Po założeniu w serwisie ASO zestawu dwumasy serwis stwierdził koło uszkodzone dochodzą stuki .Sprzedający odrazu sugeruje złe założony zestaw . Ostrzegam wszystkich nie kupować w Internecie takich rzeczy. Moja wina polasczylem się na parę groszy taniej .proszę poczytać procedury reklamacji na forum zostaje tylko sprawa sondowa . Lepiej dac więcej i zlecić wymianę i zakup serwisowi jeśli bende stuki to serwis na swój koszt wymienia .W moim wypadku jestem w czarnej
Moje sugestie dla Top Car Części Samochodowe Tomasz Lewandowski:
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: