Buczek-piekarnia cukiernia

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 362 ocen.

Buczek-piekarnia cukiernia
4 362

Opinie o Buczek-piekarnia cukiernia

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia

Jakos

Mozna się przyzwyczaić i w sumie nie tak zle płacą.

   
Jakos
@miki 15.06.2018 19:38

Nie musze rozmawiac bo sama pracuje.

   
dania

drogie forum czy wiecie może coś o przyjęciach w piekarniach na hucie????

   
Pottal
@dania 11.06.2018 10:37

Chyba widziałam ogłoszenia, ale nie pamiętam dokładnie. Lepiej podejdź i zapytaj, na wakacje pewnie będą szukać.

   
Hycu

Bym się tak tu nie rozwodziła nad pracą tutaj bo to tylko praca w obsłudze klienta. Kasa nie jest jakaś najwyższa ale przyzwoita i jest szansa na premie. Podoba mi się atmosfera wśród koleżanek, że naprawdę można je nazwać koleżankami. Pozdrawiam i oceniam firmę pozytywnie.

   
wiess

z piekarni krakowskich to ta jest w czołówce. jeśli chodzi o zatrudnienie to oferują takie zwyczajne podstawowe warunki. jest ok.

   
Złotko

Mówi się, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Popracowałyby panie gdzie indziej to by inaczej mówiły o Buczku. Praca do najgorszych nie należy, zarobić można w porządku. Solidna firma.

   
owka

polecam prace tutaj

   
Topijka

Buczek jest na piątkę. Dobrej jakości pieczywo, przemiła obsługa, do której nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jestem byłą pracownicą i stałą klientką, wiem jak nieraz jest kupa roboty, ale daje się radę.

   
rili

jak na prace tego typu to jest wymagajaca. klientow duzo dzien w dzien. ale mozna przywyknac po jakims czasie i sie wprawic bo klimat w miedzy pracujacymi jest fajny i pomagaja jak zajdzie taka potrzeba. placa uczciwie i na czas co bylo dla mnie wazne.

   
Gilda

Czy ktoś ma może informację, czy będą na wakacje kogoś zatrudniać? Raczej myślę o centrum.

   
Edyta
@Gilda 23.05.2018 16:00

Szukają,i na wakacje i nie tylko.Wystarczy podejść gdzieś do Buczka o zostawić swoje CV

   
p!

Ostatnio się ludzie doczepiali do buczka, nie rozumiem zupełnie. Firma jak firma, kwiatów może przed pracownikami nie sypią, ale kurde nie ma co psów na nich wieszać od razu.

   
Olaer

Praca niezła. Pensja standardowa. Ludzie spoko.

   
delingwa

praca ok, nie powiem że zostane tu na zawsze, ale aktualnie jest dla mnie to bardzo dobra opcja na zarobek. mam dobre relacje z przełożonymi i innymi pracującymi. w lokalach czysto.

   
Rejsowa
@edition 14.05.2018 19:34

W mojej opinii dalej atmosfera jest rodzinna. Od czasu do czasu trzeba szybko i ciężko pracować, ale na atmosferę to nie narzekam.

   
Piper

Terminowe wypłaty, życzliwe koleżanki i wysokiej jakości produkty. Tak można pracować!

   
hulk

regularnie kupuję w buczku od paru lat i nigdy nie miałem problemów z żadnych chlebem. kresowy jest najlepszy, cała moja rodzina go je. córka pracowała przez chwilę w wakacje, żeby sobie dorobić i zadowolona była.

   
Zobok

Fajna praca, fajna. Ludzie bardzo przyjemni.

   
Glutenka

Niektóre opinie o Buczku są bardzo niesprawiedliwe. Może to nie jest idealna firma, ale żeby tak od razu wszystko krytykować to nie fair. Nie każdemu może taka praca odpowiadać, ale nie trzeba od razu wszystkiego z góry do dołu hejtować. Zobaczyliby sobie inne firmy, to zmieniliby zdanie.

   
kristopera

jest dużo klientów i czasem trzeba gonić, ale wiedziałam na co się pisze. a po drugie co się dziwić skoro to jedna z lepszych piekarni w Krakowie. warunki są okej.

   
pavarota

czy gdzieś szukają teraz do pracy? chciałabym się zatrudnić.

   
pavarota
@Edyta 26.04.2018 21:40

dzięki za odpowiedź. spróbuję zostawić w Buczku niedaleko mnie.

   
To ja

Witajcie. Jeszcze pracuję w Buczku i dlatego napiszę jak jest. Właściciel p. J to super człowiek natomiast jego żona to czysta forma pijawki. Odwiecznie niezadowolona stara kobita. Kierownik piekarzy to leń śpiący cały czas na tzw kamerach.Kierowcy oczywiście nie wszyscy to banda wieśniaków dosłownie ze wsi.Pełno Ukrainy na cukierni - kto by chciał stać 8 godzin przy stołach za tą kasę.Synek p.J na niczym się nie zna. Co więcej przyjdź i zobacz sam bo cały czas są przyjęcia-to o czymś też świadczy.

   
mona
@To ja 24.04.2018 22:14

Cześć. niestety to prawda. sprzedawca ma dużo roboty obowiązków , kilka czynności trzeba wykonywać jednocześnie. obsługiwać wypiekac bułki robić kawę i jeszcze do tego uśmiechać się do klienta i to głaskać . być zawsze miłym uśmiechniętym i wypoczęty nawet jeśli nogi Ci do tyłka wchodzą. naprawdę mnóstwo obowiązków wymagań ,durnych procedur za najniższa krajowa. A jeśli chcesz dostać premie to musisz się zazynac żeby plan zrealizować. no to przecież w twoim interesie żeby zrealizować ich plany. dyrekcja nie robi nic żeby zwiększyć sprzedaż. od tego są robole. wymagania gigantyczne w stosunku do sprzedawców a zarobki marne.

   
Naszka

pracowałam u konkurencji i było kiepsko. w buczku jest świetna atmosfera, świetne babki pracują. pozytywnie się zaskoczyłam pracą tutaj :)

   
Dera8

Praca w buczku jest zwyczajna. Ma swoje plusy i minusy jak każda. Pracować się da, zarobić się da, można trafić na fajne koleżanki i kierowniczki. Pracowałam w dwóch punktach, więc wiem co mówię i pasuje mi ta praca.

   
och

ja jako klient jestem zadowolony z obsługi. moja siostra pracowała i nie narzekała.

   
Eksi

Warunki do pracy w Buczku są przyzwoite i mam blisko do domu, bo piekarnia zaraz obok. Pensja jest w sam raz. Lubię obsługiwać klientów, może mam taki charakter po prostu. Bycie ekspedientką mi odpowiada.

   
henryk z krakowa

A co to jest ten Buczek? wszedłem raz i patrzę, a tam bochenek najtańszego chleba kosztuje 8,7 zł, czyli prawie 10 zł za chleb.. Co to za chleb? chyba ze złota... jeszcze 5 lat temu w biedronce mogłem go kupić za 2,7 zł, ten sam.. a teraz? haaa masakra!!! za co płacić 3x tyle? Przecież upieczenie tyle nie kosztuje.. 1,2zł może.. lipa!

   
petent
@henryk z krakowa 25.01.2017 02:51

przecież to zależy od rodzaju chleba. są w Buczku chleby dużo tańsze, zwykłe, a są takie z ziaren, jak ktoś nie może glutenu czy jakieś inne alergie ma. poczytaj sobie dokładnie co to za chleb, a nie generalizuj i krytykuj od razu.

   
anonymous

Odradzam prace w Buczku na Zwierzynieckiej.Kierowniczka ma dwie pupili którym sypie premię a reszcie daje ocalały.Zenada

   
Administrator

Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad aplikacją do Buczek-piekarnia cukiernia. Czy ktoś posiada jakieś cenne rady?

   
Nowa1

Zarobki w tej firmie to jakiś żart. Bardzo kiepski żart. Z racji tego że mam doświadczenie w sprzedaży w piekarni, wysłałam CV - szukali kogoś na kasę do sklepu na północy Krakowa. Młoda osoba zadzwoniła i od razu spytała czy jestem świadoma zarobków - okres próbny to 1600 na rękę, umowa o pracę to ''niecałe 1600'' zł. Wniosek nasuwa się sam - uciekać gdzie pieprz rośnie za takie grosze i z takim natłokiem pracy. Nic w Buczku nie kupuję bo chleb to powietrze za 4 zł, drożdżówki to sam cukier i lukier, już nieraz się nabrałam i podziękuję.

   
Ulka

Każdy może założyć swoją firmę i wtedy będziecie władcami dla innych!!!

   
Klaudyna

Witam sama zaczęłam pracę i pracuje w BUCZKU 3 dzień mój początek był najgorszy jaki mogłam sobie wyobrazić... Kierowniczka mi tylko pokazała jak bułki przekładać. Cały dzień myłam tylko naczynia kuchenne, zamiatalam i kawę patrzyłam. Koszmar!! 2 dzień pracy taki sam tylko że przy garach spędziłam cały dzień totalnie zero szacunku,nic się nie nauczyłam przez te 3 dni oprócz układania i przejrzystości szklanek. Kierowniczka zadowolona bo ona jest,, góra,, w lusterku się przegląda (ze swoimi 2 pracownicami monitoring oglądały i się nasmiewaly z Ciebie).. Zgłosiłam to do osoby, która mnie zatrudniala i czekam na jak najszybszą droga przenoszenia mnie do innego sklepu gdzie ktoś mnie czegoś nauczy i zaczniw normalnie traktować.! Powodzenia wszystkim! Nie dajcie się i walczcie o swoje!

   
nowa
@Klaudyna 23.05.2017 19:52

bardzo długo pracowałam w tej sieci ..i jedynie co mogę napisać to możne teraz jak dyrektora zwoili to jest lepiej .ja przeżyłam koszmar któremu nikomu nie życzę

   
ogon

teraz ta firma buczek, to nie tylko piekarnia, bo i to firma developerska. w miejscu starej piekarni sklep biedronka) na ul. kniaźnina, mają powstać 2 bloki. tak więc, zaczyna się od pieczenia chleba... :) nie dziwota, że zarobki są takie, jakie są, chleb drogi, bo liczy się zysk. właściciele głównie nastawieni na niskie koszta, czyli to biznes, nie rzemiosło. moim zdaniem nie warto tam pracować, bo niby dlaczego moja praca ma służyć komuś do robienia pieniędzy. nikt nie jest głupi, jak rzekomo ekskluzywne sklepy, to i ekskluzywna ma być płaca! a jak nie, to niech se sami sprzedają i pieką... a poza tym, dlaczego za część mojej pracy i niewypłaconych należycie dochodów, ktoś ma budować bloki i zarabiać nie tyle na mnie, bo i na innych idiotach. a guzik! róbcie se sami. :)

   
Zosia
@ogon 03.10.2017 06:44

Jeden z bloków na pewno ma być dla ukraińskich pracownikòw a obecnie połowa firmy to pracownik z Ukrainy bo nikt nie chce u nich pracowac.Pewnie dostali dofinansowanie od miasta za pomoc.We wsxystkim widzą pieniądz.

   

Zostaw opinię o Buczek-piekarnia cukiernia - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Buczek-piekarnia cukiernia