DOMEX Sp. z o.o.

Sandomierz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 2301 ocen.

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.

Edyta

W aktualnościach firmy widziałam, że DOMEX współpracuje z Politechniką Warszawską. Najpierw firma odwiedziła uczelnię i zrobiła wykład o swoich produktach w teorii i praktyce. A potem zaprosiła studentów do siebie. Czy takie współprace oznaczają, że studenci mają szansę na zatrudnienie/ staż w firmie?

Edyta

@Włoch to nie jest miejsce na opisywanie poszczególnych osób. Jest to uwzględnione w regulaminie forum: http://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś jeszcze chciałby wyrazić swoją opinię o firmie DOMEX? Prosimy o same merytoryczne wypowiedzi.

wioletka

szukam jakis inforamcji na temat zarobków itp ktoś moze coś ma , szukałem i znalałem tylko opinie na gowork i http://mojepobory.pl/domex-sp-z-o-o/domex-sp-o-o/ ktoś sie wypowie pozdrawiam

Xyz

Domex, do pracowników zero szacunku.. Na każdym kroku próbują oszukać pracownika z wypłatą. Na wypłatę czeka się w kolejce przed drzwiami a nawet nie zarabiamy najniższej krajowej ... Zimą na hali 3*C, trzeba być gruba ubranym a i tak zimno.. Brak słów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jest tyle fajnych miejsc pracy, OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA!!!!!!!!

sukces w zasięgu ręki

Współczuję wam i rozumiem ale zawsze macie alternatywę. Lepsze warunki zatrudnienia to Ravi Sp. z o.o. ZAPRASZAMY!

anonim

(usunięte przez administratora)

tomek

a gdzie Krzyś????

Tomek

A kiedys to był naprawde spoko gosć,

Tomek

jaki region ma K,SZ

śląsk
@Tomek 08.04.2016 22:24
jaki region ma K,SZ

śląsk

hh

tak. dobrze że zmieniłem branżę. przynajmniej na niego nie trafi bo pewnie po neo pójdzie do media. część domexowców pracujących w neo już myśli o zmianie pracy.

hh

łysego przyjęli do neo. tam już panika. zwłaszcza u tych co wcześniej w domexie pracowali.

mmex
@hh 30.03.2016 18:42
łysego przyjęli do neo. tam już panika. zwłaszcza u tych co wcześniej w domexie pracowali.

kto to jest łysy czyżby Krzysztof sz.

romek

Rafał pozamykał już wszystkie mm? czy dalej obiecuje gruszki na wierzbie hihihi

gg

cicho tu ostatnio

anonim

(usunięte przez administratora)

zasmucony

Raczej nie. Towar z magazynu jest wyprzedawany ludziom z zewnątrz, z czego więcej sprzętu leży pod nogami niż na półkach...Tragicznie to wygląda

poli

masz rację nic oprócz cyferek jest jeszcze gorzej niż w domex

ktos tam

wlasnie nie.. moze i niektorzy pracuja calkowicie gdzie indziej, ale np cieply Jurek ze slaska pracuje w tergu. Niebardzo rozumiem jak on tam sie dostal.. chyba ze terg samych nienormalnych rksow ma i nie liczy sie nic oprocz cyferek w tabelkach.

pracownik

A biedne RKSiki poleciały na bruk. A takie asiory byli. I nawet w TERGu ich nie chcieli hahahaha TERG przejął pracowników a RKSiki pany i władcy dziś szukają roboty hahaha Chyba nie mieliście wyników żeby sie nimi chwalić na rozmowie kwalifikacyjnej w TERGu hahahaha

d

MegaMarket Avans S.A. na podkarpaciu pojawiły się oferty pracy. Ktoś pracuje? Wiem, że AT ma teraz 8 sklepów MM. Jak wrażenia?

jaaa

No i jak tam bezrobotne kierowniczki regionalne ? Takie asiorki byliście a teraz nawet w Tergu roboty nie możecie znaleźć hehe

1 zl
@jaa 02.09.2015 00:53
Bolą cztery literki że konkurencja wypięła sie na regionalnych z avansu ? Trzeba było traktować ludzi jak należy to wystawiliby...

Jednym ze szpicli W tergu jest Baran. Były kierownik z Jarosławia. Ale Kubuś Karma wraca Pamiętaj bo my Pamiętamy. Konfidencie jeden.

daro
@1 zl 11.02.2016 13:17
Jednym ze szpicli W tergu jest Baran. Były kierownik z Jarosławia. Ale Kubuś Karma wraca Pamiętaj bo my Pamiętamy. Konfiden...

Oj tak święte słowa karma wraca i to ze zdwojoną siłą, za to jak się zachowywał na sklepie przy klientach dostał bana od swojego kierownika (degradacja)typowa k...a ale o tym trza pisać tu http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,596720

Live

Witam mam prośbe może ktoś mnie poinformować do kogo mam sie zgłosić w sprawie świadectw pracy Pracowałem w sieci sklepów avans (domex,elektrodom) proszę o wiadomość na poczte lukaszfcb1985@wp.pl Pilne!!!!

aga

A gdzie jest teraz K,SZ,?

ktosik
@aga 17.07.2015 22:50
A gdzie jest teraz K,SZ,?

znaczy robił wały...

gościnnie
@aga 17.07.2015 22:50
A gdzie jest teraz K,SZ,?

Właśnie gdzie Krzysio się podziewa. Zaszył się, ale to cisza przed Burzą. Czy widział ktoś Krzysia!!!! Bonus 50 zł.

Info

Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę. A jesli piszecie że robił przekręty to nie znacie się na handlu w każdej dziedzinie nagina się pewne sprawy dla wyniku. Zależy z którego miejsca się patrzy,. Pomyślcie jak bedziecie rozmawiać z klientami czy jesteście tacy w porządku do końca w rozmowie handlowej a pózniej piszcie głupoty. Pracowalem długo pod Sebastianem i miał różne pomysły może z niektórymi się do końca nie zgadzałem ale w końcowym wyniku zawsze wychodziło że pomysł był dobry. Gość trafił na najbardziej paskudny okres tej firmy i został do końca

ja
@Info 16.07.2015 23:46
Sebastian pracuje teraz w Tergu .Zawsze wszytkich trzymał krótko i wynik szedł w górę. A jesli piszecie że robił przekręty to...

czyli jak wcześniej, robił przekręty i tyle - napisane jednym zdaniem to co wyżej w 10.

jurek

Jurek pracuje w domexie? Przcież firmy już nie ma:-)

ja

Jurek to koleś od przekrętów, co dostawał sklep od razu jakość szła z dnia na dzień, jeśli został Waszym ASM wejdziecie na wyższy poziom kręcenia wałków :) np jak sprzedać ubezpieczenie za 60 zł do produktu w cenie 40 zł - można? wystarczy tylko chcieć :)Powodzenia...

gubernator

Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy. Jeśli tak to jaki był?

x-men
@gubernator 01.07.2015 19:47
Czy Sebastian Jurek był regionalnym w domexie bo coś mi się kojarzy. Jeśli tak to jaki był?

Sebastian był najpierw pracownikiem w Żywcu a potem został KS w Cieszynie a później RKS-em

kierowca z rozwozu

Witam wszystkich kierowców którzy rozwozili towar do klienta,mam pytanie czy wogóle dostaliście jakieś pieniądze za wystawione faktury za transport ,ponieważ ja wysłałem do syndyka do sądu w kwietniu ubiegłego roku pismo i do tej pory ani żadnej odpowiedzi z sądu ani syndyk się także nie odezwał,myślę że już po moich pieniądzach ale jakby jeszcze kogoś oszukali jak mnie to piszcie może współnie złożylibyśmy jakieś pismo do sądu i coś byśmy odzyskali.

turu ruru

co do brania najlepszych do kadry tergowskiej to nie zgodze się, że pracuja tam ci naj... Najlepszych pracowników z avansu nie wzięli nawet pod uwagę... zatrudnili dzieciaki, tak owszem przeszła u nas jedna dziewczyna na kase ale ta co to wyłącznie na fejsie wisiała i no niestety rozumem nie grzeszyła... więc ci najlepsi to chyba w ""

loczek

Dzowniłem do nich i podobno już rekrutacja powoli się otwiera. Trochę dziwne, że sklepu jeszcze nie ma, a już biorą ludzi... chociaż w sumie, to pewnie daje im możliwość wzięcia najlepszych do kadry.

olek

Jeszcze chyba nic nie wiadomo, bo też szukałem jakiegoś info, ale nic nie ma. Nie mniej jednak aplikację już wysłałem. Ponoć im wcześniej, tym lepiej.

Taka

Hej. Macie może info na temat nowo otwieranego sklepu mediaexpert w Sanoku? Wie ktoś może gdzie będzie się otwierało?

stary wyga

tak ja się sądzę z domexem jestem juz po przesłuchaniu i na początku czerwca mam rozprawę. Zobaczymy co wyjdzie.

tyr

Terg też się przejedzie.

IKAR

CZY KTOŚ SĄDZI SIĘ Z DOMEXEM?

mega market

ZNISZCZĄ NAS ! Terg otwiera wszędzie sklepy tam gdzie te kilka naszych pozostało (Jarosław, Tarnobrzeg(z agresywnymi bilbordami) i niedługo Sandomierz) Jakoś nie widzę przyszłości świetlanej dla Tomalów w tej branży :p

JS
@mega market 29.04.2015 22:35
ZNISZCZĄ NAS ! Terg otwiera wszędzie sklepy tam gdzie te kilka naszych pozostało (Jarosław, Tarnobrzeg(z agresywnymi bilbordam...

Przecież to jasne i było pewne.Dziwią mnie tylko te osoby które tam siedzą bez umów albo na jakiś śmieciowych umowach i liczą nie wiadomo na co. Świat poza Domexem istnieje i jest o niebo lepszy. On nigdy nawet nie sprzeda tych starych wystawowych sprzętów, rozklekotanych,porysowanych,połamanych, brudnych . W dodatku daje ceny z kosmosu za takie szroty. Wejdzie ME z nowiutkim towarem, hitami rynkowymi i specjalnie zaniżonymi cenami w miastach gdzie działa ten dziwny twór Megamarket.

tomex

Ale tu spokój nananana nic się nie dzieje nananana co tam w biznesie tomalova i koralowa działa jeszcze?

JA

JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!! DALEJ NAWIJACIE SOBIE MAKARON NA USZY... MASKARA POPROSTU. DOMEX TO JEDNA Z PORZĄDNIEJSZYCH FIRM, WYPŁATY BYŁY SUPER ODPRAWY TEŻ DALI WIĘC O CO WAM CHODZI...???? TRZEBA ŻYĆ DALEJ NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA FIRMA UPADŁA... CO DO TERGU TO PRAWDA ZAROBIĆ NIE DADZĄ I DOCENIĆ NIE UMIEJĄ... ALĘ CÓŻ... TAKIE ŻYCIE.

tomek
@super 06.05.2015 18:56
To miałeś szczęście. Moim zdaniem dużo zależało od kierownika sklepu i RKSa. A u nas jedno i drugie bardzo mocno niedomagało....

zapomniałeś o sobie geniuszu :)

pstro
@tomek 06.05.2015 19:37
zapomniałeś o sobie geniuszu :)

A ty jesteś byłym KSem czy RKSem?

nowy

Sprawdźcie Auster International Sp. z o.o. W KRS kto jest członkiem zarządu i gdzie jest zarejstrowana oraz kiedy została założona a wiele zrozumiecie.

stary
@nowy 15.04.2015 08:25
Sprawdźcie Auster International Sp. z o.o. W KRS kto jest członkiem zarządu i gdzie jest zarejstrowana oraz kiedy została założ...

co tu rozumieć wałek roku 2014 o tym już wszyscy wiedzą

nigdy się nie dowiecie
@nowy 15.04.2015 08:25
Sprawdźcie Auster International Sp. z o.o. W KRS kto jest członkiem zarządu i gdzie jest zarejstrowana oraz kiedy została założ...

Firma Auster international ma adres na ul. Chmielnej, na google street view to ulica z kawiarenkami, ale można wynająć właśnie pod takim adresem tzw. biuro wirtualne(aby adres firmy był warszawski). I nigdy się nie dowiecie po co ta spółka została założona. A jakby nie patrzeć została założona jak już łapę na wszystkim trzymał syndyk.

shmwyy

co tak cicho koleżanki i koledzy?

zadowolony

Wszystkim napinaczom chyba odcieli neta ach te nieoplacone rachunki, dobrze że maść na ból dupy malo kosztuje.Pozdrawiam wszystkich malkontentow, którzy zawsze narzekali z braku zajecia na sklepie wypisywali pierdoly na Goworku.

kuba
@zadowolony 13.04.2015 15:36
Wszystkim napinaczom chyba odcieli neta ach te nieoplacone rachunki, dobrze że maść na ból dupy malo kosztuje.Pozdrawiam wszyst...

Wszyscy napinacze dostali pracę w tergu a tam nie ma czasu na pierdoły :) trza robić co karzą i po kryjomu pracy szukać :( taki mniud, cud, malina

kulega

MAM pytańko za 10 punktów Co Krzysiu porabia dajcie jakieś info potwierdzone ?

hq

Ludzie chcą zapomnieć o tej żałosnej firmie.

koń

Koń się uśmiał

ja

5 tyś to minimalna do założenia sp. z.o.o, i nic w tym dziwnego, gdybyś chodził do szkoły a nie do obory (ksywa koń)i się pouczy na ten temat to byś nie pisał ze daje do myślenia, lub przynajmniej poczytał w Wikipedii jak już ciężko książkę wziąć do reki.. procowałem w Domexie i życzę dla Arka jak najlepiej, jak się podniesie z miła chęcią wrócę! Powodzenia!

GG
@holi 31.03.2015 08:22
No to napisz nam o tym

Arek był zwolennikiem poniewierania ludźmi.

lama
@GG 01.04.2015 06:23
Arek był zwolennikiem poniewierania ludźmi.

jakaś cisza wszyscy już chyba pracują w tergach i nie mają czasu w (usunięte przez administratora) się poskrobać jak ja :)

koń

Kapitał zakładowy 5 tyś złoty ... to daje do myślenia przyszłościowa firma:)

maniek

Avans Digital Sp. z o.o. ul. Strefowa 15 39-442 Chmielów, sklep@megamarket24.pl

mac

Odpowiedź na: (rks) Może Wam podpadnę, ale ja znam jednego byłego RKS-a, który jest (był) w porządku. Dzięki Wojtek. Wiele się od Ciebie nauczyłem.

ja

co otwierają w Tarnobrzegu? pod jakim logiem?

JS

Wielkie Otwarcie Megamarket HAHAHAHAHHA. Antykwariatu chyba , same nowości sprzed 3 lat na półkach i sprzęt typu TCL,Hyundai,Sencor itd. Biznes sie kręci :)

123
@JS 26.03.2015 11:42
Wielkie Otwarcie Megamarket HAHAHAHAHHA. Antykwariatu chyba , same nowości sprzed 3 lat na półkach i sprzęt typu TCL,Hyundai...

gdzie to wielkie otwarcie?

wow
@123 26.03.2015 18:32
gdzie to wielkie otwarcie?

W Tarnobrzegu:D Ale jaja:D

kulega

Moze RKS i kierownicy nie mają wjazdu ale pytanie kolego dlaczego? Ja wam odpowiem - rekrutantem jest największy specjalsita w siecie Jakub B. to sie nazywa profesjonalizm Bravo dla Terga i jego ziomków W Domexie największy przekręt roku był jako kolega z salony a tutaj wielki Pan i władca

mądrala
@leń 25.03.2015 15:15
W Jarosławiu ma ksywę donosiciel jak ktoś narzeka na sklepie na pracę jego obecny rks o tym wie mówią że swojego rks-a z domex...

A kto by Tego Rks nie sprzedał? Poczytajcie sobie o Jego poczynaniach w poprzednich postach. Ps. Kiniu nie przejmuj się, znajdziesz pracę gdzie indziej :) Biedronka, Lidl lub w ostateczności LEAR Corporation

KK
@mądrala 26.03.2015 10:15
A kto by Tego Rks nie sprzedał? Poczytajcie sobie o Jego poczynaniach w poprzednich postach. Ps. Kiniu nie przejmuj się, znajd...

Masz coś do mnie Kryniu? przedstawiaj fakty a nie mity.

Heh

Nie wiem czy widzieliście bo nei chce mi się czytać wstecz, ale avans.pl działa ponownie jako sklep internetowy a w informacjach właścicielem jest TERG.

cudowne rączki

po zakończeniu dzialalności handlowej przez sprzedającego - miało być przez upadłego

cudowne rączki

Ciekawe jak długo Avans SA będzie używał nazwy Avans? na stronie syndyka w ogłoszeniu napisano że znak towarowy avans (ten najdroższy) będzie sprzedany po zakończeniu dzialalności handlowej przez sprzedającego, natomiast te tańsze znaki i strona avans.pl już sprzedane - dziwna sytuacja. Być może dlatego część ogłoszeń jest jako megamarket?

Zostaw opinię o DOMEX Sp. z o.o. - Sandomierz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.