Piotrek17.09.2019 21:20
Więc zacznę od tego że 2 osoby z tej firmy włascieciel i jego zięć zaworza pracownika passatem w kombi do Niemiec po czym odpalaja te busy tzn trupy na line, później dostajesz zlecenie i szef jedzie z Tobą i mówi że już nic nie umiesz taki trik żeby później zamiast 220zl dniówki wypłacić 150, następnie dostajesz zlecenia każe szef zatankowac na stacji po wcześniejszym uzgodnieniu ceny rope ale tylko tyle żebyś jadąc na rozładunek jechał na rezerwie z poczuciem winy że za szybko jeździsz, cały czas dzwoniąc że nic nie umiesz, po tygodniu czasu czekasz na pieniądze zjezdzasz na bazę o 2 w nocy i widzisz bus z tej firmy pootwierany, dzwonisz do szefa on na to (usunięte przez administratora) kierowcę, szef ogólnie chory psychicznie alkoholik, mija tydzień szef z tym swoim zięciem wymienia rozbite szyby przez ludzi którym nie wypłacił obiecanych pieniędzy, po czym w sobotę sprząta że 2 auta z których uciekli pracownicy i odbiera telefon i mówi że daje 220 zł i wypłaca tygodniowki na 5 aut jest tylko jeden Ukrainiec który mu wymienia klocki itd, biedny człowiek który był uzależniony od metamfetaminy, ja osobiście po tygodniu pracy gdy już nie miałem paliwa w aucie i wysiadł akumulator zamówiłem z bla bla kara transport i wróciłem głodny i wymarzniety, powinni zamknąć ta firmę za stan samochodów pułapek w których jadąc nawet GPS się zacina żebyś znowu czuł się winny, 2 (usunięte przez administratora) jak powiedziałem że po tygodniu pracy chce wracać do Polski uciekli passatem z miejsca zaparkowania wszystkich busów, nie da się opisać tego oszusta słowami takich ludzi powinno się zamknąć w zakładzie psychiatrycznym po wezwaniu policji do jego biura odzyskałem pieniądze tzn 600 zł a miałem. Zarobione 880 według ogłoszenia na szczęście mam zdiecia tych samochodów i świadków, nie dajcie się oszukać to zgrabnie działająca firma oszustów i alkoholików chorych psychicznie, pozdrawiam były kierowca, na szczęście z cej opresji uratował mnie kierowca wracający z Anglii bla bla carem