Interesuje się pracą asystentki stomatologicznej. Ktoś wie czy pan doktor potrzebuje pracownika do pomocy i przyjmie na lepszej umowie niż zlecenie?
Ocena 10/10. Szybkie, bezbolesne usunięcie ósemki. Żadnych komplikacji po zabiegu a Pan Doktor bardzo miły i kontaktowy. Polecam
@nana dlaczego ściema ?
Co to za ściema
Ja chodzie do dr Celeja w Mińsku mazowieckim do focus clinic i jestem zadowolona. Lekarz bardzo kontaktowy opisuje co będzie robil, Na pierwszej wizycie mówi konkretnie co trzeba będzie zrobic.Opowiada o różnych metodach leczenia. Ceny nie są niskie ale i jakość usług jest na wysokim poziomie.Dla mnie jak najbardziej ok.
Nieprzyjemność z tym Panem miałem w gabinecie Focus Clinic w Mińsku Mazowieckim! (w lutym 2019 roku) Zadzwoniłem z bolącym zębem - szybka reakcja kliniki, zapis tego samego dnia na 20:00. Poszedłem - przeżyłem KOSZMAR! Na początku wywiad - wszystko ok, zrobienie zdjęcie - wszystko ok. Siadam na krześle i koniec dobrego!!! Lekarz bardzo mało kontaktowy, bardzo agresywny w swoim działaniu, brak wyczucia i delikatności (zapewne przez to, że przecież dał znieczulenie to co ma się patyczkować). Wyszedłem od tego lekarza z poczuciem winy, jak najszybciej chciałem wyjść i nie wracać. Na pewno nie jest to lekarz z powołania - czułem się jak Zwierze, któremu naprawa się ząb. Dodatkowo okazało się, że lekarz skrócił mi ząb do odbudowy protetycznej!? Dobrze, że dowiedziałem się o tym po zabiegu - SZOK! Jeszcze taki mały bonus : Jeśli zgodził bym się na dalsze leczenie kanałowe (całość leczenia) zapłacił bym dokładnie : 1330zł - NIE POLECAM! Unikać tego Pana jeśli nie chcecie przeżyć Horroru!!!