Buczek-piekarnia cukiernia

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 374 ocen.

Buczek-piekarnia cukiernia
4 374 6 1

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

miki

Zależy wszystko na jaki punkt się trafi i jaka jest kierowniczka , ja osobiście pracuje w bardzo zgranym zespole i bardzo sobie chwalę pracę u Buczka oby tak dalej.

Lucy
@miki 20.09.2018 18:01

no jak się trafi na zgrany zespol to mozna pracowac!

wuzetka

Trzeba byc raczej w miare dobrze zorganizowanym, a tak to serio nie mozna mowic, ze jakas ciezka praca!

Natka
@wuzetka 27.08.2018 13:33

a gdzie teraz nie trzeba :) jakby nie patrzec kazda praca to "multitasking" ale tu jest wszystko do ogarniecia, wedlug mnie nie ma co sie stresowac

doris

No ja powiem szczerze ze swojego doswiadczenia faktycznie siedziec i obijac to sie nie da, trzeba obslugiwac klientow, sprawdzac czy wszystko jest na stanie, dbac tez o czystosc. Ale jak czlowiek juz zacznie pracowac to te czynnosci wchodza automatycznie i sie jakos bardzo tego nie odczuwa. Atmosfera jest ok i nie mam problemow czy zgrzytow w kontaktach z dziewczynami. Jak patrze na calokszalt to nie mam co jakos zle mowic o tej robocie.

fredka
@doris 10.09.2018 14:00

no wiadomo jak to w piekarni ludzie sie spiesza rano do szkoly czy pracy to zaraz sie kolejka robi, ale wedlug mnie to idzie calkiem sprawnie. Z dziewczynami jestesmy zgrane i robota leci.

Kasia

Czesc. Bardzo duzo obowiazkow i duzy ruch szczegolnie w tych sklepach ktore serwuja kawe, pieka bulki i drozdzowki, robia kanapki itd. Kocił. Lepiej isc na taki sklep ktory tego nie ma bo sie mniej urobisz a tyle samo zarobisz. Tam dziewczyny maja luz. Poza tym duzo procedur instrukcji itd. Jak w korporacji. Kiedys tak nie było. : (

Jowa

Polecam zglaszac sie do miejsc gdzie jest wzglednie duzy ruch w ciagu dnia. premie motywuja, przynajmniej ja tak moge powiedziec sama od siebie:)

Ziukka
@Jowa 03.09.2018 13:12

potwierdzam to sie oplaca, premie dobrze wygladaja i zawsze to sie ma na cos dodatkowego!

karmelcia

Polecam prace w Buczku! Ja trafilam akurat do piekarni w galerii handlowej i sobie chwale. Wiadomo ruch jest, ale fajne premie za to wpadaja. No cos za cos. Ja tam wole jak sie cos dzieje.

misska
@karmelcia 22.08.2018 11:47

to prawda na zmianie jest co robic, ale przynajmniej szybko leci. Premie na plus, dodatkowa kasa zawsze sie przyda!

Moli

zastanawialam sie czy dam sobie rade bo to byla jedna z moich pierwszych prac, ale naprawde to tylko kwestia wdrożenia się. Jak sie trafi na fajna ekipe to tym bardziej super :)

Sonka

Ocena sama się broni. Według mnie jest po prostu dobrze!

Andzia

Nigdy nie bylo problemow zeby cos z kims dogadac czy zalatwic. Jak jest duzo ludzi to zmiana tak leci, ze szok. Atmosfera byla przyjazna, raczej kazdy byl dla siebie pomocny bo nawet mowilysmy z dziewczynami jakie to wazne jak sie przebywa z kims pol dnia.

Tatia
@Andzia 10.08.2018 14:29

wlasnie zastanawialam sie nad praca w Buczku i dobrze slyszec, ze atmosfera jest w porzadku bo nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej mialabym sie zle czuc w pracy. Takze na plus!

Lana

Fajnie, że są te premie, jak jest sporo ludzi to od razu wypłata lepsza i chce się bardziej pracowac.

edzi
@Lana 08.08.2018 13:26

noo racja to motywuje

Tomek

Chwalę sobie obsługę. Panie zawsze milutkie. Jak idę do pracy, to często wstępuję żeby kupić jakąś dobrą kanapkę albo coś na słodko. Pyszne wypieki!

Pablo
@Tomek 03.08.2018 11:42

Też chwalę. Ostatnio Pani żartowała, że jak mnie widzi to już wie jakie pieczywo podać hehe, fajnie że jest tam taka sympatyczna atmosfera.

Beti

na drzwiach Buczka bylo ogloszenie, ze szukają do pracy. Wlasnie zamierzam wydrukowac CV i zaniesc. Mieszkam blisko, plus zachecaja mnie pozytywne opinie. Mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie pomyslnie :)

ewwel
@Beti 30.07.2018 11:11

Daj znac co i jak bo tez szukam pracy i jestem ciekawa jak rozmowa. Moze tez sie przejde do Buczka

Kęsia

ja to sie zdecydowałam pracowac niedawno. podoba mi sie. przyjemne kobitki pracuja. i zarobki jak na piekarnie sa spoko bo ja akurat w galerii mam 2600 brutto no i reszta to wszystko zalezy od premii, można prawie 3000 wyciągnac. szybko sie nauczylam i teraz nabieram wprawy. niedługo bede smigać.

mery

Dowiedziałam się z rozmowy, że pracy jest dużo, ale można fajnie zarobić, szczególnie w galeriach, bo tam jednak większy ruch. I jeszcze premie do tego. Zaczynam pracę w poniedziałek, trzymajcie kciuki!

wieski

porządny pracodawca i miejsce pracy.

aaaa

buziaki dla dziewczyn, bardzo dobrze dgadujemy się w pracy. Wiem co należy do moich obowiazkow i nie ma takich sytuacji zebym czula się kontrolowana czy sprawdzana. jest w porządku

Zbigniew

W Buczku jestem przynajmniej kilka razy w tygodniu. Panie już się smieja, ze jestem ich stalym klientem. Pieczywo jest zawsze swieze i chrupiące. Tak się sklada, ze piekarnie mam zaraz obok bloku. Panie usmiechniete, zawsze można pozartowac. Polecam !!

Ślisak

Ktoś coś świeżego wie o rekrutacji?

Supcio
@Ślisak 12.07.2018 15:38

Cały czas rekrutują ludzi do pracy.Napisz wojt.ed@wp.pl

Żagina

Pracuje jako sprzedawczyni w jednym z oddziałów Buczka. Jest co robić, zwłaszcza rano, kiedy każdy wstępuje do piekarni przed pracą. Czasami to aż się w oczach mieni od ilości ludzi. W ciągu dnia jest już luźniej. są takie dni, że zmiana leci w mgnieniu oka. grunt to być pozytywnie nastawionym do klientów, a reszta przychodzi sama. Generalnie to nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Wiadomo jak jest duzy nawal pracy to wracam do domu zmeczona, ale atmosfera w pracy to wynagradza.

Dynamitka

Nie ma co tu dużo gadać, praca jest okej, nic nadzwyczajnego i tyle.

smakowita

Zpiekarni do piekarni ale koniec koncow tu sie chwile zatrzymm. Praca niby wszedzie podobna a jendak drobne roznice robia swoje. Tu na pewno moge sprzedawac z poczuciem ze sama to pieczywo lubie

buba
@smakowita 02.07.2018 14:54

bardzo wazne jest to z kim jestes na punkcie tak naprawde, to moze byc tez ta drobna roznica.ja tez sie przenosilam z innej, bo nie moglam wytrzymac. atmosfere robimy sobie sami. u mnie na razie neutralna, bez wiekszych przyjazni

rili

jak na prace tego typu to jest wymagajaca. klientow duzo dzien w dzien. ale mozna przywyknac po jakims czasie i sie wprawic bo klimat w miedzy pracujacymi jest fajny i pomagaja jak zajdzie taka potrzeba. placa uczciwie i na czas co bylo dla mnie wazne.

kokoko
@rili 25.05.2018 12:42

Nie zawsze jest dużo klientów, zależy od dnia tygodnia i od pory dnia. Wiadomo, rano wszyscy idą po pieczywo, po pracy często wstępują po jakieś jedzenie. No i weekendy, wtedy chyba najwięcej jeśli chodzi o jakieś ciasta i ciasteczka. Czy wymagająca to nie wiem. Zależy od punktu, od lokalizacji, bo w niektórych miejscach faktycznie ruch jest duży.

tom

Zarobki podstawa najniższa krajowa.

Tutiki

Ja się cieszę, bo mam stabilną pracę tu i nie ma problemów, żeby się dogadać. Czasem bywa monotonnie, bo to jednak tylko kasa, ale ogólnie jest luz.

Andrzej

@Jakos może napiszesz coś więcej? Jaka panuje atmosfera, jak szefostwo traktuje pracowników. Dobrze, że jesteś zadowolony ze swojej pracy, warto rozwinąć swoją wypowiedź i podzielić się swoimi spostrzeżeniami na forum, takie wypowiedzi wiele wnoszą dla przyszłych pracowników.

Jakos
@Andrzej 26.06.2018 02:31

Panuje dobra atmosfera i w sumie szefostwo traktuje pracowników jak trzeba.

ldo3

skoro narzeka tu tylko jakieś 10% procent osób, to chyba tak źle nie jest. ja nie narzekam, chociaż zarobki nie są szczytem marzeń, to firma idzie w dobrym kierunku.

Jakos

Mozna się przyzwyczaić i w sumie nie tak zle płacą.

miki
@Jakos 15.06.2018 12:42

Czy ty wiesz co piszesz,porozmawiaj z tymi co tam pracuja

Jakos
@miki 15.06.2018 19:38

Nie musze rozmawiac bo sama pracuje.

dania

drogie forum czy wiecie może coś o przyjęciach w piekarniach na hucie????

Pottal
@dania 11.06.2018 10:37

Chyba widziałam ogłoszenia, ale nie pamiętam dokładnie. Lepiej podejdź i zapytaj, na wakacje pewnie będą szukać.

Hycu

Bym się tak tu nie rozwodziła nad pracą tutaj bo to tylko praca w obsłudze klienta. Kasa nie jest jakaś najwyższa ale przyzwoita i jest szansa na premie. Podoba mi się atmosfera wśród koleżanek, że naprawdę można je nazwać koleżankami. Pozdrawiam i oceniam firmę pozytywnie.

wiess

z piekarni krakowskich to ta jest w czołówce. jeśli chodzi o zatrudnienie to oferują takie zwyczajne podstawowe warunki. jest ok.

Zostaw opinię o Buczek-piekarnia cukiernia - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia