Witam , mogłabym prosić o jakieś informacje w sprawie pracy na produkcji , ile proponują na początek , na ile zmian jest praca i w jakich godzinkach?
Polecam z całego serca firmę Prymat. Jeśli szukasz fizycznej pracy w ciężkich warunkach, w zapyleniu, hałasie za najniższą krajową to te miejsce jest dla Ciebie. Jedyny plus tej firmy to ludzie pracujący na produkcji, bo większość to spoko ludzie, gorzej z zarządem bo to gamonie nie mające pojęcia co się dzieje na produkcji. Jedynie co firma może zaproponować pracownikom to jednorazowe premie, albo spotkania z najjaśniejszym panem.
Czy są jakieś przyjęcia na produkcję?
Czy są jakieś przyjęcia na produkcję?
Gdzie macie te wyjazdy integracyjne ?
Witam, są jakieś przyjęcia na produkcję??
Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Kulinaria S.A.?
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Kulinaria S.A.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Pracodawca usunął moją wypowiedź z facebooka/opinie:D Niniejszym gratuluję postawy i odpowiedzialności za błędy. Brawo, Kulinaria!
Wypowiedzi na forum usuwane są tylko wtedy, gdy łamią postanowienia regulaminu. Zachęcam Ciebie do zapoznania się z nim, aby uniknąć kolejnych tego typu sytuacji: https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętaj, że każdy użytkownik może zgłosić komentarz, który najpierw jest sprawdzany przez administrację pod względem zgodności z nim. Następnie może zostać ewentualnie usunięty. Zatem każdy komentarz, nawet jeśli jest negatywny, a nie łamie regulaminu, pozostaje na nim.
@Adam, Twoja wypowiedź została dodana jakiś czas temu, jednak warto na nią odpowiedzieć, gdyż pomoże to również i innym osobom zainteresowanym pracą w Kulinaria. Aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie firmy pod tym linkiem: http://kulinaria.com.pl/praca Daj znać, jakie stanowisko Ciebie zainteresowało i czy zdecydowałeś się na rekrutację.
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę proponują?
Pracowałam w Dziale Jakości w tej firmie. Brakuje słów żeby określić w jakiej atmosferze pracuje tu laborant. Zastraszanie, manipulacje i totalny brak jakichkolwiek ludzkich odruchów wobec pracownika. Zgłoszony Zarządowi mobbing nie został potraktowany poważnie. Szkoda, że firma pod pieczą Prymatu przyzwala na wykorzystywanie swojej pozycji Pani Kierownik laboratorium do tak nędznych celów jak pogrążanie podwładnych. Nikomu nie polecam i ostrzegam przed aplikowaniem. P.S. Pracownicy na produkcji cudowni.Przynajmniej oni przywracają wiarę w ludzi...
Zainteresowani pracą w Kulinaria S.A.? Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy: http://www.kulinaria.com.pl/praca Macie już jakieś doświadczenia, z którymś z tych stanowisk? Jak oceniacie firmę jako pracodawcę?
A wiecie jakie zarobki może posiadać pracownik utrzymania ruchu? Podobno miały się pojawić jakies premie co zdecydowanie może umilić pracę u nich. Dla mnie najważniejsze jest to, że umowa jest w pełni respektowana.
Pracowałam tam i można o tej firmie mówić różne rzeczy, czasami jest lepiej a czasami gorzej jak wszędzie, ale jedno mogę powiedzieć - takiej atmosfery wśród ludzi życzę wszystkim pracodawcom. Zawsze możesz liczyć na pomoc, wsparcie, załatwienie sprawy. Nikt nikomu nie robi pod górkę. I chociaż już kilka lat nie pracuję to z wieloma osobami mam do dzisiaj kontakt.
Słyszałem, że zarobki to 2 100 na rękę plus premia i procent od zrobionej sprzedaży, więc zarobić można bardzo sensownie, tylko trzeba swoje sprzedać. Taka praca handlowca w końcu. Jak ktoś jest dobry to będzie zadowolony, a jak nie, to będzie narzekał na progi.
To nie jest tak jak piszesz. Nie pracuję tam już kilka lat a w tzw międzyczasie ludzi trochę się przewinęło przez Kulinarię. A to oznacza, że dobrze nie jest.
To nie jest tak jak piszesz. Nie pracuję tam już kilka lat a w tzw międzyczasie ludzi trochę się przewinęło przez Kulinarię. A to oznacza, że dobrze nie jest.
@hahaha - chyba nie pracowałeś nigdy w dziale handlowym. Rotacja wśród przedstawicieli to standard w każdej firmie. Nie ma sensu trzymać pracowników, którzy nie są w stanie zrobić targetu. A jak ktoś jest dobry i chce przejść do konkurencji to i tak przejdzie. Rotacja to norma.
Pracowałem tam (Kulinaria SA). Masakra. Generalnie szkoda mi zmarnowanego czasu. Zarobki technologa handlowca na poziomie 2,1 tys. Premii prawie nigdy a do tego co chwilę podnoszą próg prowizyjny. Trudno zarobić na dostatecznym poziomie. Droga awansu żadna, bo struktura płaska. Samochody służbowe to porażka (stara Dacia). Nie polecam.
Z tego co wiem zawsze chętnie oglądają cv technologów i handlowców - można się dostać nawet jak nie prowadzą rekrutacji, o ile jesteś dobry.
ogólnie to spoko, raczej bez większych problemów, nikt nie zrobi ci wody z mózgu. zawsze będzie coś co nie pasuje, jednak patrząc na moje dotychczasowe firmy ta wygląda całkiem dobrze.
Witam, proszę o informację jak z pracą w Kulrinarii? Jakie warunki, jaka paca w dziale eksportu? Jaka atmosfera?
potwierdzam a jeżeli pracuje tam (usunięte przez administratora) to juz całkiem kapka
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Kulinaria S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Kulinaria S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kulinaria S.A.?
Kandydaci do pracy w Kulinaria S.A. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.