Dolezych

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Dolezych Sp. z o.o.

Opinie o Dolezych Katowice

Nie przegap nowości o Dolezych Sp. z o.o.!

02.05.2021 16:39

Każde stanowisko ma swoje wynagrodzenie. Najlepiej przyjść osobiście i zapytac na rozmowie. Umowa o prace, bony, wczasy pod grusza, płatne soboty, premie.

Dodo

06.07.2025 14:40

Tych operatorów to już szukacie parę lat .No przyszedł nowy kierownik i dalej jest problem .atak go wszyscy wychwalali. Kiedyś pisałem że on nic nie zrobi.Dyrektor ma wytyczne od dolezycha. I nic z tym nie zrobicie.

Baran

09.10.2025 23:29

Oczywiście,bo to nie kierownik do tego rodzaju produkcji.
    Fair

13.09.2024 18:49

Nareszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, zapanowały ogromne zmiany i skończył się chaos i poplecznictwo. Nowy kierownik słucha z uwagą pracowników a nie olewa jak poprzedni który był zakłamany i tylko (usunięte przez administratora) swoich doceniał za nieróbstwo. Nastała czystość na hali. Zarządzanie produkcją jest mega. Jak było pobłażanie pijakom przez byłego tak teraz ,,nowy'' kierownik pozbywa się nierobów i pijaków. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Póki co jest idealny. Oby tak dalej panie kierowniku ???? bo ludzie zaczęli być docenieni za ciężka pracę. Pan Michał jest obiektywny, sprawiedliwy i dba o dobre relacje. I oby się nie zmienił ????. Dwulicowiec odszedł sam jak zobaczył że położył prawie zakład jak inne pod jego kierunkiem.......straciliśmy dużych klientów przez zarządzanie p. Tomka ????

Bodo

14.12.2024 17:23

Jeżeli jest tak uczciwy , to zapytajcie go ile zarabia jeżeli powie uczciwie to jest ok. hociarz w to wątpię. Znający zasady w tej firmie . Znając jacusia .

Fair

07.12.2024 20:03

(usunięte przez administratora) opuścił tonący statek, to rejs trwa nadal. Wręcz fale niosą firmę na wyżyny. Po samoistnym pozbyciu się toksycznych ludzi i zakłamanych nagle firma osiągnęła sukcesy. Brawo panie Michele i załogo doceniana????

24.03.2024 11:19

Hej chce aplikować na operatora maszyn. Napisali że jest wewnętrzny system szkoleń. To jak się nie ma doświadczenia przy takiej maszynie to można szybko się nauczyć i ktoś pomoże na początku? Mam umiejętności manualne ale wiadomo że przydałoby mi się żeby ktoś pokazał co jest co.

05.04.2024 20:33

Wystarcza umiejętności manualne. Pomaga osoba szkolaca. Dasz radę

09.04.2024 19:12

Większość osób ma ponad 15 letni staż. Zapraszamy :)

09.03.2024 09:20

Amill

21.03.2024 11:30

Ty, Bruno jaki znasz język? Po polsku ciężko pisanie wychodzi nawet, a dyrektora oceniasz. Dyrektor ma wymagania, a Ty możesz i wcale nie musisz ich spełniać. Wracając do pierwszego pytania, rozmowa jest częściowo w j.angielskim. Pozdrawiam
    Zainteresowany

30.11.2023 09:56

Poszukują przedstawiciela handlowego aż na 4 województwa. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego stanowiska?. Czy pracodawca wypłaca diety za wyjazdy ? Ilu klientów trzeba odwiedzić? Dziękuję z góry za odpowiedzi.
    Danek

06.12.2023 17:00

Człowieku , w tej firmie pracowało kupa przedstawicieli. Za takie pieniądze wszyscy to olewają.Nich sam weźmie się za szukaniem klientów a nie siedzeniem za biorkniem.W końcu zarabia masę pieniędzy.
    Honorka

01.07.2023 16:39

Aktywne jest ogłoszenie firmy dla operatorki maszyn. Sporo dodatków wchodzi do wynagrodzenia, to fajnie, wczasy pod gruszą, bony na święta, szkolenia wewnętrzne. Brzmi naprawdę ok. Wynagrodzenie zostało określone jako atrakcyjne. Może wie ktoś ile konkretnie można zarobić? Okres próbny trwa standardowo 3 msc?
    Waldek

09.08.2023 17:12

Hmmm czy może jesteś jednym z tych zwolnionych za określony paragraf na lepkie ręce? Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt,że obecny dyrektor nie pojawił się w tej firmie "wczoraj". Ale opinia jak (usunięte przez administratora) każdy ma swoją!

09.08.2023 17:14

Zarobek jest ustalany indywidualnie m.in. od oceny pracownika. W firmie jest dział kadr można dopytać na rozmowie kwalifikacyjnej. Pozdrawiam

22.05.2023 20:15

04.06.2023 16:01

Uczy Cię pracownik do tego przydzielony, szkolenie BHP i krótkie szkolenie stanowiskowe. Dasz radę :-)

21.06.2023 07:04

Myślę,że jeżeli odpowiedzą na Twoje CV, będziesz na rozmowie i zaakceptuje aż warunki pracy np praca na dwie zmiany, to uda Ci się ogarnąć to w dwa tygodnie. Pozdrawiam

12.01.2023 09:27

Czy Dolezych Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Rene

12.05.2023 08:06

Nie wiem ile osób, próbna umowa to umowa o pracę na 3 miesiące. Zarobki- to najlepiej zapytać w kadrach. Pozdrawiam
    Shaun

18.05.2023 09:35

Nie wymagają doświadczenia. Wszystkiego,jeśli się chce, można się nauczyć od osoby szkolącej. Wystarczy chęć do pracy i trochę zaangażowania
    Alicja

03.01.2023 17:05

Hej, jak obecnie jest stawka na produkcji? Bo poprzednio ludzie pisali, że dość kiepsko płacą ale może się coś zmieniło? Nadal są blokowane etaty przez ludzi, którzy nie przychodzą do pracy? Sama praca jest ciężka fizycznie, kobieta da radę?

07.01.2023 16:15

Ludzie uciekają na L4 bo boją się zwolnień, a z tego co wiem na pewno będą, a oni muszą kiedyś wrócić z tego chorobowego.

14.01.2023 17:59

Słyszalam że krojczy zarabia 4000 tyś zł na rękę. Chociaż to i tak cieniutko , chociaż w to wątpię.
    No i mamy to !!!!!!!.

12.12.2022 10:02

Dolezych pozbył się pracowników z Ukrainy we wrześniu z dnia na dzień wysyłając praciwnikom ostatniego dnia pracy smsy ponieważ wznowili bardzo duże zamówienie pasów dla mordercy Putina !!!!!!!. Wszyscy zaczęli o tym mówić i mówią pracując teraz w innych zakładach.
    Royall

20.04.2022 15:18

Jak ma na imię przedstawicielka od tych spraw pracowników co zawsze jest uśmiechnięta?

08.11.2022 23:46

Nie wolno!

10.11.2022 19:56

Mogę wrzucić takie widełki,że od stycznia na pewno jest gwarantowana najniższą krajowa. Reszty możesz się dowiedzieć w kadrach
    KołoDupyMiToLata

24.10.2022 17:36

Praca jak praca ,raz lżejsza raz cięższa ,nie ma co narzekać ,szału też tutaj się nie spodziewajcie . Ukraińców zwolnili o tak moim zdaniem za późno bo ze dwa miesiące siedziały o nic. Idę robiły ,nie było zleceń ,mało pracy itp . Zawsze w takiej sytuacji firma zwalnia pracowników tymczasowych,nic nowego. Ogólnie największym minusem firmy są stare pracownice ,ktore myślą że są alfą i omegą ,firmy i całego świata ,a tak naprawdę to poza tymi blaszanymi ściankami nie znają życia ,nie mają żadnego porównania jak np wygląda praca gdzie indziej. Poza swoim stanowiskiem nie grzeszą inteligencją więc jak się firma rozsypie to będą w czarnej (usunięte przez administratora) , zresztą same to sobie wmawiają. Sobą nie prezentują nic a chciałyby w Tobie zmienić i kontrolować wszystko ???? . Są po prostu śmieszne . Także trzeba mieć je głęboko w tyle i robić swoje .
    Llla

05.11.2022 14:19

Trzeba się wziąć za krojczych ,bo faktycznie to oni tam dyrygują, a szczególnie jadem. Następnym razem podam nazwisko.

08.11.2022 23:40

Czemu następnym razem? Czemu nie wtedy gdy pisałaś/eś komentarz? Wymagasz wzięcia się za innych,a sam/a się czaisz i co liczysz na lepsze czasy? Trzeba się wziąć przede wszystkim za siebie. Wymagać od siebie i przestać biadolić na forum. Połowa pisanych tu rzeczy nie wnosi nic dla innych, komuś się podoba innym nie. Prace można sobie zmienić. A w dzisiejszych czasach cieszyć się, że praca jest,pensja jest, wypłata jest. No niestety źle było zawsze i od lat i jak wtedy się nie zmieniło, ani za PO ani za Lecha to i za (usunięte przez administratora) się też nie zmieni!

02.09.2022 11:34

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Dolezych Sp. z o.o.? Umieścili kilka ogłoszeń na GoWork.pl.

10.09.2022 07:06

Na co się nastawić... To może najlepiej się w ogóle nie nastawiać,bo zakład i tak Cię zaskoczy! I to nie jeden raz :-D
    Boss

05.04.2022 11:02

Czy firma daje karty sportowe dla pracownika? Jakiś multisport albo ok system?
    Zdziwiony

26.07.2022 10:16

Jakie dofinansowanie do kolonii, paczki dla dzieci? Ja pierwsze słyszę

01.09.2022 23:12

Paczek nie ma,to akurat fakt. Ale nie pisz głupot ponieważ jest dofinansowanie do kolonii,trzeba złożyć wniosek do kadr. Dolezych to nie nasz rząd, że dają Twoje pieniądze na wszystko bez przedłożenia odpowiednich dokumentów!
    Rozczarowany

12.01.2022 06:57

Wymienie kilka największych zalet które mnie urzekły w tym zakładzie: -zakład przyjazny dla osób palących, osoby pałace palą kiedy chcą i gdzie chcą! -brak przestrzgania zasad BHP, a nawet będziesz zachęcany do ryzykownych zachowań,Np do jazdy niesprawnymi wózkami widłowymi,czy do skakania po wysokich paletach, polecam! -zakład przyjazny zwierzętom, na magazynach aż się roi od mysz, karaluchów i innego robactwa! -kradną! Tak (usunięte przez administratora) zakład, więc jeżeli chcesz sobie dorobić, wystarczy że wejdziesz w układ z zasłużonymi pracownikami ;) -niepowtarzalny klimat końcówki lat 90 a w tym: niesprawne wózki widłowe, przestarzaly system z którego 3/4 pracowników nie potrafi korzystać, niesprawny sprzęt, rozpadające się magazyny oraz maszyny. Niestety, zakład ma też kilka wad: -niskie wynagrodzenie, a premia zależna od widzimi się przełożonego, a nie od twojego zaangażowania czy też umiejętności. -brak możliwości rozwoju -dyrektor traktuje pracowników jako ludzi drugiefo sortu, nie poda ci ręki, nie odpowie na dzień dobry, jeżeli chcesz porozmawiać z dyrektorem musisz odczekać co najmniej dwa tygodnie. Tak więc, nie polecam! Omijajcie ten zakład szerokim łukiem, chyba że naprawdę nie macie wyboru.
    Chcę pracować

19.05.2022 22:40

Witam , obecnie pracuję na zlecenie , czy jest możliwość przejścia pod Państwa zakład na stałe . Pozdrawiam .

23.05.2022 16:08

A co ty się Dziwisz jak dyrektor wychodzi na papierosa, a zanim pracownik exportu, to znaczy że ma swoich którym wolno wszystko, a to nie były przerwy regulaminowe, to co w tym chodzi. jednym dyscyplina, a drugiemu kolesiostwo. Niech się dyrektor zajmie ztymich którzy to podważają.?????

21.05.2022 11:11

Jaka umowa obowiązuje w Dolezych Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

22.05.2022 10:00

Umowa o pracę.

27.01.2022 15:36

Dolezych Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Operator. Wziąłeś w niej udział i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Podziel się swoimi wrażeniami z niej. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję innym osobom, rozważającym aplikowanie do firmy.

02.03.2022 18:01

Wiem że napisała to kobieta ,nie chcę zdradzić jej nazwiska, bo to by ją ośmieszyło w oczach pracowników. Na pewno pracuje tam ponad 20lat.
    Rene

04.03.2022 23:01

Rozmowa odbywa się w dziale kadr,następnie pracownik zostaje zapoznany z zakresem obowiązków i może podjąć decyzję czy odpowiada mu wybrane dla niego stanowisko. Następnie udaje się do działu kadr i podpisuje umowę o pracę. Później badania i pracujemy. Pracujemy na dwie zmiany, mamy wczasy pod grusza, kolonie dla dzieciaków, bony na święta (nawet nie małe),dodatkowo płatne nie obowiązkowe soboty. Można zaplanować sobie wszystko,bo nikt nie zmieni grafiku z dnia na dzień, kierownictwo 8/10, pracownicy jak wszędzie ludzie są tacy różni. A resztę powie Pani prowadząca rozmowę.

03.05.2021 11:18

Czy rotacja pracowników w Dolezych Sp. z o.o. na Pakowacz jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 7 marca na Praca.gov.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

02.03.2022 17:52

Jakie jest kierownictwo produkcji?

04.03.2022 22:53

Bobo wyżej piszesz,że komentarz napisała pracownica z 20-letnim stażem. A tu zadajesz pytanie o kierownictwo na produkcji?! Przynajmniej zadał byś sobie trudność i zmienił nick... A odpowiadając na pytanie: Kierownictwo na produkcji jest odpowiednie, jak w każdej firmie są lepsze i gorsze komórki kierowania produkcja.
    Bops

01.10.2021 17:48

Co to znaczy narzędzia pracy w magazynie
    Llla

04.02.2022 17:24

Panie Tomku i tak wszyscy wiedzą że jest pan do dupy,pomimo co pan piszę na fejs buku. Trochę skromności nikt w to nie uwierzy że jest pan tak gienalny. To dlaczego jest taki bajzel.

08.02.2022 19:54

Gryziesz rękę która poniekąd Cię karmi, mam nadzieję że Cię namierza Llla i nie będziesz już taka cwana/y

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dolezych?

Kontakt - Dolezych Sp. z o.o.

Koszykowa 1B 40-760 Katowice

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    Zapytanie

05.02.2022 12:16

Mam pytanie, dlaczego firma Dolezych robiąc wymazy wewnątrz zakładu wyrzuca pracowników do domu na kwarantannę. Przez kogo te wymazy jak też wyniki są wykonywane. Pytam dlatego że pracownicy po testach w tym zakładzie niby z wynikiem pozytywnym wyrzucani do domu w dniu następnym robią w specjalistycznych punktach oddając nawet krew mają wyniki negatywny. Czy w tej całej grze pseudo wynikami covid zakład chce zmniejszyć ilość pracowników by szukać oszczędności. Nie uważam by robiąc tesy a wręcz pseudo testy były legalne. W ten sposób tak to nie działa bo pracownicy robią swoje testy z wynikami negatywnymi i aby tej firmie nie odbiło się czkawką po wejściu Sanepidu jak też kontrolami.

08.02.2022 19:36

Skoro bolą Cię te testy to czemu nie pójdziesz zgłosić swoich pretensji do działu kadr? Tylko smarujesz tu obszerny nic nie wnoszący komentarz! Skoro w zakładzie pracy ma pozytywny, a w sanepidzie negatywny,to wraca do pracy,a za tamten dzień ma zapłacone! Osobiście nie spotkałem się by test tu pozytywny w sanepidzie wyszedł inaczej. Ja współczuję DOLEZYCH takich pracowników,smarujących w necie, straszących kontrolami. Twoja opinia nijak się ma do opinii o pracy w zakładzie.

25.11.2021 15:33

Czy kwota 10900 to dobra stawka w firmie Dolezych Sp. z o.o.?

13.12.2021 17:26

Ten co to napisał musiał być w głębokim stanie nie świadomości! .

27.01.2022 17:04

To stawka podana na rok?

28.11.2021 15:29

W Dolezych Sp. z o.o. poszukiwana jest osoba na stanowisko Pracownik magazynu. Zainteresowała Cię ta oferta i złożyłeś swoje dokumenty aplikacyjne? Podziel się wrażeniami z procesu rekrutacyjnego z innymi użytkownikami.
    Nops

29.11.2021 16:52

Za ile
    Robek

11.12.2021 15:03

Nie polecam. Magazyn i produkcja to totalny chaos. Kierownik na magazynie jest nowy, więc się okaże co pokaże, ale produkcja to porażka pod względem zarządzania.

13.09.2021 10:27

Czy w Dolezych Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    Trybik

20.10.2021 09:13

Myślę,że jak w każdej szanującej się firmie wypłata jest co miesiąc.
    Bops

13.08.2021 12:24

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie
    Bobs

05.08.2021 13:21

Czy pracuje tam jeszcze Małgosia brygadzistka?
    Sandra

31.07.2021 23:27

Czy osoba potrafiącą szyć na maszynie sobie poradzi z taką pracą bo maszyny są zupełnie inne niż takie zwykłe, przemysłówki.
    Adrian 1920

06.11.2020 06:30

Siema, z ciekawosci to pracuje tam jeszcze Seba z produkcji zawiesi?
    Jochan

31.07.2021 11:46

Tak pracuje
    Ktośka

12.07.2021 23:39

Hejka. Kiedyś ubiegałam się o pracę w tej firmie,byłam zobaczyć zakład ,ale wtedy dowiedziałam się że praca docelowo ma byc na trzy zmiany. Teraz dalej w ogłoszeniu widoczne są dwie zmiany, coś się zmieniło czy dalej się mówi o nockach? bo przyznam że wtedy z tego powodu zrezygnowałam.
    Dolezych Sp. z o.o.

13.07.2021 12:15

Witam. Na dzień dzisiejszy pracujemy na zmiany dwie i tak już od półtora roku. Praca na zmiany trzy nie jest docelowa ale możliwa w przyszłości dlatego na rozmowie kwalifikacyjnej informujemy kandydatów o takiej możliwości.

13.12.2020 01:58

Czy są jakieś oferty pracy? Przyjmują w czasach pandemii?

02.05.2021 16:40

Na głównej stronie Dolezych
    Dolezych Sp. z o.o.

13.07.2021 11:48

Tak, rekrutujemy. proszę o przesłanie CV. [email protected]
    misia

25.06.2021 10:33

pracuje juz 11 lat ,ale co obecnie sie tam dzieje to tragedia , jest koniec czerwca upał na szwalni nie do wytrzymania,duszno ,wody do picia brak nasz mechanik Piotrek jechał osobiście do najbliższej Biedronki by zakupić wodę mineralną dla szwaczek ,nawet nie wiadomo czy wielmożny pan dyrektor zapłacił za tą wodę. Ludzi brakuje na szwalni nikt nie chce przyjść tam do pracy.Na mojej zmianie jest tak mało szwaczek a jeszcze musimy iść i pracować na Julongi bo tam też nie ma osób do pakowania.A czemu tak się dzieje bopracujemy za njniższą średnią krajową . Ukryty akord . TRAGEDIA !!!!!! .Nie ZYCZE NIKOMU TAKIEJ PRACY .
    yam

06.07.2021 22:43

Dobrze że napisałaś ta opinię bo własnie miałam zamiar aplikować... ale jeśli nie ma tam nawet klimatyzacji ani podstawowych warunków pracy to sobie odpuszcze.
    yam

06.07.2021 22:44

Kierownik jest odpowiedzialny za wodę i podstawowe warunki pracy.
    Potworek

07.06.2021 00:09

No,no ...ciekawe opinie :) wiadomo przychodzi nowy to weterani krzywo patrzą bo może jeszcze chwila, a pracy całkiem zabraknie ! Soboty, się skończą . A co gorsza mało zarobią ! To nowy się czuje jak intruz. Szkoda, że nikt z pracujących to działanie na szkodę firmy . I to, że cały zespół pracuje do jednego garnuszka.
    Nina

22.11.2020 17:12

Witam,jak dojechac z Siemianowic?

06.05.2021 15:44

Autobusem!
    Norma

18.04.2021 21:17

Praca ciężka normy smród plastiku stawki śmieszne 16.70zl brutto!!! Admosfera w pracy zła każdy patrzy obserwuje jeden na drugiego kapuje także nie polecam pracy tam
    UWAGA UWAGA

29.03.2021 11:38

TA FIRMA NIE JEST GODNA NIKOGO Z WAS. JAK MOŻECIE TO OMIJAJCIE JĄ SZEROKIM ŁUKIEM I JAKO PRACOWNICY I JAKO ODBIORCY.

03.05.2018 09:42

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Dolezych Sp. z o.o.?

05.02.2021 23:03

Atmosfera jest dobra, są grupy jak wszędzie, ale nikt nikomu nie robi na złość..
    Marta

12.05.2017 22:42

Zależy gdzie. Na automatach, szwalni tak 2000 - 2500 na rękę.
    automaty

05.10.2017 16:38

ha ha ha ha akurat!
    Ktoś

03.01.2021 22:09

Chyba śnisz chciałabym tyle zarabiać ale nie w tej firmie

11.08.2020 15:51

Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Dolezych Sp. z o.o.?
    waldek

20.12.2020 01:41

Teraz na święta było troche stówek
    kiki

03.02.2020 15:35

Zarobki to 15.40 -15.60 zł/h. Premia to 25-50zl albo wcale. Wymagania duuuze. Ukryty akord. Rób,szyj dużo za psie pieniądze. Miesięczna wypłata to ok. 1700zl na rękę. Podwyżek nie będzie. Jedynie co,to wyrównali tym co mieli poniżej nędzy krajowej. Szkolenia wyglądają tak: ktoś ci pokaże jak masz robić i robisz. Najlepiej,żeby umieć robić wszystko,na każdym stanowisku. Są osoby,które pracują faktycznie latami ale kiedyś zarobki były ok, no i sporo kobiet to żony górników wiec robia co lubia. Dla osób,ktore muszą żyć z takiej wypłaty to poważny problem. I dlatego niektórzy sami odeszli. Socjal to ok.300-400zl za wczasy pod gruszą, bony na swieta ale nie ma zadnej 13ej premii no i tzw. gril raz w roku (impreza integracyjna) Robota raz jest a raz nie. Praca od dzwonka do dzwonka,nawet jak zrobisz ponad normę to stoisz jak przedszkolak i czekasz az zadzwoni,zeby móc iść się przebrać. I co ciekawe,to dopiero kilka miesięcy temu zwalniali ludzi,a teraz choć nadal nie bardzo jest co robić to przyjmują.
    Maja

15.04.2020 21:21

Mam pytanie co to znaczy jak zrobisz normę? Są tam jakieś normy w sensie ilości szt.? Ja wiem, że muszą być jakieś normy minimalne, tylko nie bardzo zrozumiałam o co Ci dokładnie chodziło, że jak zrobisz swoje? Znaczy, że masz na 8 h zrobić np. 100 szt. i nikogo to nie zainteresuje, że zrobiłaś to np w 7 h Chciałabym tam złożyć papiery. Teraz też mam normy a jak zrobię coś szybciej to brygadzista przydziela mi kolejne zleceni. Pozdrawiam
    patrycja

21.06.2020 02:17

Nie dziwne, że kiki nie ma premii, jak "stoi jak przedszkolak" . Ciekawe czy teraz jak wszystkie firmy zwalniają, jeszcze KIKI tam pracuje. Czy są zwolnienia grupowe w firmie? Obcięcie kasy?
    Bad Boy

01.10.2016 11:48

I tak mi to pewnie skasują, ale niech tam, napiszę. Pozdrawiam PIĘKNĄ dziewczynę dojeżdżająca do pracy w tej firmie i siadającą zawsze samotnie na końcu autobusu. Też mam tam ciężką pracę, ale cieszę się stojąc na przystanku, bo wiem, że za chwilę ją zobaczę :)
    Krisu

25.09.2019 20:07

To chłopie, na co czekasz, zagadaj w końcu ;)
    POWINIENEŚ JA PUKNĄĆ

04.02.2020 10:37

...

Zostaw merytoryczną opinię o Dolezych Sp. z o.o.