Przyczepiacie sie jak na moje oko, może nie jest u was tak źle jakby nie patrzeć trochę już firma działa. Aktualnie atmosfera bardziej dopisuje jeśli nikt nagle nie narzeka? da rade spokojnie pracować?
Od dawna żałuję tego że dałem się namówić na pracę w Engel. Sytuacja w praktyce wyglada tak, że żadko jestem w domu. Warunki wynagradzania są nieadekwatne do sytuacji i wykonywanych czynności a kierownictwo nie do końca ogarnia sie z planowaniem zajęć. Odradzam.
Firma Polscy Inżynierowie Rafał Janowski prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Inżynier Procesu, Katowice - Listopad 2024
- E-learning Content Creator, Kraków - Czerwiec 2024
- Inżynier Serwisu Aparatury Kontrolno Pomiarowej, Rybnik - Czerwiec 2024
- E-Learning Content Creator, Kraków - Kwiecień 2024
- International Support Engineer, Kraków - Marzec 2024
Czy pracujesz w firmie Polscy Inżynierowie Rafał Janowski lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Polscy Inżynierowie Rafał Janowski?
Zobacz opinie na temat firmy Polscy Inżynierowie Rafał Janowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polscy Inżynierowie Rafał Janowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!