Sylwia06.10.2025 15:24
Jedyni ludzie i firma ,która od początku do końca zachowała ogromny szacunek, godność i empatię dla mojego zmarłego taty i naszej rodziny. Nie zrobiła tego pani że 112, która wykazała się zerem empatii, nie zrobiło tego pogotowie, każąc reanimować nam zmarłego tatę , który nie żył już od pół godziny, nie zrobiła tego pani doktor z ośrodka na Strzelców Bytomskich,która kazała na siebie czekać ,bo miała ciężki dzień , nie zrobił tego ksiądz z parafii św Jerzego w Rydułtowach,który potraktował mszę pogrzebową jak wyścigi ,chyba gdzieś się spieszył ,byle odbębnić...jedyni ludzie,którzy z ogromem szacunku od zabrania taty z domu aż do złożenia go w grobie postąpili ,to właśnie zakład pogrzebowy Klapec. Byli cały czas, dostojni, pełni szacunku dla zmarłego i naszej rodziny. Chyba tylko dzięki nim udało się przetrwać ten straszny dzień i potem pogrzeb. Taką godność powinno oczekiwać się od lekarzy czy duchownych ,ale oni potraktowali nas i jego jak kolejną śmierć, kolejny klient..ja z całym sercem polecam firmę Klapec, za profesjonalizm, za wysłuchanie, za rozmowę, ale przede wszystkim za tak ogromny szacunek dla mojego taty w tej ostatniej drodze.
Sylwia