Obiecałem opinię nie neutralną po wyjaśnieniu sytuacji. Tak więc najpierw dobre wiadomości:
1. mecenas żyje i pracuje
2. zadzwonił do mnie w 15 min. po mojej rozmowie z jego Izbą Adwokacką, gdzie starałem się dowiedzieć co z nim się dzieje takiego że od 3 tygodni nie reaguje na wezwania do kontaktu i ignoruje prace dla mnie (mówimy o faktach).
3. zrezygnowałem więc z poszukiwania mecenasa przez policję jako osoby zaginione co miałem w planie opcjonalnie jako kolejny krok za 3 dni.
4. daję ocenę pozytywną, oczywiście na kredyt, zainteresowanych tym dlaczego tak robię zapraszam 504 000620
5, liczę na dobry ciąg dalszy współpracy z Panem Mecenasem Cwaliną w tych 3 sprawach w których jest moim pełnomocnikiem
a wiadomości złe:
1. musiałem walczyć z emocjami i energią na to przeznaczona przydałaby się gdzie indziej (dałem radę)
2. zanika znajomość i używanie prostego słowa przepraszam zanim nastąpi próba wyjaśnień ( niewiarygodnych i kłamliwych wobec oczywistych faktów, obecne kanały porozumiewania się bezwzględnie rejestrują fakty, zachowania i zaniechania w procesie wymiany komunikatów)
3. słowo przepraszam nie padło.
4. pan mecenas wie że to klienci płacą za jego pracę ( pojawiło się z jego strony w rozmowie , ale praktycznie tej wiedzy jakoś tu nie użył.
Polecam Pana mecenasa, szczerze. Wszyscy uczymy się do śmierci, a Pan mecenas jest na początku tej drogi. Ma wiele zalet, wiedzy i nabywa doświadczenia. Radzę być czujnym, asertywnym i pamiętać że jeśli coś się nie wydarzy ze strony obrońcy w Państwa sprawie, to ucierpią państwo. Uwaga ta dotyczy współpracy z każdym prawnikiem. Kontakt do mnie powyżej.
Jacek Tylec