Opinie o Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska w Gdańsk

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni
Kancelarie prawne i doradcy prawni Gdańsk

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska w Gdańsk

baner wywiady
Mirosław

Pani Ewa Czapiewska wspiera alienację rodzicielską. Nie polecam

Kamila
@Mirosław

Radzę najpierw dokładnie sprawdzić osoby, bo właśnie oczerniasz nie t adwokat. W tamtej sprawie chodzi o adwokat Ewę Czerlonek. Łatwo komuś zepsuć opinię i dobre imię. Na przyszłość zastanów się człowieku co wypisujesz w Internecie, bo nikt nie jest anonimowy.

Marietta Nowy wpis
Klient

Adwokat Czapiewska reprezentuje chlopca Mikołaja, który zadławił się w przedszkolu winogronem i walczy dla Niego o odszkodowanie za wypadek. Bardzo się stara , wspiera pokrzywdzonych, jest bardzo zaangażowana , dobrze zna prawo. Polecam !

Marek Nowy wpis
Klient

Gorąco polecam te Mecenas, bo jest rzeczowa, konkretna, ma ogromna wiedze prawna, wygrałem dzięki niej kilka spraw, w tym o rozwód, Alimenty, władze nad dziećmi. Na pewno wrócę z innymi sprawami, o ile takie będą.

Joanna Nowy wpis
Klient

Pani Mecenas bardzo mi pomogła. Prowadziła mój proces o rozwód, podział majątku, alimenty, kontakty z dziećmi. Sprawy z gruntu trudne i skomplikowane, lecz z Panią Mecenas udało się uzyskać bardzo korzystne rozstrzygniecia i obalić twierdzenia strony przeciwnej. Pani Mecenas bardzo solidna, konkretna, zawsze ma czas na rozmowę i jest ogromnym wsparciem. Pomogła mi również psychicznie. Potrafi uspokoić i skupić się na istocie. Pisma pisze bardzo profesjonalnie i konkretnie. Świetny prawnik, gorąco polecam.

Tomasz

Ktoś korzystał z usług kancelarii ostatnio? Bo dawno nie było tu żadnych wpisów

Michał Nowy wpis
@Tomasz

tak - ja i gorąco polecam, prowadziła mi rozwód, alimenty i kontakty z dziećmi, wszystko pomyślnie dla mnie. Wrócę niebawem ze sprawa spadkową do tej Pani.

Jesteś już po rozmowie rekrutacyjnej w firmie Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska? Zostaw swoją opinię dotyczącą jej przebiegu. Czy spełniła Twoje oczekiwania? Jaki był jej rezultat?
Michał
Klient

Gorąco polecam tę Panią Mecenas. Mój skomplikowany rozwód z orzeczeniem winy, kontaktami z dziećmi, alimentami przeprowadziła rewelacyjnie. Sprawa zakończyła się dla mnie bardzo pomyślnie. Pani Mecenas ma dużą wiedzę, cierpliwość i takt. Wspierała mnie na kązdy etapie procesu. Jasne warunki współpracy, wszystko omawia i tłumaczy. POLECAM ! i na pewno wrócę z innymi sprawami, tym niebawem ze spadkiem

Mirosław

Pani Ewa Czapiewska wspiera alienację rodzicielską. Nie polecam

Kamila

Tomasz
@Kamila

Co za bzdury, adwokat Ewa Czerlonek wspiera fundację Kocham Cię Tato, to ona działa przeciwko alienacji i występuje w imieniu ojców! Ja jestem jej dozgonnie wdzięczny, bo dzięki niej wyszły na jaw wszystkie manipulacje matki i mam dzieci przy sobie. Ludzie zastanówcie się zanim coś napiszecie - no właśnie łatwo tak komuś zepsuć opinie.

adwokat Ewa Czapiewska
@Mirosław

Szanowny Panie, zarówno artykuł prasowy do jakiego zapewne się Pan odnosi jak i sprawa medialna dot. alienacji rodzicielskiej dotyczyły Mecenas Ewy Czerlonek, która występowała we wskazanym procesie, a ma tożsame inicjały jak jak i niefortunnie część internautów czytających przedmiotowy artykuł prasowy, gdzie widniały wyłącznie inicjały adwokata przypisała mi tę reprezentację. Nie występowałam w przedmiotowej sprawie. W razie dalszych wątpliwości odsyłam do kontakt z Mec. Ewą Czerlonek.

Joanna

Ktoś na forum próbował oczernić Panią Mecenas, ale chyba dość nieskutecznie. Z tego co widzę dużo osób jest z niej zadowolonych i ją podziwia. Zastanawiam się czy bierze na swoje barki aplikantów, a jeśli tak to ilu już ich było po drodze? Ciekawa jestem czy tak samo jak dobrym adwokatem też jest nauczycielem. Czy jest tu ktoś kto ukończył aplikację dzięki niej i opowiedziałby o jej przebiegu i swoich doświadczeniach?

Klient

Polecam Panią Mecenas. Bardzo skuteczna, rzeczowa i konkretna. Proces którego inni mecenasi nie chcieli sie podjac, nie widzieli szans , Mecenas Czapiewska wygrala! Swietnie zna prawo i możliwe rozwiazania. Zawsze konsultuje stanowisko i tresc pism jakie zamierza zlozyc. Bardzo dobrze przygotowuje do sprawy i wspiera tez psychicznie.

Paulina
@Adam

Gratuluję wygranej sprawy! Również szukam adwokata, napisz proszę, czy muszę przygotować się na wysokie koszty, wybierając Panią mecenas? Czy można się kontaktować poza godzinami pracy kancelarii, gdy ma się jakieś wątpliwości dotyczące sprawy?

Czy kancelaria szkoli swoich pracowników ?

Wiktoria

Czy kancelaria ogłosiła nabór na staże ?

Mikołaj

Z całą pewnością polecam Mecenas Ewę Czapiewską. Solidnie i profesjonalnie wykonuje swoją pracę. Zna się na meandrach procedur prawnych i potrafi świetnie doradzić i wskazać najlepsze rozwiązania. Kontaktowa, rzeczowa i konkretna. Usługi przystępne cenowo.

Bardzo dobry, rzeczowy i konkretny prawnik. Przeprowadziła proces szybko, sprawnie, zawsze w kontakcie, konsultuje treści składanych pism i uprzedza o czynnościach. Prowadziła mi kilka spraw - wszytskie zakończone sukcesem. Polecam z pełnym przekonaniem i ufnością.

Wiecie jak wygląda praca w firmie? Nadal nie widać zbyt wielu wieści o firmie Kancelaria Adwokacka Ewa Czapiewska w miejscowości Gdańsk. Czekamy na Wasze opinie!

Ta opinia jest:

• Strzelecka 7B
    80-803 Gdańsk
  • NIP: 9570857096 REGON: 220770851
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)