tą firmą. Warta wskazała tę wypożyczalnię na koszt OC sprawcy. Auto miało być podstawione o godz. 9 pod warsztatem, a finalnie telefon do mnie pół godziny przed wizytą, że kierowca NAJSZYBCIEJ da radę podstawić auto o godz. 13 i głupie pytanie czy adres zostaję ten sam, tak proszę Pani będę czekał pod warsztatem 4 godziny, aż łaskawie podstawicie mi pojazd. Auto, które otrzymałem posiadało liczne rysy, wgniotki, otarcia itp. Oczywiście ja jako klient, który uważam wystarczająco już się naczekał nie będę teraz oglądał każdej ryski i otarcia z osobna tymbardziej, że sypał śnieg i ogólne warunki były słabe. Podczas odbioru auta Pan odbierający pojazd po godz. 20 po ciemku nawet nie przyłożył się do oględzin auta tylko od razu popędził w stronę tylnych drzwi za pasażerem i od razu tekst "o o tutaj taka ryska w protokole tego nie było, spisujemy". Ciekawe jak dalej potoczy się ta sprawa. Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem, ewidentne naciąganie na koszty.
    Michał seko

09.03.2023 12:17

też mnie trochę szokło. znam ich od lat, korzystam, nie zawiedli ani razu. obstawiam, że to było jakieś nieporozumienie.
    Znawca tematu

13.03.2023 09:11

Warta pokrywa tzw. koszt udziału własnego w szkodzie. W ten ten sposób "załatwiają" sobie dodatkowe pieniądze. Inaczej wynajem po oficjalnych stawkach za dobę wynajmu z OC byłby nieopłacalny. Myślę, że "na tą rysę" nie raz dostali kasę "pod stołem" od ubezpieczyciela :D
    daniel

11.03.2023 17:59

witam, mógłby się ktoś podzielić opinią pracy w Lesznie?
    Manna

10.02.2023 22:05

Jestem zadowoloną klientką. Kiedy w innej wypożyczalni nie mogłam się dogadać, znajoma podrzuciła mi Kaizen i tu poszło raz, dwa bo mają sporo aut choć moje wymagania nie były całkiem standardowe ;)
    Karola

23.02.2023 13:13

U mnie było podobnie. Nie było łatwo znaleźć tak rozgarniętą obsługę jak ta w Kaizen. Polecam ich dalej.
    paproć

06.03.2023 17:03

Popieram taką opinię! Wg mnie Kaizen to spoko rozwiązanie i pod kątem obsługi, kosztów i aut do wyboru.
    Karlo

16.02.2023 14:38

Kaizen daje radę! Okejka leci ode mnie i współpracowników, którzy też korzystają. Niedługo cała firma przesiądzie się na auta od nich ;)
    Adriano

27.12.2022 13:56

Korzystam, polecam. Znam ich, oni znają mnie, więc wypożyczenie auta to prosta i szybka sprawa. Do tej pory się nie zawiodłem.
    Grzegorz

26.01.2023 20:27

Zgadzam się z tobą Adriano, u mnie jest tak samo. Jestem stałym klientem, więc formalności to chwila moment. Żadnych kłopotów z ich strony czy jakichś ukrytych kosztów. Są spoko.
    Mandaryna

07.02.2023 19:15

dokładnie, przejrzystość i jasne zasady, wypożyczalnia na poziomie! nawet nie sprawdzam innych ofert
    Anita

29.12.2022 19:28

NIEPOLECAM! Dostalismy auto zastepcze od KazienRent z OC sprawcy. Problem pojawil sie przy zwrocie auta. Brak kierowcy, nie ma kto podjechac, pelno wymowek, zgodzilismy sie im pojsc na reke i odstawic auto pod wskazany adres mimo ze nie bylo to w naszym obowiazku. Auto dotankowywalismy do pelna ok 25. km od celu. Na miejscu Pan pracownik stwierdzil ze musimy ponownie jechac na stacje i dotankowac do pelna bo inaczej zaplacimy kare. Nie dosc pojsc im na reke, to jeszcze takie cyrki. Ciekawe kto mi odda za paliwo ktore stracilam odstawiajac im auto na miejsce. Banda oszustow.
    Keizen@frajer

19.01.2023 22:37

Mialam podobnie tyle ze nie mialam tyle szczescia I nikt mi nie powiedxial o karze...a potem przyszla faktura.Szukaja (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) I tyle
    Patrycka

03.02.2023 20:45

ja bym z nimi porozmawiala, sa spoko jesli chodzi o obsluge. tez mialam maly problem i mi poszli na reke bez niczego. jak potrzebuje wypozyczyc auto to zwykle sie konczy na Kaizen wlasnie ;)
    mandala

24.01.2023 23:05

Pozytywna opinia leci do Kaizen. Dobre auta, poważna obsługa, polecam!

30.01.2023 20:22

Miałem napisać opinię, ale po prostu zgodzę się z Tobą. Auta na poziomie, czyste i zadbane. Obsługa bez zarzutu- panie na infolinii zawsze trafiałem sympatyczne. Bardzo polecam.
    Kav

10.01.2023 14:02

Wypożyczalnia może konkurować z innymi na rynku, zero wpadek a także ogarnięta obsługa.
    gruby

15.01.2023 17:20

Zgadzam się. Również nie miałem z nimi żadnych problemów. Samochody na poziomie, zadbane.
    Andzia

19.01.2023 22:33

Potwierdzam :) Widać, że w Kaizen stawiają na klienta. Wszystko dopięte na ostatni guzik!
    Ilona

12.01.2023 22:57

Widzę większość opini klientów na plus, bez zastrzeżeń. Jak to wygląda że strony pracownika? Na jakie zarobki mozna liczyc? Jaka obowiązuje umowa?
    Zeegma

15.01.2023 11:31

Zarobki to mniej więcej 3300-3500 netto przy wyrobieniu 200h w msc, umowa zlecenie, wiec nic pewnego, opinie klientów są na plus, ale jednak ze strony kierowcy to nie wyglada tak kolorowo, masz wpisywane zmiany 15-23 i nocne dyżury, w które nieraz się dużo dzieje, wiec wracasz do domu 3-4 w nocy i na przykład na następny dzień masz na 9 do pracy :) Mają w nosie czy jesteś wyspany czy nie, masz zasuwać. Potrzeby z biura są dużo ważniejsze niż Twoje, wiec tez nie licz na jakieś wsparcie, no i kontakt z Biurem obsługi klienta to dramat, niekompetentni ludzie. Nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Kaizen Rent S.A.