Kaizen Rent

4.2/5

• Nasza historia
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Nasze benefity
  • Jak wygląda nasz proces rekrutacyjny?

Nasza historia

Dlaczego warto z nami pracować?

Nasze benefity

Jak wygląda nasz proces rekrutacyjny?

• Wałbrzych
  • Chróstnik
  • Koźlice
  • Krzeczyn Mały

3. Opinie o pracodawcach Lubin
  5. Opinie o Kaizen Rent S.A.

Opinie o Kaizen Rent Lubin

Nie przegap nowości o Kaizen Rent S.A.!

29.06.2026 22:52

Zapłaciliśmy za wynajem auta trzy miesiące wcześniej. Po przybyciu na miejsce okazało się, że samochód, który zarezerwowaliśmy, nie jest dostępny. Poinformowano nas, że jedyne, co mogą nam zaoferować, to zwrot pieniędzy albo wynajem jednego z aut, które aktualnie mają na stanie. Na lotnisku Okęcie straciliśmy ponad 4 godziny. Samochód, który nam zaproponowano, był znacznie niższej klasy niż ten, który zarezerwowaliśmy. Nie byliśmy w stanie zmieścić wszystkich bagaży, a samo auto było brudne. Obsługą klientów zajmowała się tylko jedna osoba, która miała ogrom pracy i musiała tłumaczyć się kolejnym klientom, ponieważ wielu z nich miało dokładnie ten sam problem. Dodatkowo nie można było skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta. Współczuję pracownicy, która została pozostawiona sama z taką sytuacją. Niestety, po tym doświadczeniu nie mogę polecić tej firmy nikomu.

Teresa

03.07.2026 16:32

Aż dziwne bo oni właśnie oni mają spoko obsługę klienta. Zawsze jak od nich brałam auto, to wszystko było ok, ciężko mi uwierzyć że nie przygotowali samochodu..

Joasia

01.07.2026 20:01

Polecam Kaizen Rent! Świetna wypożyczalnia, bardzo prosty system rezerwacji. Auto było podstawione na czas.

Oria

01.07.2026 17:53

Świetny kontakt z infolinia, wszelkie informacje udzielone od reki i bez problemu! Super!
    Damian

07.04.2026 14:21

Korzystałem już kilka razy i za każdym razem klasa. Auto zawsze przygotowane, formalności minimum, ceny rozsądne, no widać, że dbają o klienta i tak trzymać!

Jona

01.07.2026 15:35

W punkt! Ja też ich polecam bo sam jestem zadowolonym klientem.
    Japanek

19.03.2026 11:39

Firma w sumie jest już trochę na rynku, ma wiele lokalizacji, z których można wziąć auto= praktycznie każde duże miasto. Mozna wziąć auto z wersją podstawową albo jakiś bogatszy pakiet. Polecam!
    Myśliciel

19.06.2026 21:54

Tak to jest ważne, plus lotniska. Dla mnie to duże ułatwienie. Aut mają ogrom do wyboru, różne standardy i ceny na każdą kieszeń.
    Księgowa

13.06.2026 07:42

Tika

Przebieg rekrutacji Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Młodsza księgowa, jak wygląda kwestia nadgodzin, ewentualnie rozwoju w strukturze organizacyjnej. Pytania Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku Młodsza księgowa, jak wygląda kwestia nadgodzin, ewentualnie rozwoju w strukturze organizacyjnej.

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #Ksiegowa
    Małgorzata Domarecka

07.06.2026 02:52

Witam , chciałabym zabrać zdanie na temat firmy z której usług Korzystam od 3 lat , i jak do tej pory byłam z niej ogromnie i szalenie zadowolona, mówiąć uczciwie nie było najmniejszego szczegółu do którego mogła bym się przyczepić. Rezerwacje przebiegały w bardzo miłej atmosferze i w pełni profesjonalnie. Zdarzało się owszem iż zarezerwowany segment pojazdu w dniu wypożyczenia nie znajdował się na placu , ale i co uważam za plus , ponieważ dostawałem z reguły auto wyższej klasy pozostając przy oplacie dotychczasowej. Drugą kwestią z kolei ,która spowodowała moje rozczarowanie , żal i prawdopodobnie brak chęci do dalszego korzystania z Państwa usług jest fakt iż nagle z dnia na dzień bodajże około 20 maja 2026 roku ,wprowadzone zostały zmiany w cenniku , oczywsice rozumiem inflacje itp , ale po mimo wszystko wzrost cen o 120 % to jest bardzo słaba zagrywka i dla samej zasady koniec końców oceniam Firmę bardzo negatywnie.
    #DyrektorZarzadzajacy
    Naszyk

12.06.2026 17:00

No niestety wszystko idzie w górę. Korzystam z Kaizen od dawna, i też widzę zmiany, ale szczerze? Jako klienta mnie to nie odstrasza, bo wiem że tak jest wszędzie. Korzystam dalej regularnie jak tylko mam potrzebę- kontakt, ofera i obsługa są nadal na bardzo wysokim poziomie.
    Kaip

18.01.2026 12:55

Super wypożyczalnia, szybko bez formalności. Szkoda tylko że wjazd na parking w Kielcach maja taki badziewiasty.
    Szymon

21.02.2026 13:35

Też należę do grona zadowolonych z ich usług. Nawet nie musiałem się fatygować po samochód bo zamówiłem z dostawą pod adres. Udana współpraca.
    Marcik

07.03.2026 14:50

no to jest dobry patent, też z tego korzystam. a do tego mają spoko ceny, więc całość jest bardzo zachęcająca
    Grzegorz

02.03.2026 21:23

Rzetelna firma, która jest na rynku długo i jak widać po opiniach jest chyba najlepsza w całej branży. Nie raz wynajmowane, nie raz sam polecane i nikt nigdy nie narzekał
    Marcysia

09.02.2026 15:40

Korzystałam z Kaizen Rent jakiś czas temu i dobrze to wspominam. Dostałam takie auto jak chciałam, odstawienie auta też bez problemu.
    Ewa

05.12.2025 18:43

Totalna porażka. Od 2 grudnia wiedza ze maja mi podstawić auto zastepcze, dziś 8 grudnia o godz 19 dowiedziałam sie po moim telefonie ze nie zrealizują zamówienia bo nie. Pani w obsłudze mega chamska i niemiła. Nie polecam
    Marlena

10.12.2025 13:46

To musieliście się nie dogadać... nie ma opcji, żeby ci nie dali auta bo nie xd Ja bym to próbowała wyjaśnić żeby auto dostać, jeśli bym potrzebowała 😉 Miałam z nimi do czynienia kilka razy, i obsługa była w porządku.
    błaszek

21.01.2026 15:35

Widzę sprawa nie jakaś świeża, ale mi się to wydaje mało realne. Oni mega dbają o zadowolenie klienta.

08.12.2025 11:38

Willi

19.12.2025 13:10

A czemu najgorsza? Dla mnie wręcz przeciwnie-wszystko mega proste do załatwienia, obsługa kumata, auta przygotowane...
    Kamil

12.01.2026 18:46

Też się nie dowiedziałem co jest nie tak. Sam mam dobre skojarzenia z Kaizen, i jeśli potrzebuję auto to wiem, że od nich będzie wszystko ok.
    Rafał

23.12.2025 07:26

Firma dostarcza samochód z brudną tapicerką! Zdjęcie które Pan robi nic nie wnoszą ponieważ robione są z daleka tak żeby nie było nic widać. Samochód odebrany i wszystko ok. Po dwóch tygodniach przychodzi faktura do zapłaty 200zl za czyszczenie tapicerki! Reklamacji nie uznają (usunięte przez administratora) i naciągacze! Nie polecam!!!
    Żwirek

06.01.2026 14:45

Wypożyczałem samochód od nich kilka razy w ostatnim roku i nie spotkałem się z taką sytuacją. Dla mnie top wypożyczalnia.

Oferty pracy - Kaizen Rent S.A.

Specjalista / Specjalistka ds. obsługi klienta

Lubin

Specjalista/ka ds. organizacji wynajmów

Warszawa

Kierownik Działu Technicznego w wypożyczalni samochodów (k/m)

Specjalista / Specjalistka ds. HR - kadry i płace

Młodsza/y Księgowa/y

Amster

03.12.2025 08:54

Dobre ceny w stosunku do jakości, samochody zadbane, obsługa klienta na poziomie, a formalności ograniczone do minimum.
    Gracjan

01.12.2025 19:00

Korzystałem z ich usług w ramach auta zastępczego i byłem mile zaskoczony: rezerwacja prosta, formalności ograniczone do minimum, a samochód nowiutki, sprawny, gotowy do jazdy. Cena też bardzo korzystna.
    Allle

02.08.2025 19:40

Ta firma to jakiś żart - niewłaściwe osoby na niewłaściwych stanowiskach (dyr), szok że to funkcjonuje. Ceny wywindowane, przynajmniej jakość spoko
    Pajero

14.10.2025 15:15

Jak widać funkcjonuje i to całkiem sprawnie. Co do cen nie mam uwag w sumie...Ogólnie wychodzi na to, że dobra firma.
    zadowolona

19.11.2025 14:04

Jakość spoko, to prawda, natomiast co do cen się nie zgodzę-są na normalnym i do tego akceptowalnym poziomie.
    Mariusz

30.05.2025 16:49

Na poczatku sceptycznie podchodziłem, ale rzeczywiscie ceny sa dobre a firma ma proklienckie podejscie
    fabian

03.06.2025 12:42

Ja też bo wcześniej korzystałem z tych niby bardziej znanych firm. Ale tu mam wszystko na wyciągnięcie ręki.
    gargo

04.11.2025 15:04

Ja też bo wcześniej używałem innej wypożyczalni, ale mieli parę wtop, więc szukałem dalej i trafiłem na Kaizen i jak na razie jest 100% ok.

07.07.2025 16:25

selen

24.09.2025 19:36

Zdecydowanie popieram, oby tak dalej a będzie to najlepsza wypożyczalnia w kraju!
    Bulbul

21.10.2025 17:22

W sumie mogłaby być jedyna 😉 Szacunek do klienta to u nich podstawa, nawet jak ma nieco większe wymagania niż przeciętne.
    Arek

12.02.2025 17:51

Jak się pracuje w Kaizen? Jak z terminowością wypłat? Czy można sobie wybrać godziny pracy (choćby częściowo)?
    Natalia

15.07.2025 22:17

Wypłaty do 10 na koncie ( zazwyczaj wcześniej). Jeżeli chodzi o czas pracy to mega elastyczny. Chcesz od 8:30 do 16:15? Nie ma problemu 😁 Różni się to w zależności od oddziału oczywiście. Są takie gdzie pracownicy mają stałe godziny
    rubek

07.10.2025 13:55

Potwierdzam, grafik bez problemu, czasem mi coś wypada i przesuwam za zgodą góry, i jest ok. Różni ludzie pracują z różnymi zobowiązaniami, więc da się to pogodzić.
    Niezadowolona

02.08.2025 10:00

W ostatniej chwili dostałam wiadomość o anulowanej rezerwacji,no jestem strasznie rozczarowana także nie polecam
    Oliwia

14.08.2025 13:21

Czasem to się zdarza... My tez możemy przecież odwołać do 24 h przed bez konsekwencji. Co mi się zdarzyło u nich ze 2 razy. Tak czy inaczej obsługę mają na wysokim poziomie, po prostu takie są zasady.
    totos

02.09.2025 12:30

Jak to mówią życie. Dla mnie to nie powód do skreślenia, takie rzeczy się zdarzają z różnych przyczyn. Za to jakość obsługi i jakość aut wynagradza wszystko. I cena też nie powiem- zachęca.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kaizen Rent?

03.05.2025 16:51

Stokrotka

14.05.2025 11:21

Polecanko ode mnie też leci. Nie ma znaczenia jakie auto na jak długo, zawsze jest tak jak potrzeba.
    Kama

10.06.2025 14:56

Mi się spodobała ta opcja korzystania z bezpłatnego odwołania rezerwacji. Do 24 godzin przed można to zrobić, więc jeśli zmienią nam się plany, to mamy pole manewru!
    Wera

29.05.2025 16:26

Bardzo dobra jakość usług i ceny, które nie zwalają z nóg.
    Małgorzata

19.05.2025 20:27

Doskonale poinformowani pracownicy i świetnie radzą sobie z tłumaczeniem jak wygląda cała procedura. Jest prosta ale niekoniecznie jak się nigdy w życiu tego nie robiło ;) Polecam z czystym sumieniem!
    Mieczek

06.02.2025 13:15

Korzystałem z wielu wypożyczalni, tych bardzo znanych też, ale zawsze jak mogę wybieram Kaizen. Jest mi po drodze z wieloma rzeczami, które prezentują.
    Hojny

15.02.2025 15:01

Ja teraz tylko w Kaizen biorę auto jak coś ;) Na inne wypożyczalnie nawet nie patrzę ;) najszybciej się z nimi idzie dogadać.

28.04.2025 12:37

Tez wzielismy z polecenia i super 5/5

05.04.2025 09:56

Nie polecam inny samochód zamówiiony inny otrzymany,brudny niesparwny technicznie brak spryskiwacza do szyb..KOSZTY DUZO WIEKSZE NIZ NA STRONIE INTERNETOWEJ.
    Kominek

07.04.2025 14:36

Serio? Aż ciężko uwierzyć, brałem od nich auto parę razy i nigdy się nie zdarzyła wtopa.
    varior

08.04.2025 15:55

Mam podobne doświadczenia, wszystko gra i buczy jak to się mówi ;) A obsługa top!
    Kali

19.12.2023 15:29

Rozmowa z bardzo sympatyczną Panią rekruterką, przebiegła pozytywnie, a nawet zostałem poinformowany, że otrzymałem pracę, że mogę składać wypowiedzenie w poprzedniej (co zrobiłem) i mieli się ze mną kontaktować w sprawie szkolenia. Po tygodniu czasu czekania na telefon i próby dodzwonienia się otrzymałem mail, że jednak "nie przechodzę do dalszego etapu REKRUTACJI". Na przyszłość proszę o nietraktowanie w taki sposób potencjalnych pracowników i nie wprowadzanie ich w błąd.
    Neon

14.03.2025 14:43

Dla mnie najważniejsze że nie jest to praca w sztywnych godzinach. Mam sporo obowiązków pozapracowych i muszę to jakoś pogodzić. Dlatego się rozglądam za czymś jak u nich.
    Dorian

05.04.2025 14:34

Jestem po rozmowie i potwierdzam, że rekrutacja przebiegła ok. Warunki jakie mi zaproponowali pokrywają się z tym czego szukam, także czekam na ostateczną decyzję, mam nadzieję że pozytywną dla mnie.

Kontakt - Kaizen Rent S.A.

gen. J. Bema 8 59-300 Lubin

Branża główna: Wynajem pojazdów

14.03.2025 19:50

Tatan

25.03.2025 20:36

Cenowo bardzo spoko. No i mają duży wybór aut.
    TKO

04.04.2025 19:31

Mam wrażenie, że oni ogólnie wiedzą czego klient porzebuje ;) Przynamniej taki jak ja. Polecam
    xok

02.04.2025 18:45

Chwalimy sobie współpracę z Kaizen, przedłużyliśmy z nimi umowę na samochody firmowe. Obie strony zadowolone.
    AniMarek

28.03.2025 16:46

Zdecydowanie polecamy! Z pewnością jeszcze nie raz wrócimy.
    julek

01.04.2025 21:53

Ja wracam regularnie, w sumie już inne odpuściłem ;)
    edik

07.03.2025 21:19

Tylko Kaizen. Najlepiej zorganizowane miejsce do wypożyczenia samochodu.
    Velo

17.03.2025 19:23

Na pewno jestem zadowolony! Profesjonalna obsługa, wyjaśnią co trzeba i odbiorą auto z każdego umówionego miejsca.
    Magik

24.03.2025 19:20

Ja już nie biorę innych wypożyczalni pod uwagę ;) Kaizen najlepiej
    Lamia

12.03.2025 12:46

Przeszukałam strony kilku dużych wypożyczalni i ta mi odpowiada najbardziej. Po co mam korzystać z czegoś co mi nie pasuje, jak w Kaizen mam wszystko czego potrzebuję.
    Leila

21.02.2025 20:03

Bardzo dobra jakość obsługi i co najwazniejsze autka w super stania. Umowa jasna od a do z zero malych druczków
    KAMIK

06.03.2025 14:40

Wypożyczałem auto nie raz, i tutaj to idzie jak z płatka. Zdarzyło mi się nawet skorzystać z tej opcji odwołania 24 h przed i zero problemu!
    pegaz

11.03.2025 18:10

Dla mnie najważniejsze że jest rezerwacja online (bez podania numeru karty) i moge auto zwrócić w dowolnym miejscu.
    Lotos

10.03.2025 18:49

Porządna firma, działają na rzecz klienta, podpowiadają rozwiązania i ułatwiają wybór.

24.02.2025 19:16

anna

25.02.2025 15:04

my tez tak mowilismy i tak jest. jak potrzebujemy auto to tylko z Kaizen bierzemy
    Devo

08.03.2025 13:50

Szybka fachowa obsługa to ich największy atut. Auta wiadomo- zawsze przygotowane, bez uchybień.
    BK

25.02.2025 21:40

Auto było nam potrzebne na cito na krótki wyjazd. Wszystkie formalności załatwione w chwilę, świetna cena i sprawny technicznie samochód z super wyposażeniem. Polecamy wypożyczalnie
    Regul

05.03.2025 13:53

U nich w ogóle można na już coś wziąć. A warunki są tak samo dobre jakby się zamawiało wcześniej.
    lopu

04.03.2025 11:20

Wszystko ok, dobry wynajem w dobrej cenie
    kasiaaga

22.02.2025 18:51

Autko igła. Fajna obsługa polecamy
    virek

08.02.2025 12:35

Z Kaizen zawsze łatwa i szybka współpraca. Dotrzymują terminów i tego co jest w umowie.
    Serel

20.02.2025 14:19

Ja się właśnie tej umowy bałem, jak za 1 razem brałem auto. Ale obsługa jest życzliwa, powiedzieli co i jak, podkreślili co jest ważne, co muszę zrobić itd. Więc zero stresu.
    Wojtek

22.01.2025 20:28

Polecam, bardzo dobra wypożyczalnia
    Olgierd

07.02.2025 14:03

Polecam, mają zawsze świetnie przygotowane auta, umowa chroni dwie strony.
    Gary

19.02.2025 16:22

Ja też jestem fanem ;) Uratowali mnie jak nie mogłem się dogadać z innym miejscem a potrzebowałem auta, niby wszystko było załatwione i wtopa. A tu bez problemu!
    Megan

21.01.2025 14:15

Dobrze przygotowani i rzetelni pracownicy, ułatwiający życie klientowi. Na pewno skorzystam nie raz!
    Moro

10.02.2025 14:50

Mam identyko z nimi. Super miejsce, zawsze coś podpowiedzą jak nie wiadomo na co się zdecydować.
    zott

18.02.2025 14:26

W pracy korzystamy z floty od Kaizen, są mega profesjonalni.

Zostaw merytoryczną opinię o Kaizen Rent S.A.