To nie lekarz, trafiłam do niego po potrąceniu przez pojazd gdy zaczęłam o tym mowic stwierdził, że on nic takiego nie będzie pisał bo nie był świadkiem i nie będzie potwierdzał nieprawdy, gdy powiedziałam że boli mnie ręka, bark, łopatka i kręgosłup to stwierdził że on mi rezonansu nie będzie robił bo to nie SOR i on może nie umieć odczytać wyniku. Poprosiłam żeby udzielił mi pomocy w zakresie w jakim może , to zaczął mnie nagrywać po czym szarpać moją rękę i kazać mi wyprostować, gdy powiedziałam że nie mogę z bólu to po prostu rzucił moją ręką i powiedział że mam iść na rtg wielce obrażony , na rtg technik zapytał czego zdjęcie ma zrobić bo ma wpisane kończyna górna nieokreślona i w tym momencie moja cierpliwość się skończyła i opuściłam tą izbę , dodam jeszcze że ten cham używał słów wulgarnych w mojej obecności „ nie będę tego pisał , bo pewnie chcesz (usunięte przez administratora) tego chłopa ( zapewne który mnie potrącił ) . W kartę wpisał odmowę leczenie, podejrzenie że byłam pod wpływem alkoholu plus dodatkowo jakieś bzdury które nie miały miejsca. Po tym pojechałam do szpitala wojewódzkiego do Olsztyna skąd wróciłam na drugi dzień ponieważ doszło do złamania trzonu kręgu th8 piersiowego. Na całe moje szczęście dobrze, że trafiłam do Olsztyna . Nie polecam, omijać szerokim łukiem tego człowieka.