Moja praca w tej "firmie" Trwała trochę i o te trochę za dużo... Szefowa ma coś nie tak z głową bo bez powodu potrafiła obrazić pracownika najgorszymi słowami jakie można sobie wyobrazić, zakaz robienia praktycznie wszystkiego, raz można a raz nie, tak naprawdę zależy to od widzimisię szefowej. Na samym początku pracy tam chodzisz po stolikach i sprzątasz, do klienta podejść nie można jak nie zna się karty, do ekspresu, lemoniad i kasy kategoryczny zakaz mimo umiejętności które się posiada. Atmosfera tragiczna, dziewczyny strasznie fałszywe, każdy każdego obgaduje, wieczny brak pracowników przez co trzeba wiecznie być w pracy, wyzywanie pracowników kuchni przez szefową od imbecyli i (usunięte przez administratora) itp na porzadku dziennym... Brak szacunku do pracownika... Wypłaty wypłacane tak zwanymi zaliczkami czyli tak naprawdę człowiek nie wie jaka dokładnie ma stawkę miesięczna... Nie jest to w ogóle rozliczane pod koniec miesiąca. O napiwkach można pomarzyć całość zgarnia menadżerka oraz jej koleżanka, kiedy wspominało się o temacie napiwkow to szefowa zawsze zadawała pytanie czy uważa się czy się na nie zasługuje, kiedy mówi się, że tak to ona uważa inaczej... Po prostu głupie (usunięte przez administratora) bo w większości gastro napiwki są dzielone na wszystkich pracowników... Wieczne patrzenie na ręce i wyrywanie czegoś z rąk tłumacząc, że ja tego nie umiem zrobić... Traktowanie pracownika w najgorszy możliwy sposób...Za jedzenie trzeba płacić nie ma czegoś takiego jak obiad pracowniczy...Matka szefowej siedząca na kamerach 24H patrząca na wszystko...nie daj boże ktoś coś sobie zje czy czegoś się napije to od razy dzwoni i pyta czy ta osoba za to zapłaciła wieczny podglad i osądzanie, przychodzi czasem w weekendy pomagać i potrafi równie tak samo jak szefowa zmieszać pracownika z błotem doprowadzając go do płaczu przy kliencie. Koszmarna atmosfera, ludzie i przedewszystkim płaca za to co się tam robi i czego się wymaga.. (usunięte przez administratora) to mało piwiedziane. Odradzam każdemu! Najgorsza praca w jakiej pracowałam