Witam ostrzegam przed tą firmą OLSZEWSKI producent kołpaków bardzo dziwny szef . Daje ogłoszenia na różne stanowiska pracy jak np : malowanie kołpaków , pakowanie kołpaków , czy nawet operator maszyn produkcyjnych. Nic w tym dziwnego że tyle ogłoszeń dano acz kolwiek na rozmowie bardzo niekompetentny człowiek brak zaufania do tego Pana mamy 2024 rok listopad najniższa krajowa to ... U tego Pana na produkcji jest 22 zł netto brak umowy na początek , po mimo tego rozmowa nie można nazwać rozmową zaprasza rozmawia na zewnątrz wokół budynku wypytując gdzie pracowałaś / pracowałeś dlaczego już nie pracujesz ? Ok może być za chwilę mówi czy jesteś karany/a czy jesteś zdrowy ? Na koniec opowiada trzy razy to samo i za każdym razem czy jesteś nadal zainteresowany/a ? Musisz sam/a dobiegać od kiedy możesz zacząć i czy jest możliwość pokazania pracy lub gdzie masz przyjść . Gdy w końcu lituje się j pokaże to w trakcie poraz kolejny się pyta czy jesteś zainteresowany/a wchodzisz do tego garażu widzisz jednego Pana później idziesz do pomieszczania gdzie pakują Panie kołpaki i pokazuje resztę stanowiska poczym wychodzi i pyta poraz szósty czy jesteś nadal zainteresowany/a gdy odpowiadasz Tak mówi : nie ukrywam że szukam kogoś z doświadczeniem gdy odpowiadasz że w ogłoszeniu piszę bez odpowiada tak bo nie musi być doświadczenia ale liczyłem na to że odezwą się z doświadczeniem. Powiem tak możesz spróbować przyjdź zobaczysz ale gdyby coś nie pasowało nie pisz na forum po prostu rostańmy się i po sprawie Ja też gdy znajdę kogoś kto już coś podobnego robił to powiem Panu/i dziękuję bo szkoda by się Pan/i od nowa wszystkiego uczyła jak przyjdzie ktoś kto już coś umie i wie . Po prostu jest to łatanie dziury na chwilowe zapotrzebowanie nie stabilna praca a Pan nie oddzwania na CV , nie odpisuje na wiadomości przez portale czy wathsapa jak i również nie oddzwania gdy Ty dzwonisz a nie odbiera . Szkoda czasu aby psuć sobie czas i nerwy na taką firmę z mojego punktu widzenia po osobistej rozmowie nie polecam .