A malymi literami jarzyna trans .
Ok a wienc praca wyglonda tak jesl jestez mamym wlascicielem firmy, ta firma cie zbankrutuje.,Organizations kriminalna. 1 twoji kierowcy benda miec wypadki dlatego ze niemaja odpowiedniego odpoczynku ,moj society record bez Spaniards to 56 godzin.
2 jazda w francji londami ,czyli 10 godzin autostrada 17 gogzin londam. Przypominam ze nie liczy sie trase w kilometrach tylko w godzinach ,zobaczycie kedy wasz samochud bendzie mial przejechane 500.000 rozpadnie sie .
Oszukuja jak tylko sie da wojtek jest expertem czyli najkrutszymi trasami londami ,Jan osobiscie jechalem 100 km z francji do wloch 9 godzin zeby wojtek mogul zaoszczendzic kilka euro na tunelu, czyli 9 godzin samochud chodzil zeby on mugl zaoszczendzic kilka euro. Haha
Tak pracuja dla Airbus, Volvo I inch durzych firm ja osobiscie dostarczylem prezenty do firmy transportowej w szweci ladnym szweckim blondynka.
Nie polecam wlascicielom samochodow ,malych firm transportowych z jarzyna trans gwarantowane bankructwo .
Ja osobisci chce sie zapytac wojtka ile kierowcow mialo wypadki albo ilu zginelo
Moge sie zalozyc ze nie ma problemu z spaniem w nocy . Chociasz firma w kturej ja pracuje prawdopodobnie zbankrutuje.
Jarzyna trans czyli wspojczesne (usunięte przez administratora) tak pracuja dla airbusa , Ross Rojas,Volvo, Volkswagen.
Jesli ci zycie mile nie pracuj dla nich .
Jarzyna trans czyli ws