Buczek-piekarnia cukiernia

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 358 ocen.

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia

nigdy tu juz nic nie kupie

NIE SWIEZE PIECZYWO , DROZDZOWKI I CIASTA!!!!!!!! NIE NA JEDNYM SKLEPIE UDALO MI SIE KUPIC STARE RZECZY (Podwale Długa i Galeria)!!! Szef powinien cos z tym zrobic! Stare drozdzowki i chleb powinien byc oddawany a nie sprzedawany na nastepny dzień!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracownica

Ja na GK. Szefostwo i dyr są często i nic złego się nie dzieje. Jak ma uwagi to zdjecia zrobi i na @ prześle co poprawić. Tak jak pisałam. Praca ciężka ale da się przeżyć.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracownica

Jak wykonujesz to co do ciebie należy to nie ma żadnych problemów z nikim.

pracownica

napiszę jak to jest od wewnątrz,jest to jeden wielki wyzysk ludzi wymagania niesamowite kasa fatalna atmosfera lepiej uciekać i omijać wielkim łukiem .Tak to wygląda , szefostwo myśli że pozycja na rynku jest fantastyczna ,i sie niestety myli buczek to najgorsza firma jesli chodzi o dobro pracowników , nikt się z nami nie liczy eliminuję się tzw słabe ogniwa czyli osoby które tajemniczy klient oceni najsłabiej , jeśli ktoś myśli o pracy w buczku to nie radze , będzie oprócz kierowniczki miał na głowie dyrektora i szefostwo gdzie choćby nie wiem co to i tak coś nie tak znajdą i afera murowana . Moim zdaniem jeszcze pół roku i nikt nie bedzie chciał w tej firmie pracować

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracownica

Praca jest ok. Wymagania jak w każdej sieciówce. Pieniądze masz miesięcznie, kwartalnie, płacą nawet za to, że nie chorujesz. Wypłata na czas. Jasne, że jak olewasz i odstajesz od reszty to nie ma dla ciebie miejsca ale albo pracujesz albo udajesz, że pracujesz. Jest ciężko ale do wytrzymania.

klara

odpowiedź dla Pani Mądrzejszej, skoro pani tu zagląda, pani Mądrzejsza, to może dyrektor i ktoś z władzy, jak to Pani ujęła, zagląda. Nie liczyłam na odpowiedź a na refleksję. Czasami lepiej mieć mniejszy iloraz inteligencji niż totalny brak taktu. Serdecznie Panią pozdrawiam.

marioolcia

ostatnio zmieniłam piekarnie -i jest o niebooo lepsza,buczek się popsuł.

klara

Postanowiłam podzielić się z Właścicielami Piekarni i Cukierni "Buczek" swoją opinią. Jestem stałą klientką Państwa piekarni, zaopatruje się u Państwa od lat. Uciszyłam się, że rozwijacie się Państwo tak prężnie. Zaniepokoiło mnie jednak pewne zjawisko panujące w jednej z Państwa placówek. Piszę o piekarni przy ul. Zdrowej 1. Przebywam tam często, wpadając po zakupy i przysiadając na kawę. Oto co zauważyłam: - całymi dniami przesiaduje tam pan, który przez personel, tytułowany jest Dyrektorem, - sporo czasu spędza przed laptopem strojąc dziwne miny do ekranu, co przykuło moją uwagę, - treść, którą ogląda nie jest związana na pewno z jego pracą, - Pan co jakiś czas odrywa się od swojego zajmującego zajęcia i zwraca Paniom w sposób niewybredny uwagi co do ich pracy, nie zważając na obecność klientów (ale oderwany z wirtualnego świata....) Zastanawiam się na czym polega praca tego Pana Dyrektora: - czy na śledzeniu ciekawostek dziejących się we współczesnym świecie? (ciekawa praca!) ciekawe czy to co zobaczy na youtobe przenosi na kanwę zawodową? - czy na utrzymaniu dobrego wizerunku firmy, co w jego zachowaniu nie znajduje potwierdzenia, - może trzeba by pana Dyrektora wysłać na szkolenie, dotyczące właściwego zachowania, - i ostatni zamieszczony do Państwa post, wymiana pomiędzy Panem Dyrektorem a Afrodytą, dotyczący wyjazdu integracyjnego. Co za poświęcenie, pani Afrodyta pisze po godzinie 23,3o, pan Dyrektor odpisuje dnia następnego o godzinie 22,30. Czyżby uzależnienie od komputera czy nawał obowiązków? Wnioski pozostawiam Państwu. Pozdrawiam! P.S. Jeżeli chodzi o ocenę to celująca jest dla personelu, nie biorąc pod uwagę osoby Pana Dyrektora:).

Mądrzejsza
@klara 22.06.2014, 08:12
Postanowiłam podzielić się z Właścicielami Piekarni i Cukierni "Buczek" swoją opinią. Jestem stałą klientką Państwa p...

Ciekawe jaki trzeba mieć iloraz inteligencji, żeby sądzić, że na te posty jakiś dyrektor czy ktoś z władzy odpisuje. Hahahhaha

Dyrektor

Z przykrością informuje ze wyjazd musze odwołać z powodów które sie dzieją w niektórych sklepach.

afrodyta

Co z impreza integracyjna???

afrodyta

Co z impreza integracyjna???

jackechan@interia.pl

Byłem zakochany w piekarni buczek, kupywałem tam od lat, uwielbiałem te sfieże bueczki rogaliczki a drożdżóweczki pychota że mniam mniam, palce lizć, ślinka leci Ale !!! To co tera zię tam dzieje to nawet polski hip hop nie stoi na takim niskim poziomie(usunięte przez administratora)

Maciek Porębski

Piekarnia Buczek na ul. Senatorskiej jest najgorsza w całym Krakowie - pieczywo jest nieświeże a obsługa niemiła i niekulturalna. To jest skandal!

miłosz
@Maciek Porębski 31.05.2014, 21:31
Piekarnia Buczek na ul. Senatorskiej jest najgorsza w całym Krakowie - pieczywo jest nieświeże a obsługa niemiła i niekulturaln...

Oj ludzie macie problemy straszne jak to czytam to śmiać mi się chce ,przecież nikt wam nie karze pracować lub robić na siłe zakupów w sklepach buczka a pisanie na forum świadczy tylko o was bo nie macie odwagi tego powiedzieć wprost !!!! Co za tym idzie .......pozdrawiam he he

ania
@Maciek Porębski 31.05.2014, 21:31
Piekarnia Buczek na ul. Senatorskiej jest najgorsza w całym Krakowie - pieczywo jest nieświeże a obsługa niemiła i niekulturaln...

Tak Maćku podzielam twoją opinię te pracownice to tak się ruszają jak świete krowy tylko bajczą miedzy sobą o swoich problemach a nie myślą o pracy a zwłaszcza ta blondynka

jackechan@interia.pl

W niedziele lub sobotę chodzę do buczka na Senatorską jak zawsze nie ma świeżych byłek ( knapek) lub nie ma wcale za drogo a obsługa beznadziejna jedna babka odmawia mi Frugo mają tylko samą wodę mineralną !!!! A strasznie długo się czeka w kolejce !

nowa

Aby badania Mystery Shopping uznać za etyczne, ich głównym celem powinna być pozytywna motywacja pracowników. Co do zasady badania te powinny pomagać pracownikom lepiej interpretować potrzeby i zachowania klientów, by podnieść ogólny poziom obsługi w firmie. Motywacja negatywna, taka jak kary, nagany czy zwolnienia z pracy, oparte na wynikach raportów tajemniczego klienta, a w szczególności na wyjętych z kontekstu nagraniach audiowizualnych, jest skrajnie nieetyczna. Co więcej, badania powinny koncentrować się raczej na procesach i standardach firmy, a nie jej pracownikach z osobna. - W większości krajów europejskich już samo podanie imienia i nazwiska badanego pracownika jest uznawane za nieetyczne, nie wspominając nawet o utrwalaniu wizerunku

GIT

Jeden problem z głowy uf....:-) Teraz za taką ciężką pracę dziewczyny po winne dostać podwyżki harują jak woły....

ewinam
@GIT 06.05.2014, 17:24
Jeden problem z głowy uf....:-) Teraz za taką ciężką pracę dziewczyny po winne dostać podwyżki harują jak woły.......

Piekarnia Buczek na Wielopolu,nowo otwarty punkt super bardzo się ciesze,bo pracuje jakies 200 m dalej,zawsze jest swieze pieczywko,kanpaki,drozdzoweczki wypiekane na miejscu,pracownice bardzo miłe:)nie ma nic do zarzucenia.jestem stala klientka i codziennie odwiedzam ten punkt,wypijam kawke zjem pyszna kanpake,i popołudniu wracam spowrotem po jakies ciacho:)ale zaniepokoila mnie pwena sytuacja jedna z pracownic pracowala dwa dni prez caly dzień,pytam a pani to ma jakies zastępstwo ze co przyjdę to pania zastaje??,,nie ja już pracuje drugi dzień po 13 godz i jeszcze weekend mam pracujący już ledwo zyje,,zdziwiłam się bardzo nawet zaproponowałam pani ze może zadzwonię do inspekcji pracy,ale pani odpowiedział ze pracuje na prosbe kierowniczki,bo chciała mieć wolne,wiec może jakos wytrzyma,a może kierwniczka przyjdzie za mnie w weekend,nie wiem jak było w weekend czy ta dziewczyna nadal pracowala,czy nie,bo niestety nie bylam w stanie tego sprawdzić,ale obiecałam sobie ze jeśli taka sytuacja się powtorzy to nie omieszkam poinformować o tym fakcie inspekcji pracy.mysle ze powinien ktoś się tym zainteresowac

rzadki bywalec

ja tam wszystkie buczki omijam dużym łukiek pracowała w jednym ze sklepów moja kuzynka i dość ze żałosna kasa wyżyć ledwo co poza tym drogo a szefostwo to typowi dusi grosze światowi ludzie a pracownicy muszą zachowywać sie jak małpy w cyrku śmieszne co a dyrektor to goryl ustawia małpki żeby skakały jak on chce

natka

wkrótce się odezwa ale to będzie prawdziwa bomba .wszystkie komisje będą miały co robić . to nie rzucanie słów na wiatr, nie zawiedziecie się !!

zainteresowana
@natka 03.04.2014, 16:54
wkrótce się odezwa ale to będzie prawdziwa bomba .wszystkie komisje będą miały co robić . to nie rzucanie słów na wiatr, nie z...

może coś więcej na ten temat napiszesz ? trzymam kciuki żeby oberwało się w końcu dyrektorowi .....

Kasia
@natka 03.04.2014, 16:54
wkrótce się odezwa ale to będzie prawdziwa bomba .wszystkie komisje będą miały co robić . to nie rzucanie słów na wiatr, nie z...

Ja jestem zadowolona z pracy. Cudów nie ma ale gdzie są? Ważne, że wszystko zgodnie z zasadami. Wyzwaj sobie kogo chcesz. Z chęcią powiem, że jest wszystko OK. Pozdrawiam

zaciekawiony

Zmieniam zdanie hehe

klientka z Podwala

ŚWIEZE PIECZYWO TO PODSTAWA PIEKARNI!!!!!!!!!!!!!! W środę rano w piekarni buczek na Podwalu dostałam stara drożdżówkę ze śliwka!!!A ekspedientka twierdzila ze jest świeza! nie powinni sprzedawac starych rzeczy i chleb tez jest stary tam sprzedawany. wiec nie kupujcie tam nic.... a dyrektor powinien na to zareagować bo drozdzowki powinny być oddawane na zwroty a nie sprzedawane na następny dzień!!!!!!!!!!!

pracownica

praca jest fajna. szkoda ze tylko za najniższą średnią. bo plany tak wysokie że nie da rady wyrobić. Będzie mi przykro opuszczać ta firmę ale takie czasy nastały więcej pracy a zarobki marne.

bylapracownica.

Buczek przy ulicy Czarnowiejskiej w Krakowie to zło. Bardzo, ale to bardzo, niemiła atmosfera pracy. Jedna wielka kłótnia między tamtejszymi pracownicami. Nowi ludzie trafią w sam środek tej wojny. Istnieje tam dyskryminacja ze względu na wiek, także z góry odradzam młodym ludziom ubieganie się tam o pracę. Kierowniczka nie widzi jak są traktowani ludzie, a może nie chce widzieć jak pracują tam kobieta robi z ludzi popychadła i o WSZYSTKO się czepia. Niestety, ale jest to już znęcanie się psychiczne. Także powtarzam - ODRADZAM.

bylapracownica.
@zadowolona 09.11.2013, 19:35
ALE GŁUPOTY WYPISUJESZ KIEROWNICZKA JEST BARDZO FAJNA I MIŁĄ OSOBA , CHYBA Z TOBĄ COS NIE TAK ŻE NARZEKASZ NA TYM FORUM PEWNIE...

Ale ja nigdzie nie napisałam, że kierowniczka jest osobą niefajną bądź niemiłą - kłania się czytanie ze zrozumieniem :) Bardziej jest głucha i ślepa na problemy, które tam są. Tak, oczywiście, ze mną jest coś nie tak - napisałam tu by ostrzec inne osoby, teraz pewnie sto razy się każdy zastanowi przed podjęciem pracy tam.

JA
@bylapracownica. 22.11.2013, 11:47
Ale ja nigdzie nie napisałam, że kierowniczka jest osobą niefajną bądź niemiłą - kłania się czytanie ze zrozumieniem :) Bardzie...

ja jestem zadowolona , fajna miła praca zgrzyty wszędzie są , nigdzie sie tego nie uniknie nawet we wspaniałym zwiazku czasem jest zle a co dopiero jak same baby pracuja .SADZE ZE nie mozna pisać ZE PRACA JEST ZŁA BO WARUNKI SA DOBRE I JAK TYLKO KOMUŚ NA PRACY ZALEZY TO NAPEWNO BEDZIE ZADOWOLONY .I po co ostrzegać inne osoby przed czym ? Tobie moze nie pasowało ale ktoś inny bedzie szczesliwy , jest to bez sensowna wypowiedz na forum .

?

Ta firma to nieporozumienie.(usunięte przez administratora) Bo nie rozumiem dlaczego jedne sklepy mają dużą obsadę i nie martwią się wolnym a inne muszą kombinować żeby odebrać sobie wolne. A już nie mówiąc nic o planach jak na niektórych sklepach plany są wyrabiane co miesiąc po 120 % (usunięte przez administratora)

GOSĆ

Witam z tego co mi wiadomo to problemu z urlopem nie ma .Zobaczymy co dalej będzie . Znajoma chwali ,druga się zwolniła , trudno wszystkim dogodzić ,pozdrawiam wszystkich pracujących w buczku

znam temat

Dziewczyny!!!! nie daj cie się tak robić . Moja żona też pracuje w Buczku. To jest porażka . Zbieżcie się i weście sobie w jednym dniu wszystkie urlopy na żadanie. Niech się przekonają jak to jest jak nikt nie otworzy sklepu. Może się ktoś zastanowi i coś zmieni. A tego (usunięte przez administratora) to olejcie niech się zajmie rodziną a nie Wami Pozdrowienia trzymam za Was kciuki. Nie (usunięte przez administratora)

stały klient

Na (usunięte przez administratora) to jest wspaniała ekspedientka o imieniu (usunięte przez administratora) jest tak miła grzeczna uprzejma zawsze uśmiechnięta potrafi zawsze mi doradzić przy wyborze zakupów że do takiego sklepu to chce się przychodzić jak tylko ją widzę za ladą to ciągle tam wstępuję takich ekspedientek jakby Buczek miał więcej na sklepach to by się chętniej robiło zakupy pozdrawiam stały klient

SSSS

DNO

KAROLINA

(usunięte przez administratora)TAKA UMIEJĘTNOSC ZARZĄDZANIA KAPITAŁEM LUDZKIM TO NAPRAWDE ŻADKOSC.TAKA MIŁA ATMOSFERA NA SKLEPIE PANUJE.POLECAM PRACE W BUCZKU NA FIELDORFA.NAPRAWDE POLECAM.

xxx

(usunięte przez administratora)wszystkie sklepy (usunięte przez administratora) to wielkie nieporozumienie zastanów się nad tym solidnie i przemyśl zanim podejmiesz tam pracę bo tam zawsze jest praca bo jest wielka rotacja bo ludziom siada psycha za taki traktowanie ich więc przemyśl dobrze pozdrawiam

magda

czyli na który sklep nie warto sie pchać galerie czy fieldorfa? bo już sama nie wiem co masz na mysli.

magda

cześć.ma buczek przyzwoite kierowniczki, gdzie warto sie zatrudnić, czy wszędzie taka bryndza. gdzie ta nowowieska ?

basia

kkk - 2013-06-12 12:51:03 Trafiłem tu przypadkowo szukając informacji o chlebie IG dostępnym m.in. u Buczka. W każdym razie dobry miałem ubaw czytając te kilka stron wpisów pracowniczych i powiem tak: w głowach się Wam poprzewracało! Że do klienta trzeba się uśmiechać i mówić "dzień dobry", "dziękuję", "do widzenia"? Dobrze, że wreszcie ktoś wprowadza w Polsce pewne standardy obsługi klienta, bo po 2 latach mieszkania w USA można dostać depresji wracając do Polski i widząc obsługę, która w ogóle łaskę robi klientowi że mu coś sprzedaje. Podejrzewam również, że osoby tutaj się wypowiadające są raczej młode. Przepraszam bardzo, ale czego oczekujecie sprzedając bułki w piekarnii? 5000 zł miesięcznie? To jest entry-level job! Zero wymaganego doświadczenia, zero wykształcenia ani szkolenia. Popracujcie trochę, zdobądźcie doświadczenie w obsłudze klienta i szukajcie pracy gdzie indziej. Ale sądząc po skarżeniu się na konieczność "szczerzeniu zębów" do klientów, to raczej nie wróżę Wam kariery w tej branży... Poza tym pracodawca płaci tyle, ile pracownik skłonny jest zaakceptować. Jest wiele zawodów, gdzie płacą lepiej. Kto Wam kazał sprzedawać bułki? Zwłaszcza w kraju, w którym szkolnictwo wyższe jest bezpłatne. Co wstawania o 4 rano. Aplikowałyście do pracy w piekarnii! To chyba jasne, że tu się pracuje wcześnie rano! No dobrze, a kierowniczki które nic nie robią tylko zmuszają pracowników do mycia okien (zgroza)? To nie Wasze zmartwienie, tylko dyrektora/właściciela firmy. Skoro jemu to odpowiada, to świetnie. Zgodzę się, że kierownictwo nie powinno krzyczeć na pracowników, niedopuszczalne jest także udzielanie nagany przy klientach - to czysty brak profesjonalizmu, co jednak mnie nie dziwi, biorąc pod uwagę troskę o klienta w Polsce. Zgłoście fakt do przełożonego kierownika jeśli uważacie, że psuje to wizerunek firmy. Od firmy będzie zależało, czy takie sugestie są istotne czy nie. Jeśli nie i firma będzie tolerowała lub wspierała krzyczących kierowników, zawsze możecie się zwolnić! A jeśli uważacie, że w firmie łamie się prawa pracownicze czy inne - zgłoście to do odpowiedniej inspekcji. a klient który jest wredny i upierdliwy .. ?nie sądzę żeby USA BYŁO LEPIEJ a druga sprawa do ameryki to nam dużo brakuje ,i to na pewno nie w standardzie obsługi ale w całym systemie jaki jest w Polsce i porównywanie nas do tego kraju jest nie dorzeczne ....i po co wróciłeś /aś skoro tak dobrze tam ci było ?????????

AGNIESZKA

DOKĄD LUB OD CZEGO UCIEKAJĄ ?

?????????

Myślałam że forum coś pomoże nam pracownikom ale szefostwo nic z tego sobie nie robi można pisać i pisać a odzewu nie ma , nienormalny tajemniczy nadal (usunięte przez administratora) wypisuje kierowniczka wkurzona pracownik również i co z tego ? stres stres i nic więcej kiedy to się skończy wreszcie ???????i dziwić sie że ludzie z buczka uciekają

Julitaa

Chciałabym tu wspomnieć o kierowniczkach, które KAŻDE długie weekend mają wolny, wszystko robią pod siebie, aby im było dobrze. Po nad to przychodzą i wychodzą z pracy o której im pasuje, nie według harmonogramu. Kierowniczka zbiera pochwały za cały personel, gdy ona np nie wykonuje większości prac.. Ktoś powinien to w końcu zmienić. Każda dziewczyna pracująca tam powinna być traktowana jednakowo, a nie że jedna jest stawiana wyżej niż druga(bo kierowniczce bardziej pasuje lub darzy ją większa sympatią).

haha

Więc skoro nikomu nie polecasz tej pracy to co w niej jeszcze sama robisz?Siedzisz na forum pierniczysz głupoty jak to Ci źle jak to nie dobrze.Weź się zwolnij i idź do biedronki albo warzywniaka tam będą Cie nosić na rekach, dadzą Ci 2000 tysiące i będą po nóżkach całować.Ogarnijcie się wszystkie.Pracy na rynku jest wiele wystarczy chcieć i poszukać a nie tracić czas na forum takie jak to.(usunięte przez administratora)

ala

niech (usunięte przez administratora) przyjdzie popracowac na sklep i uzywa sobie slow i zachowania ktorych uczy na szkoleniech to daje sobie glowe obciac ze po miesiacy zrezygnuje bo bedzie miala dosc klientow wysluchiwania ich jak mowia ze oni wiedza po to tu przyszli i ze my im wpychamy na sile i to pewnie stary towar. (usunięte przez administratora) nikomu NIE POLECAM TEJ PRACY za 1100 zl robia z ciebie (usunięte przez administratora)

majka

Pracownik pracował w niedzielę. Czy to prawda, że zaraz w następnym tygodniu powinien dostać dzień wolny? W zamian za pracę w niedzielę, pracownik powinien otrzymać dzień wolny w okresie 6 dni kalendarzowych poprzedzających tę niedzielę lub 6 dni po niej następujących. Jest to zasada generalna. Jeżeli jednak nie jest możliwe wykorzystanie dnia wolnego w tym terminie, pracownikowi przysługuje dzień wolny od pracy do końca okresu rozliczeniowego. Gdyby natomiast i to było niemożliwe - i pracownik nie dostałby za niedzielę do końca tego okresu wolnego dnia, za każdą godzinę pracy w niedzielę przysługiwałby mu dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 proc. wynagrodzenia. Uwaga - przepisy dotyczące udzielania dni wolnych od pracy w zamian za przepracowaną niedzielę nie mają zastosowania do pracowników zatrudnionych w systemie czasu pracy, w którym praca świadczona jest wyłącznie w piątki, soboty, niedziele i święta.

Inspektor

Rzeczywiście kodeks nie określa wprost dobowego limitu godzin nadliczbowych. Jest on wyznaczony pośrednio poprzez wprowadzenie zasady 11-godzinnego nieprzerwanego odpoczynku dobowego. Zasada ta limituje dopuszczalny dobowy czas pracy do 13 godzin, ograniczając liczbę nadgodzin do jednej, pięciu na dobę, w zależności od obowiązującego pracownika wymiaru dobowego czasu pracy. Należy jednak wskazać, że powyższe ograniczenie nie dotyczy pracowników zarządzających w imieniu pracodawcy zakładem pracy, a także przypadków konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia i zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii (art. 132 par. 2 k.p.).

ZADOWOLONA

chyba Tobie się w główce poprzewracało ,,,,najlepiej to przyjść do pracy nic nie robić premie brać i na forum na kierowniczki na jeżdżąc, weź ty się jedna z drugą do roboty to wtedy na pisanie głupot czasu nie będzie .

aśka

Droga Aniu ty chyba cierpisz na bezsenność musisz sie chyba obijać i udawać że pracujesz bo ja gdy wracam z pracy to szybki prysznic i do spania bo za parę godz znów do pracy a jak porównujesz do [usunięte przez administratora] to chyba coś masz z głową na pracę to tu nikt nie narzeka tylko na was kierowniczki bo wy ludzi macie za nic zero poszanowania a oni na was wszystkich pracują dobrze się siedzi na zapleczu i udaje że się liczy wz a tak wogóle to gadacie i wisicie na telefonach i bajki co słychać na innych sklepach a co do wykształcenia to trochę trzeba mieć oleju w głowie i kultury a wy ani oleju ani kultury bo pyskowaniem na ludzi nic się nie zdziala tylko szacunkiem i poszanowaniem a nie pomiataniem na każdym kroku

Ania

Skoro tak narzekacie to po co tam jeszcze pracujecie? Was to chyba sam [usunięte przez administratora] nie zrozumie,dajcie już spokój tej Firmie i zmieńcie pracę skoro wam ta nie pasuje.Psujecie opinie całej Firmie,bo wam się pracować nie chce.Narzekać to każdy potrafi,ale do pracy to nie ma nikogo.To już się staje po prosty nudne. Aha nie szkoła czyni z Ciebie wartościowego człowieka,tylko to co masz w swojej głowie.Opanujcie się plotkary i rzućcie lepiej tą pracę bo się zapracujecie a tego chyba nie chcecie hm ? :P

rozbawiona druga

Wy naprawdę idźcie gdzie indziej pracować. Najlepiej do mopa na 8 godzin do sprzątania klatek schodowych. Nie będziecie musiały się szkolić, nie będziecie miały nadgodzin a i sobota i niedziela wolna.

Kierowniczka

monia - 2013-04-20 19:39:33 no ładnie a po 13 godz wolno pracować ?wolno

monia

no ładnie a po 13 godz wolno pracować ?

ala

Na galerii wam pomógł bo zmienił kierowniczkę ale wcale nie było wam do śmiechu jak była pani [usunięte przez moderatora] kierowniczką dość było płaczu nawet na szkoleniach dobrze że tak się stało to się ciesz

basia

witam mnie nikt wolnego nie daje bo jest nas tylko 4 czyli dwie na dwie i teraz juz wiem że prawo pracownika sie nie liczy i jest łamane może w końcu trzeba grafik inspekcji pracy pokazać , nie wiem co za ,,dobra dusza bzdety pisze ,,że jest ok jak nie jest na szkoleniach wszystko wyszło jak to pracownik i kierownik mają dobrze płakać się chce . Nie rozumiem też dlaczego Pan dyrektor na to wszystko pozwala .........ogólnie praca była fajna póki idiotyczne szkolenia nie weszły i mieszanie pani lidi

Galeria

A nam dyrektor bardzo pomógł i owszem, było kiepsko a jest już ok. Kier wymaga i można ponarzekać ale pracuje już się lepiej. Firma się rozwija i to widać i jak mówię znajomym że w buczku pracuję to mówią ze fajnie. A że wymagają.... a gdzie nie wymagają?

rozbawiona druga

No ja cały czas powtarzam. Nie podoba się to zmień pracę. Ja może raz pracowałam dłużej bo koleżanka się rozchorowała ale mi potem kier oddała wolne. I można wolne odbierać, a jak ci kier każe 14 dni z rzędu to się odezwij do cholery ale do kierowniczki i przestań narzekać. Najlepiej nic nie robić i kasę brać. Żałuję, ze takie w firmie pracują, co narzekają i tylko się za nie robi,a potem nam wszystkim się obrywa przez Was. Żenada

rozbawiona

To wszystko co sie dzieje w firmie to jedna banda a my glupie pracownice musimy szczerzyc zęby do ludzi bo tak pani Lidia nas wyszkoliła za te marne 1200 zl jest to żenada to co się dzieje a jeżeli chodzi o pana dyrektora to dobrze wie co się dzieje jak ludzie pracują tylko udaje głupiego za co odpowiada wraz z kierowniczkami przecież oni jedno wiedzą o nas bo jak wejdzie dyro na zaplecze to zaraz dzwi sie zamykają i obgadywanie zaczyna się na kazdą z pracownicę więc nie jest mi to obce chcesz pracować u Buczka zamknij buzię i tyraj takie powiedzenie mają kierowniczki a jak ci nie pasuje to się zwolnij i basta

Zostaw opinię o Buczek-piekarnia cukiernia - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia